Влез

View Full Version : Обществено полезен труд?

nemo_awp
11-19-2009, 08:18
Та нали вече въведоха и "Обществено полезен труд" в полза на училището като наказание,и ми е интересно,има ли вече някои наказани с това,освен мен.Разкажете малко повече ако има такива. :D:D

mArMaLaDkA
11-19-2009, 08:37
Е, той класния заплашва, че ако при проверка на бележниците се налага да пише невнесени оценки, ще налага наказания - обиколка на игрището, хвърляне на боклука, боядисване на оградата, почистване на салона... "Дали, ама надали" е работата.

shokoladchety
11-19-2009, 12:55
имаше един наказан от моя клас.Утре му истича наказанието.Беше дежурен цял месец ... И тва ако беше наказание... :-x :-x :-x

SunLov3
11-19-2009, 12:55
:D хаха Обществено полезен труд дам наказвали са ни целия клас да чистим двора няколко дни под ред :-D

Jo_Ni_To
11-19-2009, 17:10
Ооо миналата година са набутахме .. :D Мм бяхме се пръскали с вода из даскало ( това беше 13 или 14 юни) и психоложката ни набара.. Ходихме при директорката и.. айде.. :D Отначало щяхме да чистим коридорите в даскало,но понеже чистачките се сърдели,че сме размацвали.. :D и.. търгахме трева на двора :D :D ..

Unendlich
11-19-2009, 19:01
Пълни глупости, и к'во като е наказание ? Ще си тръгна преди да се усетят и обществен труд е тоя - _)_ 8)

nemo_awp
11-19-2009, 19:13
Пф...при нас като ни смениха директора...и сега бая е затегнал работите.То работа е че се напихме с колегата... и на разбраха и щяха да ни гонят ама на оставиха,като ни наложиха обществени полезен труд до 31.03 догодина :D и ако не ходим и не правим нищи иска да на изгони...и ще го направи... :D кво' да ви разправям :D

BePoHuKa
11-20-2009, 01:24
Как се оплаквате :? в някои страни ви трябват определен брой часове за да завършите! Може да имате супер високи оценки, но ако нямате завършени примерно 40 часа, просто не си получавате дипломата. :? :?

DesireToFire
11-20-2009, 07:03
Как се оплаквате :? в някои страни ви трябват определен брой часове за да завършите! Може да имате супер високи оценки, но ако нямате завършени примерно 40 часа, просто не си получавате дипломата. :? :? То и тук някои училища са така. Някои на брой оценки, други на бр часове.

PurpleDream
11-20-2009, 09:27
Доколкото знам тва го е имало преди 30 години :-x тея хора са луди :x :-x никой ама никооой няма да ме накара да работя квото да става :?
тъпо изказване-> тъпа кифла...