Влез

View Full Version : Споделям, за да ми олекне!

Mim4etooo
11-17-2009, 16:31
Всичко започна на 9 декември 2008г.В началото всичко беше като приказка, нямаше караници, нямаше грижи, нямаше проблеми. След време, напълно нормално започнаха и дребните караници, спорове. Съвсем обичайните неща. Разделяли сме се няколко пъти, но за не повече от два дни и пак сме се събирали.Наскоро стана гаф и имаше вероятност да съм бременна.Той беше напълно наясно с това.Скарахме се много жестоко.Скъсахме доста брутално.Но аз пак простих за пореден път и сега пак сме заедно.След като се събрахме отново той започна да ме пренебрегва.Не ми звъни когато обещава, все аз трябва да го търся.Днес бяхме до обяд заедно и обеща да се обади вечерта да се видм отново.Чаках,чаках, но не се обади.Реших да го потърся и се държа ужасно грубо и ми каза, е бил в друг град и общо взето да не го занимавам.А аз глупачката все още те ОБИЧАМ! Как да те изтръгна от сърцето си мамка му?!Просто исках да го напиша тук да ми олекне, защото сълзите не пресъхват и не носят желаната утеха! :-# :smt089

buuu
11-17-2009, 16:35
лошо... :( според мен той не те заслужава :(

AutomatiC
11-17-2009, 16:36
ми щом те пренебрегва рано или късно ти ще си намериш някой друг,който да не го прави...все пак успех

Balmy_I
11-17-2009, 16:43
лошо... :( според мен той не те заслужава :(

[-( ;-) и аз съм на това мнение,въпреки,че в момента така те боли и въпреки това го обичаш толкова много и си готова дори да му прощаваш непростимото.Мисля,че след толкова грешки и особено след това негово постоянно пренебрежение към теб,трябва да ти говори,че или сте изчерпали предишната си тръпка или просто имате нужда да осмислите случващото се,незнам сложно е наистина!!!Когато се успокоиш и мислиш трезво,сама за себе си ще вземеш най-доброто решение,все пак ти решаваш какво искаш да стане за напред,дали искаш това да продължи и той пак да се държи така или да сложиш край веднъш завинаги и да се отървеш от постоянните караници и болката,която си причиняваш :(

ivcheto0o
11-17-2009, 16:43
ти хубаво го оби4а6 ама тои теб определено НЕ .....наистина не те заслужава...сложи краи сега въпеки 4е 6те те боли ,за6тото ако остане6 с него 6те те боли о6те пове4е.Сигурна съм 4е някои ден 6те сре6тне6 4овек които те цени и уважава.

umri
11-17-2009, 17:11
Момичето излива, не търси съвети, така че по-добре не ги предоставяйте. От тази кратка и неясна история никой не може да каже "той не те заслужава".

А до авторката... поплачи си, ще ти олекне. На сутринта ще се чувстваш нов човек.

mOBSCENE
11-17-2009, 17:19
защо търпиш всичко?!
Всеки човек си има граници и мисля ,че твоята БИ трябвало вече да е премината..
Запитай се веднъж какво заслужаваш ти..
Момчета има!Ще го преодолееш..някой ден.

Mim4etooo
11-17-2009, 17:25
Сълзите не ми носят утеха.Не стихват от седмица.Просто исках да го напиша да изпусна напрежението в мен малко. :cry: Сърцето ми се къса бахти.Разбрала съм, че когато нямаш човек до себе си те боли от самотата в душата, а когато намериш човека и започва да те боли от и аз не знам от кво бахти. :-s

FlashMX
11-17-2009, 17:28
http://www.julkaisut.fi/lip433/media/need%20a%20hug.jpg

sladkish_14
11-17-2009, 17:29
И какво толкова е станало.. ?!
Всички останали доста просто приемат нещата и се дразня във абсолютно всяка тема вече да чета само едни и същи коментари `не те заслужава, зарежи го и дрън дрън та пляс`то така е най - лесно нали ?! Вероятно при този гаф доста се е шашнал, седнете и поговорете сериозно какви са тези ?! За да се държи зле от тогава значи има причина, нищо не е непреодолимо в този живот ! Говори, закакво ти е тази уста ?!

П.С - Един ден като се скараш с мъжа ти и като влезнеш тука за съвет да знаеш, че всички ще ти кажат РАЗВЕДИ СЕ, той не те заслужава :?

s7uFx
11-17-2009, 17:32
странен проблем ..защо не го питаш дали изпитва нещо към теб или е с теб само заради навика ... ако има акъл в главата определено ще се замисли над ситуацията и ако все още те обича всичко ще бъде наред

Hilary_
11-17-2009, 17:34
Покажи му, че може съвсем реално да те изгуби .. понякога хората през многото време, в което са с някой забравят какво имат до себе си .. :? :?

mynichka09
11-17-2009, 17:34
Той не заслужава това,според мен колкото и да ти е трудно,най-добре за теб ще е да го оставиш

FancyGirl
11-17-2009, 17:35
Мила дай му ясно да разбере че отношенията ви не ви харесват ... че се чустваш пренебрегната, самотна и тн
ако наистина държи на теб ще се постарае да се промени и да не прави същите грешки като преди. Не разбирам момчета които се държат така с половинките си .. защо са такива грубяни, нали точно те трябва да са хората които да ви обичат и подрекрепят...? Просто не се оставаи да те прави на две стотинки :)

s7uFx
11-17-2009, 18:22
абе ако питаш мен най-добре ще е да заебеш предложенията които четеш тук и да направиш това което сърцето ти казва... така поне няма след време да си задаваш въпроса "ами ако не ги бях послушала дали сега нямаше да съм с него и да съм в пъти по щастлива"

Mim4etooo
11-17-2009, 19:57
Той ми казва,че ме обича, но за мен действията му говорят друго.Думите му противоречат на действията му.Ако можеше сърцето ми да стане лед, какъв камък щеше да ми падне от него. :-k :smt097

ef4etyYy
11-17-2009, 20:03
ти хубаво го оби4а6 ама тои теб определено НЕ .....наистина не те заслужава...сложи краи сега въпеки 4е 6те те боли ,за6тото ако остане6 с него 6те те боли о6те пове4е.Сигурна съм 4е някои ден 6те сре6тне6 4овек които те цени и уважава.

PurpleDream
11-17-2009, 20:06
ок

sunshinepp
11-18-2009, 07:46
Всичко започна на 9 декември 2008г.В началото всичко беше като приказка, нямаше караници, нямаше грижи, нямаше проблеми. След време, напълно нормално започнаха и дребните караници, спорове. Съвсем обичайните неща. Разделяли сме се няколко пъти, но за не повече от два дни и пак сме се събирали.Наскоро стана гаф и имаше вероятност да съм бременна.Той беше напълно наясно с това.Скарахме се много жестоко.Скъсахме доста брутално.Но аз пак простих за пореден път и сега пак сме заедно.След като се събрахме отново той започна да ме пренебрегва.Не ми звъни когато обещава, все аз трябва да го търся.Днес бяхме до обяд заедно и обеща да се обади вечерта да се видм отново.Чаках,чаках, но не се обади.Реших да го потърся и се държа ужасно грубо и ми каза, е бил в друг град и общо взето да не го занимавам.А аз глупачката все още те ОБИЧАМ! Как да те изтръгна от сърцето си мамка му?!Просто исках да го напиша тук да ми олекне, защото сълзите не пресъхват и не носят желаната утеха! :-# :smt089

не си струва да си тровиш нервите заради такъв :)

lady17
11-18-2009, 15:42
Оставяй го и не се занимавай повече с него!

krisity17
11-18-2009, 15:52
с времето ще го забравиш...за сега не няма да ти е лесно ,но това което не ни убива ни прави по-силни :)

LoveRetroMusic
11-18-2009, 15:53
изповедалняяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя

balu4ka
11-18-2009, 17:51
Ами според мен ,остави го ..нека си троши главата.
След този гаф (общо взето,след него стават сериозните кавги ,не мислиш ли ? ).Та така де,не те заслужава.Вече се убедих за момче ,не трябва да плачеш..нека той го прави?!И като за начало,започни и ти да му правиш тези номера..излизай си ,нека разбере ,че не си слаба и едва ли не няма да му тичаш подир ***.
Нека той ,започне да те търси ,какво ще страдаш за някъв с подобно поведение?! :shock:

izlishna
11-19-2009, 11:07
Учуждили сте се .. и той се държи отдръпнато от теб, може би за това те избягва или не намира друг начин да ти каже, че повече нищо не може да се получи.. :?

MiMcHeToOo
11-20-2009, 18:52
Времето лекува, не мисля, че има друг начин.