View Full Version : Help !!!
roadrunner
11-15-2009, 16:33
Здравейте..
Да карам направо-бяхме в колата, ще правим секс, аз се съблякох той също ( той беше в/у мен ) и докато му подавах кондома усетих нещо сякаш ми капе :? :(
Възможно ли е да се е изпуснал и да съм бременна ? Или просто ми се е сторило :shock:
И дори да се е изпуснал сперматозоите за колко време умират и има ли някакъв шанс наистина да съм бременна ?
Малко съм оплашена.. Help
сигурно се е изпикал в/у теб. Всеки има нужди.
Не си бременна спокойно , толкова лесно не се забременява.
^ лъже! Може ли да съм кръстник?
Стига плаши момичето и без това е малка и няма елементарна секуална култура ...
^И като е малка и няма елементарна сексуална култура кой я бие да прави секс??? :-x
По темата:
http://backtoformfitness.com/wp-content/uploads/2009/08/stupid_bush1.jpg
Стига плаши момичето и без това е малка и няма елементарна секуална култура ...
и аз ли го карам пишлемето да се ебе с дрътия необразован батко в колата му? Няма как... Лапетата по-лесно забременяват 8)
CrAzYyYy
11-15-2009, 17:04
в крайна сметка кой ще е кръстник, че ми стана интересно :D
Snickers
11-15-2009, 17:08
сигурно се е изпикал в/у теб. Всеки има нужди. :lol: :lol: :lol: :lol:
Не си готова за секс ... иул той се е изпикал върху теб :shock: :shock: :shock: хора нямате ли срам :shock:
Ъъм толкова ли не видя сперма ли е или не?авеее наистина немаш грам култура-вари почети малко че се пише Уплашена и после прави секс :-x
cookie_master
11-15-2009, 17:29
Мисля,че не си бременна
Macallan
11-15-2009, 17:41
Мисля,че не си бременна
Мисля, че не мислиш, че го мислиш, а мислиш, че мисля, че мислим
Cazzaniga1
11-15-2009, 17:59
Не си готова за секс ... иул той се е изпикал върху теб :shock: :shock: :shock: хора нямате ли срам :shock:
КАТО ГЛЕДАМ МАЙ НЕ ! :-&
DessieQueen
11-15-2009, 18:28
И като е малка и няма елементарна сексуална култура кой я бие да прави секс??? :-x
А де.. :-o
:razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
11-15-2009, 18:40
^И като е малка и няма елементарна сексуална култура кой я бие да прави секс??? :-x
По темата:
http://backtoformfitness.com/wp-content/uploads/2009/08/stupid_bush1.jpg+1000 :o
cookie_master
11-15-2009, 19:10
Мисля,че не си бременна
Мисля, че не мислиш, че го мислиш, а мислиш, че мисля, че мислим :shock: :shock: :shock: