PDA

View Full Version : сенки за очи Costal Scents

ShOkOlAddd
11-22-2009, 16:23
Здравейте момичета :-) :-) :-)
Искам да ви попитам какви сенки за очи използвате и също така дали сте използвали сенки за очи на Coastal Scents
http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/product/1677_122/88-piece-makeup-palette.cfm <---или по точно тези
В България могат ли да се намерят ???
-Също така ако някой знае каква им е цената и от къде мога да си ги намеря в Пловдив :-) :-) :-) Споделете кои са вашите любими марки може да пуснете и снимчица :-) :-) :-)

JCoutureJunkie
11-22-2009, 16:40
Аз съм ползвала тази палитра и съм изключително доволна от нея,но не беше купена от България.Не мисля,че има друг начин,освен поръчване по интернет.Страхотна е,няма да съжаляваш
За марки - M.A.C. с две ръце,но доколкото знам ги няма в България.Обожавам всичките им продукти и четчиците.
Имах едни такива гланцове за устни,които вече или свърших или загубих,казваха се Huge Lips,Skinny Hips.Невероятни са!
Също така обичам козметиката на Maybelline и Max Factor :-)

ShOkOlAddd
11-22-2009, 18:08
а можете ли да ми кажете колко би ми излязла ако си я поръчам по интернет
но все пак сам малко резервирана към това защото нз в какво състояние ще пристигне :-o :-o :-o иначе направо се влюбих в тия сенки но увиии...късмет и аз си мислех ,че ги няма в БГ :-o :-o :-o

Carmen_Kass
11-22-2009, 18:49
А някой да знае дали правят доставка до БГ?
Защото на М.А.С не правят,ако си поръчаш от техния сайт.

ShOkOlAddd
11-22-2009, 19:00
Carmen нямам си и наидея дали правят доставки
аз направо се влюбих в сенките на Coastal Scents направо ще преобарна света за тях :D :D :D
а някой може ли да ми предложи някакви сенки ,които да са сподобно качество като на тази марка или някаква хъбава палитра ще съм ви много благодарна ако пускате и линк-ове :-) :-) :-)

Carmen_Kass
11-23-2009, 10:04
Carmen нямам си и наидея дали правят доставки
аз направо се влюбих в сенките на Coastal Scents направо ще преобарна света за тях :D :D :D
а някой може ли да ми предложи някакви сенки ,които да са сподобно качество като на тази марка или някаква хъбава палитра ще съм ви много благодарна ако пускате и линк-ове :-) :-) :-)

Намерих в сайта информация за доставките.Доставят и до БГ.

ShOkOlAddd
11-23-2009, 11:00
интересно колко би могло да ти излезме доставката до България :D :D :D :D

Carmen_Kass
11-23-2009, 12:18
интересно колко би могло да ти излезме доставката до България :D :D :D :D

След като си направиш акаунт в сайта им.И започнеш да си добавяш продукти,автоматично ти се смята доставката и си изписва колко ще струва.Поне това разбрах докато четях.
То зависи от теглото на продуктите.Ама едва ли ще е повече от 20-25$

ShOkOlAddd
11-23-2009, 12:47
мерсиии много :-) :-) :-)

Vanina92
12-04-2009, 20:06
А някой да знае дали правят доставка до БГ?

Аз си я поръчах (заедно с един комплект четки).
Имаше 25% отстъпка за Black Friday и реших да се възползвам!

Доставката на двете струва към $18. Питах администратора след колко дни горе долу ще бъде доставена поръчката и ми отговори от 16 до 28 дни... към 3 седмици! Това е с най-евтината опция на доставка. Има и по-скъпи и доставката е за няколко дни, цената е около $30.

coastalscents.bg
10-23-2013, 10:00
Здравейте! Оригинални палитри и други гримове на американската марка Coastal Scents вече може да закупите от България! Прекрасни наситени цветове, дълготрайни и качествени! Посетете страницата https://www.facebook.com/coastalscents.bg Възможни са индивидуални поръчки на желани от вас продукти от сайта на Coastal Scents !!!

Hayashi
10-23-2013, 10:56
^ Мда, извадете някоя тема от 2005, за да се рекламирате.