Влез

View Full Version : Гостенка от Сеговия

Love_Boy
11-17-2009, 18:52
Работата е следната.
Нашите имат едно приятелско семейство. Те са доле горе на същите години. Жената рабори и живее в Испания от доста години. Тяхната дъщерия също е там от 10 години. Тя е на 17. Спомням си я като малък тъй като родителите ни се познават.
Та за Коледа ще дойде дази жена с щерката и тъй като тя нямала никакви приятели тук ме нашите ме помолиха да я разведа, че момичето да види СофияТА... Ок, няма проблем, казах аз. Поисках от баша й фейсбука и като се свързах тя е неописуемо красива. Кукличка. Сега вече нямам търпение да дойде Коледа.

Въпросът ми към вас е следния: тя ще е в БГ за 2-3 седмици. Да се опитвам ли да я свалям и ако да до къде да стигна? Тя е многo ама много красива, а аз съм single от 1 месец.

majestic001
11-17-2009, 18:55
Не прави нищо с нея, а се самоубий.

Love_Boy
11-17-2009, 19:00
Не прави нищо с нея, а се самоубий.

Защо да се самоубия? Живее ми се още... Животът е хубав, но явно се струва доста безмислен за малоумни непрокопсаници като тебе.

SuperBadSuperFresh
11-17-2009, 19:03
А ти красив ли си ? :lol:

ManyG
11-17-2009, 19:04
бате явно ти си малоумен щом питаш такива глупости по форумите ...

Cazzaniga1
11-17-2009, 19:06
ОБЪРКАЛ СИ РАЗДЕЛИТЕ !!!

Bixel
11-17-2009, 19:07
а бе вие в софия всички ли сте такива селяни ве? :lol:
Ако ти пусне, опрай я това е моя съвет :D

Love_Boy
11-17-2009, 19:09
а бе вие в софия всички ли сте такива селяни ве? :lol:
Ако ти пусне, опрай я това е моя съвет :D

Май така ще направя.
:D :D :D

BlueFace
11-17-2009, 19:15
ОБЪРКАЛ СИ РАЗДЕЛИТЕ !!!

Ем щом го пуска в секс значи той сам знае с какъв умисъл е тръгнал.Просто иска потвърждение дали да пусне х*я си в действие ...

BlueFace
11-17-2009, 19:20
BluеFace получава личното ми уважение винаги дава добри савети и е точен :Д

Признателен съм :smt006 8-)

ForgottenBG
11-17-2009, 19:36
Баси направи,каквото мислиш за добре к'во ни питаш тука ,ако ти кажем да я .... ще го направиш ли ?! :shock:

BlueFace
11-17-2009, 19:41
Баси направи,каквото мислиш за добре к'во ни питаш тука ,ако ти кажем да я .... ще го направиш ли ?! :shock:

Ще го направи ми ,че няма и да се замисли 8-) Колко му е :lol:

MakeMeLaugh
11-17-2009, 20:05
хохохо, тя ако е сама и толкова красива дошла на екскурзия до България.. повярвай май ти ще си сваляния :D :lol:

Ballbreaker
11-17-2009, 22:25
Посрещни я. Ти знаеш как.

http://fc04.deviantart.net/fs41/f/2009/040/a/6/a68e9393e99b23ab523d3b058f6e22ff.gif

BePoHuKa
11-18-2009, 02:42
Мъже, мъже... виждат красиво момиче и им умекват коленцата за разлика от някои други неща :-)

MillioneOneDollar
11-18-2009, 02:52
Отправяй ласки и милувки към нея, ако отвърне пробвай да си вземеш това което можеш. Живееш един път ..

Love_Boy
11-18-2009, 14:58
хохохо, тя ако е сама и толкова красива дошла на екскурзия до България.. повярвай май ти ще си сваляния :D :lol:

Най-добрия интернет пост който съм чел на последък....
:D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :) :) :) :) :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pet_14
11-18-2009, 16:16
ОБЪРКАЛ СИ РАЗДЕЛИТЕ !!!
или по-точно
"сбъркал си рейса пич " :D
Има една фраза , която е подходяща в много ситуации - Just Do It !

TheX
11-18-2009, 18:48
Да се опитвам ли да я свалям и ако да до къде да стигна?

'Ба ли му майката,звездите не ми говорят нещо :lol:

Pesenta
11-18-2009, 18:51
ами "горе долЕ" си го наври в гъза ... идиот .. момичето идва да види България а не да гледа тъпата ти мутра селяндур ... ама от София ми бил ...

BlueFace
11-18-2009, 19:15
Мъже, мъже... виждат красиво момиче и им умекват коленцата за разлика от някои други неща :-)

Вие момичетата на това разчитате 8-)

BePoHuKa
11-18-2009, 23:58

Вие момичетата на това разчитате 8-) :oops: Еее това е друг въпрос! :D Някои имаме все пак и нещо между ушите ;) Но като цяло е важно момчието да е красиво. Грозните в такъв случай какво да правят?

PaulCrewe
11-19-2009, 00:34
Ще станат емота.

Тази тема подозрително много прилича на тънък опит някой да се изфука. Ако ни цитира сценария на последната романтична комедия, заради която вися около час и половина да ти блести монитора в очите - bad for you. Ако историята ти е истина - good for you! и ни изчезвай от очите, щастливо късметлийско копеле такова.

P.S.: Вашите приемат ли оферти за осиновяване? Не излизам много скъпо.

MyNameIsDidi
12-02-2009, 12:55
давай свали е :-D :-D

VerryBerry
12-02-2009, 16:03
ми флиртувай,ама едва ли ще ти пусне 8-)

Vichko0o
12-02-2009, 18:58
Виждат тебе и им омеква "нещо другото", а краката стават здрави за да бягат от дзверове като тебе !
По темата: Автора разбрахме, че искаш да се изфукаш с тази "мадама", но да не стане така да се запознае тя с някой в София и да слушаш само как тя прави секс, а ти да си клатиш патката ... Недей се хвали много много да няма накрая да караш коледата на чекии...

DarkBass
12-02-2009, 19:03
каками вероника започва да ми харесва .. по мои наблюдения е около или над 25 хмм .. ще отворя тема да питам далиии имам шанс с вероника :D

Cheese
12-02-2009, 19:09
Az ti kazvam da ne go pravish - mislish li 4e ako legnesh s neq moje da se razvalqt otnosheniqta mejdu semeistvoto ti i drugoto ? :? Imam predvid 4e ako ti e mnogo blizka vse neshto she se razvali - tq e doshla da vidi BG ne da si lqga s nqkuv tam blizuk :? Dali se zamislqsh ako go napraite i tq ve4e nqma ti govori she se zdavqt vashte i tiq i nakraq ... :o Goreshto ti preporuchvam da ne go praish - moje samo tei da i kazvash nqkvi mili neshta da q :-) ama 4ak da si lqgate ve4e nedei :(

BePoHuKa
12-02-2009, 23:42
Виждат тебе и им омеква "нещо другото", а краката стават здрави за да бягат от дзверове като тебе !
По темата: Автора разбрахме, че искаш да се изфукаш с тази "мадама", но да не стане така да се запознае тя с някой в София и да слушаш само как тя прави секс, а ти да си клатиш патката ... Недей се хвали много много да няма накрая да караш коледата на чекии...Драги непрокопсанико, давам ти пълната свобода да се засилиш с пълна скорост към най-близката стена. :) Аз дали съм "дзвяр" или не, само аз и близките ми си знаем. :) Не смятам да те опровергавам като ти пратя моя снимка, няма да те унижавам така. ;)

Doomevil
12-16-2009, 20:11
Брат сваляй я !!! Ако моеш и знаеш как не си изпускай шанса :)

komara
12-17-2009, 16:36
Ти май си влюбен приятелю :D Ако не бе щях да ти кажа гледайте си кефа, секс ако ти се иска (съмнявам се да не) и квото стане.

linoleum
12-18-2009, 15:56
Работата е следната.
Нашите имат едно приятелско семейство. Те са доле горе на същите години. Жената рабори и живее в Испания от доста години. Тяхната дъщерия също е там от 10 години. Тя е на 17. Спомням си я като малък тъй като родителите ни се познават.
Та за Коледа ще дойде дази жена с щерката и тъй като тя нямала никакви приятели тук ме нашите ме помолиха да я разведа, че момичето да види СофияТА... Ок, няма проблем, казах аз. Поисках от баша й фейсбука и като се свързах тя е неописуемо красива. Кукличка. Сега вече нямам търпение да дойде Коледа.

Въпросът ми към вас е следния: тя ще е в БГ за 2-3 седмици. Да се опитвам ли да я свалям и ако да до къде да стигна? Тя е многo ама много красива, а аз съм single от 1 месец.

Имаш три варианта:
1. Да не се пробваш и никога да не разбереш.
2.ДА се пробваш и да ти върже.
3. Да се пробваш и да не ти върже.

Та? Не виждам вообще смисъла на първия!
И нали не мислиш, че ти ще си първия, който си е искал.
Едва ли ще ти се разсърди за повече от два часа!

t0d1t0
12-18-2009, 16:03
Мамка му,защо връщате такива умряли теми?!