Влез

View Full Version : Един въпрос? и съвет от мен за здрави и хубави маникюри :)

Alabala16
11-19-2009, 19:01
така здравейте момичета. е исках да попитам, когато си пеля ноктите.. намалява ли им се растежа или обратното ????? Защото аз почти всеки ден си ги пеля,но съвсъм малко..може да се каже че само ги заглаждам.

А за тези които искат хувави и здрави нокти ще им препоръчам Гери-капс..струват около 4 лв и още нещо от време на време ги мажете с йод ако нямате пари за по скъпи препарати. аз например след като си измия ръцете ,мажа ноктите с иод с клечка за уши за да не цапам отстрани ..после минавам с безцветен лак и отгоре вече с цвета който пожелаете. НЕ си личи :) а и още нещо , керемидена пеличка ! ! ! ! ! ! ! Не напуква ноктите . Не забравяйте да ми отговорите на въпроса, че се улях :-P :-D :-D

Alabala16
11-19-2009, 19:11
eee edin komentar nqma da napishete :D :razz: :razz: :razz:

blondeVIP
11-19-2009, 19:34
Ем може никой да не знае. . и аз това се мъдря от не знам си колко време. . аз иначе си маца ноктите всяка вечер с йод преди да си легна и суттриин няма нищо и забелязвам че ноктите ми са доста по-добре ;pp :)

Alabala16
11-19-2009, 19:42
mm da taka e.. joda mn gi zazdravqva. na men mi polujtqvat leko no kato se lakiram otgore ne se vijda :p vajnoto e da sa zdravi :) e nai setne nqkoi da ostavi 1 komentar :D :razz: :P :-P

LovelyGirl
11-19-2009, 19:56
Пише се "пИля" :)

Да, намалява се дължината.Зависи колко ги пилиш де.Според мен не трябва да е всеки ден.Оформи ги и после ги пили само когато има нужда.Не мисля, че е необходимо толкова често :)

Alabala16
11-19-2009, 20:06
em LovelyGirl za men se pishe PELQ.. :) no i tvoito stava ..vajnoto e 4e se razbrahme :-D
ina4e mersi... shte go imam vuv predvid :D :D :-) :-) :-)