PDA

View Full Version : Не издържам повече..

idioticallystupid_
11-21-2009, 17:51
Майка ми и баща ми са разведени от като съм била много малка.
Преди две години, майка ми си намери мъж, ожениха се и заминахме да живеем в чужбина.Втория ми баща е супер пич, само че майка му..
От началото почна да дразни мен и майка ми.Говорихме с нея, включително втория ми баща, но никакъв резултат- прави се на луда.
Идва у нас през месец-два и остава за по седмици, а никой не я кани. :( Има поне три апартамента- в България и в друга държава.
Постоянно се прави, когато е у нас 24/7 е комедия, истерии...
Например когато майка ми току-що беше родила, сестра ми беше на седмици /най-много месец/ майка ми едва гледа, става в пет часа сутринта за да си направи закуска да има кърма за бебето.И оттук нататък крясъци- защо не ѝ била направила закуска /на майката на баща ми/, колко не-гостоприемна била.
Ама чакай бе, човек.Какво майка ми да е гостоприемна при положение че нито е канена тази жена, нито нищо.На мен не ми прави закуска, на баща ми също.Защо на нея?
А беше вкъщи за да помага на майка ми с бебето.
Или, миналия път /преди две седмици си отиде/ се връщам от училище с яке в ръка, бях по суичър /беше топло/.Отново- крясъци, щяла съм да се разболея, да заразя сестра ми която е на годинка и тя щяла да умре. :shock: Добре де, за мен, ама за внучката си да казва че ще умре.. После с майка ми и малката излязоха.
Връщат се, попитах майка ми дали е студено навън /разбира се, отговорът беше не/.
После нито ми се извини, нито нищо.

След няколко седмици, втория ми баща заминава на командировка и съвсем случайно тя точно тогава идва.
Обаче той както през деня е на работа не знае че майка му ни крещи, дразни и тероризира.Не знам за майка ми, но на мен тази жена ми трови живота.
Обади се и каза че идва.Нито пита, нито нищо..
Сега спорът е такъв- защо ще идва точно сега, а после за празниците отново.Което означава месец и повече с нея.
Нашите по цял ден си крещят. :(
Мисля че тя ще постигне какво целеше- да ги раздели.Нито знам защо толкова ме мрази, нито защо толкова мрази майка ми.
Постоянно ги чувам как се разправят.Втория ми баща иска тя да дойде /все пак му е майка, а и той не знае какво е положението с нея вкъщи../ а майка ми не иска.
Сигурна съм че майка ми ще стигне до крайности ако тя дойде.Ще се местим в хотел или ще заминем за малко...
Окей- да идва.Но защо точно когато баща ми е на командировка?Нали него идва да вижда...
Може би изглежда глупаво както го разказвам, но толкова пъти съм виждала майка ми да плаче заради нея... :-k

Просто исках да споделя..
Съжалявам за безбройните грешки, но не уча български от вече доста време.

viksit0y
11-21-2009, 18:15
Нагла жена :? Най-вероятно иска да раздели майка ти и баща ти. Изобщо не знам има ли отърване от такива..

Jus7DreamBoy
11-21-2009, 18:23
Нагла жена :? Най-вероятно иска да раздели майка ти и баща ти. Изобщо не знам има ли отърване от такива.. много нагла и отърване май няма ... ама можеш да пробваш нещо ... пусни обява в някой четен всник изкусителка предлага безплатни секс услуги и и даваш номера (на "баба" ти) ..

britzy
11-21-2009, 18:24
Tва нещо се води свекърва май :D -та никак не е смешно,мойте стигнаха до развод от ей така същото,таа се се месише,па после и други хора.абе мани мани,,мисълта ми е че нема оттърване каквото си е намислила ше го постигне-а баща ти е от тия ,които обожават майките си и се подчиняват дори на 100 години,моят е същият....не знам как да ти помогна,ако знаех...ех

Jus7DreamBoy
11-21-2009, 18:25
ти си виновна да позволяваш :?
мен никой не смей да крещи още повече в ДОМА МИ неква непозната дъртаа бабичка малее просто ще я направо на нищо че ще я и бия :booooomb: ти па се скрии ако ти се беше паднала на тебе таква баба да и излееш супата сигурно щеше ти строши чиниите в главата ..

britzy
11-21-2009, 18:29
мен никой не смей да крещи още повече в ДОМА МИ неква непозната дъртаа бабичка малее просто ще я направо на нищо че ще я и бия :booooomb: ти па се скрии ако ти се беше паднала на тебе таква баба да и излееш супата сигурно щеше ти строши чиниите в главата ..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: тряаше да напиша тоя комент :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Unendlich
11-21-2009, 19:41
Вместо да пишете по темата и да успокойте момичето, к'во се карате ?! Нещо скайп а-у да си инсталирате и там .. :o :?

Хванете кажете на 2-рия ти баща какво е положението, че такива дърти свекърви колко са проклети. ;) И той ако не разбере от дума, решавайте с майка ти какво ще правите - дали ще продължавате да търпите всичко това, или ще се изнасяте. Все пак не сте робини и не сте длъжни да търпите.. :?

domination572
11-22-2009, 04:48

по точно АЗ ще и ги строша в главата :-x :-x дебаа и идиота ти не ме познаваш най малко в дома ми може някой да командва :?

и не ми казвай къде да пиша :?
я ходи яж супа уе

SK0RP10N
11-22-2009, 07:51
Кажи и го в очите, че никой не я е канил и че не може да се държи по такъв начин

someonerandom
11-22-2009, 08:06
Аз най-вероятно щях да и се разбуча,не знам как я издържаш.А иначе,обясни на втория си баща какво прави,може би поговорете с нея,кажете и че двамата се обичат и тя трябва да мисли за щастието на сина си,голям мъж е,не може да му се меси :?
bqsna15 ти си невероятно зле просто само обиждаш и нареждаш,а след простата ти тема със супата и баба ти целия форум е срещу теб :?

Sisito941
11-22-2009, 13:22
Аз най-вероятно щях да и се разбуча,не знам как я издържаш.А иначе,обясни на втория си баща какво прави,може би поговорете с нея,кажете и че двамата се обичат и тя трябва да мисли за щастието на сина си,голям мъж е,не може да му се меси :?
bqsna15 ти си невероятно зле просто само обиждаш и нареждаш,а след простата ти тема със супата и баба ти целия форум е срещу теб :?

пука ми наа п****та че форума е срещо мен :shock: :lol: :razz:
все някой ще ме хареса

Айде да се научиш да пишеш,става ли? :-x

didivid
11-22-2009, 13:25
все някой ще ме хареса
Кой ли ще е тоя мазохист? :-o :-o

SunLov3
11-22-2009, 13:26
Аз ако бях на твое място , когато започне да ми крещи , щях просто , цивилизовано и тихо да й кажа , че не съм животно и не харесвам да ми се държи такъв тон и излизам от стаята , ще видиш как ще остане с отворена уста.А като дойде във вас, затваряте я в едната стая с телевизор и сапунки и да си си шие там нещо или да люпи семки и цял ден няма да ви се пречка , аз така правя с баба.Просто и намерете няк'ва занимавка , да не ви гледа под лупа.Когато иска нещо , просто и казваш , че ти си уморена и тя има две ръце. Но това е , което аз бих направила 8-)

Sisito941
11-22-2009, 13:35

все някой ще ме хареса

ти като знаеш да не си мн умна :razz:

В сравнение с теб-да..
Няма да се занимавам повече с такива като теб.... :-x :-x

didivid
11-22-2009, 13:38

все някой ще ме хареса

В сравнение с теб-да..
Няма да се занимавам повече с такива като теб.... :-x :-xТая е такъв паразит. Едва ли има човек на чийто нерви да не е полазила.. :-x

Sisito941
11-22-2009, 13:39

все някой ще ме хареса

В сравнение с теб-да..
Няма да се занимавам повече с такива като теб.... :-x :-xТая е такъв паразит. Едва ли има човек на чийто нерви да не е полазила.. :-x

Прав/а си... :)

didivid
11-22-2009, 13:40
Права! ;) Женско съм :D:D:D

Sisito941
11-22-2009, 13:42

:razz: ПравА си !! :P :razz: Изглеждаш ми свястна... Обикновено първото ми предположение е винаги вярно.. :grin: :-) :P

didivid
11-22-2009, 13:44

:razz: ПравА си !! :P :razz: Изглеждаш ми свястна... Обикновено първото ми предположение е винаги вярно.. :grin: :-) :P
:D Радвам се да го чуя. То на фона на Бясната всички изглеждаме свесни ;)

Sisito941
11-22-2009, 13:47

:D Радвам се да го чуя. То на фона на Бясната всички изглеждаме свесни ;)

Е,аз говоря изобщо..нещо скай тва онова,да се запознаем,че да не спамим в темата,все пак не бясната е автор.. :oops: :-D

AutomatiC
11-22-2009, 13:55
единственото нещо,което бих направила е да разиграя сценка на втория баща,без знанието на майка си..а за да попедиш тази стара и хитра бабичка,трябва да играеш по нейната игра..и ти и крещи,отнасяй се с нея отвратително и ако стане дума за държанието ти,кажи,че се отнасяш с хората така,както те се отнасят с теб.дай и повод в който ясно да и покажеш,че е сбъркала адреса...