Влез

View Full Version : Любов с турчин..

vladiiii
11-16-2009, 21:09
:-# :-# здр на всички . и аз съм така ходя с турчин година и половина и незая на каде и връзката ни с секи ден се задалбочава и със всеки изминал се обичаме все повече и повече гадномие като съмез него даже мислим да бягаме от българия даме заедно и никои данени раздели даже ми каза че вече никои няма дани раздели никога чесно казано незнам как да постъпя и на каде дайте съвет

Заглавието трябва да бъде написано на кирилица!
smileforyou12

ShawnMac
11-16-2009, 21:09
xaxaxaaxax

bananjanet
11-16-2009, 21:10
:-# :-# здр на всички . и аз съм така ходя с турчин година и половина и незая на каде и връзката ни с секи ден се задалбочава и със всеки изминал се обичаме все повече и повече гадномие като съмез него даже мислим да бягаме от българия даме заедно и никои данени раздели даже ми каза че вече никои няма дани раздели никога чесно казано незнам как да постъпя и на каде дайте съвет

:grin: :grin: :grin:

LadyDi
Бягай с него. Такава любов - в Турция.

ShawnMac
Бягайте в Ирак приятели , там никой няма да ви пипне :D

BlueFace
11-16-2009, 21:16
:razz: :razz: :razz: Превзеха на тези турци да го еба ..... то не е за смях ,за плач е :? :?

lubomirky
11-16-2009, 21:22
към дъното

PurpleDream
11-16-2009, 21:25
отидете в Турция и си направете сериал "Брак с чужденка" направете му 30342439242 епизода и го въртете в България.....

RedLabel
11-16-2009, 21:57
нЕма шо

навскякъде плъзнаха.....че даже и новини на турски по националната
що не си ходите в турция ми е чудно :smt021

golqmumnik
11-16-2009, 22:07
Стани му ханъма,майна 8)

mArMaLaDkA
11-16-2009, 22:09
Изчезвай от "българия" заедно с момчето-турче и неграмотността си. ;)

roshlichka
11-16-2009, 22:10
Сигурна ли си че това не е сценария на някой нов турски филм :grin: :grin: :grin:

ShawnMac
11-16-2009, 22:11
Изчезвай от "българия" заедно с момчето-турче и неграмотността си. ;)
Ма от българия ли бе , мармаладче :S?

LadyDi
11-16-2009, 22:12
Кавичките, кавичкитеееееееееееее

mArMaLaDkA
11-16-2009, 22:15
^ Млъкни бе, с тях прикривам неграмотността си!

GossipGirl89
11-16-2009, 22:29
отидете в Турция и си направете сериал "Брак с чужденка" направете му 30342439242 епизода и го въртете в България.....

+1 :D

haritov
11-17-2009, 09:16
Хвърлете се под влака както онези две деца,тогава хората може и да се замислят за някои неща...

buuu
11-17-2009, 09:16
Сапунджииии твоя Китодароглу Те очакваа ама да не му открадниш детето и да избягаш че ща търси с тайните служби
зле си :razz:

kindergarden
11-17-2009, 09:17
:lol: Какво като е турчин?Чудо голямо :? Ма да бягаш заради някакъв прошляк-ебаси простотията

krisity17
11-17-2009, 09:33
защо я опреквате че е влюбена в турчин :-D
Любовта не пита :oops:

buuu
11-17-2009, 09:47

аз не я опреквам... предупреждавам я да не краде лапето щот после ще си изпати от Китодароглу ( а той не си поплюва ) или от баща и... 8-) ще гледам сакъз и ще напиша продължението :lol:

krisity17
11-17-2009, 09:51

аз не я опреквам... предупреждавам я да не краде лапето щот после ще си изпати от Мохамед ( а той не си поплюва ) или от баща и... 8-) довечера ще гледам перла и ще напиша продължението :lol:
:lol: :lol: охх таз Перла :-D :-D "Сакъс" звучи по добре

sorry за спама не се сдържах :-D :-D

buuu
11-17-2009, 09:53

аз не я опреквам... предупреждавам я да не краде лапето щот после ще си изпати от Мохамед ( а той не си поплюва ) или от баща и... 8-) довечера ще гледам перла и ще напиша продължението :lol:

айджук къламан гюлзум :lol:

haritov
11-17-2009, 09:53

будала спам йок патаклама :D

Riva
11-17-2009, 09:55
http://www.blitz.bg/documents/newsimages/2009-10-13-main-QITTFTXQV.jpg
Някой повика ли ме?!!??!

krisity17
11-17-2009, 09:57
:D :D :D охх любов моя разбира се че те викнахме :-D :-D
:razz: :razz:

buuu
11-17-2009, 09:58
http://www.blitz.bg/documents/newsimages/2009-10-13-main-QITTFTXQV.jpg
Някой повика ли ме?!!??!
оооо буйрум Шмъркан ;-)

izlishna
11-17-2009, 09:58
ТРАГЕДИЯ .. :? Менте GumuS

buuu
11-17-2009, 10:05
Сакъзз [-(

buuu
11-17-2009, 10:08
авторкеее да няма после джихер карък и бумбарук кюфте :lol: :lol: :lol:

BlueFace
11-17-2009, 10:10
Сакъззз THE BEST!!! :grin: :grin:

П.П. По-хубаво пиши в някой турски форум ,защото тука разбиране няма да получиш 8-)

krisity17
11-17-2009, 10:11
:---)

buuu
11-17-2009, 10:11
Сакъззз THE BEST!!! :grin: :grin:

П.П. По-хубаво пиши в някой турски форум ,защото тука разбиране няма да получиш 8-)

:-)

krisity17
11-17-2009, 10:12
+1 :-D

mynichka09
11-17-2009, 10:25
:lol:

BlueFace
11-17-2009, 10:26
Може да са открили babaitproblem.turk :razz: :razz: :lol:

metaxa
11-17-2009, 11:15
Легнете на релсите и чакайте

peshost
11-17-2009, 11:49
Азънвереин! :D :D

mOBSCENE
11-17-2009, 11:50
:razz: :razz: :razz: Превзеха на тези турци да го е** ..... то не е за смях ,за плач е :? :?

LoveRetroMusic
11-17-2009, 13:04
следващия епизод на Перла, може би ? http://img.ineogen.ro/social/bg/ui/emotions/icon_huh.gif

myNameIsImmortal
11-17-2009, 14:17
Ми то благодарение на вас то заприлича на турски форум.. дори направо на Турция.. :?

Засрамете се малко.. а придавате важности, че сте българи..

Посрамвате майка България http://prikachi.com/users/nakov/272z.jpg

Lincheto
11-17-2009, 14:26
Кво стана? Избягахте ли? 8-)

Hiph0pgirl
11-17-2009, 14:37
Толко ли се свършиха българите бе да му еба майката?Отивайте си в Турция, живучкайте си щасливо и си умрете там :?

UNITED
11-17-2009, 15:11
Ем к'во кат' е турчин ? :shock: Щом се обичате живейте си.. да неговориш за помак ? Или си е оригинален турчин ? 8-)

kidwestern
11-17-2009, 15:30

smileforyou12

АБЕ КАТ Е ТУРЧИН ОДИ СИ С НЕГО В ТУРЦИЯ МАЙКАМУ НА МИРИЗЛИВИЯ ЧОРАП ШЕ ШЛЯПАМ ВЕ ! АРЕ ЯКО ЛИ ТИ Е? А

vladiiii
11-18-2009, 12:10
:-x :-x :booooomb: :booooomb: и не турчин а помак

buuu
11-18-2009, 12:20

олелеле нямя бъдеще за теб 8-)

Thefrostless
11-18-2009, 13:17

Все тая , все утрепка. Грабвай си малкия черав и ходите да се ебете в някоя страна от Близкия Изток

LoveRetroMusic
11-18-2009, 13:48
СУС, БЕ ! :x 8-)

krisity17
11-18-2009, 15:48
:lol: :lol:

buuu
11-18-2009, 16:17
:razz:

MiChKoO
11-18-2009, 17:05
обременени от едно далечно минало ... Само българите ли сме хора...? Турчин , Испанец , Германец .. каква е разлика

аз не бих могла да бъда с турчин -може би и аз съм обременена но момичето е широкоскроено .... или поне така изглежда

Авторке , Ти така си преценила а въпроса на къде отиват нещата не питай нас , а себе си ! :)

cookie_master
11-18-2009, 18:07
Перла :grin: :grin:

Aniiiii
11-18-2009, 18:59
Ее й? Какво като е Турчин? - Харесва и нека е с него ..
Стига с тези разбирания от преди 10000 години .. гледайте си бъдещето! Миналото няма да ви отведе до никъде .. само омраза :)

BlueFace
11-18-2009, 19:02
Стига с тези разбирания от преди 10000 години .. гледайте си бъдещето! Миналото няма да ви отведе до никъде .. само омраза :)

Мойто момиче настоящето гледаме не миналото ;) То да беше само заради 500-те години робство... :(

LadyDi
11-18-2009, 19:15
Ами давай да тръгваме с турците, да привестваме новините на "майчин" език по БЪЛГАРСКАТА национална телевизия и паментина на "незнайния турски войн", издигнат в БЪЛГАРСКИ град.

Изпитвам безкрайно съжаление към такива като теб. Бъди модерна - отиди в Турция !

buuu
11-18-2009, 19:22
ааааааааааааа асиктир :? :o

moon_flower
11-18-2009, 19:52
Много Перла гледате двамата.
А иначе не мога да разбера вие българи ли не можете да си намерите,мургаво ли си търсите..но твой си е избора.Бягаи от България,само че няма да успееш : трябват ти един куп документи,че заминаваш извън границите на държавата ни,защото си непълнолетна(вероятно),май а ти и баща ти ще те намерят и ще те направят на нищо,а ако не те намерят ще е още по-зле,защото ще водиш мизерен животец с твоя любим.Приемам,че не знаеш турски,така че ще ти е още по-трудно,нямаш гражданство там,ъъъ..къде ще спите и живеете?Ами откъде пари?Някой от вас работи ли?Абе..ти изобщо мислиш ли?!Дори няма да излезеш от тук,камо ли да живееш някъде другаде...
И какво ги хвалите толко тия турци?И как няма да сме против тях,след като все още се гласят да си присвоят България?Ами да,така е,защото само фактА,че имаме турски новини и села,дори градове населени предимно с турци е ужасяващ.Но да,нека си правим и семейства с тях.Да приемем турската вяра и фамилия.Нека..нали сме модерни хора в съвременно общество.На който му изнася да си ходи в Турция.Тук е България.

vladiiii
11-18-2009, 20:04
:o НА 21 СЪМ .ИМам си и фирма благодарение на тоя човек а няма да мизерствам защото вуичому е там и е доста богатичак моио момче и не важно дали си богат или беден парите неса в основата и без пари може да си богат и да си шаслия парите неправят шастиие за лубовта граници няма и плевнята е хубава

bubble11
11-18-2009, 20:05
7ичайте към Босфора :grin: :grin: :grin:

LadyDi
11-18-2009, 20:05
Официално обявявам темата за ебавка.

Aniiiii
11-18-2009, 21:03
Хора прави сте, че България си е България! И аз мисля че новините на Турски са безкрайно излишни ..
Но все пак, защо тряя да има все омраза и т.н
Всички сме хора, еднакви сме. И те имат глава и ръце и крака.
Ако тя намира нещо привлекателно в него, защо да не бъде с него?!?

Какво казвате вие? Че Българин трябва да се омъжи само за Българка и обратно ли?? Ако не са идвамата Българи .. Край, това ги прави ужасно лоши хора :?

И BTW изказвам си мнението, нито искам да съм "Модерна", нито е нужно да испитвате "съжаление" към мен :)

LadyDi
11-18-2009, 21:08
Не, не казваме, че българин трябва да се ожени за българка.
Казваме, че българин/българка НЕ ТРЯБВА да се жени за туркиня/турчин.

Aniiiii
11-18-2009, 21:20

Окей, това предполагам го казваш заради войната между Бг. и Турция?
Други причини имаш ли?
Не казвам, че това ее незначима причина, Но аз гледам някъкси позитивно (бъдещето), Не обичам да се връщам в спомени назад (или в миналото). Това винаги води дооо нещо лошо ..

И съжалявам, че мнението ми е различно от твоето ( и много други хора де) , но не мисля че искам да си го променя.
Всеки си има глава на раменете, да мисли за себе си :)

LadyDi
11-18-2009, 21:35

Други причини имаш ли?

Войната? Смяташ, че война, водена преди повече от 100 години е причината? Та аз не съм била дори замислена тогава.
Май не си наясно със ситуацията в България днес. Радвам се на оптимизма и позитивизма ти, но това, което се случва около нас не е за пренебрегване. И за твое собствено добро, те съветвам да си отвориш очите и да се поогледаш.
Какво ще кажеш за новините на турски език? Да, знам, че не ти ХАРЕСВАТ. Но посочи ми друга модерна държава, от европейския съюз, а и не само от него, в която по националния ефир да предават новини на езика на страната, която ни е държала в робство 500 години, която е колила, бесила, изнасилвала и опожарявала наред предците ти? Ако ти си способна да преглътнеш това, заради вярата си в едно прекрасно бъдеще, аз не мога.
Паметник на незнайния турски войн? Какво е направим този турски войн ЗА България, че да заслужи да бъде овековечен в нашите земи???

Свали розовите очила. Не подхождат на една БЪЛГАРКА.

Aniiiii
11-18-2009, 22:37

Други причини имаш ли?

Войната? Смяташ, че война, водена преди повече от 100 години е причината? Та аз не съм била дори замислена тогава.
Май не си наясно със ситуацията в България днес. Радвам се на оптимизма и позитивизма ти, но това, което се случва около нас не е за пренебрегване. И за твое собствено добро, те съветвам да си отвориш очите и да се поогледаш.
Какво ще кажеш за новините на турски език? Да, знам, че не ти ХАРЕСВАТ. Но посочи ми друга модерна държава, от европейския съюз, а и не само от него, в която по националния ефир да предават новини на езика на страната, която ни е държала в робство 500 години, която е колила, бесила, изнасилвала и опожарявала наред предците ти? Ако ти си способна да преглътнеш това, заради вярата си в едно прекрасно бъдеще, аз не мога.
Паметник на незнайния турски войн? Какво е направим този турски войн ЗА България, че да заслужи да бъде овековечен в нашите земи???

Свали розовите очила. Не подхождат на една БЪЛГАРКА.

Между другото си права - Не знам много много за това какво става в България. А и да ти кажа, не е от голямо значение за мен точно сега . Всъщност гоборех общо както за Турци, Роми, Гърци, Руснаци .. и т.н.

Знам, че обстоятелствата с Турция са различни, Но ако това я прави авторката щастлива, и той и дава всичко което тя иска .. е ок.
Аз нямам против срещу такива хора.

Между другото чухте ли за Ромчето и Българското момиче скочили пред влака? Та това е ужасно .. само заради тъпото разделение между народите ..

Всички идваме от едно мястоо .. това никой не може да го успории

summer_moon31
11-19-2009, 00:01
Жалки сте..! Какви са тези расистки разбирания?? Да не се намираме в джунглата, че да се делим на племена....?

haritov
11-19-2009, 00:13

Предполагам си чела Ромео и Жулиета,знаеш за какво се разказва.
Много късно осъзнават двата рода грешките си нали?

И да те питам: защо според гърците грък не трябва да се жени за българка?

Моляте отговори ми на втория въпрос!

Давам ти жокер:Цар Симеон Велики,Крум,Иван Асен 2,Цар Петър и още много други подбни жокери те до един са ги клали.

Най-много ме кефи жокера Цар Симеон Велики ,който избива всички пленници пред вратите на Солун и после дава телата им за харана на кучетата,които яли с голям апетит.

LadyDi
11-19-2009, 04:58

Давам ти жокер:Цар Симеон Велики,Крум,Иван Асен 2,Цар Петър и още много други подбни жокери те до един са ги клали.

Най-много ме кефи жокера Цар Симеон Велики ,който избива всички пленници пред вратите на Солун и после дава телата им за харана на кучетата,които яли с голям апетит.
Защо да ти отговарям? Това си е право на гърците.
И ние сме клали, това е вярно и имат пълно право да не ни харесват. Но и ние не ги харесваме, какво. Беломорска Тракия си е наша територия, каквото и да ми говориш.
И какво общо има Ромео и Жулиета в случая? Двама 15-годишни, които все още не са осъзнали кои са ценностните неща в живота.
И тази история за ром и българка, дето скочили под влака изобщо не ми я навирайте в очите. Ако някой се беше погрижил за възпитанието на децата, нямаше да се стигне до там.

А за връзката на българска с турчин... мислите ли, че ако се съберат, тя ще си остане българка, ще си остане християнка??? Хайде... живи и здрави, радвайте се на турците си, на циганите си, а аз си оставам расиста с чиста съвест пред себе си.

voLtage
11-19-2009, 05:06
Защо ли подрепям LadyDi с 2 ръце? Ми много си е право момичето. Как изобщо е допустимо да имаме шибани новини на турски? Но шибаните политици. Агония за тези които са ни поробили 500 години.

soul1199
11-19-2009, 05:35
нЕма шо

навскякъде плъзнаха.....че даже и новини на турски по националната
що не си ходите в турция ми е чудно :smt021

LeMoi
11-19-2009, 08:28
то май и ти си туркиня?

sunshinepp
11-19-2009, 08:43

smileforyou12

бее яя не се занимавай с тоя! .. :o

BlueFace
11-19-2009, 08:48
И аз подкрепям LadyDi .Кфо мислиш ,че ако толкоз много се обичат и ако като пораснат са още заедно тоя резак няма да иска да я потурчи ли?Ай бягайте от тука за кфо той не стане християнин?

П.П. Колкото за гърците само ще ви напомня ,че Сърбия и Гърция се обединяват срещу България през Междусъюзническата война....

haritov
11-19-2009, 14:53

Защо да ти отговарям? Това си е право на гърците.
И ние сме клали, това е вярно и имат пълно право да не ни харесват. Но и ние не ги харесваме, какво. Беломорска Тракия си е наша територия, каквото и да ми говориш.
И какво общо има Ромео и Жулиета в случая? Двама 15-годишни, които все още не са осъзнали кои са ценностните неща в живота.
И тази история за ром и българка, дето скочили под влака изобщо не ми я навирайте в очите. Ако някой се беше погрижил за възпитанието на децата, нямаше да се стигне до там.

А за връзката на българска с турчин... мислите ли, че ако се съберат, тя ще си остане българка, ще си остане християнка??? Хайде... живи и здрави, радвайте се на турците си, на циганите си, а аз си оставам расиста с чиста съвест пред себе си.

Не ме разбра какво искам да ти кажа но ккато и да е по този въпрос няма да споря спорил и преди

същата песен на нов глас ще е говорим едни и същи неща по тази и останалите подобни теми

vladiiii
11-19-2009, 14:57
soriii ama sam si 4ista blgarka moite hora :grin:

haritov
11-19-2009, 14:59
И аз подкрепям LadyDi .Кфо мислиш ,че ако толкоз много се обичат и ако като пораснат са още заедно тоя резак няма да иска да я потурчи ли?Ай бягайте от тука за кфо той не стане християнин?

П.П. Колкото за гърците само ще ви напомня ,че Сърбия и Гърция се обединяват срещу България през Междусъюзническата война....

Израза ''потурчи'' го упутреби грешно

и защо обръщате въпроса на расова и религиозна основа?
предимно всички сме хора
ди да те питам ако бях турчин щеше ли да ме мразиш?

а до послеписа ти ще доложа нещо

годината е 1916

В Добруджа се водят войни за освобождението и където се бият български и турски войски срещу румънски и руски ;)

loliii
11-19-2009, 15:13
Хора, стига сте оплювали момичето. ВИНАГИ има изключения, поне един турчин от всички на тая планета може да е грамотен, хубав, културен, съвременен и нормален... Представете си, че тя е намерила точно него. Вместо да се запитате как така някво младо момиче ще бяга извън България и ще зарязва бъдещето си, заради някво момче, вие обърнахте най-голямо внимание на това, че е турчин!
По темата : Цял живот ще се влюбваш и разлюбваш. Не проваляй всичко, само защото си влюбена. Намери друг начин да сте заедно или по-добре се откажете.... Съдба!

britzy
11-19-2009, 15:29
момеееее,по -неграмотен пост наскоро не бех виждала,ааам нема да заствам на твоя страна,падам си расистка :D :D :D :D и как написа България с малка буква,ткиа като тебе да се махат,върви си с тоя и не се явясвай. :D

britzy
11-19-2009, 15:30
soriii ama sam si 4ista blgarka moite hora :grin:
НЕ ЛИЧИ :grin: :D :D :D :D

XiPiXoPiGiRL
11-19-2009, 16:04
Айде на САКЪЗААА http://www.laymark.com/i/m/m121.gif (http://www.laymark.com)

На Авт0рката да не й пука за мнениет0 на ник0г0.. Бъди кат0 Сапунджи !!

_crazy_baby_
11-19-2009, 16:14
Толкова простотия на едно място събрана не бях виждала никога !!! Вие сте ебаси ОЛИГОФРЕНИТЕ чесно!!!

BlueFace
11-19-2009, 16:30

предимно всички сме хора

годината е 1916

В Добруджа се водят войни за освобождението и където се бият български и турски войски срещу румънски и руски ;)

България се присъединява към Централните Сили ,защото получава обещание да и се върнат загубените територии след берлинският мирен договор ако войната се спечели от Централните Сили.Мисля ,че на всички не им е харесвало това ,че се бият рамо до рамо с турци ,но просто на война те води инстинкта за оцеляване :)

Не съм расист ,но просто турците нещо отвътре ме кара да не ги харесвам.Не всички са лоши хора ама тези в България като Доган насъскват цялото мюсюлманско население срещу българите.Те искат да превземат България. Просто заради определени хора и действията им не мога да харесам турците.
Относно религиите аз съм си християнин и не мога да си представя да си сменя вярата.Не мога да повярвам ,че някой хора биха :?

w0sh
11-19-2009, 16:33
Аз пък съм си горд шовинист и ако зависеше от мене всите щяха да минат под ножа.

haritov
11-19-2009, 16:38

предимно всички сме хора

годината е 1916

България се присъединява към Централните Сили ,защото получава обещание да и се върнат загубените територии след берлинският мирен договор ако войната се спечели от Централните Сили.Мисля ,че на всички не им е харесвало това ,че се бият рамо до рамо с турци ,но просто на война те води инстинкта за оцеляване :)

Не съм расист ,но просто турците нещо отвътре ме кара да не ги харесвам.Не всички са лоши хора ама тези в България като Доган насъскват цялото мюсюлманско население срещу българите.Те искат да превземат България. Просто заради определени хора и действията им не мога да харесам турците.
Относно религиите аз съм си християнин и не мога да си представя да си сменя вярата.Не мога да повярвам ,че някой хора биха :?

Не ме карай да ти изнасям лекции по история има и други причини.

Тук не говорим кой иска да ни превземе бе човек къде гаджето и е казало ние ще ви превземем?
Ако обичаш пиши по темата

И кой по ягодите те пита дали ги харесваш дали ще си сменяш вярата къде авторката е засегнала този въпрос

токова си самовглъбен в идете си че говориш наизуст :(

В света има много случаи като нашия с българи и турци

например поляци и руснаци

за теб може полякиня да се омъжи за руснак но за поляка е срам и позор

и за какво не харесваш турците че са синове на бащите си ли?

nikodine
11-19-2009, 16:44
Идете на кастинг за следващия турски сериал 8-) После си купете баклава и станете дебели, аре по живо по здраво 8)

DevilWish
11-19-2009, 16:45
И аз съм с турчин и сме вече 1 и почти 6 месеца заедно.И нас се опитваха да ни разделят - родителите му.Баща му го заплаши да го изгони.Не си говориха 1 месец.Сега са в добри отношения, но не знаят, че ходи с мен.Майка му няма против де, и никой друг, но баща му да.
Няма смисъл да бягате, не позволявайте никой да ви раздели! ;)
И не слушай расистите ;)

UNITED
11-19-2009, 18:30
Тук някои хора са толкова сляпи ама толкова сляпи,че незнам дали от слепота или наистина са си толкова прости.Събудете се бе !!!!! Събудете се,пак ви казвам :shock: .Защо всеки човек в България който изповядва мюсюлманската религия и незнае една дума на турски,дори незнае къде се намира Турция бива наричан "Турчин" ? ЗАЩО ??? Ами по тая логика нека да ги наричаме АРАБИ ? Кво ще кажете ? Наиситна,има турци дето помеждуси говорят на турски и незнаят дори книжовния български език но не всички мюсюлмани в Бългаpия са такива !!! С една дума аз ви говоря за "ПОМАЦИТЕ" те не са турци а бългато-мохамедани !!! Запомнетего веднъж та за винаги да ви влезе в болните глави и мозъци.Направо нямам думи :?

LadyDi
11-19-2009, 18:36
Тук някои хора са толкова сляпи ама толкова сляпи,че незнам дали от слепота или наистина са си толкова прости.Събудете се бе !!!!! Събудете се,пак ви казвам :shock: .Защо всеки човек в България който изповядва мюсюлманската религия и незнае една дума на турски,дори незнае къде се намира Турция бива наричан "Турчин" ? ЗАЩО ??? Ами по тая логика нека да ги наричаме АРАБИ ? Кво ще кажете ? Наиситна,има турци дето помеждуси говорят на турски и незнаят дори книжовния български език но не всички мюсюлмани в Бългатия са такива !!! С една дума аз ви говоря за "ПОМАЦИТЕ" те не са турци а бългато-мохамедани !!! Запомнетего веднъж та за винаги да ви влезе в болните глави и мозъци.Направо нямам думи :?
Това е нещо съвсем различно и не виждам защо го намесваш тук.
Както каза BlueFace, ако не се лъжа - има турци и турци. Българските турци, тези като Доган, са именно корена на анти-турските движения в България. Не може ти да плащаш на турци, избягали по време на преселенията по Живково време, с български паспорти, да идват и да гласуват за теб, само и само да завземеш властта. Това да ти говори нещо? Ако помаците са с българско самосъзнание, защо гласуват за Доган? Това е потурчване на българския народ, момче, само че политическо. Не идват да ни колят с ятаганите и да ни изнасилват. Вместо това ни завземат от вътре. Кога ще си отвориш очите? Турция никога не е приела факта, че България е откъсната от нея.

UNITED
11-19-2009, 18:54
Тук някои хора са толкова сляпи ама толкова сляпи,че незнам дали от слепота или наистина са си толкова прости.Събудете се бе !!!!! Събудете се,пак ви казвам :shock: .Защо всеки човек в България който изповядва мюсюлманската религия и незнае една дума на турски,дори незнае къде се намира Турция бива наричан "Турчин" ? ЗАЩО ??? Ами по тая логика нека да ги наричаме АРАБИ ? Кво ще кажете ? Наиситна,има турци дето помеждуси говорят на турски и незнаят дори книжовния български език но не всички мюсюлмани в Бългатия са такива !!! С една дума аз ви говоря за "ПОМАЦИТЕ" те не са турци а бългато-мохамедани !!! Запомнетего веднъж та за винаги да ви влезе в болните глави и мозъци.Направо нямам думи :?
Това е нещо съвсем различно и не виждам защо го намесваш тук.
Както каза BlueFace, ако не се лъжа - има турци и турци. Българските турци, тези като Доган, са именно корена на анти-турските движения в България. Не може ти да плащаш на турци, избягали по време на преселенията по Живково време, с български паспорти, да идват и да гласуват за теб, само и само да завземеш властта. Това да ти говори нещо? Ако помаците са с българско самосъзнание, защо гласуват за Доган? Това е потурчване на българския народ, момче, само че политическо. Не идват да ни колят с ятаганите и да ни изнасилват. Вместо това ни завземат от вътре. Кога ще си отвориш очите? Турция никога не е приела факта, че България е откъсната от нея.
LadyDi Напълно те разбирам ама напълно ;) Въобще не отричам,че отново се опитват да превземат България но ми е болно защото има помаци които гласуват за различни партий дори има такива които мразят ДПС аз лично съм свидетел на такива неща даже като минавам през "турски села" виждам плакати на ГЕРБ,АТАКА и т.н Та да си доискажа мисълта... болно ми е защото затова,че има хора мюсюлмани които са далеч от мисълта за превземането на България и т.н които народа подценява.Не трябва да е така просто не трябва.. но за съжаление Българите сме отмастителни,зли и ненаситни :) Няма да споря,все пак всеки си има мнение.. но има мнения които понякога не трябва да се изказват (не говоря конкретно за някое в темата) :)
Поздрави !!!

BlueFace
11-19-2009, 18:57
Защото хората си обичат страната и искат да я запазят...Дай всички да се оженим за турци и туркини ,да приемем исляма и може да си подарим историята на Македония те и без тва половината я откраднаха...Можем да се обеденим с Турция ако искате??? :? :?
От тези българи-мохамедани много малко се възприемат като Българи.Не е важно дали си мюсюлманин или будист ,ли християнин,важното е да осъзнаваш ,че си българин и да обичаш страната си. А тези мюсюлмани в България имат Турско самосъзнание,те не искат да са българи.

Аз лично не мога да приема връзките между турци и българи :?

FeelMyPain
11-19-2009, 18:58
Q K . - .
(\_,' YP '.
./\. турците

LadyDi
11-19-2009, 18:59
UNITED, и аз съм съгласна с теб. Но не обиждай българите, че сме злобни, отмъстителни и ненаситни. Мисля, че това, което ни е причинила Турция, ни дава пълното основание да бъдем огорчени. Навсякъде е така. Омразата и ненависта между нациите съществува не само между България и Турция. Но докато го има един Доган, който да постъпва по този начин... това анти-турско настроение никога няма да изчезне от съзнанието на българина.
Иначе на мен турците не ми пречат. Стига да си живеят мирно и кротко и да не се опитват да ни вгорчават живота.

Колкото до nadeto0405, доста се чудих дали да ти отговоря на поста или да си замълча и да те оставя заблудена. Накрая реших само да ти кажа, че си заблудена :) Един проблем никога не може да бъде ЕДНОСТРАНЕН. Винаги е многопластов и винаги трябва да бъде решаван на всяко ниво, за да бъде разплетен докрай. Не можем да сме коне с капаци и да си кажем - да, аз се съсредоточавам върху това, че петното върху ризата ми е червено и трябва да го махна, но няма да обръщам внимание на това, че все още върху ризата ми капе червено вино. Надявам се да си схванала метафората. Ако не си - здраве да е. Дано не се налага никога да я схващаш. Просто си се родила достатъчно назад във времето от тези неща, за да не можеш да ги усетиш.

killah666
11-19-2009, 19:05
hubu de .. za6to triabva da se podigravate ... kvi sa tiq komentari ..
idi v turciq a/u .. pff .. momi4eto iska pomo6t za tova ni pi6i... a vie samo za6toto e bilo s tur4in i vednaga se podigravaite .. glupavo e :?

FeelMyPain
11-19-2009, 19:07
6liok 6liok 6liok....6liok

BlueFace
11-19-2009, 19:10
България ,драги съфорумници, е страна която е можела да бъде една от великите сили в Европа.Имаме такава богата история,която вместо да съживим ,потъпкваме.Липсата на добри лидери ни е докарало до ниво в което управляващите са алчни копелета които гледат само собствените си интереси.Двете робства и след това великите сили които виждат заплаха в новоосвободената България и отнемат толкова много територии ,са ни докарали до тук.Искам да ви кажа,че имаме една страхотна държава която се управлява от свине ,но ние трябва да я обичаме и вместо само да седим и да недоволстваме и да оплюваме да направим нещо ,за да може това да се промени.Младите хора на БЪлгария са тези които могат да го направят,но уви както всички виждаме малко останаха хората не засегнати от всеобщата деградация. Аз наистина вярвам ,че нещата ще се променят :)

Така че ,драги ми съфорумници, вместо да оплювате българското ,обичайте го и обичайте страната си :)

sweet_sorcerer
11-19-2009, 19:10
В подписа на някой имаше нещо от сорта на "в България който иска съвет му обясняват колко е тъп"(не е точен цитата) и е прав.Айде стига с тъпите мнения и убидите,всички четем вестници и гледаме телевизия и вече видяхме до какво може да доведе една неразбрана връзка,особенно на тази възраст.Ако някой няма какво адекватно да каже,да не спами само глупости. Евала за LadyDi и всички,които се включиха на място.
А по темата - моето мнение за такава връзка не е положително,защото съм малко нещо расист и за това ще си го запазя за себе си :)

BlueFace
11-19-2009, 19:16
Защото хората си обичат страната и искат да я запазят...Дай всички да се оженим за турци и туркини ,да приемем исляма и може да си подарим историята на Македония те и без тва половината я откраднаха...Можем да се обеденим с Турция ако искате??? :? :?
От тези българи-мохамедани много малко се възприемат като Българи.Не е важно дали си мюсюлманин или будист ,ли християнин,важното е да осъзнаваш ,че си българин и да обичаш страната си. А тези мюсюлмани в България имат Турско самосъзнание,те не искат да са българи.

Аз лично не мога да приема връзките между турци и българи :?

Никой не е казал,че след като си с турчин ще приемеш исляма.Има толкова много примери за смесени бракове в които нито българката е приела исляма,нито турчина е приел християнството,но си живеят нормално и са щастливи.И това,че си си турчин не означава,че не обичаш страната си.Прекалено много издребнявате преди всичко той е човек и после турчин и мюсюлманин.

Нали това ти говоря.Те се възприемат като турци не като българи.Ако си турчин страната ти не е България ,а Турция... Както каза LadyDi българите мохамедани и емигриралите турци се насъскват срещу българите от Доган и неговите подчинени..И докато има турци в българският парламент нищо няма да се промени!!!!Само когато България се управлява от българи нещата ще се нормализират. :)

haritov
11-19-2009, 19:18
обърнахте го на политика май

BlueFace
11-19-2009, 19:20

Еми кфо да се прай много чувствителна тема ми е тази за турците...А и както гледаш вече ги и оправдаха...Дай да им простим всичко и им предадем страната ...Те не са виновни ....

haritov
11-19-2009, 19:26

Еми кфо да се прай много чувствителна тема ми е тази за турците...А и както гледаш вече ги и оправдаха...Дай да им простим всичко и им предадем страната ...Те не са виновни ....

за какво са виновни?

sweet_sorcerer
11-19-2009, 19:26

За какво някой да ги оправдава? Аз съм пристрастна и не мисля,че те имат място в България,но няма за какво да ги оправдава някой.Те не са направили повече или по- малко за да скапят България от циганите,а всъщност и от самите българи...Оф,а уж нямаше да се меся.....

BlueFace
11-19-2009, 19:37

За какво някой да ги оправдава? Аз съм пристрастна и не мисля,че те имат място в България,но няма за какво да ги оправдава някой.Те не са направили повече или по- малко за да скапят България от циганите,а всъщност и от самите българи...Оф,а уж нямаше да се меся.....

Циганите както виждам не се намесват в управлението на БЪЛГАРИЯ.А нас българите управниците са ни довели в това положение.Но едно е сам да си виновен за това къде си , а съвсем друго е да си правиш ТУРСКА партия в БЪЛГАРСКИЯ парламент... Единственото което мога да кажа е ,че сме алчен народ и искаме власт и когато я получим се самозабравяме.Държавницит са пример за това ....
Аз спирам да пиша в тази тема ,защото казах всичко каквото исках .

Pwnmaster
11-19-2009, 19:58
Да не се казва приятелът ти Мюмю Баклавюджю!? :shock:

Snickers
11-19-2009, 20:10
Тъпи сте, смърт за всеки един от вассмЕрт се казва!

Snickers
11-19-2009, 20:16
Тъпи сте, смърт за всеки един от вассмЕрт се казва!
СмАрДсмЕрт за теб! :oops: 8-)

шегувам се, мечКо

Pwnmaster
11-19-2009, 20:41
Да не се казва приятелът ти Мюмю Баклавюджю!? :shock:

следващия умник ;)
Do ya have a problem,whore?

_crazy_baby_
11-19-2009, 21:23
ООООООО МЛЪКНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!! Тук модератори има ли бе, каде сте бе, хора невиждате ли какво става писна ми да чета глупости от 8 страници нищо конкретно по темата само простотия и нищо друго................. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :-x :-x

haritov
11-19-2009, 21:28
то на нас все турците ни виновни че сме на това дередже ние вина нямаме :?

Len4etyYyy
11-19-2009, 21:30
То на нас, българите все някой ни е виновен, че не можем да просперираме...Ако не са турците, ще са някои други.Не съм привърженичка на такива връзки между българи и турци, но момичето иска адекватен съвет, а не упреци и тъпи подмятания....

moon_flower
11-19-2009, 22:12
:o НА 21 СЪМ .ИМам си и фирма благодарение на тоя човек а няма да мизерствам защото вуичому е там и е доста богатичак моио момче и не важно дали си богат или беден парите неса в основата и без пари може да си богат и да си шаслия парите неправят шастиие за лубовта граници няма и плевнята е хубава
Какво ми говориш врели некипели,че парите не са важни.Нали самата ти казваш,че вуйчото е "богатичък",следователно това добре те устройва.Който ги приказва тия глупости,че парите нямат значение и може да е щастлив и в плевня просто няма друго извинение за глупостта си.Ооо да,личи ти,че си имаш фирма.Тежко им горко на твоите клиенти.Като гледам колко добре се справяш и с българския направо ми иде да се гръмна.Никой не е идеалне и всеки прави грешки,но не може да допуснеш 10 правописни грешки в едно изречение.Чакай,изречение ли казах?То няма точка даже.Успех в плевнята.Дано да има интернет там,за да може да ни напишеш как е семейният живот.

fflorinaa
11-19-2009, 22:18
като е турчин,патката му рязана ли е 8-)

3oPuTy
11-19-2009, 22:24
Неграмотна овца ... (с и без извинение)!!!
Бягай в Турция :? Там може би ще се появи някой индивид,който да ти разбира неграмотно написаните постове :? Пффф ... :? :-x :?
Имала фирма,чичо му (или к'ъвто беше там) на оня бил богат ... Що за пропаднало същество,без самочувствие и себеуважение трябва да си,че да чакаш някой друг (и то човек,с когото нямаш нищо общо) да те издържа?! :shock: :? :-x

:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:

vladiiii
11-21-2009, 08:19
negramoten si ti

buuu
11-21-2009, 08:25
ООООООО МЛЪКНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!! Тук модератори има ли бе, каде сте бе, хора невиждате ли какво става писна ми да чета глупости от 8 страници нищо конкретно по темата само простотия и нищо друго................. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :-x :-x

hyaxyayxhyayh eм ко да кажим ве

kofti_nick
11-21-2009, 09:04
Ама давате съвети ... велики сте в тва отношение :) Ви еба форума счупен :)

LoveRetroMusic
11-21-2009, 10:21

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :-x :-x :-x :x :x :-x :-x :-x

O RLY ?

mArMaLaDkA
11-21-2009, 14:05
Ама давате съвети ... велики сте в тва отношение :) Ви е** форума счупен :)

Какъв съвет трябва да й дадем? :-o

ForgottenBG
11-21-2009, 15:29

smileforyou12

](*,) ](*,) :lol: :lol: :lol: :lol:

buuu
11-21-2009, 17:07

еми като нямаш к'во да кажеш НЕДЕЙ да пишеш!

ще правя квото си искам :)

OneDayInNewYork
11-21-2009, 17:32
чеваресте бЕгай в Турция, моля ти се 8)

LoveRetroMusic
11-21-2009, 17:33
21:00, БТВ - Сакъз Power! ;D

OneDayInNewYork
11-21-2009, 17:36
21:00, БТВ - Сакъз Power! ;D

МИнджи повер! 8-)

mArMaLaDkA
11-21-2009, 17:38
А в пондрелник - "Перлаа"! 8)

_crazy_baby_
11-21-2009, 17:38

Ще правиш каквото искаш някъде другаде където няма правила, а тук има и трябва да се спазват а сега за наглия си отговор ще съжаляваш

ImmortalForever
11-21-2009, 17:41
Ох, Сапунджи...Патка си...И правописа го няма...Епа, бягай по-добре, че да намалим броя на неграмотните поне!

OneDayInNewYork
11-21-2009, 17:42
А в пондрелник - "Перлаа"! 8)

последен епизод май :booooomb: 8-)

NothingSpecial
11-21-2009, 18:01
ОМГ :shock: да ви имам и мисленето на повечето от вас... с този расизъм до никъде няма да стигнете .. любовта не пита .. щом той й дава това,от което тя има нужда какъв е проблема? .. били сме под турско робство .. еми добре ама какво са виновни днешните турци.. та те не са живели тогава .. с какво право ги съдите ? всякаш не са хора , а вие сте велики така ли? .. влюбила се в турчин,убийте я с камъни .. друг въпрос е,че някои турци в България не се държат добре с българския народ и още са във филма,че са нещо повече от нас .. ама вие също живеете във филм .. преодолейте расизма си .. не смятам,че ще ви е в особена полза за напред .. и освен това сте с огромни предрасъдъци .. как можете да говорите така за хора,които дори не познавате? та вие с какво се различавате от тях .. :( :( :-o

Пийс !

buuu
11-21-2009, 18:29

Ще правиш каквото искаш някъде другаде където няма правила, а тук има и трябва да се спазват а сега за наглия си отговор ще съжаляваш

:lol: :razz: kvi pravila we da ne bida ima pravilo koeto ta spira da pi6e6 kfot si iska6..ama q sa uspokoi.. ne6to ti e pre6traknalo..ako 6e za6titaa6 aftorkata i pi6i na li4no ahayx minaa mi centralno ko i ima i kfo 6e pi6a hah kato ne ti haresvat mneniqta mi ili na nqkoi dr potrebitel ..ebala sum mu maikata ne dei da 4ete6 ..golemi filosofi si4ki dea 8-)

Krisiity
11-21-2009, 19:02
ОМГ :shock: да ви имам и мисленето на повечето от вас... с този расизъм до никъде няма да стигнете .. любовта не пита .. щом той й дава това,от което тя има нужда какъв е проблема? .. били сме под турско робство .. еми добре ама какво са виновни днешните турци.. та те не са живели тогава .. с какво право ги съдите ? всякаш не са хора , а вие сте велики така ли? .. влюбила се в турчин,убийте я с камъни .. друг въпрос е,че някои турци в България не се държат добре с българския народ и още са във филма,че са нещо повече от нас .. ама вие също живеете във филм .. преодолейте расизма си .. не смятам,че ще ви е в особена полза за напред .. и освен това сте с огромни предрасъдъци .. как можете да говорите така за хора,които дори не познавате? та вие с какво се различавате от тях .. :( :( :-o

Пийс !

подкрепям те с две ръце ;]]

3oPuTy
11-21-2009, 19:06
negramoten si ti
Я научи българския и родовете и тогава казвай кой,какъв е,защото в случая ти пишеш на шльокавица и не разпознаваш родовете ;)

LadyDi
11-21-2009, 20:14

Пийс !

Аз пък не.
Да, имам предразсъдъци и какво? Осъди ме.
И защо да преодолявам расизма си? Той не ми пречи :)
Аман от носители на мир...
Смешни сте.

NothingSpecial
11-21-2009, 20:35

Пийс !

Аз пък не.
Да, имам предразсъдъци и какво? Осъди ме.
И защо да преодолявам расизма си? Той не ми пречи :)
Аман от носители на мир...
Смешни сте.

И с какво съм смешна ? че имам мнение и си го изразявам ли .. че не съм расистка като повечето от вас и не се вкарвам в излишни филми .. за това ли ? :lol: еми добре щом казваш .. мир да има :-D

LoveRetroMusic
11-21-2009, 20:40
^^

Спри се, толерантната. ;D

NothingSpecial
11-21-2009, 20:46
че аз к'во съм казала,просто изразих мнение .. за кво е темата ? nevermind have fun :-D

vesinka899
11-21-2009, 21:38
застреляй се

Bubbling
11-22-2009, 17:24
По-добре недей.

TheMostBestest
11-22-2009, 17:59
До авторката: дано турският ти е по-добре от българския.

[B]a[N]D[i]T[k]a
11-24-2009, 00:16
хахах сякаш те е страх от тази цялата супер сериозна връзка... и аз имах връзка с едно такова момче преди време и имахме мн приятна връзка :) но с цялата история за бягане и т.н. ако ще и българин да е пак бих се изплашила и бих го зарязала :( :?

gret4ety
11-24-2009, 20:19
:-o

reni7o0o
11-24-2009, 20:46
И ти му вярваш... :shock:
Скъпа на турчин вяра да нямаш...В приказките са много сладкодумни и когато успеят да те откъснат от всичко...приятели, семейство, когато видят че си им се вързала и че не ти пука за нищо друго освен за него (мазния гаден турчин) такъв удар ще ти нанесе така ще ти се изсмее в лицето че ще се чудиш от каде ти е дошло...

БЯГАЙ на далеч и хич недей да го поглеждаш