Влез

View Full Version : Ефикасна диета!!!

stelit0
11-16-2009, 20:52
Здравейте изкам да ми препоръчате някаква диета с която се отслабва бързо.И моля без тъпи коментари и лекций относно това че диетите са вредни или че ще си върна килограмите след това,че най-много да си докарам хранително разтройство и тн.сама със си преценила такаи аз си нося отговорността.и ако може нещо за намаляване на апетит.Благодаря за отделеното от вас време!!! :-o

stelit0
11-16-2009, 21:04
е хайде де не сте ли пазили диети :?: :?: :?:

roshlichka
11-16-2009, 21:39
Ами има мн др такива диети.. вземи прочети нещо не мързелувай.

По темата 90 дневната диета.. точковата диета и диетата на пиер дюкан за най-ефикасни

stelit0
11-17-2009, 04:00
Ами има мн др такива диети.. вземи прочети нещо не мързелувай.

По темата 90 дневната диета.. точковата диета и диетата на пиер дюкан за най-ефикасни90 dnewnata nqmam wreme da si praq specialno hrana wseki den ami kakwoto e nagotweno am to4kowata ne se otslabwa tolkowa byrzo a taq na diukan 10 dena bez zelen4ucii ne moga a meseci bez plodove sy6ti mn e tejka :-)

vagarious
11-17-2009, 05:13
Хем да не си приготвяш ти, хем да е от готвеното.Не става така, мой човек.Мислиш ли, че с глад и само с готвеното на мама се отслабва!?Мне мисля.Иначе за диетите - казаха ти ги по-нагоре.А ако не те устройват, поразрови се малко в нет-а.Стига вече всичко на готово. :x :)

mArMaLaDkA
11-17-2009, 05:43
Пускаш сума ти теми и всяка е от другата все по-безмислена. Какви ти диети на 12(макс 13)? Вдигаш си дупето от стола и вместо да събираш домашен прах, задръствайки форума с глупави теми, отиваш да тичаш около блока. :-o

youloveme
11-17-2009, 06:42
Заповядай дано са ти от полза http://www.bb-team.org/diets/

Sissy90
11-17-2009, 06:49
Заповядай дано са ти от полза http://www.bb-team.org/diets/
Обичам го този сайт, има статии за всичко. Жалко, че малко хора се хващат да ги четат ( :oops: признавам, и мен понякога ме мързи, но поне от време на време се хващам)

youloveme
11-17-2009, 07:00
Ами аз всичко което постигнах е със съвети от там така че сайта е супер !!!!!! :-P

sladi4ka_qni4ka
11-17-2009, 17:54
бе стига с тея диети.. няма ефикасна диета ... като я спре6 си ка4ва6 вси4ко.. ходи тренирай .. на фитнес.. така 6те отслабне6 :)

stelit0
11-17-2009, 19:22
аз спортувам ама не става може да се стегнеш ама да отслабнеш не става или поне при мен не действа :oops:

liim0nka
11-17-2009, 19:42
В интернет има сигурно 200 диети ако не и повече..не може ли просто в смотаното гугъл да напишеш диета или как да отслабнем бързо и ефикасно..толкова ли е сложно бе...пускате теми без да мислите..ебаси :-x

aloveyou
11-18-2009, 06:48
Има 1000 теми за "диетите" - влез в тях и прочети

vampire_girl_
11-18-2009, 11:23
Японско чудо 1 и 2 са доста добри ...
За месец,може да свалиш и 15 кг. , но е хубаво да правиш и някакви упражнения,че да не ти се преебе кожата...
Една приятелка ги беше съчетала с някакви упражнения...мисля,че на Сидни,май бяха и беше отслабнала адски много.Не можах да я позная.
Аз с Японско чудо 1 съм сваляла 4 кг. за една седмица,а и не правих упражнения..

anisummer
11-18-2009, 19:50
Знам , че заленият чай много помага за потискане на апетита

milickata
11-18-2009, 22:27
така....значи...ако искаш да отслабнеш ефикасно караш го на чай,кафе (без мн захар или подсладител),плодове(и то не много),супи,кисело и прясно мляко :D ...много е ефективно, но не е определено качествена диета....просто си смъкваш килограмите за отрицателно време, а после като почнеш да се храниш с малко по-калорична храна се пулиш защо качих :D :D :D.....една еднократна диетка ти казвам веднага и с нея се сваля килограм за 1 ден....приготвяш си ориз (варен,без мн сол и с малко подправки) и него ден ядеш само ориз (като сътветно си го порционираш)...това спомага организмът ти да отдели излишното количество вода....иначе каза че спортуваш и не помагало....това са глупости...ако си някаква мудна мн ясно че няма да помага....тренировката трябва да е интензивна и без големи прекъсвания...и след трен поне до 30-40 мин трябва да хапнеш....защото едно,че организмът ти се възстановява....второ (и по-важно) че храната се усвоява до 5-6 пъти по добре от нормалното....иначе под път и над път има хиляда вида диети,но ако сама не се настроиш психически,че искаш да отслабнеш няма как да стане....вс от главата започва....пък и като крайна мярка има си хапчета специални....ел-карнитин който гори калориите и т.н. мн неща има които могат да ти бъдат в помощ....