View Full Version : обичам мъжете :Д ама......
все удрям на камък майка му стара вече да ти писне от тех :X незнаят кво искат никога пффф ебах му майката,не мои им угодиш,ту искат да са с тебе ту искат да са сами,да хванат да се изпедерастят по добре,,,,бреййй тва мъжете неможе да ги разбереш,,мъжки кучки нали момичета :))))))) тряа да стана на 60 за да си седне някой на гъза мама му стара.тва да си хубаво момиче и да имаш слава е много лошо всички те харесват само за една вечер и после си те имат само за ебане.ако бях грозна може би щях да си имам и аз полувинката която искам :Д е не чак толкова грозна де :) искам само малко шибано ебане а все нещо става,и немога да получа толкова колкото искам.незадоволена съм,искам поне през ден да е,а като нямам сериозна половинка какво да направя вече незнам..нервна съм искам да имам мъж ама да си е само мой..е кажете ми сега толкова ли мн искам и моля без обиди!
Еми няма да се ебеше 1 месец .. намираш си сериозен и се ебеш толкова ли е трудно бе ? И не не всяко момче е така..
random_guy1
11-17-2009, 23:39
Не си улучила на правилния, но може би и подходът ти е грешен. Ти как точно го търсиш? Или чакаш да дойде при теб сам и да почне да ти сваля звезди?
ludiq0maks
11-18-2009, 05:49
все удрям на камък майка му стара вече да ти писне от тех :X незнаят кво искат никога пффф ебах му майката,не мои им угодиш,ту искат да са с тебе ту искат да са сами,да хванат да се изпедерастят по добре,,,,бреййй тва мъжете неможе да ги разбереш,,мъжки кучки нали момичета :))))))) тряа да стана на 60 за да си седне някой на гъза мама му стара.тва да си хубаво момиче и да имаш слава е много лошо всички те харесват само за една вечер и после си те имат само за е**не.ако бях грозна може би щях да си имам и аз полувинката която искам :Д е не чак толкова грозна де :) искам само малко шибано е**не а все нещо става,и немога да получа толкова колкото искам.незадоволена съм,искам поне през ден да е,а като нямам сериозна половинка какво да направя вече незнам..нервна съм искам да имам мъж ама да си е само мой..е кажете ми сега толкова ли мн искам и моля без обиди!
Искам да се ожена за тебе :P 8)
хахх малко ебане , как звучи :lol:
You are going to die unhappy,unless you have sex with me. http://www.laymark.com/i/m/m087.gif
ами щом си хубава ... си сядах малко на дупето чакаш момчетата да се наредят на опашка и после си избираш някое добро и свястно момче и получаваш всичко, което искаш!
PiruBloodz
11-18-2009, 09:14
Аз пък не мога да разбера какво си написала
Е явно бързо им омръзваш... аз бях с приятелката ми 3 години и сега се разделихме по взаимно съгласие.. и сега чакам нова тръпка. Не се намират лесно нито свестни момичета, нито свестни момчета. По мои наблюдения... момичетата се праят на к***и , момчетата на п***и. Веднаж си легнах с една такава многоооо отракана... и к'во стана... не знаеше к'во да прави. Тъй ,че тря да смениш подхода.. изчакай да се опознаете и тогава скачайте в леглото. Ще му задържиш вниманието по - дълго и ше оцени чакането и сигурно после ще остане с теб!
Disrespect
11-18-2009, 12:10
пусни снимка в цял ръст и кратка автобиография тук, много бързо ще се намери някой, ахаха
Sladurcho
11-18-2009, 14:11
тва да си хубаво момиче и да имаш слава е много лошо всички те харесват само за една вечер и после си те имат само за е**не.
искам само малко шибано е**не а все нещо става,и немога да получа толкова колкото искам.незадоволена съм,искам поне през ден да е,
Емиииии хем искаш е*ане хем като искат да те е*ат мрънкаш. Вярно е че хубавите момичета имат повече обожатели и т.н. но от теб зависи да си намериш най точния и да си се тряскате през ден както ти искаш :)
П.С. Ай пусни една снимка да те видим колко си хубава :) може да излезе някой желаещ от форума който да е това което търсиш
ubuntureload
11-18-2009, 14:49
Купи си турбо вибратор и много батерии .... 8-) :P
Който търси намира ... Нали уж за всеки влак си има пътници ...
bqsna_teenagerka
11-18-2009, 15:24
абе кукло май единствения човек който трябва ад си седне на гъза си ти,я вземи се стегни малко,първо ми обясняваш какви били мъжете и как не знааели кво искат а ти нима знаеш? Хем искаш да се ебеш и си незадоволена хем претендираш,че момчетата те харесват като секс авантюра. Като не можеш да си завоюваш нужния респект от тях проблема си е твой,най-лесно е да ги оплюеш,че те са виновни задето ти си нямаш сериозен приятел и не си задоволена сексуално. Може би грешката е в теб и начинът по който си ги накарала да те възприемат и не е вярно,че момчетата все не са доволни,напротив не им трябва кой знае колко много,за да са и щастливи и задоволени,но ти от комплекси не можеш да го осъзнаеш. Има ли желание има и начин,това ,че си красива вземи го оцени и направи така,че да си получиш нужния респект,защото на готово никой няма да ти го даде ;). Едно момче винаги може първо да ти е приятел,после да иска да те чука.
Според мен едно момиче не трябва да има такъв груб език ... някой трябва да ти разбие устата да се осъзнаеш
все удрям на камък майка му стара вече да ти писне от тех :X незнаят кво искат никога пффф ебах му майката,не мои им угодиш,ту искат да са с тебе ту искат да са сами,да хванат да се изпедерастят по добре,,,,бреййй тва мъжете неможе да ги разбереш,,мъжки кучки нали момичета :)))))))
Нито момичетата нито момчетата знаят какво искат .. много малко са хората, които са наясно с това .. :? Иии не повярвай ми няма да е по - добре да станат гейове сичките .. ;д хах кучки били .. предпочитам мъжки кучки отколкото женски .. ;д
тва да си хубаво момиче и да имаш слава е много лошо всички те харесват само за една вечер и после си те имат само за е**не.
време за реклама ли чух?!? 0.о Ако тебе те харесват само за една вечер си е твой проблем явно не знаеш как да се отнасяш с тях, за да се отнасят с теб с уважение и респект .. ;д
ако бях грозна може би щях да си имам и аз полувинката която искам :Д е не чак толкова грозна де :)
ахьххах .. т'ва значи, че всички обвързани момичета са грозни ли?!? Оооо дааа страхотна логика .. ;д;д няям думи ... ;д
искам само малко шибано е**не а все нещо става,и немога да получа толкова колкото искам.незадоволена съм,искам поне през ден да е,а като нямам сериозна половинка какво да направя вече незнам..нервна съм искам да имам мъж ама да си е само мой..е кажете ми сега толкова ли мн искам
Не става само с искане .. трябва и акъл .. :D:D:D:D
и моля без обиди!
едва едва се сдържах .. ;д
ти мене не ме учи на морал ... а споменатото по горе е образно казано кретен рапирайте си там с Дрежето и оставете писането на нас ...
Ти си просто поредната "кифла", която се има за "адската мадама" и се правиш на света вода ненапита във форум, където могат да те осерат за броени минути и да ти свалят самочувствието. Какво по дяволите правиш ?
Тази невинна моя провокация успя да събуди малко интелект у теб. БРАВО горд съм че поне ти ставаш за нещо ... :lol: Qmbool е града , Qmbool е стила ЪъЪ Drajeto дъ Флоу :smt041 . Тук е момента всички фенки да полудеят
Ти си просто поредната "кифла", която се има за "адската мадама" и се правиш на света вода ненапита във форум, където могат да те осерат за броени минути и да ти свалят самочувствието. Какво по дяволите правиш ?това което написа xD
Ти си просто поредната "кифла", която се има за "адската мадама" и се правиш на света вода ненапита във форум, където могат да те осерат за броени минути и да ти свалят самочувствието. Какво по дяволите правиш ?това което написа xD
Не схванах :-o
ами както каза .. излага се с простотията си .. и както каза тя си е потенциална "КИФЪЛС" ( за пича от Ямбол ... кифълс иде от кифла )
Пича от Ямбол е "джентълмен" бе, той явно знае как се говори на кифла :lol:
ooo знае,знае ... тия от Ямбол само с рап общуват ... гледай ги какви са рапари брат ... http://vbox7.com/play:a80d16ae
golqmumnik
11-18-2009, 21:10
Кво кат си красива,красотата е до време,ако изобщо си го осъзнала.Иначе такива кухи красавици с лошо възпитание и безинтересна същност са под път и над път.Много ясно,че като не ставаш за нищо друго освен чукане,само за това ще те ползват.Докато не се промениш,ще си останеш тип "дискотечна кучка". 8)
Незнам какъв съм ама се държа така че женските да ми се лепят като мухи, това естествено става с акъл, а не с просташки фрази като "ше ти разбия устата мЪъЪъъ", затова ще си останете девствени чекеджии цял живот.Лека вечер 8)
Ако ми цитираш, къде я има фразата "ше ти разбия устата мЪъЪъъ", ще си изтрия поста за кифлата, а относно ти как се държиш със "женските" ми стана ясно с какви се занимваш ---> КИФЛИ = БОКЛУЦИ, айде здраве да е :lol:
П.С. "Незнам какъв съм ама се държа така че женските" ... таа какво какво
Незнам какъв съм ама се държа така че женските да ми се лепят като мухи, това естествено става с акъл, а не с просташки фрази като "ше ти разбия устата мЪъЪъъ", затова ще си останете девствени чекеджии цял живот.Лека вечер 8)в грешка си сладур ... ако девствеността е болест , то аз отдавна съм се излекувал от нея
а и Незнам се пише с разстояние "Не знам" ако акъла не ти стига да пишеш грамотно сигурно си "пълен" с фенки на дражето и тези КИФЪЛС като авторката на темата а сега вече наистина лека нощ ... БРАТ
Ами разликата готин е че този отдавна сме го пребили и не си мярка мутрата ... а вие още си го веете на бял кон :lol: :lol: :lol:
Аз, моя милост насекомото много добре ти разбрах простотията, но проблема е, че ти незнаеш какво пишеш "мъЪъЪъ" :lol: :lol:
Аз, моя милост насекомото много добре ти разбрах простотията, но проблема е, че ти незнаеш какво пишеш "мъЪъЪъ" :lol: :lol: де да беше само Мъъъ , ми и "незнам" пише заедно, са сигурно ще си пуска хрътките по мене :lol: :lol: :lol: Живея в Ж.К Медковец а редовно тренирам в спортен клуб Ивал срещу кафе No Name между 7 и 10 ... Eла и ти щее забавно да порапираме :lol:
Човека, който среща затруднения с мисленето си ти "мъЪъЪъ". Ти си умствено ограничен и не разбра, какво искаше да каже "он" ;) :lol:
Ето така по ми харесваш без да се заяждаш можеш да затапиш някой по най-бруталният начин засягайки интелектуалните му качества (Става въпрос за мен) ,но пак ти казвам беше ОБРАЗНО казано. Но и в изблика ти на гняв и Вие уптребихте няколко лоши думи ...
Айде сега, оправдания ... :lol: :lol:
Аз, моя милост насекомото много добре ти разбрах простотията, но проблема е, че ти незнаеш какво пишеш "мъЪъЪъ" :lol: :lol: де да беше само Мъъъ , ми и "незнам" пише заедно, са сигурно ще си пуска хрътките по мене :lol: :lol: :lol: Живея в Ж.К Медковец а редовно тренирам в спортен клуб Ивал срещу кафе No Name между 7 и 10 ... Eла и ти щее забавно да порапираме :lol:
Не мерси, аз село нямам и никога не съм имал, мразя всичко селско затова ще се въздържа от поканата.Все пак тренираш в спортен клуб Ивал и си супер моШтен и кУрав и всички кифли ги е страх от тебе понеже им разбиваш устите като не ти харесва какво говорят...Дължа съм към всеки според това как заслужава ... тези които ме дразнят обикновено разбират от намеци и не се натрапват , а ти вместо да отстъпиш продължаваш да пикаеш срещу вятъра ... и да прав си всички кифли бягат от мен защото съм надраснал да се занимавам с напудрени кифли
Тук си прав айде спираме Аз се извинявам ако има нещо на всички :)
PenkoPen4ev
11-18-2009, 21:33
Lettuce какво очакваш от олигофрени, спамещи по цял ден форума и пишещи какви ли не глупости.. от рода на "начукай майка си", "някой да ти разбие устата", "ма ей краво проста" и т.н. И ето виж като направиш малко по-груба забележка на някого и веднага почва пак лудия спам ;)
Едит : Никога не съм си позволявал да ударя момиче ... дори не съм си го помислял а ти млади момко си от тези индивиди които освен за публична гавра не стават за друго сещаш се нали от тези които се умотават около"големите" прават някое друго комплиментче се се влачиш с тях като стадо овце след овчарчето а познай сега кой е овцата (да ти подскажа -ТИ) и кой е овчарчето (Lettuce не се сдържах подсказах ти отново ) Have a good night
Lettuce какво очакваш от олигофрени, спамещи по цял ден форума и пишещи какви ли не глупости.. от рода на "начукай майка си", "някой да ти разбие устата", "ма ей краво проста" и т.н. И ето виж като направиш малко по-груба забележка на някого и веднага почва пак лудия спам ;)
А ти "СЯ КО ПРАЙШ" ? ... 8-)
П.С. Струва ми се, че искаш да натрупаш повечко мнения ;)
PenkoPen4ev
11-18-2009, 21:40
Да, то 7 мнения откакто съм се регистрирал са ЧИСТ спам нали? :razz: Някои от тука имат само толкова от 1 тема, обаче аз съм този, който трупа мнения :razz: Единственото, което исках е да го прочетете и да земете да спрете да пишете, също така може да спреш изобщо да четеш форума, а вместо туй да прочетеш някоя книжка ;)
да то 7 мнения откакто съм се регистрирал са ЧИСТ спам нали? :razz: някои от тука имат само толкова от 1 тема, обаче аз съм този, който трупа мнения :razz: Единственото, което исках е да го прочетете и да земете да спрете да пишете, също така може да спреш изобщо да четеш форума, а вместо туй да прочетеш някоя книжка ;)
Ахаа, ти значи изхождаш от "СЯ КО ПРАЙШ", че съм неграмотен? :lol: ... не вървиш мъжки, не си особено компетентен. ;)
П.С. Прочети пак какво написах и се опитай да разбереш, какво имах предвид, защото и ти явно си доста заблуден ;)
PenkoPen4ev
11-18-2009, 21:45
да то 7 мнения откакто съм се регистрирал са ЧИСТ спам нали? :razz: някои от тука имат само толкова от 1 тема, обаче аз съм този, който трупа мнения :razz: Единственото, което исках е да го прочетете и да земете да спрете да пишете, също така може да спреш изобщо да четеш форума, а вместо туй да прочетеш някоя книжка ;)
Ахаа, ти значи изхождаш от "СЯ КО ПРАЙШ", че съм неграмотен? :lol: ... не вървиш мъжки, не си особено компетентен. ;)
Не изхождам от "ся ко прайш", че си неграмотен, а че вместо да пишеш тъпотии тука и да правиш 2 страници излишни, можеш да си намериш друго занимание.... и то не се отнася само за теб де
п.п: вземи ти ми прочети мнението и не ми се прави на много умен, щото не ти се отдава
Редактирах си мнението, прочети П.С.`а.
Така, сега аз да ти обясня на теб, какво си написал:
Определяш ни като олигофрени, които се заяждат с хората във форума и така се започва със спорове и спам. Ами ти умнико, защо ни определяш като олигофрени и очакваш да си актуален?
milickata
11-18-2009, 21:52
хора пишете си по skype или другаде, ако няма да пишете по темата....или пък си направете тема КОЙ Е ПО-ГОТИН ГЪЗАР....и си спорете и се товарете колкото ви душа иска....
та по темата....миличка разбра се, че определено не си с ниско самочувствие (не мога да знам със или без покритие).....според мен това, че обвиняваш мъжете е крайно отчаяно...а пък щом всички те искат само за секса,замисли се над себе си,явно си само атрактивна визия (даже и да не си, само това показваш).....е какво да прави един мъж кукла барби освен да и се радва и да си поиграе за кратко...покажи че имаш и други качества, не апелирай с красотата си, а с душата си...все ще се намериш някой който да го забележи
BlueFace
11-18-2009, 21:53
And yet again we witnessed another episode of "KEYBOARD WARS".... :(
PenkoPen4ev
11-18-2009, 22:00
Така, сега аз да ти обясня на теб, какво си написал:
Определяш ни като олигофрени, които се заяждат с хората във форума и така се започва със спорове и спам. Ами ти умнико, защо ни определяш като олигофрени и очакваш да си актуален?
Ами отговора е много прост и се съдържа в това, което си написал - заяждате се с хората и съответно на мен ми е писнало и ви наричам такива, ако си се обидил, не че ме интересува, но това си е твой проблем. Последният ми коментар и се надявам друг път да си спестиш остроумията, за да може и да не почвам да спамя..
BlueFace
11-18-2009, 22:02
Аз викам да поспите малко,защото май някой не си е изпил млякото и е раздразнителен... :? Само с глупости се занимавате :(
Е явно бързо им омръзваш... аз бях с приятелката ми 3 години и сега се разделихме по взаимно съгласие.. и сега чакам нова тръпка. Не се намират лесно нито свестни момичета, нито свестни момчета. По мои наблюдения... момичетата се праят на к***и , момчетата на п***и. Веднаж си легнах с една такава многоооо отракана... и к'во стана... не знаеше к'во да прави. Тъй ,че тря да смениш подхода.. изчакай да се опознаете и тогава скачайте в леглото. Ще му задържиш вниманието по - дълго и ше оцени чакането и сигурно после ще остане с теб!
Пълни глупости. Даже се очудвам, че ги пише мъж. Това с чакането е толкова грешно, че си нямаш на идея.
DarkBass
11-18-2009, 23:11
синята муцунка си има вече паразитно изразче "май някой не си е изпил млякото"
PaulCrewe
11-19-2009, 01:48
обичам мъжете :Д ама......
Като си по гръб - чувството е взаимно.
Длъжен съм да го спомена.
ScramLoud
11-19-2009, 06:29
иди при някое жиголо :grin:
Increedible
11-20-2009, 17:45
Stela iaz sam ot plovdiv :oops: :oops: :oops: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Cazzaniga1
11-20-2009, 18:33
Еми няма да се е**ше 1 месец .. намираш си сериозен и се ебеш толкова ли е трудно бе ? И не не всяко момче е така..
1+
d1mozaza
11-20-2009, 23:01
Бреййй...
купи си ей тва книжле http://news.ibox.bg/material/id_2073392023/
MyNameIsDidi
12-02-2009, 12:06
напрАЙ СИ пластична операция за погрозняване :booooomb: