View Full Version : Как реагират вашите,ако...
someonerandom
11-19-2009, 11:57
Вдъхновен от няколко теми,реших да попитам как реагират ваще ако разберат,че сте избягали от час,или че сте преписвали?Наще са печени,снощи им разказвах как всички сме преписвали по психология :grin: А за бягането от час,или за оценки,които съм пропуснал да спомена им казвам чак лятото и те само се смеят,а майка ми се прави на възмутена :D
Тааа...вие сте :)
Disrespect
11-19-2009, 12:00
Вижда се колко им пука за теб ;)
веднъж почти целият клас избягахме от часа по трудово(в старото даскало) и ест казах на мама.. тя се ядоса ;дд
за преписване-не си спомням да съм преписала... мразя да преписвам;защото трябва да проверя дали това което преписвам е вярно ;д по-добре да напиша това;което си знам 8-)
ако преписвам сиг също биха се ядосали и биха ме питали що не съм учила 8-)
cherrygloss
11-19-2009, 12:23
Ние веднъж избягахме от музиката и веднъж от немския.. не ми се караха.А за оценки и преписване .. пак не много.Това не означава, че не им пука за мен , просто не е нужно за такова дребно нещо да ми крещят или да ми забраняват нещо, дори да ме бият.. :? :-o
За преписване едва ли ще ми кажат нещо ,но за бягане(което за съжаление често правя,защото вече нямам нерви да седя в тъпата ми гимназия) ще се разочароват и разсърдят, но няма нищо по сериозно да направят, защото вече съм самостоятелен и сам се оправям дори съм се засилил да се местя от нас.
Jus7DreamBoy
11-19-2009, 12:45
ми за бягане вика само да не правя повече от 6 отсъствия :-D
а за преписване и пищови нямат нищо против даже майка ми ми казва някой методи .. на бащата му е се тая ...
someonerandom
11-19-2009, 13:15
Тоз пък :lol: :lol:
А иначе за лоши оценки на мен ми се карат :( Смисъл не много,за 1-2 го приемат сравнително спокойно,обаче ако почна поредица има наказание,реч как си провалям живота и т.н чак да ти стане гадно :D
А за бягане не ми се карат,защото оне им е ясно,че някое друго отсъствие не е такъв проблем(а и аз никога не бягам повече от 1-2 пъти на година ...
Бтв нещо много странно тук е,че докато някой каже че техните не му се карат за нещо,веднага има реакция "Не им пука за теб" много изкъсо ви държат май нещо 8-)
за бягане не съм им казвал,но съм си превил пищови пред майка ми :grin:
aloveyou
11-19-2009, 14:48
Незнам как ще реагират..
Нито съм бягала от час,нито съм преписвала
Бе мани ги... Правят ми се все на света вода ненапита... Само ме дразнят. http://www.laymark.com/i/m/m080.gif
thelideto
11-19-2009, 15:18
еми няма много да ми се радват. :?
Pepincetyy
11-19-2009, 15:32
А за оценки и преписване .. пак не много.Това не означава, че не им пука за мен , просто не е нужно за такова дребно нещо да ми крещят или да ми забраняват нещо, дори да ме бият.. :? :-o
alwaysnforever
11-19-2009, 16:09
Майка ми е учителка и не вярвам да се зарадва като и кажа, че съм преписвала. :D ..затова не и казвам такива неща (на татко също). :lol:
Jumbie483
11-19-2009, 16:19
Ахах веднъж не си направих домашното и майка ми каза "Утре препиши от някой" :D
Иначе за бягането от час също не ми правят проблеми.. Днес целия клас избягахме от математика, казах на баща ми (отговор на въпроса защо се прибирам толкова рано) и той каза "Е утре вас си ви чака наказанието"..
Еми не ми се налага да преписвам често нито да бягам, така че наще не ми правят проблеми...все пак и те са преписвали някога и те са бягали...Майка ми малко по-лошо го приема...сега се чудя как да им кажа, че избягах от последния час вчера, то почти целия клас избяга ама останаха там 6 човека и имаме отсъствия...Баща ми ще ме разбере...
SoStarstruck
11-19-2009, 16:55
Отдавна не съм говорила с тях за такива неща,но преди никога не са ми правили на проблем.
DevilWish
11-19-2009, 17:10
Вчера се обадих на майка ми и казах мамо имам 4 свободни (наистина беше така, но тук не ни пускат да си ходим, а трябва да седим там) и тя ми вика "Ми какво седиш там" и накрая си тръгнахме и отидохме на центъра с няколко човека сега получихме 2 осми часа, казах й и тя вика "Идиоти, това бягане ли е от свободни?" и е права ;)
Иначе в Б-я съм имала доста наказания за бягане :D
А за преписване не й пречи :))
remix1912
11-19-2009, 17:15
Казвам си всеки път.Проблем няма.За бягане могат да се ядосат малко за преписване даже се хваля.Нищо не ми казват.Все пак сме в България още от учелище трябва да се учим да мамим(преписваме) и да бягаме(мързелуваме).Това ни е в кръвта
_mimi7y_
11-19-2009, 17:22
аз казвам на мама когато бягам от час но това се случва рядко затова не ми се кара .. както и за преписването.. знае че преписвам.. и съвсем спокойно си говоря с нея относно това и тя не казва нищо защото знае че не мога да знам всичко все пак :)
someonerandom
11-19-2009, 18:13
Май най-добре са тези,чиито родители на нашата възраст и те са правили същото :D Баща ми като ученик изобщо не е бил света вода ненапита,така че е доволен че бягането от час е най-лошото,което правя :D А майка ми е учителка,обаче е добричка :grin:
Blackfish
11-19-2009, 18:17
За преписването са ми казали, ако имам възможност да преписвам, да не се чудя много много. :D За оцъствията.. амии не трябва да са повече от 5 6. То аз и не бягам много, само когато целия клас се изнасяма иначе не :smt001 (тази емотиконка много ме радва)
Ми .. по принцип майка ми е на мнение, че оценките не са толкова важни, колкото знанията, които получаваш в училище.. и в пътите, които съм и казвала, че съм преписвала, не е оставала много доволна.. точните й думи последния път бяха " по-добре да изкараш заслужена двойка и да знаеш, че толкова знаеш, отколкото да имаш незаслужена шестица.. " и така.. но иначе не ми се карат нито за преписване, нито за бягане.. :) :)
Unendlich
11-19-2009, 18:41
Нашите са супер печени, казвам им винаги когато преписвам и знаят, че към края на годината често ми се случва да не се явя в някой час по избор ;р За преписване и бягане знаят, че не могат да ме спрат, ако на мен ми е кеф, така че само им е смешно като им разказвам как се преписва и как се бяга.. общо взето, това не е никакво табу у нас. 8)
Знаят че преписвам :D Казвала съм им :D Тати се смее а мама се опитва да ми се кара :D А за бягането... :-o Предпочитам да им кажа "мамо, тате не ми се ходи на даскало" вместо да бягам и те да разберат от някъде и да има скандали. И те са били ученици и на тях не им се е ходило на училище. За ден - два ще ме разберат :) Пишат бележка и още една грижа отпада :)
Ох ако им кажа, че съм преписвала от някого ще ми се изсмеят, то и на мен ще ми стане смешно...
Да бягам от час. В новото училище не ми се е случвало, в старото като бягахме общо... ( ходехме ) в новото няма и да се случи..
А за не споменавани оценки... няма такова нещо.
gree_girl
11-19-2009, 20:25
Ми за бягане ще ми се скарат, но вчера им казах как ме хванаха да преписвам (госпожата не ми направи проблем, дори беше смешно) и те се засмяха.
mucinkata93
11-19-2009, 21:41
Сещам се на едно контролно по физика много ме беше яд, защото неможех да разбера нищо от дяла, който учихме.. И като се прибрах и казах на мама така: "Учих цяла нощ, преписвах и ми подсказаха за една шибана 4-ка" и тя: "Ам, другия път не си прави труда!" :D (ама на базик го каза де)
Пък.. Тая година на същия материал (входящо) имам 6-ца без да съм учила, преписвала или глупости :-o
А за бягането.. Когато отвориха Кауфланд, почти целия ни клас (без 2-3 човека) отидохме да го видим и си взехме разни неща, но видяхме, че междучасието ни е малко и решихме да отидем да се позабавляваме.. На една люлка бяхме.. И като се прибрах казах на нашите и те много се смяха.. :D
psychopath
11-20-2009, 02:06
не пропускам да се похваля. :D
Assshley
11-20-2009, 08:08
Майка знае,че съм бягала от час и не го одобрява естествено апък за преписването съм й казвала ии не ми се е репчила така,че .. :D
ImmortalForever
11-22-2009, 14:20
Зависи..Ако избягам от еидн час няма да ми кажат нищо, но ако вече постоянно си бягам, ще се карат..А за преписването -даже ме подстрекават , като не знам нещо да препиша от някого.Особено по математика
ef4etyYy
11-22-2009, 15:07
веднъж ми стана много зле и си тръгнах след втория час, прибирам се и наще ме посрещат с думите "и ко стана, от кои часове избяга 8-) 8-) не ти се стои в час по немски а а а знаем те ние тебе 8-) " :lol: иначе на майка ми не й казвам като не влизам в часовете, напоследък мн често :-o :-o , а на баща ми само му давам предварително написаната бележка за подпис 8-) ии не ми е правил особен проблем, а и ми подписва бележки рядко, тя класната ни е пич и ни ги извинява без даже да ни пита що ни нямало :shock: :razz:
за ниски оценки не са много доволни наще, ама кфо да се праи, кат толкос знае детето им 8-) а и почти винаги излизам с номера "ее ти за една тройка ли си бе то целия клас 2 и 3 най- високото 4 :? " :lol: :lol:
майка ми в началото на годината ми вика "аз само 6ци ше подписвам в бележника, ти се опраай как знаеш" , давам й бележника след месец и тя :shock: :shock: подписва го и вика " абе аз не ти ли казах че ще подписвам само 6ци :-o " :razz:
опасна раута 8-) :booooomb:
Biskfitka
11-22-2009, 16:13
За преписване не казват нищо,но мн се ядосват като бягам от час и разберат ;d
аз не бягам(освен ако не е целия клас а тва е рядкост :D )..за преписването,не преписвам..а като и ако имам лоши оценки просто ми казват да си ги оправя :)
не им споделям такива неща, но са ме виждали да правя пищови и се хилят :D засега не съм бягала (беше без да искам, ама те не разбраха), но ако бях (съзнателно) нямаше да са щастливи
sunshinepp
11-22-2009, 17:30
за пищови и майка ми ми помага за бягане..много не са съгласни ама все повтарят "ние сме минали по тя път!" ми да се отнесат с разбиране към децата си поне веднъж, като знаят какво е!
Мама когато разбре, че сме избягали не е много щастлива и пита: "Какво щеше да ви стане, ако бяхте останали ?" :x
someonerandom
11-22-2009, 19:58
аз не бягам(освен ако не е целия клас а тва е рядкост :D )..за преписването,не преписвам..а като и ако имам лоши оценки просто ми казват да си ги оправя :)
Е то ако бяга целия клас,няма как да останеш(е има и такива хора :D )
А иначе аз с целия клас задължително,обаче то нашия клас има 2-3 по-примерни(иначе елитно училище,обаче 9 клас колко ни трябва 8-) ) и ако те се навият(май само веднъж е ставало)и всички изчезваме.Иначе сам никога не бягам,само с още поне 2-3 човека :D
DieselBlood
11-22-2009, 20:27
Точно баща ми ми е казвал"Ако бяга целия клас,бягаш и ти.Да не си посмял да оставаш".А майка ми поча да мрънка,как щели да ме изгонят от училище(дрън-дрън,имам само 3 отсъствия).А баща ми се смее със глас.А за лошите оценки-хм.....баща ми нищо не казва,щото знае,че не съм тъп и ще ги оправя,а майка ми мрънка(Тя е учителка-цакате ситуацията,нали).
за преписването не казват нищо. за бягането - също, но ако се почне по-сериозно и разберат, тогава може да ми направят някоя забележка :)
nefchi_bs
11-23-2009, 07:34
Казват ми то си е за товя сметка и приключваме темата ...
За бягане майка ми по ми се кара, отколкото за 2.
Иначе бягам рядко, защото нашия клас са пичове и ако бягаме, ще сме всички.
Иначе, имам си ниски оценки, разбира се, за които нашите не знаят.
Като ги поправя, може дам им кажа... евентуално. :-D
то е както си ги научиш,аз предпочитам да го разберат от мен от колкото от другите нищо не казват 8)
danibebi
11-24-2009, 20:08
Като им кажа,че съм преписвала си реагират съвсем нормално. :lol: А за бягането от час не им казвам никога,защото със сигурност ще се ядосат :grin:
мм... не е ставало на въпрос.. ама при бягането знаят, че ако ше бягаме целия клас, ше бягам и аз.. ама въпроса е, че сега не бягаме... а преписваме много.. то се вижда, че не уча много.. и все пак оценки от писмени, устни.. пак са добре :D
LoveRetroMusic
11-25-2009, 13:37
За преписване няма да ми кажат нищо.
За оценки също не ми се карат, просто ме карат повече
да уча. 8-)
chereshkaa
11-25-2009, 23:47
Не ги интересува ко прая на дск...
OldSchoolH8
11-25-2009, 23:58
Вълнуващо ежедневие имате...
someonerandom
11-26-2009, 10:02
Вълнуващо ежедневие имате...
естествено :D
XTREMEFREERIDE
11-26-2009, 19:06
еми няма много да ми се радват. :?
Placebo11
11-27-2009, 12:27
хахаха свикнали са.. :Д
Ами аз им споменавам някой път като бягаме от нещо (физе най-често) и баща ми нищо не казва... щото той е бягал повече от мене :D ама майка ми мн се възмущава...все едно края на света....
ToniStoraro
11-29-2009, 08:43
баща ми имитира моралист, та не му разказвам.
Ама пред майка ми всичко си казвам, което става в даскало. Казвам й кога съм бягал, кога имам кофти оценка, кога сме се псували с класната - няма проблем.
YourFavoriteDrug
11-29-2009, 12:35
правила съм пищови с майка ;D само ми вика: ако те хванатт гледай кво става ;DD
аа за бягането - не са от най-щастливите като разберат 8-)
MissHouse
11-29-2009, 18:36
за оценки ( нали класната ги пише с 4ервено :? ) и отсъствия мрънка ама аз като преписвам не споменавам :D ина4е ако и кажа тя ше каже що и аз еми ... и тя ами недей и сме до там :D
dakata123
11-29-2009, 19:39
за преписване няма проблеми (пищови, други ученици/чки). За бягане не им казвам, е може да се издъня ама чак след месец-два-три и щом еминало няма проблеми.
kuklichka_bg
11-29-2009, 20:23
Аз даже питам майка ми как са ми пищовите.Не бягам от часове, ако избягам бих и казала да ми напише бележка. :lol: :lol:
ElinoOor
11-29-2009, 21:14
Много държат да не отсъствам и да нямам слаби оценки. Аз също.
Бягах и преписвах до едно време, в гимназията не си и помислям да избягам или да преписвам. Разбира се,случва се някоя по-слаба оценка,но такъв е живота..
roshlichka
11-30-2009, 07:20
Наще са печени,снощи им разказвах как всички сме преписвали по психология :grin: А за бягането от час,или за оценки,които съм пропуснал да спомена им казвам чак лятото и те само се смеят,а майка ми се прави на възмутена :D
+1
vannsz95
12-25-2009, 19:25
Ден преди коледната ваканция миналата година избягахме от часа по история... За нашо нещастие ни видяха 3 даксалки- историчката, класната ии една от начална степен... резултат- нямаше коледни пожелания, а комплимент, че сме нагли малки кретенчета... както и да е казах на нашия в най- подходящия момент, когато украсявахме елхата ^^ ... 8-) Последва дълго конско... тази година имам 2 неизвинени от бягства и нямам намерение да им казвам >.>
мхм .. аз много си говоря с тяхх .. за преписване разказвам,няма проблеми .. веднъж като им разказах как сме избягали от час (предимно говоря с баща ми,щото той по цял ден е вкъщи) ми каза бягай си ама ако спрат детските лошо ти се пише 8-) ..
kamucheto0
12-28-2009, 06:43
Не си спомням да съм бягала от час ама съм преписвала яко :-D Майка ми знае за всички пищови даже ми казва някой начина :D
zwezdichka1
12-28-2009, 06:57
Много честичко напоследък ми се случва да бягам от час :-D Но за сметка на това не обичам да преписам.. :o Имаче мама малко ще ме посмрънка, тати нищо няма да ми каже :oops:
Прая си когат и квот си искам... Само ми казват едно- ако повтаряш ще ти се смеят много !
sladkish_14
12-28-2009, 17:48
Как да реагират ?! Аз съм станала човек на почти има няма 17 трябва ли, като препиша по нещо да има и да им декларирам ?! Преписах тоя и тоя ред на тоя въпрос от еди кой си,, смятам, че съм станала прекалено голям и вече отговорен човек, за да мисля и патя от постъпките си.. За преписване само майка ми е викала, но аз винаги съм я смятала за тесногръд човек както всички останали, които биха се скарали на детето си от преписване.. За бягство ако са единични не казвам, случвало се е 1-2 пъти цялия клас в предишното ми училище, карали са ми се - да ! Но също без причина, няма да бягат всичко я, а аз да седя като загубенячка в час по трудово, музика или рисуване :lol:
NeverTheSame
12-28-2009, 18:44
Първо малко трудно ще разберат...пък и аз с какъв акъл ще им обяснявам до най-малката подробност о.О
Пък за бягането..аз не бягам от часовете,така че ;]
Еми аз им казвам винаги и обяснявам дори как преписвам - викат: е дано успееш да изкараш колко изкваш тогава. Ако бягам им казвам само когато съм избягал заради контролно или изпитване. За оценки не ми се карат и не ме наказват и за това ще имам 2ки по 4 предмета за 1вия срок..... :( но за сметка на това ме мъчат за много други неща... Да не пуша, да не пия, да не се обличам просташки (според тях), да не слушам просташка (според тях) музика, почти не ме оставят да излизам или ако излизам тряа да знаят с кого кога и къде (на 16 съм и съм момче). Лятото съм до 9 а зимата до 5-6... АБЕ АД! ДА НЕ ВИ РАЗПРАВЯМ :(:(:(
Neopitom3na
12-28-2009, 19:36
и те са го правели преди време.. :wink:
danibebi
12-28-2009, 19:43
Това изобщо не значи,че не се интересуват от него а просто няма смисъл да му се карат за такова дребно нещо ;)
lifelesscorpse
12-28-2009, 20:00
Боли ги гъза тях :razz: Нищо не ги грее-само се правят на заинтересовани :? :o
iiordanova
12-28-2009, 20:17
Много честичко напоследък ми се случва да бягам от час :-D Но за сметка на това не обичам да преписам.. :o Имаче мама малко ще ме посмрънка, тати нищо няма да ми каже :oops:
+ и аз съм така \:D/
Chrissie
12-28-2009, 21:50
[quote=Disrespect]Вижда се колко им пука за теб ;)
Това, че не му се карат за подобно нещо, съвсем не означава, че не ги е грижа. Кой родител не го интересува детето му? Това са глупости! :x Просто забраненият плод е най-сладък, така че защо да ти налагат вето на нещо, което не е кой знае какво и което всеки е правил? :? Преписвал си в час - ееех, чудо голямо, и аз! Бягал си от час - какво пък толкова, на всеки му се е случвало, макар че аз никога не съм го правила. :D И да ти забранят и да не ти забранят да правиш всички тези неща, щом самия ти си решил, че искаш, ще намериш начин и пак ще го направиш. :wink:
st3f1too
12-29-2009, 06:55
и аз съм така :D
Майка ми е учителка и не вярвам да се зарадва като и кажа, че съм преписвала. :D ..затова не и казвам такива неща (на татко също). :lol:
дам и аз така, мама също е учителка и веднъж и казах, че съм преписвала и тя ме гледаше възмутено :D
А за бягане от час, тази година за пръв път бягах от час, 9 клас съм... :D Първо беше физическо, после български, литература, математика...абе веднъж като избягах и реших,, че по-често трябва да го правя :D Ама поне нямам отсъствия...то дневника ни постоянно е в някой учител и не е при нас, следователно няма как да ни нанасят отсъствия...Нооо иначе се справям безупречно в училище, следователно наще нямат никво основание да ми се карат за каквото и да било свързано с училище, дано поне са доволни, че си знам всичко, дори и не уча, всичко си разбирам в час и средния ми успех е винаги над 5и 50
еми то поне нещо ново да им кажа да се учудят
добре че завърших
ElinoOor
12-29-2009, 10:18
Не,че имам намерение да бягам скоро. Ако го сторя ще е защото е имало нещо,което не искам да пропусна.
Майка ще върви по стъпките към нервната криза,а бащата ще ми напише извинителна бележка и да се разкарам с обещанието да не се повтаря.. 8-)
Никога не съм бягала, и се надявам да не бягам.
Лоши оценки - за този срок най-ниската е 5,18 :D
Преписване - защо всички го наричат така? Това е просто отборна работа :? Постоянно работим в екип :D :D
Sarafina
12-29-2009, 20:24
Мама няма нищо против да преписвам :D разказвам й и тя се смее :D не бягам от час...
Миналата година бях много зле бягах имах ужасни оценки наще бяха .. откачили,но тази година нито бягам нито нищо оценките са добре,защото осъзнах,че след време трябва сама да изкарвам парите си и няма мама и тати да ми помагат.
Относно темата постоянно ми държат лекции ,че трябвало да се учи и при мен и при брат ми са доста строги на тази тема.
ThePowerOfLove
12-29-2009, 22:43
За преписване не крия :) Но за бягане..няма да останат доволни
cveteto64
12-30-2009, 05:42
Казват ми то си е за тебе...
sladi4ka_qni4ka
12-30-2009, 16:54
мии резгират си съвсем нормално.. като така наре4ените "модерни" родители.. и те са преписвали като малко .. сега и техните деца имат право.. за оценки не ми се карат.. знаят 4е си у4а и правя възможното ..
sladi4ka_qni4ka
12-30-2009, 16:57
мии резгират си съвсем нормално.. като така наре4ените "модерни" родители.. и те са преписвали като малко .. сега и техните деца имат право.. за оценки не ми се карат.. знаят 4е си у4а и правя възможното ..
TokioHotel1
01-02-2010, 21:59
аз за преписването не им казвам а пък кат бегаме не ни пишат отсъствия щот сме целия клас :grin: :grin: :grin: :D :D :D
sadboy95
01-03-2010, 04:51
Ако съм избягал от един час ми взимат 10лв. , от 3 30лв. и т.н.
tItEufFf
01-03-2010, 08:37
Майка ми не е против преписването. Тя ми е разправяла как е завиждала в института на хората, които изкарвали високи оценки с преписване, атя е трябвало да седи и да учи огромните учебници по медицина. Просто не е можела. Каза ми, че на моята възраст те гледат по оценките. Може да си умен, но ако нямаш хубави оценки никога няма да влезеш в хубава гимназия, университет, колеж ... Така че тя ми каза да си имам хубави оценки, но да внимавам ако преписвам. Аз не преписвам много, но ми се е случвало :oops:
А за бягането е против ..
lilincituuuu
01-03-2010, 18:08
Мм.. за бягане от час, учителите се забраят да казват на родителите :lol: за преписванее, майка ми са цупи малко, ама нищо интересно :razz:
silwinka
01-05-2010, 13:58
хах,не правя такива глупости..съжалявам
но не знам как ще реагират,при положение , че доста ги товаря с мойто учене в Англия,така че няма какво повече да искам от тях..пък камоли да ги унижавам по тоя начин..даже и така унижавам самата себе си!
хмм .. еми не толкова лошо .. :-D
87439876534
01-06-2010, 11:59
Бащата..като разбра че са ме изгонили от час каза:не се притеснявай имаш право на още 2 отсъствия.. :D ( щото нали общо 3 ) апък за преписването..преписвам само по английски и те ме разбират :grin: ся .. като не разбирам езика кво да напрая :-)
Вдъхновен от няколко теми,реших да попитам как реагират ваще ако разберат,че сте избягали от час,или че сте преписвали?Наще са печени,снощи им разказвах как всички сме преписвали по психология :grin: А за бягането от час,или за оценки,които съм пропуснал да спомена им казвам чак лятото и те само се смеят,а майка ми се прави на възмутена :D
аам... аз не бягам много, ама баща ми е даскал в мойто даскало и знае като сгафя.. ама не му дреме баш :D
titinkaa
01-06-2010, 16:13
за преписване нищо не ми казват,но за бягане понякога доста мрънкат,но тази година съм бягала и все още не знаят :D ама ням апроблем все пак си оправям отсъствията,ако не ги оправя тогава ще ми викат
За отсътвия мърморят, ама за двойка от 7 клас не са ми викали.. :)
еми на мене за преписване не ми се карат дори един път г-жата ме беше хванала да преписвам и искаше да ми пише 2 ама аз се отарвах и .. казах на наще и те само се хилеха апък за бягане .. то наще сами ми казват ако сички бягат и ди трагвай нали сте банда или нещо такоа :D :-) :lol: :lol:
Майка ми: Повече не искам да бягаш от час.Избягаш още веднъж отивам при учителката ти. :Д
Тате:Това да ти е за последно.Ако избягаш още веднъш те местя.
А за преписването нищо не ми казват.
реагират се1 съм си провалила бъдещето :D тия нещa остават скрити в нашто семейство,само ще си навлека излишни проблеми
lentini999
01-10-2010, 16:00
te nne razbirat t1i kato az ne obi4am da govorq mn za dsk.. 8)
MichellePhan
01-10-2010, 16:46
Нищо не ми казват.
еми тая година не съм бягала, а пък за преписването.. майка ми лично е измислила нов метод за скриване на пищова :D
еми ... нищо не ми казват ... В смисъл казват ми "ти си знаеш,само гледай да завършиш .. навреме" :-D
justwondering
01-13-2010, 16:32
за бягането от час- биха се ядосали сигурно (досега не съм бягала и не мога да съм сигурна)
а за преписването, аз на майка ми й казвам още преди да съм преписала и тя: абе как ще те хванат някой път...
а пък баща ми ми казва: абе кажи на мене би, аз съм спец в преписването, ще ти правя аз пищовите
обаче пък за други неща ако ги чуете са доста консервативни. майка ми примерно не ми дава да нося черен лак
someonerandom
01-13-2010, 16:57
аам... аз не бягам много, ама баща ми е даскал в мойто даскало и знае като сгафя.. ама не му дреме баш :D
Аа тва е кофти :D Мен 3-4 клас ме викаха в училището на майка ми,бях отишъл с нея и даже с директорката говорих,ама както съм бил лапе непукист супер брутално я отрязах :D
за преписването-правила съм го един-два пъти и съм им го казвала и не са ми се карали.За бягането от час-не съм бягала.Бих избягала ако има причина и то съществена и ше им я обясня.
майка ми разбра ,че взимам testosteron ,metan, sustamon, и такива работи сега трябва да я прибия да си ги взема.
LittleMissSunshineE
01-13-2010, 20:29
Не ми се карат толкова много, нито ме наказват.. общо взето са ми пекани родителите :)
Майка ми например си знае, че рано или късно ще се срещна с това - да преписвам или да избягам от час. Когато някой ми е помагал на контролна, и аз й споделя, тя не ми казва нищо - да не съм гении, че да се справям с всичко идеално?!?!? Иначе не съм бягала от час, но не мисля, че ако веднъж избягаш от час и трябва да ти се накарат суперяко. Е, чудо голямо - на всеки се случва.
FuCkInBuBbLeGuM
01-15-2010, 08:28
Ем ако сме имали някво контролно и сме си подсказвали/ преписвали, майка ми като пита как мина аз й казвам " ем помагахме си, тук - таме преписвахме... ама беше добре" и тя казва "уфффф добре.. дано поне колективно да сте се представили добре :lol: ". Ако съм бягала от час то е било щото съм гладна или не ми е добре.. и си казвам в прав текст причината и тя ме разбира.
В по-горните класове мърмореха единствено за оценки. Относно преписването и бягането от часове, това не ги вълнуваше, стига да получавах хубави оценки. Все пак очакванията за бъдещата им студентка бяха огромни :(
Звъня на мама - "Мамо тъпо ми е в училище, всички са с маски и е много депресиращо. Отивам си. Ще мина другата седмица да си взема бележка".
Мама - "Както си решиш".
На контролно много рядко ми се е случвало да препиша. За бягане от час с класа, тя ми каза "Вие сега такива класове сте, че даже не може да се нагласите да избягате". xDDD
Иначе общо взето с даскало нямаме проблем, някой път ми се случва да се размрънка за някоя четворка или петица. За тройтаката по психо тая година щеше да ме убие, ама не съм аз виновна, че даскалката е идиот.
BeezyJey
01-15-2010, 21:01
Мии.... за бягането няма да са особено доволнии..,но за другото въобще не ми правят проблем :)
Еми от даскало то сега първия срок вече почти свърши .. ама аз от тази година съм в ново даскало и още от началото почнах да бягам .. дори карах една фр да се обади от името на мама да каже че няма да ходя 1 седмица че съм болна ама кво стана не ходих 2 :D :D класния разбра че майка ми не е звъняла и стана една мешанааа... Може би от септември до декември ми се събира общо месец да съм ходила но вече съм редовна че щяха да ме изключват и то за ИЗВИНЕНИ отсъствия :x апък за бягането от час .. през всичките 6 часа бягам от 1-2 но си мълча пред наще :D и сега пак искат да ме изключват че от бягане съм събрала отсъствия ама надявам се да не стане тей шот мн яко даскалото :oops: :oops:
hiphopy0
01-21-2010, 19:14
не говоря за даскало
sunshine955
01-21-2010, 19:54
наще ми казват как да си права пищови :D пък ако избягам от час ще ме питат само причина и тфа е :D :-D най-много да кажат да не се повтаря 8-)
ifilinnchica
01-22-2010, 10:55
Абе нищо няма да ми кажат за бягането от часовете или преписването защото от 2 месеца ме гледат как си спя в нас когато трябва да съм на училище 8)
RespectMe1
01-22-2010, 19:27
Нищо не ми казват :-P :lol:
Ем никога нищо неса казвали... Защо е толко стресиращо за някои, като избягат или получат 3-ка ... Де ваще нема да ви убият .... Аз лично съм бягал прекалено много и съм карал майка ми да ходи да се разправя със класната няколко пъти и нищо неса казвали...
YouDontKnowMe
01-22-2010, 19:31
Като бягам си признавам, все пак ми трябват белешки след това.За оценките - все тая, стига да нямам годишна под 6 ..
nicolepcd
01-23-2010, 16:35
Пфф, бягали сме не веднъж. Но винаги е било с целия клас. Винаги съм им казвала, че сме бягали. Няма как да ми кажат нещо, защото ще е баси тъпото да остана само аз, ако целия клас иска да бяга :lol: За преписване - пф, не мога да си представя да ми забранят да преписвам :lol: Аз просто не преписвам 8-) Те знаят, че си уча съвестно уроците и дори и някой ден ако се стигне до тва, да си правя пищови - не мисля, че ще ми кажат нещо. :-o За оценки - горе-долу съм на принципа, че уча за себе си. Не се впрягам толкова, ако ми кажат нещо. :-o
kombarka
01-23-2010, 19:27
Печени са много.
Говорихме си с майка ми, ако ме вкарат в дирекцията за сбиване.
Реакцията и беше:
"Като влезем ще се държа като строг родител, а като излезем ще ти кажа- Браво майто момиче-" 8-)
Колкото до бягствата.. Ако сме повечето хора.
DaemonBoy
01-23-2010, 20:07
Бащата откъм у-ще не ме закача, само иска да си подържам успеха. За бягането му е ясно, но майка ми направо подлудява!
На мен нашите никога не са ми правили проблеми за оценки, оцъствия, преписвания и тн... Последния месец избягах два пъти по английски - имам оцъствия - знаят за тях - нищо. С оценките е същото. Май просто не им пука. :)
Почти никога не бягам от час. Бягала съм само един - два пъти и то само защото бягахме целия клас и не исках да пострадат всички заради мене иначе НИКОГА. :? .. Винаги са ми казвали да не преписвам,, защото то си е за мене да уча, не е за тях! :)
те са си свикнали .. не им прави впечатление че има отсъствия .. гонили са ме от 6 училища и те вече си знаят че като излезна от нас сутрин не ходя на училище (най-много до ъгъла му) а на кафе :lol:
За преписване - дрънкат ми някви дълги лекции , че трябва да уча!
За бягане от час - крещят много,но ги лъжа ,че съм мислила , че сме нямали час :D
Pustinqchka
03-05-2010, 08:26
Не бягам от час => нямам неизвинени отсъствия. А за преписването - не преписвам.
iceangel
03-05-2010, 13:45
Ооо наще са много пекани. Спомням си когато майка ми учеше за второто си висше кви пощови праише кво нещо беше - навсякаде из нас се разнасяха листчета с дребен шрифт :D Сега аз си преписвам най-редовно винаги с пощов в джоба и другарче в ръка. С мойта фриенда знаем като за четворки, обаче омеем да си подсказваме и да гледаме ту в учебника ту в тетрадката. Ама не си мислете че четворка е малко щото хората и за 2.25 незнаят прости класа ми е профисионален преписвач от което следва че знам за 4 ама завършвам с 6.00 :D И всичко това си го казвам на майка ми и тя само се смей, нищо че е учителка :D Ако имам слаби оценки ми викат поправи ги и ме карат да уча (нещо което никога не правя ах тоя мързел), а досега не съм бягала ,да си призная, уча в елитно даскало и винаги когато се наканим да бягаме има някой, които казва "аз оставам" от страх към замесник директорката (само да знаете вчера кви гафове ставаха с нея)
Стига да завършвам с хубав успех, никога не е имало проблеми. Карала ми се е до 7 клас. След тва дигна ръце от мен и сестра ми :-D За всичко съм й казвала, и бягане и преписване, смее се, кво да прави, и тя е била млада, знае какво е.
pisety000
03-05-2010, 16:35
Досега не съм бягала от час.... а за преписването... ми... НЕ СЪМ ИМ КАЗВАЛА :grin: :-D
Annihilati0N
03-05-2010, 17:28
За бягането от час не са разбирали, нито за преписването. :D Мисля, че и да разберат ще чете малко конско и готово.
BebYlzZz
03-08-2010, 07:10
ами като им кажа че съм преписвала не ми секарат...а за бягането от час-все още не съм бягала :)
За преписването нищо, а за бягането... Днес избягах от всички часове и пратих SMS от моя телефон на класната случайно да не вземе да се обади на майка ми. Като стана време да се прибера направо умрях от притеснение, че са разбрали. Не разбраха, но ако бяха направо щяха да ме убият.
fakesmile
03-10-2010, 18:30
за бягането - не съм бягала ... /учудващо/
а за преписването - само домашни че ша има по една двойка.. иначе на тестове не ... мама се ми вика да сядам да уча по сериозно и такива му работи .. а аз попринцип съм добре с оценките и така :lol:
мноого рядко преписвам.. и ако преписвам то т'ва ще е по история/география/физика защото по тези предмети съм много слаба а по другите се старая да уча.. не бягам от час не виждам смисъл в това /ЗА МЕН/ пък и в училището малко трудно се бяга тъй че нямат проблеми :)
Amazingskill
03-10-2010, 20:42
Винаги преписвам - никога не са ме хващали :)
А за бягането имахме много печена класна извиняваше всичко и имах само 4-5 майка ми ги подминаваше, защото обикновено и казвам след даскало или взимам бележка от докторката :) Те 4-5 от закъснения бяха :-D :-D
FiRe_LaDy
03-11-2010, 12:25
Хахах ми те,ако ме видят да пиша нещо в дома и въпроса им е "по какво си правиш пищови пак?".Ама вече и това не правя.Направо от тетрадката или учебника си преписвам.И никога не са ми се карали за подобна малоумщина.Супер тъпо е да ми крещят за това.А за бягането от час не им казвам,защото не ми се занимава да им обеснявам защо не ми се е седяло в час.Но не го и правя често.
blackphobia
03-11-2010, 12:57
За преписвани и за бягане изобщо не им споменавам вече.Иначе дори.За преписване не ме барат,а за бягане сме се разбрали да правя каквото намеря за добре,но сама да си търся бележки.При мен е така,защото имам не лоши оценки,но сега нещо започна да ми се смъква успеха и май ще ме позатегнат,пък и аз не бягам или пък го правя просто изключително рядко
За отсъствия-не бягам от час..
:) преписване-по принцип не преписвам,обаче ако се случи не е нужно да им споделям :oops:
те ако разберат че съм ходила на училище ще се зарадват .. няма да им пука дали съм преписвала .. 8-)
mugsinka
03-23-2010, 18:50
ми следваа мрънкане мрънкани и пак мрънкане и отново мрънкане и т.н. :?