View Full Version : ревнивия баща :Д
voguetop
11-15-2009, 19:03
Преди време се запознах момче с което мн си допаднахме по4нахме да ходими и всичко е супер.Аз знам че тренира футбол но никога не сам питала при кого докато един ден както бяхме излязли само 2мата по центара и аз му казах че трябва да влезем в някои магазин щот видех баща си и тои помоли да му го посоча та показвам му го аз и то ко са оказа 4е баща ми му е трениор!!!! Та вапроса ми е какво да правя ако баща ми разбере ще ме убие освен че ще ме убие ше го изгони от отбора а тои е един от най добрите му футболисти как да кажа на баща ми защото тои скоро ше разбере за нас :( :( :(
lubomirky
11-15-2009, 19:05
очаквах далеч по-интересна тема :( емии за кво му е да го трепе? то вярно ако си се фанала с някой фешън и аз бих му чупил кухата зализана глава с едно паве, ама..
не е нужно да разбира .. :lol:
мирише ми на селски бекове
mArMaLaDkA
11-15-2009, 19:07
Баща ти първо да те убие, заради това, че си е профукал парите напразно, за да ти купи буквар, а после и учебници по български.
AutomatiC
11-15-2009, 19:08
и какво толкова като му е треньор,какъв е проблема?
artemida87
11-15-2009, 19:08
Не вярвам да го изхвърли от отбора, ако е толкова добър, колкото го искарваш :-D :-D :-D
lubomirky
11-15-2009, 19:12
абе ти нали не си вярно '87 набор? сакън, да не можеш да напишеш правилно иЗкарвам
da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno .. :lol: ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove 8)
da e kfo mu e lo6oto..moje dori da se otnasq po dobre snego i da go vzima po na seriozno .. :lol: ne sa pritesnqvai .. donqkude ima i +sove 8)
Как така успя да го постнеш 3 пъти
revolver
11-15-2009, 19:22
Ако момчето е добър нема да изхвърли пък верно не е нужно да разбира!
Аз имах подобен проблем.На момичето ми баща й беше тренюра по плуване :? но защото бях добър не се отказа от мен .Но за сметка на това ме изтощаваше до краен предел :-x :-x :-x така че ако разбере най-много да го претовари с упражнения-повече обиколко,лицеви опори,коремни преси и подобни!
sunshinepp
11-15-2009, 19:26
Преди време се запознах момче с което мн си допаднахме по4нахме да ходими и всичко е супер.Аз знам че тренира футбол но никога не сам питала при кого докато един ден както бяхме излязли само 2мата по центара и аз му казах че трябва да влезем в някои магазин щот видех баща си и тои помоли да му го посоча та показвам му го аз и то ко са оказа 4е баща ми му е трениор!!!! Та вапроса ми е какво да правя ако баща ми разбере ще ме убие освен че ще ме убие ше го изгони от отбора а тои е един от най добрите му футболисти как да кажа на баща ми защото тои скоро ше разбере за нас :( :( :(
а бе момиче, ти вкара баща ти и момчето в некъв филм..не мисля че е толкова сериозно, говори с баща ти ..трябва да те разбере! Дъщеря си му!?? .. :-o нали?? :( :-o :shock:
0.о
баща ти да не е мъжемразец?
Дай ми една причина,че да ти се сърди!
Ти не си 87, а 97 нали... Много тъп въпрос.
ef4etyYy
11-15-2009, 20:24
0.о
баща ти да не е мъжемразец?
Дай ми една причина,че да ти се сърди!
roshlichka
11-15-2009, 22:29
ами ако бащати разбере обясни му ситуацията и се моли на господ да те разбере
би трябвало да те разбере..
все пак някога трябва да осъзнае, че дъщеря му вече не е детенце ;)
SaintLucifer
11-16-2009, 05:31
Не вярвам да го изхвърли от отбора, ако е толкова добър, колкото го искарваш :-D :-D :-D
Той е супер добър, невероятен играч... просто тя не е знаела преди да му каже за баща си, къде тренира, но иначе го е виждала к'ъв е добър :lol:
soul1199
11-16-2009, 06:06
Ако това,което пишеш е истина значи баща ти или е многооо ограничен или прекалено много са го удряли с топката по главата :?
Никой нормален човек,колкото и да ревнува дъщеря си (въпреки,че ми се струва,че прекалено много преувеличаваш в случая) не би направил нещо такова :? Нито ще те убие,нито ще рискува да загуби "най-добрия си футболист" ... :? Нали се сещаш,че той благодарение на такива футболистчета си изкарва парите и ако си изгони "звездите" на края ще го уволнят,защото отбора под негово ръководство няма да струва 8-)
Оффф заради теб и аз почнах да се филмирам :lol:
П.П.Изчакай да станеш поне на 15-16 годинки и тогава мисли за гаджета ;)
Ако това,което пишеш е истина значи баща ти или е многооо ограничен или прекалено много са го удряли с топката по главата :?
Никой нормален човек,колкото и да ревнува дъщеря си (въпреки,че ми се струва,че прекалено много преувеличаваш в случая) не би направил нещо такова :? Нито ще те убие,нито ще рискува да загуби "най-добрия си футболист" ... :? Нали се сещаш,че той благодарение на такива футболистчета си изкарва парите и ако си изгони "звездите" на края ще го уволнят,защото отбора под негово ръководство няма да струва 8-)
Оффф заради теб и аз почнах да се филмирам :lol:
Много правилноо!
sunshinepp
11-16-2009, 07:49
с всичко съм съгласна, но не и с това! :-o
lubomirky
11-16-2009, 08:33
и защо не?
sunshinepp
11-16-2009, 08:36
и защо не?
мии..що пък да чака?? :-o
FromAutumToAshes
11-16-2009, 08:40
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и за кво щете пребие и ще го гони него от "Drean team"-а :lol: бахти тъпата тема брат...
П.С. треньор, а не трениор :)
По принцип не бих го казала,защото първото ми сериозно гадже си го хванах като навърших 14 години,но на авторката ясно й личи,че е на около 14 и още не е готова за гадже :) :?
sunshinepp
11-16-2009, 08:47
По принцип не бих го казала,защото първото ми сериозно гадже си го хванах като навърших 14 години,но на авторката ясно й личи,че е на около 14 и още не е готова за гадже :) :?
ее така става да..но ако говорим принципно аз на 13 си го хванах мойту..сериозното уж.. 8)
Е и аз моя първия,с когото ходих 2 години и нещо си го хванах 10 дена преди да направя 14 години,но това е друг въпрос :D
Имам и приятелка,която също беше на 13 и нещо,когато тръгна с нейния и вече са 5 години и отгоре заедно :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и за кво щете пребие и ще го гони него от "Drean team"-а :lol: бахти тъпата тема брат...
П.С. треньор, а не трениор :)Защото .. тва са пълни филми и тр овцете на село да пасат някъде..
sunshinepp
11-16-2009, 08:58
Е и аз моя първия,с когото ходих 2 години и нещо си го хванах 10 дена преди да направя 14 години,но това е друг въпрос :D
Имам и приятелка,която също беше на 13 и нещо,когато тръгна с нейния и вече са 5 години и отгоре заедно :D
и аз искаааамм..ни ми харесва много много да ги сменям.. :oops: искам си 1 да си го обичкам :-)
SuNsHiNe6
11-16-2009, 10:14
Не е нужно да му казваш 8-)
izlishna
11-16-2009, 10:25
Ти само предполагаш ? Много си преувеличила.. По-добре разкажи на баща си :) А всъщност на колко години си ? 8)
voguetop
11-16-2009, 17:18
Ти само предполагаш ? Много си преувеличила.. По-добре разкажи на баща си :) А всъщност на колко години си ? 8) на 16 съм и не съм преовеличила за какво иначе щях да създам темата :-D :-D
Моля те не ми казвай че си от София
FromAutumToAshes
11-16-2009, 17:23
П.С. треньор, а не трениор :)Защото .. тва са пълни филми и тр овцете на село да пасат някъде..
Уви... прав си братле
ef4etyYy
11-16-2009, 17:28
Моля те не ми казвай че си от София верно откъде си :lol: :booooomb:
Ако е един от най добрите в отбора ме съмнява да го изгони. По скоро ще го тормози повече..
BornToBeBeWild
11-18-2009, 15:15
ахъъ..сагласна сам .. но ако баща ти е разбран човек ще се разберете . някак си :( ..
п.с. и моя не е никак лесен ;х
m1nich3t0
11-18-2009, 17:21
:)
Ти се вкара в някакви филми момиче...
1-во.Той е баща като всички други,не вярвам да те убие,за където ходиш с някакво момче (дори то да е футболист и баща ти да му е треньор).
2-во.Едва ли ще изхвърли приятеля ти от отбора,след като го бива и е добър (пък и каква ще е причината :shock: )
3-во.Вземи не се вживявай,ами вземи поговори с баща ти и ги запознай..
От опит не боли..Не може вечно да се криете?!
ef4etyYy
11-18-2009, 17:46
3-во :Д:Д:Д:Д
аа вика запознай ги к'фо да ги запознава нали му е трениор :Д:Д:Д:д
хахахахахаххаа + :razz:
Пфф объркала съм се,бахти злите :D ИзвиняяяваййТЕ !
Абе и аз не гледам какво пиша,както и да е..
ef4etyYy
11-18-2009, 18:23
Абе и аз не гледам какво пиша,както и да е.. споко бе просто ни е смешно, нямаме си работа :lol: :booooomb:
Абе и аз не гледам какво пиша,както и да е.. споко бе просто ни е смешно, нямаме си работа :lol: :booooomb:
Ммм, не само 3во, но и 2во :D
ef4etyYy
11-18-2009, 19:39
Ммм, не само 3во, но и 2во :D бе важното е че не е 1ро :lol: :booooomb:
Ммм, не само 3во, но и 2во :D бе важното е че не е 1ро :lol: :booooomb:
:razz: :razz: :razz:
Айде спираме спама :oops: