View Full Version : Бръснене.Как го правят тея звезди !?
Здравейте аз съм момче на 16год и тепърва започнах да се бръсна и започнах да гледам по-възрастните мъже как след многобройни бръснения им остават части от косъма които няма как да се махнат незнам как се наричат точно бодлички или точици не знам. Но като гледам филми и звездите ( мъжете ) колкото и възрастни да са те.... лицата им са гладки и не им са останали такива бодлички ( части от косъмчетата които не се махат с бръсненето ) все едно не са се бръснали през живота си. Та въпроса ми може ли да се предотврати тази поява на бодлички по някакъв начин ? Те как го правят? Моля помагайте.
Dian4ety
11-17-2009, 17:51
Photoshop :)
Еее как фотошоп е човек това са цели филми няма как да са ги направили с фотошоп.
И искам да добавя към въпроса си пример си Брат Пич.Тоя човек доскоро го мислех за 20 и няколко годишен а кото погледнах в нета той бил на 45 някъде и няма никакви следи от бръснене. Но така е с почти всички холивудски звезди.
EarthShaker
11-17-2009, 18:07
контра+скъпа козметика+образ от камера не може да се сравни с този лице в лице
+ това че ако си с черна брада няма спасение... ако си с по-светла коса не си личи толкова.
ето: http://www.philanthromedia.org/archives/george-clooney-picture-2.jpg
teengirl15
11-17-2009, 18:22
Еее как фотошоп е човек това са цели филми няма как да са ги направили с фотошоп.
И искам да добавя към въпроса си пример си Брат Пич.Тоя човек доскоро го мислех за 20 и няколко годишен а кото погледнах в нета той бил на 45 някъде и няма никакви следи от бръснене. Но така е с почти всички холивудски звезди.
http://3.bp.blogspot.com/_AZwdKHHWL4w/SLRkVJAgkTI/AAAAAAAAAMo/onPyHYmCcG4/s400/brad-pitt-hairstyle1.jpg
Е да но това е част от прическата му. Виж че там където се е обръснал няма грам следи :)
bananjanet
11-17-2009, 18:32
С грим става всичко, с грим .. :-D ..
Да сте виждали някога Брат Пит - БРАДЯСАЛ ?! ..
Аз не .. и например .. на примиера .. не може да се направи с фотошоп :-D ..
Това си е грим ..
Пудра, фон дьо тен ..
:P
sladkish_14
11-17-2009, 18:40
Лично пък Брат Пит толкова пъти съм го виждала брадясал, че майка ми не съм виждала толкова през целия си живот !
Това е от обектива! Като се избръснеш първият ден 'бодличките' ги няма, след ден или при различните организми е различно се появяват.Това е! Няма избавяне от това.Почнеш ли да се окосмяваш почти винаги ще имаш бодлички неизбежно е.Това с останалите мъже е глупост не си се загледал от близо.Аз като момиче ти гарантирам, че мъжът веднъж появила му се брада винаги си я има 8-) , ние момичетата най - добре го знаем и при нас е така, навсякъде където използваш бръснач е така..
Очудва ме факта, че не го знаеш..
Лично пък Брат Пит толкова пъти съм го виждала брадясал, че майка ми не съм виждала толкова през целия си живот !
Това е от обектива! Като се избръснеш първият ден 'бодличките' ги няма, след ден или при различните организми е различно се появяват.Това е! Няма избавяне от това.Почнеш ли да се окосмяваш почти винаги ще имаш бодлички неизбежно е.Това с останалите мъже е глупост не си се загледал от близо.Аз като момиче ти гарантирам, че мъжът веднъж появила му се брада винаги си я има 8-) , ние момичетата най - добре го знаем и при нас е така, навсякъде където използваш бръснач е така..
Очудва ме факта, че не го знаеш..
Аз не говоря как да се махне брадата завинаги. Не казвам че не се появяват бодлички и знам че след няколко дена се появяват пак. Но ти май незнаеш че например ако се браснеш 1 година и тея бодлички не се махат даже при бръсненето и се виждат ако щеш и кожата си да одереш та въпроса ми е как може да се забави тоя ефект или да се предотврати така че след години като се бръсна да се махат тея бодлички както сега. Питам сега докато е време защото почнат ли да остават така за постоянно връщане няма.... поне така мисля...
sladkish_14
11-17-2009, 18:53
^ Ясноо.. Няма начин 8-)
Това, което гледаш при звездите еее .. много скъпа козметика, глезене на кожата, грим или просто е от обектива както най - напред казах,,
Zaharinka
11-17-2009, 19:22
Гола мацка е решението 8-)
EarthShaker
11-17-2009, 19:49
контра+скъпа козметика+образ от камера не може да се сравни с този лице в лице
+ това че ако си с черна брада няма спасение... ако си с по-светла коса не си личи толкова.
ето: http://www.philanthromedia.org/archives/george-clooney-picture-2.jpg
едитед
Брат Пич..
:razz: :razz: изкефи ме