Влез

View Full Version : Боли ... много боли .

T91
11-21-2009, 18:25
Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .

Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .

AlokiNn
11-21-2009, 18:29
Всеки е в някакъв период.. ти може да не го разбираш но тя може да има някакви проблеми .. да иска да види какво е без теб и някакви е такива.. според мен по-добре е да не досаждаш.. ако те обича ще се върне ако не те обича..

w0sh
11-21-2009, 18:30
това ли ти е максимално краткото?

добре след като си загубил година и 2 месеца, недей губи още толквоа във вайкане.
+това си мъж

soul1199
11-21-2009, 18:32
еми явно трябва да я забрави6,а 6о то4но след 5 месеца ти е казала ??? :shock:

sunshinepp
Откъде да започна ... Ще бъда максималано кратък и се надявам да получа съвет . Мерси !!!
Преди година и два месеца тръгнахме с едно момиче . Беше прекрасна . В началото на връзката ни тя се държеше изключително добре , смс, звънене . Един постоянен интерес . Няма да ви лъжа , но на мен ми харесваше изключително много . В последните няколко месеца с нея , бяхме в много напрегнати отношения , рядко се виждахме и често се карахме. Тя все забравяше да ми звънне , аз и казвах че е студена (знам че е тъпо, но рядко се сещаше да каже – Обичам те –обаче кажеше ли го бях на седмото небе) и понеже тя не правеше тези неща аз ги правех . Просто тя си имаше явно своите проблеми . Понеделник излезнахме , всичко беше перфектно . Разхождахме се , а после отидохме на кафе . Говорихме си , гушкахме се , целувахме се и все приятни неща . Личеше й че се чувства добре . Ала какво се случи ... Вторник и звънкам вечерта , бях в много лошо настроение и просто се заядох с нея че не ми звънна днеска въпреки ,че обеща ... Сряда . Видяхме се още от преди това личеше че има нещо . Беше нервна . Целунахме се , прегърнахме се и започнахме да си говорим . Говорихме ,но случайно възникна спор . Аз направих няколко забележки да говори по тихо , при което тя се ядоса . Фръцна се и ми лепна едни силен шамар, след което влезна във входа си ... Няма да ви казвам какво ми мина през главата да й направя в този момент . Жени не удрям . Както и да е . После се видяхме и тя ми заяви че иска да скъсаме . Това ни се случва за втори път . Като основно оправдание ми каза че е събрала много гняв в себе си и иска да е свободна и да мисли само за себе си , а не за двама ни . Друго оправдане беше че аз имам високи изисквания и тя не е явно момичето за мен . Изискванията ми бяха да показва малко повече интерес и чувства . Да звънка по често и така . Е няма да ви разказвам как се опитвах да я разубедя . Тъй като ми е първа връзка сигурно се сещате в какво състояние съм в момента . Аха , ужасно . Кофтито е че я обичам , толкова много че дори да ви задръстя форума с обяснения пак харда на сървъра няма да побере толкова информация . Просто искам да пробвам отново с нея .

Искам да си я върна . Просто го желя . Болката от загубата е огромна . При смъртта на мой близък не ме е боляло толкова ...Останахме уж приятели и тя ми обеща че след 5 месеца пак ще пробваме , а дотогава дори няма да мога да я виждам . Предполагам се сещате от какви въпроси ми експлодира главата . Дали ще ме обича тогава , дали ще бъде с друг ... Опитвам се да притъпя болката , сам да разбера че вече я няма и трябва да продължа напред , ала.. . Излизам с приятели – не помага , филми не успявам да гледам . Просто не знам . Моля ви за съвет ... Благодарско .

разбирам те напълно и аз исках да си върна един човек, но с всичките си опити и глупости които направих само го отдалечих от себе си..остави я, тя явно е в лош период не и досаждай..всичко ще си дойде на мястото, колкото и да я обичаш в момента си безсилен.. сорри .. :(

mArMaLaDkA
Сигурно аз ще съм единствената, която ще спомене, че момичето е изрод. :-o Безсърдечно същество, егоцентрично, глупаво. Докато продължиш да й тичаш подир гъза, тя ще продължава да се чувства като центъра на Вселената и да се прави на интересна, като ти поставя разни измислени условия, за да страдаш и да те унижава. Тя наистина не е момичето за теб.

Lincheto
11-21-2009, 18:34
ако те обича ще се върне ако не те обича..

Правилно.
Ако толкова я обичаш.. чакай 5 месеца.

cinderella_gugutka
11-21-2009, 18:51
знам 4е ти е много кофти-минавала съм през това.но също така знам ,4е с времето нещата се оправят,болкта отшумява.бъди силен,не губи вяра в себе си,рано или късно вси4ко ще се нареди :)

Vichko0o
11-21-2009, 18:53
Сърби я шундата за чужди пишони ... Честно казано и тя спада в графата "не знае кво иска"... Ми освен да чакаш и да се надяваш (макар да не виждам смисъл щото може пак да тръгнете и пак да и скимне да "мисли за себе си") и да чакаш да минат 5-те месеца ..Сега си запълвай времето с разни неща и малко по-малко ще се оправиш ;)

balu4ka
11-21-2009, 18:57
“Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…” ...
Теб те боли ,обичаш я ,като гледам би дал всичко за нея,не е ли така?

А тя за теб,дали? (Ако те обичаше ,щеше да те помоли да се справите и двамата с проблемите си ,нямаше да те остави така 5 месеца с някакви напразни нажеди ,за това време доста неща могат да се променят :? ) Бих казала ,че е време да обърнеш нова страница,да я забравиш и да гледаш само напред.Явно наистина не е била момичето за теб.

Успех

T91
11-21-2009, 19:03
“Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…” ...

А тя за теб,дали? (Ако те обичаше ,щеше да те помоли да се справите и двамата с проблемите си ,нямаше да те остави така 5 месеца с някакви напразни нажеди ,за това време доста неща могат да се променят :? ) Бих казала ,че е време да обърнеш нова страница,да я забравиш и да гледаш само напред.Явно наистина не е била момичето за теб.

Успех

Не знам дали я боли . Тя си излиза с приятели също . Гледам пише във фейсбука закачливи коментари на разни . Все едно . Аз се изложих , плаках , молих я . Унижих се като поредният боклук . Тя една сълза не пророни . Един път не ми каза че ще й липсвам . Сега ако трябва да звънна , всичко е - Здрасти , Добре съм , Аха , Браво , Хубаво... Единственото което каза е че иска да е сама . Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни . Все едно ... Глупака съм аз . Ако бях постъпил по иначе щяхме да сме заедно сега , но ...

mArMaLaDkA
11-21-2009, 19:05
И дори и да беше постъпил иначе, вярваш ли си, че нещата щяха да са различни? Риторичен въпрос е, не ми отговаряй.

smiirnoff
11-21-2009, 19:06
що точно след 5 месеца ще може пак ?! о.О

T91
11-21-2009, 19:07
Защото тогава завършвам и УЖ като не сме заедно ще уча по добре . Боже ... Аз дори не мога да пипна , но правя опити де .

sunshinepp
11-21-2009, 19:10
'Щото а3 така казвам

ахаа значи ТИ всъщност си ТЯ??! :-o т.е негооовата :shock: :-o

T91
11-21-2009, 19:12
'Щото а3 така казвам

ахаа значи ТИ всъщност си ТЯ??! :-o т.е негооовата :shock: :-o

Моля ви да не се бъзикате ... Тя не пише тук . Тя дори не чете тук . Затова и ви пиша за съвети . Много от тях са прекрасни . Благодаря .

peshost
11-21-2009, 19:12
Че мъжете да не би да нямат чувства, все пак не казвам да разказва на всеки, ама къде да се изповяда ако не тук... По-добре я забрави, не си струва мисля че. Ще намериш по-добра.

Sw3eTy
11-21-2009, 19:13
С mArMaLaDkA съм съгласна, естествено :D , ама все пак и тя сигурно си е права за себе си. Аз лично ако късам с някого, то е защото нямам чувства вече или пък не ми е добре с него. Със сегашния си приятел бих скъсала само ако виждам, че по някакъв начин му преча или не съм това, от което има нужда .. И го обичам ужасно много .. Така че и двата варианта са възможни, или не те обича и не й е кеф с тебе, или наистина си вярва, че не е Момичето. На това, че си има проблеми и иска да си ги реши сама, не вярвам. А ти си набий в главата, че тя ако те обичаше нямаше така да си играе и да ти се прави на интересна, покажи, че не си безхарактерно момченце и знаеш какво искаш и то не е някоя девойка да ти прави "курвенски" номерца .. Остави я сама да се върне ако иска .. И не й позволявай да ти контролира живота! Пренареди си приоритетите :)

T91
11-21-2009, 19:18
С mArMaLaDkA съм съгласна, естествено :D , ама все пак и тя сигурно си е права за себе си. Аз лично ако късам с някого, то е защото нямам чувства вече или пък не ми е добре с него. Със сегашния си приятел бих скъсала само ако виждам, че по някакъв начин му преча или не съм това, от което има нужда .. И го обичам ужасно много .. Така че и двата варианта са възможни, или не те обича и не й е кеф с тебе, или наистина си вярва, че не е Момичето. На това, че си има проблеми и иска да си ги реши сама, не вярвам. А ти си набий в главата, че тя ако те обичаше нямаше така да си играе и да ти се прави на интересна, покажи, че не си безхарактерно момченце и знаеш какво искаш и то не е някоя девойка да ти прави "курвенски" номерца .. Остави я сама да се върне ако иска .. И не й позволявай да ти контролира живота! Пренареди си приоритетите :)

Благодаря ти много за съвета ! Кофтито е ,че съм един моногамен човек . Хич не ми правят впечатление други момичета , тази беше изключение . Ала да показвам се като безхарактерен малодушен идиот ... Осъзнавам го , но ... Ще се пробвам . Мерси :)

smiirnoff
11-21-2009, 19:19
е тя сега за ученето ти ли се е загрижила о.О

на мен като ми е гадно въобще не ми се мисли, не ми се учи ..
ти през тия 5 месеца само ще се самоизмъчваш (дано не се самоизмъчваш),
к'во остава за ученето
още по - тежко ще ти
.. се едно

така ..
имаш доста възможности

- можеш да я чакаш 5 месеца (въпреки, че това за мен е глупаво о.О)
и да се надяваш, че след тези 5 месеца ще сте заедно и ще се обичате и т.н
(въпреки, че почти всички знаем, че след 1 раздяла не може пак да е същото .. -.-)

- можеш да се откажеш и да продължиш да си живееш, но без нея
ще ти 'мине' рано или късно

- и т.н

..
ако искаш да я забравиш
започни да 'откриваш' нови неща
при мен винаги помага

излизам с нови хора, правя нови неща
опитвам се да не мисля за това като постоянно говоря (:Д)
като започна да дрънкам глупости не мисля за това о.О (да, звучи кухо, знам :Д)
филми .. едва ли
освен ако не са от като Бира понг и Денс Флик :d
другооо ..

мии главното е да правиш неща, които не те карат да мислиш за нея
май е това о.О

иначе ако искаш да си я върнеш - или ще чакаш 5 месеца, или ще направиш нещо (НЕ ЗНАМ какво), което тя да оцени и да размисли ..

това е, което се сещам ..

T91
11-21-2009, 19:23
smiirnoff и всички други потребители . Мерси , не осъзнавате колко много ми помагате . Благодаря ви , изключително точни хора сте , евала и ви пожелавам само хубави неща !

smiirnoff
11-21-2009, 19:27
бати пожеланието, все едно имам рожден ден ^^

емии .. успех ^^

balu4ka
11-21-2009, 19:35

Успех

Не знам дали я боли . Тя си излиза с приятели също . Гледам пише във фейсбука закачливи коментари на разни . Все едно . Аз се изложих , плаках , молих я . Унижих се като поредният боклук . Тя една сълза не пророни . Един път не ми каза че ще й липсвам . Сега ако трябва да звънна , всичко е - Здрасти , Добре съм , Аха , Браво , Хубаво... Единственото което каза е че иска да е сама . Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни . Все едно ... Глупака съм аз . Ако бях постъпил по иначе щяхме да сме заедно сега , но ...

Да ако зависише от теб щяхте да сте заедно сега,но нали във връзката са двамата души.Ако тя излиза с това оправдание..ту за учене ,ту за това да помислела (бла,бла) не си струва .Честно ако някой ми каже "Сама със себе си и да не мисли повече за двама ни",го оставям и няма да го погледна.Ами ти си се изложил ,нали ?Не я търси тогава,ако през тези 5 месеца тя е с друг , ти как би се почувствал?-предаден ,ще те боли повече..
Както казах ,не си струва.Явно тя не е оценявала това което си и давал! :? :?

antifashionshit
11-21-2009, 19:44
^съгласен...
давай напред, занимавай се с неща, които са ти интересни, чети ако ти се чете, пробвай някой нов спорт, естествено излизане с приятели... дейности, които да не ти позволяват да мислиш за нея. аз лично така правя - занимавам се с какви ли не неща, които ми харесват, не остава време за всички, но цял ден не мисля за нея, а вечер като се прибера съм твърде скапан за да мисля изобщо 8-)

според мен просто не изпитва такива чувства към теб, каквито ти изпитваш към нея...

Aniiiii
11-21-2009, 22:04
Боли боли .. знам какво ти е ;Х
Опитай се да си починеш малко, може би и тя иска това.
Обаждай и се от време на време, да я чуеш как е. А пък тя ако те обича, ще усети колко много и липсваш и тя сама ще дойде при теб.
Ти не се отказвай от нея! Говорете си! Казвайте си какво чувствате един към друг!
Аа и знай, че момичетата искат някой да се бори за тях!

УСПЕХ :)

ef4etyYy
11-21-2009, 22:25
Сигурно аз ще съм единствената, която ще спомене, че момичето е изрод. :-o Безсърдечно същество, егоцентрично, глупаво. Докато продължиш да й тичаш подир гъза, тя ще продължава да се чувства като центъра на Вселената и да се прави на интересна, като ти поставя разни измислени условия, за да страдаш и да те унижава. Тя наистина не е момичето за теб.

divaneee
11-21-2009, 22:31
Кофти ситуация, разбирам - ужасно е. Но ... няма как, с риск да те обидя (за което предварително се извинявам) ще кажа, че тая е пълна пикла, абсюлютно неориентирана, heartless и ... незнам още как да я нарека. Честно, такива най ги мразя. Мисля, че е постъпила много зле с теб и тоя срок 5 месеца ... хм. wtf?? Т'ва да не е гаранция за пералня :-o . Мен ако питаш зарежи тая работа. В началото е трудно, ще те боли, ще ти е кофти, ще искаш да си срежеш вените (прекалявам ;д), но се преодолява. Трябва да бъдеш силен и да я забравиш. Сигурна съм, че рано или късно ще намериш по-добра. Успееех! ; )

T91
11-21-2009, 23:22
Благодаря за съвета ... :(

FancyGirl
11-22-2009, 00:07
Но когато обичаш някого пусни на свобода,

А той ако те обича ще се върне в твоята страна,

Ако пък ли не, няма за какво да съжаляваш,

Щастлива е тя без теб и за нея ще се радваш

biZkiT
11-22-2009, 00:28
Но когато обичаш някого пусни на свобода,

А той ако те обича ще се върне в твоята страна,

Ако пък ли не, няма за какво да съжаляваш,

Щастлива е тя без теб и за нея ще се радваш
Xplisit - За Нея .. :-# :-# :-k

Alli
11-22-2009, 08:37
едно ще ти кажа,в същото положение съм,приятлеят ми, с него бяхме близо година и половина,той много се промени,спря да проявява интерес,аз го търсех страшно много,това един вид го е задушавало,както твоята приятелка,скъсахме за 2 път по същата причина,сега той ми звъни и се държи приятелски,но аз не искам да сме приятели...,за това единственият вариант е да не я тарсиш,не показвай никакъв интерес,тя ако те обича ще те потърси,ако не...не те залужава,това мисля да направя и аз,можеш да видиш и моята история,тя е в този раздел и ще ти стане ясно за какво иде реч...разбирам те напълно :(

darsit0
11-22-2009, 09:12
според мен е направила нещо, което няма да ти хареса и се чувства виновна. затова е била нервна може би. или просто има някакъв личен проблем и до главата и е само да ти звънка всеки ден. :? предполагам че е това а може би както някой по-горе каза - иска да е най-важна, център на вселената. такива хора се наричат егоисти, лицемери... айде да не продължавам щото виждам че наистина я обичш и мисля че ще ти стане още по-зле ако изръся още някоя глупост :D

darsit0
11-22-2009, 09:13
чек да помисля...

darsit0
11-22-2009, 09:15
защо не и пратиш цветя или някакъв подарък, за да се извиниш... каквото и да си направил според нея :D

FantaMen
11-22-2009, 09:15
Wow :D :D Момиче да ти удари шамар. :o Те вече доооста започват да си позволяват..5 месеца wtF ? Значи губиш си 5 месеца от живота с един плюс
След като изминат може да се окаже че си загубил още 1 година и 2 месеца.А сега сам си отговори дали искаш точно това или да продължиш живота си... и просъо да си вземеш поука...

T91
11-22-2009, 09:23
В едно съм сигурен , тя никога не ми е изневерявала и не би го направила . Ала никога не казвай никога . Аз също никога не бих изневерил . С един човек ли съм , ако го обичам просто не бих му причинил това . Пък и за мен секса не е всичко . Сърцето е важно , докато секса е просто един прекрасен бонус към всичко (разбира се аз честичко се възползвах от този бонус , но без да прекалявам) . Тя е ЕГОИСТ , сама го каза , няма какво да лъжа. Иска да си е сама и да мисли само за себе си . Това са нейни думи .

Да аз я обичам . Сигурен съм че и тя ме обича , просто ако я познавахте както и аз щяхте по ясно да разберете . Така или иначе аз ще пиша във форума , та ще разберете какво ми се е случило по натам . Един месец няма да се чуваме с нея . Никакъв контакт . Твърдо реших . Както каза някой по-горе , мъж съм , трябва да се науча . Мисля че е време да се преборя с болката и да продължа смело напред . В края на краищата затова е живота явно , да ни учи и да ни показва нови и нови неща . :-D

kapinka
11-22-2009, 09:47
Да виждаме, че я обичаш, но нали се сещаш, че не е нито първото, нито последното момиче..ще срещнеш човек, който ще дава всичко за тебе, защото няма нищо по-хубаво от това да си обичан! Аз съм минала през много подобни гадости и мога да ти кажа само, че трябва да вдигнеш глава, да си кажеш "Аз мога, аз съм силен и ще се справя" и гледай само напред! От всяка една връзка трябва да извличаш един вид 'поука', ако ти си правил грешки, не ги прави със следващото момиче...И НИКОГА, АМА НИКОГА не сравнявай новата с бившата! И недей по никакъв начин да си търсиш "КОПИЕ" на момичето, което те е предало по толкова тъп начин!

Успех.

cookie_master
11-22-2009, 11:54
Сърби я шундата за чужди пишони ... Честно казано и тя спада в графата "не знае кво иска"... Ми освен да чакаш и да се надяваш (макар да не виждам смисъл щото може пак да тръгнете и пак да и скимне да "мисли за себе си") и да чакаш да минат 5-те месеца ..Сега си запълвай времето с разни неща и малко по-малко ще се оправиш ;)

smiirnoff
11-22-2009, 15:19
ама ти реши да я чакаш 5 месеца или да си продължиш о.О ?
не ми стана ясно

InloveSeventeen
11-22-2009, 15:49
Ми братле,първо да ти кажа, откажи се от нея , намери си друга и я забрави , не си струва ти да се мъчиш за някой който си те слага на оная работа , мойта приятелка е същата , трудно казва обичам те , като го каже обаче припадам от радост , но аз я промених лекичко към по добро така,че да я обичам ....
По добър съвет найстина няма да получиш,тя сигурно се е опитала и да те изкара виновен за всичко,което значи "не си ми интересен вече" ...
А само да те питам , от кой град си , а тя от кой град е ... щот мойта приятелка имала така един бивш преди горе долу толкова време... мн драма имаше ... да не стане нещо гаф тука :D
Поздрави , Слави

T91
11-22-2009, 16:57
От София сме и двамата . Разделихме се преди няколко дни та не виждам връзка .

smiirnoff
11-22-2009, 17:03
а моя въпрос ?! о.О

T91
11-22-2009, 17:04
Не знам , едва ли ... Но времето ще покаже . Поне на този етап не смятам да пробвам с друга . С бившата ми приятелка -ОК , но иначе ще ми дойде малко в повече .

smiirnoff
11-22-2009, 17:14
а защо не опиташ да си известно време сам ?! -.-

grotesque
11-22-2009, 17:52
Aбе защо когато някой е в кофти период, веднага "не знае какво иска".
Аз лично като съм под напрежение и не искам НИКОГО около себе си,
почти нищо не може да ме успокои, а пък ако и някой ме преследва да ме
разпитва какво ми има направо ... :-x
НЕ ПРИТИСКАЙ момичето, ебаси... остави я сама да реши колко време й е нужно!
Какво ще ми пробваш с друга, това да не ти е тука подредени отпред
10 момичета и чакат ти да си избереш, я се осъзнай малко и разбери, че
хората си имат проблеми и искат да си ги решат САМИ, все пак няма цял живот да й ходиш по гъза й да й викаш 'звънкай, звънкай', като сега не си преживее ситуациите, после ще стане още по-зле...
:? :? :?
досадна работа

vilityyy96
11-22-2009, 19:03
познато ми е... е аз не ходех с това момче, но бяха големи филми. Наистина болката е ужасна човек би предпочел да го пребият от бой физически, отколкото по този начин - емоционално. Виж в този случай трябва просто да чакаш. Явно това момиче е прекалено объркано или има чувства към някой друг щом се измъква с тва ужасно тъпо оправдание... повярвай ми болката отшумява... бавно и болезнено но отшумява. Бори се, не се предавай и вярвай че всичко ще се оправи! :)

VinDiesel
11-22-2009, 20:29
1-во Карате се за глупости :)
2-ро С тия Шамари нещо не ме кефи кат личност
3-то Ти си мъжа ти дърпай конците.Прави така ,че да си мисли ,че тя ги дърпа.

4-то Най-важното живота продължава :)

dreaml1nd_
11-22-2009, 21:28
чакай ти 5 месеца ... да видим накрая
тя тогава може да е с друг и съвсем да не й пука за тебе
гледай да се оправиш до 5 месеца ... пък тя ако иска да се връща ... :shock:

GossipGirl89
11-23-2009, 09:43
Ами понякога на човек му се събират адски много неща на главата и едвам смогва... В такъв момент (аз лично) избирам тези, които са ми най-важни и се захващам с тях. Не казвам, че не си й бил важен, но сигурно е преценила, че за момента има други приоритети и няма време да се занимава и с гадже... Просто я остави сама за известно време докато съумее да се справи с проблемите си и след това (предполагам) сама ще те потърси... ако има чувства. Но това с 5-те месеца е било доста тъпо - тя няма как да знае кога точно ще си реши проблемите... Единият вариант е това - да е преценила, че има по-важни неща и да е предпочела да се оправи първо с тях и после с теб.

Другият вариант според мене е, че може би нещата между вас са охладнели, връзката ви се е изчерпала и това просто е бил някакъв предтекст,за да сложи края...

И в двата случая те съветвам да не предприемаш нищо, а просто да изчакаш. С времето сам ще се убедиш кое от двете е :)

А колкото до това дето те съветват "намери си друга" - не става така хора... И мен преди време, когато се разделих с много скъп за мен човек, ме съветваха да си хвана друг ама то не е толкова просто и лесно... Не можеш просто ей така да се хванеш с първият (първата) срещнат/а колкото да не си сам и да не мислиш за бившия(бившата)... Това не помага! (от личен опит го казвам). Нали все пак трябва да намериш някой, който да те допълва и разбира, а такива хора не се намират лесно... Времето ти ги поднася - когато най-много ги искаш никога не ги намираш, но когато спреш да ги търсиш и да мислиш за тях - точно тогава идват ;)

totik
11-23-2009, 16:10
Тупаник в зъбите боли повече :?

T91
11-23-2009, 18:51
Ще се боря за нея . Това е то ...

loliii
11-23-2009, 19:26
Сърби я шундата за чужди пишони ...
:lol: точно
Всички момичета в един период почват да виждат лошите страни в характера на иначе тъй перфектното момче. И това е защото още в началото не са мислили с акъла си, а със ... сърцето си! И вместо да си харесат момчето такова, каквото е, те харесват само идеализирания му образ , и когато почне да ги "сърби шундата" изведнъж проглеждат и започват да му намират кусури. И всъщност накрая момчето страда.. Всъщност и момичето страда, ама тя си е виновна. Тъй че гледай напред човече и след като това ти е първата връзка се замисли дали си заслужава да се мъчиш толкова дълго при положение, че ще има много занапред. ;)

krisito9212
11-23-2009, 20:00
Виждам,че си изключително интелигентно момче,но си влюбен.А както знаеш силните чувства притискат трезвото мислене или по-скоро те карат да отказваш да приемеш реалността такава,каквато е и за жалост в момента животът сякаш ти е обърнал гръб.Ужасяващо е да наблюдаваш отсрани как човекът,който до вчера ти е казвал:"Обичам те!" се отдалечава от теб и как всичко,което сте градили заедно се разрушава,а ти не можеш да направиш нищо,за да го предотвратиш.
Според впечатленията ми от твоята история,мога да направя един извод,че това момиче се е уморило от вашата връзка,може би според нея вече е изчерпана и няма какво да получите един от друг повече,а може би причината е съвсем друга,не познавам нито нея,нито теб за да ти гарантирам 100%.
За петта месеца,отново според впечатленията ми,ми идва една мисъл,че може би тя иска да компенсира вината си,по начин,по който да не изгрежда лошата и понеже те уважава ти дава една надежда,на която да се крепиш сега,когато ти е най-трудно.
Според мен на този етап ти не трябва да правиш нищо.Няма смисъл да се бориш за нещо,за което може би вече не си струва.Ако тя наистина е искрена в думите ,в които ти е казала ще се върне при теб.За сега можеш да направиш само едно-да наблюдаваш поведението и и според него да си направиш извод дали си заслужава да се бориш в по-късен етап.Остави я сега тя да направи първите крачки,не я търси няколко дни,за да видиш как ще реагира

Успех! :)

Kittyyy
11-23-2009, 20:40
Според мен все ще се върне при теб закот явно много я обичаш наистина ии все някога ще разбере че те обича. . и на мен ми се случи същтото . . :(

sweet_baby_mimi
11-24-2009, 13:01
Щом веднъж те е скъсала, може да го направи пак. А тогава болката ще е по голяма. Няма смисъл да я чакаш. Просто живота си продължава. А пък ако искаш да си с нея, не й се натрапвай. Гледай да дърпаш конците, но от някаква дистанция. Пък ако не се върне, значи не е била за теб.

T91
11-24-2009, 16:46
Ще чакам . Не желая да оставя така нещата . За мен тя е специална , но ако отново каже че не желае да е с мен , повече няма да я тормозя . Сега с нея сме се разбрали да се видим пак . По-другата седмица в петък . Може ли да ми предложите какво да направя . Честно казано като се видим не смятам да я тормозя да тръгне с мен , или да обсъждаме това което се е случило . За съжаление , няма да лъжа , но искам да чуя от нея думите - Искам да бъда с теб , обичам те . Въпреки всичко аз смятам че ни трябва малко време разделени . Един , два ... месеца че малко и повече , та да се свестим .

Тя сега доколкото разбрах си прави нон -стоп срещи с приятели . Може този вид свобода да й е липсвал ... Нямахме много време заедно , виждахме се 2-3 пъти седмично . Даже често по 1 път и то в неделя ... Може би й е липсвал този тип свобода . Никога не съм я ограничавал да бъде с приятелите си , напротив тя искаше да бъдем само двамата . Ала вече и аз съм объркан ...

krisito9212
11-24-2009, 17:42
Ще чакам . Не желая да оставя така нещата . За мен тя е специална , но ако отново каже че не желае да е с мен , повече няма да я тормозя . Сега с нея сме се разбрали да се видим пак . По-другата седмица в петък . Може ли да ми предложите какво да направя . Честно казано като се видим не смятам да я тормозя да тръгне с мен , или да обсъждаме това което се е случило . За съжаление , няма да лъжа , но искам да чуя от нея думите - Искам да бъда с теб , обичам те . Въпреки всичко аз смятам че ни трябва малко време разделени . Един , два ... месеца че малко и повече , та да се свестим .

Тя сега доколкото разбрах си прави нон -стоп срещи с приятели . Може този вид свобода да й е липсвал ... Нямахме много време заедно , виждахме се 2-3 пъти седмично . Даже често по 1 път и то в неделя ... Може би й е липсвал този тип свобода . Никога не съм я ограничавал да бъде с приятелите си , напротив тя искаше да бъдем само двамата . Ала вече и аз съм объркан ...
значи за срещата,първо ще те попитам кой даде идеята за нея или кой намекна,това е много важно.Ако е тя е добър знак,значи все още се интересува от теб и има много голям шанс да ти каже думите,ккоито искаш,но ако си ти...е,сам се сещаш.
А по-време на срещата не й немаквай и говори нищо от рода да се съберете,колко ти липсва и т.н,остави тя да започне разговора.Ако тя е дала идеята за срещата-със сигурност има какво да ти каже и ще започне първа,ако ли пък не ти каже нищо,задй и въпроса:"Защо искаше да се видим?".Ако ти си намекнал да се видите и по време на срещата тя почти не продумва думи,пък камо ли да започне разговора,може би е дошла без никакво желание,едва ли не на сила.
Само ще ти кажа,че по поведението и начинът по който те гледа можеш да разбереш какво мисли и чувства,наблюдавай.
А за излизанията с приятели...щях да кажа,че може би са и липсвали,защото е прекарвала времето си с теб,но като каза,че сте се виждали 1-2 пъти седмично...преди излизала ли е с приятели?Ако не е,сега го прави,заради това,защото са и липсвали тези събирания,а преди се е съобразявала с теб,но ако и преди е излизала...може би иска постепенно да се отдалечи от тен б и да те забрави.
И пак казвам мнението ми е основано разказите ти,ако познавах и двама ви,може би щеше да бъде много по-различно от сегашното ми9.Но при всички случаи пиши как е минала срещата :)

lipstick
11-25-2009, 17:41

Станахме две :?

T91
11-25-2009, 21:17
Честно казано вече не смятам че е изрод или както я обиждате . Тя е уникален човек , даже прекрасен. Колкото и да се замислм 90 процента от грешките осъзнавам че са мои ! Аз трябва да бъда наречен изрод , моля ви не я обиждайте ... не го заслужава , защото сигурно ако чуете от нейна гледна точка нещата щяхте да мислите по друг начин :)

Azgalor
11-25-2009, 23:09
Не се притеснявай пич.В началото боли но както са казали старите хора "Времето лекува" и така че не се отчайвай,света е пълен с готини момичета :)

krisito9212
11-26-2009, 10:14
Честно казано вече не смятам че е изрод или както я обиждате . Тя е уникален човек , даже прекрасен. Колкото и да се замислм 90 процента от грешките осъзнавам че са мои ! Аз трябва да бъда наречен изрод , моля ви не я обиждайте ... не го заслужава , защото сигурно ако чуете от нейна гледна точка нещата щяхте да мислите по друг начин :)ооо не не,само това не,не започвай да обвиняваш себе си.Никой от двама ви не е изрод,тя има правото да те напусне,ако вече чувства че неможе да е с теб,това не я прави изрод.Но в никакъв случай не с еобвинявай ;)

hrisit0o0o0
11-26-2009, 11:25
пфф тва същото като при мен .. миналата седмица моето моче скъса с мен обеща ми, че след 1-2 месеца ще се пробваме пак .. но какви мисли само ми минават .. идеше ми да се самоубия и сега ми идва през ума макар, че е много тъпо .. заради едно момче да нараниш много други хора .. Ами аз незнам какво да ти кажа тъй като и на мен трябва да ми се каже .. :(