View Full Version : понякога не разбирам от базици..
danibebi
11-18-2009, 11:04
Здравейте..проблема е в това,че аз по принцип не разбирам от базици.. :shock: Ии моите приятелки понякога много грубо се шегуват с мен и ми става много гадно :( Кажете ми как мога да го преодолея,защото не искам да става така!! :(
Ами като се шегуват с теб се прави че ги слушаш или ако знаеш как им направи затапка ;) обаче това че нямаш чувтво за хумор Според мен няма как да ти дойде чувството. Това е според мен :)
aloveyou
11-18-2009, 11:36
И на мен ми се случва,НО понякога..но повечето пъти не ме дразни това,че грубо се шегуват - защото ние по принцип почти целия клас сми такива :D :oops: :D
GodLovesYou
11-18-2009, 11:47
и аз понякога не схващам базик ...
ама като те базикат грубо да го духат усмихвай им се и тва е
пс. при мен понякога ми пада пердето и почвам да обиждам яко и ...
someonerandom
11-18-2009, 12:01
Ами то с повечето от приятелите ми сме такива,доста сериозно се нареждаме(на майтап)обаче си знаем че никой не е сериозен(е ако някой прекали може да има мъъничко бой :oops: ) :D .Според мен номера е да можеш да прецениш ситуацията и човека и да разбереш дали си пр майтап или е сериозен
Еми, понякога и аз не разбирам и се впрягам прекалено много.. :)
LoveRetroMusic
11-18-2009, 15:11
:lol: Не ги приемай насериозно. 8-) 8-)
danibebi
11-18-2009, 15:13
ms se pak za komentarite :lol: :lol: :lol:
DjBaloon
11-18-2009, 16:08
Нормално е да не разбираш нещо което не знаеш дори как се пише 8)
Co0kieGirl
11-18-2009, 17:01
С моите приятели също така си се бъзикаме,но много се дразня когато някой ме закача,че съм била ниска.Аз знам че съм ниска и не е нужно да ми го казват.Понякога е голям смях,но когато шегата е използване неуместно хич не е и смешна. :o
danibebi
11-18-2009, 18:17
Нормално е да не разбираш нещо което не знаеш дори как се пише 8)
Пише се "бъзици"-да обърках се..и какво от това?? ;);)
Просто не трябва да се взимаш толкова на сериозно. Пък ако не успееш да го преодолееш, просто им кажи, че не ти е приятно да се шегуват за това-което-явно-ти-е-болна-тема. Би трябвало това да ги накара да спрат. А ако не спрат, просто се прави, че не ти пука и като видят, че не им обръщаш внимание, ще престанат.
Blackfish
11-18-2009, 21:36
Не им обръщай много внимание и ти се бъзикай с тях. :)
remix1912
11-18-2009, 21:42
Добре ето съвет.Аз мога да твърдя,че съм човек с прилично чувство за хумор.Също поне аз разбирам почти веднага ако някой наистина говори с базици ,но не на сериозно дори по сериозна тема.Ако не разбереш и не правиш разлика между гавра и базик е лошо за тебе,но не толкова за другата страна(зависи).Аз познавам хора за които много лесно знам и разбирам дали имат чувство за хумор и като говорят с мен дали се опитват да ме гаврят или говорят на майтап наистина.Също и аз използвам често мръсен хумор и бъзикам по-агресивно,но тези които имат малко мозък разбират ,че не е сериозно ,а е бъзик
Важен е selfrespect-а.Казваш говори си,ама все тая.Аз си знам кво съм,ти като си стигнал до това да обиждаш мен ми помисли си кой е....и даваш това,което е казал.
remix1912
11-18-2009, 22:08
Важен е selfrespect-а.Казваш говори си,ама все тая.Аз си знам кво съм,ти като си стигнал до това да обиждаш мен ми помисли си кой е....и даваш това,което е казал.
Да бе.А ти като си стигнала до там,че да му търпиш глупостите и да мълчиш.Представи си
Кой е казал,че търпиш? Казваш му го и после и ти го погваш да му стане гадно и да млъква.
psychopath
11-20-2009, 02:33
мен подобни неща много трудно ме засягат.
първо трябва да отговориш на себе си, дали шегите са злонамерени ;)
ако да - тогава има защо да се сърдиш и съотвеното да поговориш с тях
ако не - тогава имате разминаване в представите си за хумор.
с времето ще им свикнеш на шегите и ти също ще започнеш. :)