View Full Version : мързи ме
vesinka899
11-21-2009, 16:01
порблема е в това че съм много мързелива
Давам си сметка че тази седмица която идва е важна и ако изкарам 6 на двете контролни ще се освободя от изпит
През седмицата си бях казала че събота и неделя ще уча.А днес станах седнах на компа,чистих и ся след малко ще излизам
Как да се отърва от тоя мързел и да почна да уча повече :-o
MadeOfWater
11-21-2009, 16:14
Воля...
OneDayInNewYork
11-21-2009, 16:26
хах
при всеки е така сега
ще дойде момента в който ще спреш да мързелуваш, споко :lol:
cherrygloss
11-21-2009, 16:27
То от мързела не се отърва лесно..Като получиш някоя 2-ка в скоро време (както не учиш) ще ти узрее главата на теб. :x
someonerandom
11-21-2009, 16:34
И аз имам същия проблем,неска и утре трябваше да уча,неска отидох играх билярд,разходих се и ся ще имаме гости...явно утре ще уча
хах
при всеки е така сега
ще дойде момента в който ще спреш да мързелуваш, споко :lol:
искам го този момент, много се разсейвам , гледам да уча повече ама не се получава , мисля да изключа нета за месец , за да мога малко да се стегна и да си оправя оценките 8-)
PurpleDream
11-21-2009, 17:02
Воля...
danibebi
11-21-2009, 17:09
Спокойно и аз съм много мързелива :lol: И това не ми прави никакъв проблем.. :lol: :lol: :lol:
Като се издъниш ще се оправиш-ще се стреснеш и ще почнеш да учиш здраво. 8-)
Unendlich
11-21-2009, 19:27
То от мързела не се отърва лесно..Като получиш някоя 2-ка в скоро време (както не учиш) ще ти узрее главата на теб. :x
Колкото и на мен ми узря.. :? може би е от възрастта, аз съм на същото положение. Страшен мързел, страшен.. лошото е, че ми се иска да уча, а някак си не мога.. ;|
nerealnasmart
11-21-2009, 19:37
Голям мързел съм в каквото и да е :-D как вързвам хубави озенки не знам :-o
Jo_Ni_To
11-21-2009, 20:18
Ооо и аз съм така ама като се заинатя,че няма да седна на компа а ще уча си уча..Не си влизам в стаята.. не включвам компютъра.. и поне така ми влиза нещо в без това празната глава.. :D
kuklichka_bg
11-21-2009, 20:30
Ох и аз да знаех как да се отърва от него,амаа :-o
CryToDie
01-09-2010, 09:31
Всичко ще стане ако имаш достатъчно желание :)
elito0o0o0
01-09-2010, 09:51
Що ли ми е познато? :lol: :lol: И аз съм същата,но когато имам контролни- щЪ нещЪ - сядам да уча :D Добре че поне домашните си пиша и в час слушам,че... :D Днес ми е почивен ден,а утре ще се скъсам от учене.. :( Имам толкова много домашни и уроци,чее... :(
А ти помисли за бъдещето си. Ако искаш да чистиш тоалетни цял живот-праждосвай се с когото и когато искаш,не сядай да учиш,но после ще ти е много трудно. Аз пак все нещо уча.. Уча си думите,граматиката,пиша си домашните(по Английски) ,но ти явно и това не правиш ... По математика през 1-вия срок нищо не съм сядала да уча.. Слушам в час и после кат` се прибера само решавам домашното и готово.. Очертава се 1 срок да имам 5 по Математика и това ми е достатъчно. Втория срок - 6 ,а по БЕЛ си имам високи оценки. Всичко си знам. :)
ПП: Махаш захрамването на компютъра и го даваш на ваще да го скрият,така,че да не го намериш. :) И сядаш да се бориш с мързела. :)
Luscious_Heart
01-09-2010, 10:00
Планирай си времето за седмицата по часове - толкова за сън, толкова за учене, толкова за движение и т.н.
Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!
Може ли да ми кажете нещо:Аз съм в 7 клас и много ме мързи.Ако може някой да ми каже от личен опит:По колко часа на ден да играя по колко часа да уча и така ??? "Благодаря предварително" !!!!
ImmortalSportFreak
01-30-2010, 20:07
7 клас.. това е сериозно-наистина трябва да пребориш мързела
Ок ще кажа..
Досега бях първа смяна и се прибирам от училище към 14 часа.Хапвам и си почивам до 15 часа.Почвам да уча от 15 и уча докато си науча :lol: .След това другото но напоследък от 15 ходих да се раздвижвам(спорт) защото ако отида след 17 и 30 например ще е тъмно.. така че почвах да уча към 17.
Не се разсейвай и се бори с мързела че те чакат изпити.. Успех! :)
Ок мерси все пак само още едно нещо да те питам:А можеш ли да ми кажеш как да се преборя с компютъра си ?Защото е :booooomb: с закъснител,ако ме разбираш какво искам да кажа :-o ?
Всеко го мързи, но няма как-на мен неделята ми е най тъпа :booooomb:
cherrygloss
01-31-2010, 10:26
Колкото и на мен ми узря.. :? може би е от възрастта, аз съм на същото положение. Страшен мързел, страшен.. лошото е, че ми се иска да уча, а някак си не мога.. ;|
То не че съм от най-работливите :lol: И мен честичко ме хваща мързела..
Gretii95
01-31-2010, 11:16
Всеко го мързи, но няма как-на мен неделята ми е най тъпа :booooomb:
+1
blueprincess
01-31-2010, 11:54
Колко познато.. :oops: :lol: Ммм..Отностно темата..Отново ВОЛЯ!Махай нета..Да ти зимат телефона,и да учиш здраво! 8-) :booooomb: :P Мен ме пратиха на село за да си опрая оценките..Ми.Уча,играя на компа,и пак ми е добре! :D :)
ImmortalSportFreak
01-31-2010, 13:27
Ок мерси все пак само още едно нещо да те питам:А можеш ли да ми кажеш как да се преборя с компютъра си ?Защото е :booooomb: с закъснител,ако ме разбираш какво искам да кажа :-o ?
:D просто спри нета си за месец например и то без нет няма какво да правиш почти... изключи захранването на компа и сядай да учиш... друго не се сещам
Воля се иска.. много воля... :D :D
..и се пише със закъснител.. :D доста имаш да учиш по български.. :D
simba007
01-31-2010, 15:59
Мързела е нещо като болет, от която всечки страдат или почти всички...Единственото спасение е силна воля