View Full Version : един потресаващ случай ..
BornToBeBeWild
11-17-2009, 17:42
ами значи тръгнах с 1 мой мн добър приятел с който се познавахме от година и половина и ходихме 3 месеца .. като цяло не беше нищо особено,но се познавахме от бая време ..(то сегашната любов 3 месеца , вечната 5 месеца ;d .. ама както и да е)..и та всичко беше идеално,званяхме си,излизахме си и така.. тръгнахме на училище и няма и 2 седмици..и ми каза,че е излезнал с бившата си приятелка.. която си е курвичка :( не го казвам от омраза,има и други хора,които са съгласни с мене .. и ето,че скъсах с него,мислих си че мога без него,но уви. казах му,че мога да забравя за случилото се,но няма ..и 1 ден идва и ми казва че нямало да е нито с мен,нито с нея,ама вече минава сигурно1 месеци той е с нея apf. на всичкото отгоре въпросната госпожичка му изневеря,ама той не та не,опитах се да му кажа,но няма и няма.. :( даже сега ми казаха,че правил секс със нея,но презерватива се бил скъсал и имало опасност да забременее ,пила противозачатачни и май се оправила :( :neutral: .. :razz: ... . в крайна сметка ми липства приятелството му..
http://bulgaria21.net/issue/images/kids-art-letters7.jpg ?
kidwestern
11-17-2009, 17:46
слабо ме вълнува
най-чудно от цялата работа ми стана как аджеба след като е забременяла се е оправила с противозачатъчни,ама... :D явно аз не съм разбрала...та по темата,ами мисля,че ти е станало пределно ясно какъв е,за приятелката му да не говорим.Не се измъчвай,май повечето момчета са си такива идиоти,не че няма свестни,има просто минаваме и през такива докато намерим подходящия,пък и както казват моите приятели:"има много риба в морето....ама всичката заблудена :D ".На който му пука за теб сам ще те търси и той ще иска да е с теб... 8)
cinderella_gugutka
11-17-2009, 17:51
ем с времето може и да му дойде акъла в главата
FancyGirl
11-17-2009, 17:53
:lol:
kalpazanka
11-17-2009, 17:58
най-чудно от цялата работа ми стана как аджеба след като е забременяла се е оправила с противозачатъчни,ама... :D явно аз не съм разбрала...та по темата,ами мисля,че ти е станало пределно ясно какъв е,за приятелката му да не говорим.Не се измъчвай,май повечето момчета са си такива идиоти,не че няма свестни,има просто минаваме и през такива докато намерим подходящия,пък и както казват моите приятели:"има много риба в морето....ама всичката заблудена :D ".На който му пука за теб сам ще те търси и той ще иска да е с теб... 8)
Явно проблемът не е единствено в моя приемник 8-)
В крайна сметка за какво ти е неговото приятелство?
Някъв дезориентиран,безотговоре� � хлапак-курвар.
mOBSCENE
11-17-2009, 18:07
В крайна сметка за какво ти е неговото приятелство?
Някъв дезориентиран,безотговоре� � хлапак-курвар.
+ т`ва за противозачатъчните...
Много глупаво мислене имаш..
BornToBeBeWild
11-17-2009, 18:08
е напално е вярно но като се замисля приятелството си заслужаваше много повече.. тогажа не ме интересуваше дали е курвар да не..ние просто бяхме добри приятели и си казвахме що годе всичко..
kombarka
11-17-2009, 18:24
слабо ме вълнува
Какъв смисъл, какво чудо... :-o
Махни го тоя... Нито заслужава вниманието ти, нито трябва да ти пука.
Смотан разглезен курвар :x
ПП Реагирах остро, защото имах подобен проблем 8-)
Neftochimic
11-17-2009, 18:30
http://bulgaria21.net/issue/images/kids-art-letters7.jpg ?
izlishna
11-17-2009, 18:59
Те курвите и да искат не могат да се прикрияте, че са такива.. скоро ще се издъни мацката пак и той ще научи и ще я зареже.. а ти до тогава си намери друг :) После ще усети какво е загубил ама ще е късно 8)
Те к***те и да искат не могат да се прикрияте, че са такива.. скоро ще се издъни мацката пак и той ще научи и ще я зареже.. а ти до тогава си намери друг :) После ще усети какво е загубил ама ще е късно 8)
а,то,че се сещат в последния момент,това е сигурно...особено,ако вече немогат да имат нещо,иначе като са можели,праят се на недостъпни и тн.И накрая,се усещат и си задават въпроса:"защо го направих..." или по-скоро ги е яд,ама късно,късноо...е има естествено и изключения или поне искрено се надявам в това :grin: 8)
Много сперма си гълтала май май
ScarletBite
11-17-2009, 19:17
тя забременяла,пила противозачатачни и май се оправяла
:shock: :shock: :lol:
BornToBeBeWild
11-17-2009, 19:40
ами да попринцип е така .. винаги се връщат но те са ходели преди.. и се чудя закво след като я ''обича'' не е се е варнал при нея преди да трагне с мен и да се стигне до изневяра .. :-x
ScarletBite
11-17-2009, 19:42
ами да попринцип е така .. винаги се връщат но те са ходели преди.. и се чудя закво след като я ''обича'' не е се е варнал при нея преди да трагне с мен и да се стигне до изневяра .. :-x
Защото е видял заместител в твое лице :) А може би просто е бил с теб, за да я накара да ревнува.
ForgottenBG
11-17-2009, 19:44
:lol: :lol: :lol: добра логика
BornToBeBeWild
11-17-2009, 19:47
ами аз понеже не си поплювам и отидох веднага при нея на бой отива работата хаха.. но се оказа че той я е потарсил 1ви :o
Според мен ти все още го харесваш . По-добре не се занимавай с него . Не вярвам да се полу4и нещо
BlueFace
11-17-2009, 19:53
Ся тебе кфо те ебе кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те ебе?? :? :? Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??
ef4etyYy
11-17-2009, 20:00
донякъде съм съгласна с BlueFace.. остави ги, забрави го тоя, явно не те заслужава :-)
и не е бил единствения ти приятел, нали? не се вкопчвай за него, сякаш е последния мъжки индивид на земята 8-) да го духа и тфа е бе ;)
:booooomb:
AutomatiC
11-17-2009, 20:45
Ся тебе кфо те е** кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те е**?? :? :? Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??
:D
kidwestern
11-17-2009, 20:54
слабо ме вълнува
тъпаци,остро не реагират.
нали знаеш че и за тебе слабо ме вълнува?
sunshinepp
11-18-2009, 07:30
даже сега ми казаха,че правил секс със нея,но презерватива се бил скъсал и тя забременяла,пила противозачатачни и май се оправяла :( :neutral: .. :razz: ... .
това ми хареса!! :grin: :razz:
mArMaLaDkA
11-18-2009, 07:33
Ся тебе кфо те е** кфо правят ....Отряал те е превъзмогни го и си продължи напред...Ако искат и близнаци да имат тебе кфо те е**?? :? :? Като те е зарязал да не би да очакваш да се върне при теб??
От едната страна е така. От друга обаче, такива винаги се връщат обратно с подвита опашка.
kombarka
11-18-2009, 17:06
слабо ме вълнува
тъпаци,остро не реагират.
нали знаеш че и за тебе слабо ме вълнува?
Ууааааааау :-o Не говорех на тебе 8-)
bilqnavod
11-18-2009, 18:02
Ти май имаш чувства към него?
BornToBeBeWild
11-18-2009, 18:29
Ти май имаш чувства към него?
малко или много макарче е ташак .. ;-)