Влез

View Full Version : Скапани пъпки :@ :@

terro
11-15-2009, 16:56
Здравейте нямам много пъпки, но и тези които имам ме дразнят много какво ли не съм опитвал за да ги махна и няма ефект ама никакъв само завяхват ако мога така да се изразя и не се махат ползвах Acne Out около 3 месеца и 3те неща пробвах Крема и 2та лосиона пробвах и Силицилов спирт + Хлоронитромицин и пак няма ефект и вече незнам какво да правя давайте идеи щото не се понасям като се гледам в огледалото.

sladkotykate
11-15-2009, 17:04
може да звучи смешно,но крем Здраве е най-ефикасен,на мен мн добре ми действа,на мои приятели също.Опитай и тоника от серията Nivea visage stay clear http://www.nivea.com/products/show/275 :) много е добро или поне на мен така действа.Надявам се да съм помогнала

Shadowsogirl
11-15-2009, 18:06
Имам тоника на Нивея. И гела, и стика. Страхотни са! Аз сутрин като си измия с гела и тоника лицуто нито фон дьо тен ми трябва обикновено, нито пудра, просто кожата и став страхотна. И вечер като ги ползвам всичко е перфектно, много съм доволна.

chocolatedidi
11-15-2009, 18:11
А, Shadowsogirl може ли снимка на това което ползваш,защото ми хвана окото, а пък и ми е писнало от този фон дьо тен.

mechtaq_za_teb
11-15-2009, 18:23
Пробвай кремче Кларина на Хималая. Струва около 2.50 и наистина помага. Трябва постоянство. Страшно хубаво е, на билкова основа.
Почиствай си лицето сутрин и вечер с някакво лосионче, което да не е агресивно. Прави си маски с хума или с тоалетни трици, ако имаш черни точки. Успех

Nich
11-15-2009, 19:58
иди на дерматолог - той най-добре знае кое е подходящо за твоята кожа ;)

roshlichka
11-15-2009, 20:07
Пробвай Zineryt.. Помага обаче няма да мине за 2-3 дни а трябва да се ползва по-дълго време.. мисля че е около 15 лв.

LovelyGirl
11-15-2009, 20:14
Имам тоника на Нивея. И гела, и стика. Страхотни са! Аз сутрин като си измия с гела и тоника лицуто нито фон дьо тен ми трябва обикновено, нито пудра, просто кожата и став страхотна. И вечер като ги ползвам всичко е перфектно, много съм доволна.

Теб трябва да те пуснат да ги рекламираш, супер надъхващо звучи 8-)

Можеш ли да ми кажеш тоника на каква цена е? А стикът за какво е? :)

babyto92
11-16-2009, 08:18
Ами можеш да си вземеш на гарниер има едно...като коректор е или някои продукти от серията на балеа на мен много добре ми почистват лицето

sladkotykate
11-16-2009, 09:05

Теб трябва да те пуснат да ги рекламираш, супер надъхващо звучи 8-)

Можеш ли да ми кажеш тоника на каква цена е? А стикът за какво е? :)

тоника аз си го купих за 7 лв. , беше на промоция иначе е не повече от 10 лв

sobieski9
11-22-2009, 18:11
roshlichka

Пробвай Zineryt.. Помага обаче няма да мине за 2-3 дни а трябва да се ползва по-дълго време.. мисля че е около 15 лв.

и аз съм за зинерит много е добро супер е :)

Melanie
11-22-2009, 18:14
Имах тоника на Нивея и изобщо не съм доволна. Поне при мен нямаше никакъв ефект..