View Full Version : Белези...
Търся някакъв продукт,които до премахва белези по кожата от порязвания или одрасквания примерно.Също нещо за синини по кратата(от най-малкото удряне ми се появяват,обаче не се махат с месеци) :( И ако може картинки,цена и откъде.
nimfa716
11-15-2009, 15:45
някаква пудра ?
Нз за пудра бих искала да ги премахвам дълготрайно,не да ги прикривам. :( мс все пак
teengirl15
11-15-2009, 15:59
Ами прочети за контратубекс в интернет, ама не знам дали действа, не съм го ползвала.
courtney
11-15-2009, 16:00
Преди време имаше едно Контратубекс, то беше точно за белези. Не знам дали още го има обаче, трябва да погледнеш в аптеките. Обаче хората се оплакваха, че срокът му на годност е едва 3 седмици след отваряне, а и също така намазаното място се зачервява и сърби. Обаче също така казват, че действа.
Има един крем с тонираащ ефект ( т.е. като фон дьо тен) казва се Синяк Експрес. Те са цяла сериа на тая козметична марка, този е за белези, папки и синини. Аз го ползвам като тониращ крем за лице, защото имам белези и проблеми с акнето. Та купи си го, струва около 12-13 лв, даже ония ден си купих поредната тубичка ;) Преди време бях намерила един сайт, в който се продаваше.. но за съжаление сега не мога да го открия, Потърси в аптеките, това е малка тубичка, бяла със синя окраска на която пише СИНЯК ЕХ
Много благодаря ще ги потърся нещата. :)
F_CK_all_I_need_is_U
11-15-2009, 20:58
Аз ползвах Контрактубекс точно за такива белези, но не ми помогна особено.То е 12 лв, иначе има още едно такова, не му знам името, по-евтинко.Другите вече са със силикон, едното е към 40 и няколко лева,другото към 80, но знам, че са наистина ефикасни и си струва да дадеш толкова пари.Но т са за белези, не за синини.