Влез

View Full Version : Шапки + Подаръци

Praskovkaaa3
11-19-2009, 17:49
Здравейте :) Имам две въпросчета.Ето го и първото
1.Обичате ли да носите шапки?Ако да - какви?Пускайте снимки на вашите шапки (без начение дали са зимни или някакъви други).
2.Какъв е най-хубавият подарък,който сте получавали?(или подаръка с най-сантиментална стойност за вас)Пускайте и тук снимчици,ако искате.
Надявам се темата да ви се стори интересна :-)

Blackfish
11-19-2009, 18:12
1.Не нося шапки, защото не се харесвам.. или по точно не съм намерила такава, която да ми утива.
2. Всичките ми подаръци значат нещо за мен, нямам любим. :)

Korrnyy
11-19-2009, 19:00
Много рядко нося шапки, защото не съм си намерила някоя, която да ми утива :) Ааа за подаръците... Обичам малките подаръчета :) Обожавам братовчедката да ми подарява нейни рисунки /учи в рисувателно/ :) Много си я обичам :-) Или приятеля ми да ми подари цвете, или някаква гривничка, пръстенче и т.н :) Развам се на това, че са се сетили за мене и че са искали да ме зарадват :) И успяват :-) :-) :-)

Rofl4e
11-19-2009, 21:06
шапки почти никога... ама нося шалове мн.. ;)

а за подараците.. всички си ги обичам

ameli
11-20-2009, 08:19
рядко има шапки, които ми харесват, но ако си харесам я нося с удоволствие :)

аз също нямам любим подарък, може би сувенирчетата :)

cherrygloss
11-20-2009, 12:40
Шапки не нося, сякаш ми е некомфортно, а подаръците.. всичките много си ги харесвам и са важни за мен :-D

bloodyF
11-20-2009, 19:59
главата ми е много голяма и затова не нося шапки :lol:
а иначе шалове много нося <3

за подаръка..ами не знам..плюшена мечка,дрехи,козметика....но най-хубавия подарък са парите <3 8-) 8-) 8-)

fluffka1
11-20-2009, 20:20
аз много обичам шапкитеее :grin: и много ми отиват :P но пък незнам защо нямам и не нося много шапки, може би защото като си купувам дрешки просто не остават излишни пари за шапки :-D

за подаръците, ами за мене всяко нещо, каквото и да е, като е от близък приятел винаги ми е ценно. примерно имам едно мече дето ми е подарък от едно момиче, което много ценя, и си спа с него, въпреки че обикновено не спа с играчки :lol:

aniie
11-20-2009, 20:35
Шапкии..да,обичам много
Но лятото не носих защото се бях подстригала късо и бях мн смешна с тях :D ..за тва само из нас си се разкарвах и кефих с шапки. . :grin: :-D

toni_nemezis
11-21-2009, 19:21
Обичам да нося шапки с козирка.
Харесвам всички подаръци, но 1 от най-любимите ми е мотора. 8)

stealthyGirl
11-25-2009, 07:48
1. Не, стоят ми гадно.
2. Фотоапарата от баща ми. Може да се каже, че има и сантиментална стойност.
Един въпрос - и двата въпроса нямат нищо общо, или имат? 8-)

OldSchoolH8
11-26-2009, 10:30
Попринцип нося 2 вида шапки-калпаци и каубойски шапки.

XTREMEFREERIDE
11-26-2009, 19:57
Ей такива шапки обичам:

http://fermer.bg/magazin/userfiles/productimages/product_42.jpg

http://www.sportdepot.bg/uploads/images/Lafuma_jr_isabel_lfv5649_3929.jpg

http://home-store.biz/wp-content/uploads/2008/12/shorthat_2.jpg

Най-ценният ми подарък е от приятеля ми,един часовник,който е много стар.Беше много,много важен за него и когато направихме една година го извади и каза "Ето,аз вече имам друго безценно нещо,пази го и помни,че съм с теб".От тогава,винаги го взимам с мен,където и да съм.
Много оценявам и жестът когато някой ми подари книга.Обожавам да ми подаряват книги..

По принцип имам много любими подаръци,но най-любимият и сладък подарък за мен е огромния плюшен мечок за рожденият ми ден,пак от приятелят ми. :grin:

Neopitom3na
11-26-2009, 20:04
мн не нося шапки

anonimchetou
11-26-2009, 20:25
да имам шапки но не ги нося като ги видя ми грабват окото и после си седят и не ги нося..