deni15
11-20-2009, 21:33
Нашите ме мразят непрекъснато се караме обиждат ме,крещят ми а на мен ми писна вече да мълча и тъй като не съм от търпеливите нещата стават още по зле.Писнало ми е вече от скандали не мога да проведа един свястен разговор с тях и имам чувството че всички от семейството са срещу мен.Оценките ми са лоши и започнаха много да ме ограничават,да ме лишават и от пари или да не ме пускат изобщо да излизам.Майка ми подозира че докато излизам съм се занимавала с наркотици и глупости,а баща ми пък започна да ме заплашва на бой.Понякога ми се иска да съм далеч от тях.Непрекъснато ме лишават от пари,а в момента ми трябват толкова мн и незнам как да им поискам.Цигари например не съм си купувала от 2 седмици защото нямам пари,но това е най-малкото.
В училище съм супер зле и непрекъснато си повтарям че ще започна да уча но немога дори да се концетрирам за малко и да запомня нещо.
Имам хиляди други много по-сериозни проблеми но не им е мястото тук.Като изляза всичко това ми скапва настроението,постоянно ми е тъпо и не ми се ходи никъде,а сякаш вкъщи на никой не му трябвам.Депресирана съм и нямам желание за абсолютно нищо.Наскоро се скарах с един много добър приятел и вината беше моя заради мен и моите глупости после се напуших и после не ми пукаше за нищо :( Сякаш само тогава се оправя за малко положението но не това е начина :(:(:(
В училище съм супер зле и непрекъснато си повтарям че ще започна да уча но немога дори да се концетрирам за малко и да запомня нещо.
Имам хиляди други много по-сериозни проблеми но не им е мястото тук.Като изляза всичко това ми скапва настроението,постоянно ми е тъпо и не ми се ходи никъде,а сякаш вкъщи на никой не му трябвам.Депресирана съм и нямам желание за абсолютно нищо.Наскоро се скарах с един много добър приятел и вината беше моя заради мен и моите глупости после се напуших и после не ми пукаше за нищо :( Сякаш само тогава се оправя за малко положението но не това е начина :(:(:(