View Full Version : како харесват отличниците
Престанете да се правите на идиоти и да делите хората на глупаци и отличници. Опитай се да стигнеш до сърцето на един човек. Това, че е отличник, не го прави по-малко човек. Заговори го. Ако си с приятна външност, едва ли ще ти откаже.
Sladurcho
01-07-2010, 14:21
Престанете да се правите на идиоти и да делите хората на глупаци и отличници. Опитай се да стигнеш до сърцето на един човек. Това, че е отличник, не го прави по-малко човек. Заговори го. Ако си с приятна външност, едва ли ще ти откаже.
Много правилно... това че е отличник да не значи че е мега изолирания човек който няма приятели, не излиза от тях само за да учи и т.н. Каквото харесват останалите момчета това харесва и той :) иди и говори с него какво си седнала тука да ни питаш :)
вече не ви питам. ако бяхте чели малко по-назад щяхте да разберете
soul1199
01-10-2010, 13:28
:lol:
Edins7vena
01-10-2010, 15:07
Напълно съм съгласна с теб
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-10-2010, 15:44
Ти си абсолютно ограничена!
Да ти е хрумвало,че след като не те забелязва,значи просто не си му интересна,не го интересуваш...кво се опитваш да се навреш,там за където не си...
Krasencety
01-10-2010, 16:16
еми харесвам едно момче. той е отличник и аз също съм с високи оценки. добре обаче той не ме забелязва. ако има отличници тука да казват на какви теми обичат да говорят, какво търсят в едно момиче и тъй нататък... е дори и да не сте отличници може и да не сте момчета давайте съвети как да го заговоря.
хаха..ми всичко, което и останалите.. не съм момче, нито съм отличничка, но най-добрия ми приятел е точно такъв.. то си е и до човека, но обикновено отличниците или са зубари, или просто момчета с интереси.. седни до него и си поговорете..иии не забравяй, че той също е човек и има чувства нищо, че е отличник..
Ми те отличниците не са друга раса,заговори го както би заговорила всяко нормално момче,попитай го дали има хобита там такива глупости-ще намериш тема за разговор
BrainlessROCKBABY
01-10-2010, 18:43
Ми те отличниците не са друга раса,заговори го както би заговорила всяко нормално момче,попитай го дали има хобита там такива глупости-ще намериш тема за разговор
мхм.
Gigi1302
01-10-2010, 20:28
Писал ли съм тук ?
Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
Показателен пример за засегнат нърд.
Хах, не се чувствам ни най-малко засегнат. И благодаря, че доказа правотата ми с отговора си. Българската черта да принизяваме всичко до нивото си ми е добре позната. А това, че ти и приятелите ти сте все посредствени и не познаваш никого с поне малко акъл, си е лично твой проблем. Но не се безпокой,колкото и глупав да си, все ще си намериш някой фитнес, в който да "блъскаш" по цял ден,тъй като има много работни места за охранители. А колкото до очевидно многобройните ти комплекси, бих те посъветвал да се консултираш с психолог. Поздрави! :wink:
Писал ли съм тук ?
Ако не, държа да подчертая словосъчетанието смотани зубъри, защото е много показателно за същността на "отличниците".
Простете ми за спама, но,уважаеми, ти не знаеш какво си правил - писал, неписал - а си позволяваш да даваш генерални определения за хора, чийто начин на живот не познаваш. Съветвам те или да грабнеш мотиката и да последваш призванието си - полето, или да се захванеш със създаването на биологични единици със същата кухина в черепната кутия като твоята. Ако и за това не ставаш... еми намери си от някоя борса едно пластмасово шише вино 2л. за 2лв. и отивай в най-близкия парк да плашиш бабите вечер.
Хах, не се чувствам ни най-малко засегнат. И благодаря, че доказа правотата ми с отговора си. Българската черта да принизяваме всичко до нивото си ми е добре позната. А това, че ти и приятелите ти сте все посредствени и не познаваш никого с поне малко акъл, си е лично твой проблем. Но не се безпокой,колкото и глупав да си, все ще си намериш някой фитнес, в който да "блъскаш" по цял ден,тъй като има много работни места за охранители. А колкото до очевидно многобройните ти комплекси, бих те посъветвал да се консултираш с психолог. Поздрави! :wink:
+1
А сега като изспамих, мога да си заспя на спокойствие.
Писал ли съм тук ?
Стереотипно мислене, примесено с банални примери...стимулирано от самочувствие на всезнаещ умник. Върви си души учебниците, мом(и?)ченце. :)
Че като има 6 по биология и физика не е човек ли :lol: Заговаряш го както всяко обикновено момче...
Да ти е хрумвало,че след като не те забелязва,значи просто не си му интересна,не го интересуваш...
е нали целта е да ме ЗАБЕЛЕЖИ :-x очевидно не разбираш за какво говоря и няма да разбереш :D
Gigi1302
01-15-2010, 22:14
Писал ли съм тук ?
Стереотипно мислене, примесено с банални примери...стимулирано от самочувствие на всезнаещ умник. Върви си души учебниците, мом(и?)ченце. :)
Брей! Сам ли го измисли или ти подсказа някой.
Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.
whocaress
01-15-2010, 22:19
Говори му за WOW .. Кажи му, че ако излезе с теб му даваш 1 СМС \ нямам представа за какво са тези СМСи, но момчетата от класа ни побъркват.. започнаха да ни крадат телефоните и да си пращат.. болестно състояние хаха\
за тая тема мога да дам само един
http://arikia.files.wordpress.com/2009/08/facepalm1.jpg
KiNgGRaND
01-15-2010, 22:35
^ ti si mn pros pedal
BlueFace
01-15-2010, 22:43
Колкото до стререотипните ми примери, смятам, че именно ти зададе шаблонизирането на темата с твърдението, че всеки отличник е смотан зубрач.
Много е жалко, че на възраст, на която си позволяваш да даваш съвети в раздел "Секс", не можеш да различиш мъжки от женски стил на писане. Е, за твое улеснение, момче съм.
Любопитен съм дали си чувал гениалната реплика на неколцина учени в областта на генетиката, ако не се лъжа, - "Понеже знаем много, знаем, че нищо не знаем.". Моите лични наблюдения сочат, че именно индивиди от твоята прослойка имат навика да бъдат всезнаещи. Можеш да си сигурен, че осъзнавам напълно нивото си на знания и то е точно такова, каквото ми е необходимо, за да постигна своите дългосрочни цели. "Дългосрочни цели" говори ли ти нещо? Предполагам, че при употребата на думата "цел", в главата ти се заражда мисълта за кръчма.
Много съм изненадан и от препоръката ти да ходя да душа учебници. Смятах, че акълът ти стига поне за да разбереш, че въпреки хубавите оценки, не съм особен почитател на учебниците. Явно IQ-007 не стига за нищо.
Подкрепям те напълно. Хората с малко мозък в главата понеже сърце не им дава да признаят ,че умните хора са нещо повече от тях и директно ги засипват с нападки и обиди.Така те засилват своето самочувствие ,въпреки че самите те си знаят на какво ниво са.
Знам ,че сега е модерно да си напопман вместо умен ,но все някога идва момента в който знанията ти определят стандарта на живот за бъдещето :)
Аз съм отличник ,но това не ме прави зубър и не означава ,че вися само над учебниците :? Просто има хора които не понасят другите да са нещо повече от тях и бързат да ги оплюят. За мен хората без цели и план за живота си са просто едни паразити за обществото.Сега когато майка ти и баща ти те гледат е лесно да си тъп,ограничен и какво ли още не ,но идва момента в който трябва сам да си изработиш прехраната и когато не можеш да напишеш две правилни изречения ще работиш на гадна работа за малко пари.... :?
Колкото и да се обясняваме ,на човек който няма елементарна култура не можеш да му обясниш ,че зубърът и отличникът не са две неща които задължително вървят ръка за ръка... :?
^ ti si mn pros pedal
хаха а ти си мн умен/на и интелигентен/на , научи се как се пише просТ и чак после ми говори :lol: :lol: :lol: :lol:
Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
Хмм не си ли ти този, който загатва, че всеки, който не е отличник, ще стане охранител, ще плаши баби и си мисли за кръчма ? Не е ли малко стереотипно ? Познавам доста хора, много по-възрастни естествено, които са били пълни отличници, а в живота не са се реализирали подобаващо. Не бих се изненадал с твоите "дългосрочни цели" след някоя година да се затрудняваш да свържеш двата края...
Ский ся кажи ми в кое даскало учиш и щи кажа дали има файда да си "отличник" там или не. Познавам некви с над 5.50 диплома дето не могат да ми кажат как се решава едно квадратно уравнение(при положение че са имали 6 по математика !)...
vesinka899
01-16-2010, 16:34
двойкаджийки :-o
Gigi1302
01-16-2010, 18:07
За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
-когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
-поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
-имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
-и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...
За това точно говорех. Аз не загатвам, че тези, които нямат отличен успех са тъпанари, не и всички. Както и не всички отличници са интелигентни - зубрачите. Твърдя, че именно ти си малоумен по няколко причини:
-когато прочетох мнението ти в темата, аз знаех, че това е първото ти мнение в тук, а ти - не;
-поставяш под общ знаменател голямо количество хора, за които очевидно нищичко не знаеш;
-имаш мисленето на дете, което е 12-годишно и приема всичко буквално. Постарах се да съм ясен в разговорите с теб, но ти не си схванал основното, което казвам. Хубаво, едно време отговарях за една групичка петокласници и знам как се общува с дечица;
-и не, не е стереотипен начинът ми на общуване, стереотипен е твоят начин на мислене. Аз имам навика да се запознавам с хората не като част от някаква общност, а личностите, които представляват.
Вместо да си търсиш какво още определение да ми лепнеш, замисли се какво ме подтикна да ти пиша...
виждам че всички започнахме да се отклоняваме от темата, но след като вече не ми е нужна, можете да продължите спора си :D :D :D :D :D :D
Отиваш до него като използваш краката си.
И го питаш: Здраси.Как сме?
И чакаш отговор.
ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета 8-) ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава :lol: да, да, знам че съм луда :D
по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така :)
Такава глупост чувам за първи път. Трябва да е мн загорял и здухан че като го загожори момиче да си мисли че го харесва.Какво ви става бе хора?!? Ти ако не му покажеш с нещо го харесваш а не да си мулчиш и да се надяваш на ясновидските му спусобности да разбере няма да се сети.Комуникативноста е едно от наи-важните неща в живота.
shashash
01-20-2010, 15:18
учебници....
ceballos1990
01-21-2010, 06:20
хахахахах отличници еми нз човек
Отиваш до него като използваш краката си.
И го питаш: Здраси.Как сме?
И чакаш отговор.
ама той знае че аз говоря по свое желание само с най-добрите си приятелки (2 момичета 8-) ) и да отида до него и да го заговоря... веднага ще се разбере че го харесвам пък не искам точно тава :lol: да, да, знам че съм луда :D
по скайпа според мене е най-добре да го заговоря. просто да подхвана някоя тема по която да говорим и така :)
Много лошо ще стане, ако кажеш, че го харесваш по скайп. Почти сигурно е, че ще те отреже. Най добре поговори с него, все пак трябва да му покажеш, че го харесваш, яко искаш да ти отвърне по същия начин. Ако няма чувства към теб - няма да се полчи каквото и да правиш.