View Full Version : Бягане от вкъщи ?
VenusDoom
11-16-2009, 16:59
Решил съм да се махна от всички проблеми, който само ме тормазят - те не свършват! Не мога да се търпя, не мога, но мога ... мислил съм да избягам много пъти, но стигам до извода, че няма смисъл. Този път е различно ... нашите се опитват да ми разделят с гаджето от 2 месеца, и котачели успяха. Виждаме се за по 15 минути, само през събота и неделя съм с нея за около 1-2 часа (без никой да знае). Ще избягаме за 4-5 дни да си отворят очите (знам им характерите, като се върна много ще се променят). Има автобус, до там, където искаме да отидем ... проблема е парите, и тва, че нито един от нас не е пълнолетен. Найстина искам поне 2 дни на саме само с нея! Много обсъждахме, и тя го иска. Поемам си последствията, ако не са добри но това е моя работа. Та въпроса ми е ... квартира може ли да си земеш ако си под 18 ? И ако не може дали има възможност да дадете предложения, къде да останем ? Мога да се грижа сам за себе си правил съм адски идиотщини, от който можеше сега да съм на 2 метра под земята ! Мисля, че и за нея ще мога да се грижа. Лично мен ме мислят за наркоман ... можеби шото пафкам и се обличам странно черно и рапарско. Не знам, но моля ви давайте предложения къде да отидем !
ПП : аз съм на 15 и тя е на 15 ! Просто искаме 4-5 дена сами и далече !
lubomirky
11-16-2009, 17:15
седни си на гъза и не се прави на голям мъж, 'щото си женчо. оурайт?
VenusDoom
11-16-2009, 17:21
Кой пък е казал, че се правя на голям мъж ?! -_-
Jus7DreamBoy
11-16-2009, 17:22
пич не се вкарвай в подобни филми живота е пред теб бе ... на 15 си трай 3 години още пълнолетен ставаш ходи си на даскало и си свиркай момичета много ....
lubomirky
11-16-2009, 17:33
еми за да искаш да се изнесеш -> според теб си достатъчно голям и способен за да живееш сам, без някой да ти помага. или не се замисли, че не става ти да живееш отделно от ваш'те и те да ти дават кинти?
cookie_master
11-16-2009, 18:33
стой си на задника :wink:
на 15 си все пак
Той не иска да живее сам, а просто иска 2 дена да е само с приятелката си. И на 15 си, едва ли можеш да се грижиш сам за себе си, камоли за нея. И добре финансово също не ти позволява, а и знаеш ли какви проблеми можеш да докараш на твоите и техните родители?
Най-добре седни и поговори с вашите защо искат да те разделят от нея и защо така постъпват.
someonerandom
11-18-2009, 17:00
И аз мисля,че на 15 не е добра идея да бягаш от вас и да издържаш и себе си,и приятелката си за няколко дни...ще имае големи проблеми и ти,и тя,и родителите ви :?
Biskfitka
11-18-2009, 17:36
Ако толкова искаше досега да си избягал,ама не ти стиска. 8-) И аз имам такова желание понякога,но мисля реално и едва ли ще се оправя сама и 1 вечер,въпреки че има кой да е с мен...
DevilWish
11-18-2009, 18:05
Първо, че както по-горният потребител каза, ако наистина го искаше нямаше да си по форумите, а щеше да си си хванал пътя.
Изрчението "Мога да се грижа за себе си, много идиотщини съм правил" е напълно неуместно.Щом правиш идиотщини -- > изобщо не си готов да се грижиш за себе си камо ли за някое друго същество.
Искам нещо да ти кажа ще й навлечеш куп неприятности, на теб не ти пука какво ще стане след това, повярвай ми на нея й пука.Не стига, че ще се обадят на полиции и тн, но ще се изплашат до смърт и повярявай ми тогава 100% ще ви забранят да сте заедно.
Помни ми думите до няколко месеца ще си с друга и ще се смееш какво си си фантазирал ;)
psychopath
11-20-2009, 02:18
Абе тъпо е, но ако има къде да отидете и щом си го решил давай...
BePoHuKa
11-20-2009, 02:24
Не бягай...за 2 дена с гаджето ти не си заслужава.
отидете там където гаджето ти живее.. ако не става-незнам ..
тъпо е да бягаш от вкъщи и да панираш родителите си :? те все пак са загрижени за теб.. сигурно има някаква причина за да те разделят от гаджето ти
LoveRetroMusic
11-20-2009, 18:13
Не прави глупости.
elito0o0o0
11-20-2009, 19:02
Много филми гледаш.