Влез

View Full Version : Kak da pitam momicheto koeto haresvam dali me haresva?

kalo962
11-20-2009, 20:06
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!Kak moga da go popitam,zashtoto ako i kaja tq moje bi shte me namrazi i nqma da sme priqteli kakto sega :(

Jeannie
11-20-2009, 20:14
Първо какво общо има "тя дали ме харесва" с темата секс :x :?
И второ мислиш ли,че някой може да ти даде "точния" отговор на въпроса - в крайна сметка пич ти познаваш момичето и себе си, както и конкретната ситуация, туй че всесто да висиш в тоя форум вземи наистина си реши дилемата 8)

afkforlife
11-20-2009, 20:14
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!Kak moga da go popitam,zashtoto ako i kaja tq moje bi shte me namrazi i nqma da sme priqteli kakto sega :(

Отиваш и я питаш ...

swipss
11-20-2009, 20:15

Как така? "да го попитаШ"
Отиваш при нея и я питаш.. ако те харесва, няма от какво да се притесняваш. Пък и не вярвам да те намрази, ако и признаеш че я харесваш.. :)

Force_bladeR
11-20-2009, 20:26

Отиваш и я питаш ...

Здравей "момиче", може ли да си станем гаджета? :lol:

Hilary_
11-20-2009, 20:39
Ще те намрази, защото си я питал дали те харесва ??? :shock: Това, че си на 13 не ти дава правото да не се осъзнаваш какво пишеш .. :lol:

п.с. пиши на кирилица .. :)

Pesenta
11-20-2009, 20:41
имам пари и фабрики

MakeMeLaugh
11-20-2009, 20:44
Добре дошъл, стани един от нас по този начин ;)

http://www.teenproblem.net/f/pravila.html