Влез

View Full Version : Стопяване на мазнините в коремна област...

Bordes
11-22-2009, 19:50
Знам че темата е дъвкана и предъвкана :D Но мене ме интересува само едно.Какви идеи бихти ми дали за кардио и упражнения (в домашни условия).Ако може без фитнес :D
П.П. И колелото се смята за домашно условие :D
П.П 2 И съм момче,ако не сте разбрали :D

Complicated
11-22-2009, 19:52
Тичане. :P

Sissy90
11-23-2009, 04:30
Колело, скачане на въже.
Лицеви опори, коремни преси, клекове, напади.
Бягане също - най-добре интервално.

djuki
11-23-2009, 07:06
ако имате стълби можеш да се качваш и слизаш по тях ...

SunSmile
11-23-2009, 07:56
Има Тае Бо Кардио на клипчета в замунда. Един негър показва. Имат голям ефект. Първите пъти като ги правих имах мускулна треска на цялото тяло. Тренировката си започва с разтягане и постепенно се раздвижват всички мускулни групи, накрая завършва с разтягане, за да може да немя мускулна треска> Около 45-50 минути е една тренировка. Ефекта е видим след 2-3 седмици, ако спазваш хранителен режим.
В допълнение на Тае Бо-то може коремни преси, джогинг, клякания, качването на стълби също са вариант.
според мен ефект от тренировките без някакъв хранителен режим няма. не става въпрос за гладуване, а примерно като за начало спиране на мазните храни, газираните напитки, ОГРАНИЧАВАНЕ на хляба и сладкото, а не тоталното им спиране :)

alpha_
11-23-2009, 11:54
много кардио - тичане, велоергометър, скачане на въже, спринтове (интервално кардио)
храната - спираш газирано, въглехидрати след 3-4ч следобяд, наблягаш на белтъчините, не ядеш бял хляб, бързи въглехидрати, сладки работи, алкохолът силно редуциран и си ти :) А да, въглехидратите най- добре да са комплексни и да имат фибри (овес е перфектния вариант).

darka1
11-24-2009, 11:10
обръч, коремни преси, лицеви опори :grin:

clever
11-24-2009, 12:01
СПРИ ДА ЯДЕШ :-x
омФг .. :-s ](*,)

по темата- бягай
това е най-ефективно :)

terawatt
11-24-2009, 13:04
по темата- бягай
Друг път най-ефективно :)

Complicated
11-24-2009, 14:39
по темата- бягай
А кое тогава е най-ефективно?

HexGirl
11-24-2009, 15:11
Има Тае Бо Кардио на клипчета в замунда. Един негър показва. Имат голям ефект. Първите пъти като ги правих имах мускулна треска на цялото тяло. Тренировката си започва с разтягане и постепенно се раздвижват всички мускулни групи, накрая завършва с разтягане, за да може да немя мускулна треска> Около 45-50 минути е една тренировка. Ефекта е видим след 2-3 седмици, ако спазваш хранителен режим.
В допълнение на Тае Бо-то може коремни преси, джогинг, клякания, качването на стълби също са вариант.
според мен ефект от тренировките без някакъв хранителен режим няма. не става въпрос за гладуване, а примерно като за начало спиране на мазните храни, газираните напитки, ОГРАНИЧАВАНЕ на хляба и сладкото, а не тоталното им спиране :)
дай линк :oops: моля

Complicated
11-24-2009, 15:44
дай линк :oops: моля

Май за това говори - http://zamunda.net/details.php?id=115818&hit=1 . И аз първия път като го правих имах мускулна треска 2-3 дни. :D

HexGirl
11-24-2009, 16:00
дали ще има ефект ?

Complicated
11-24-2009, 16:21
дали ще има ефект ?
Ако се съчетае с хранителен режим и се прави 3-4 пъти в седмицата определено ще има. :)

dqvolcheto9
11-24-2009, 16:23

Една приятелка също е правила това и понеже беше доста пълничка е свалила 30 кг за 6 месеца и има доста голяма разлика от преди и сега.

terawatt
11-24-2009, 16:52
по темата- бягай
Няма такова нещо като най-ефективно. При теб може да действа един метод, при друг - съвсем различен и неефективен за първия... Това си е индивидуално и комплексно. Примерно - при различни хора отношението белите/червени мускулни влакна е различно -> тренировките необходими за някакъв резултат се различават. (Извинявам се за повторението на тази дума, ама... не се сещам за синоним).

clever, колоезденето е по-ефективно от бягането в това отношение (горене на мазнини в областта на корема).

theoneudontknow
05-16-2010, 17:07
по темата- бягай
Няма такова нещо като най-ефективно. При теб може да действа един метод, при друг - съвсем различен и неефективен за първия... Това си е индивидуално и комплексно. Примерно - при различни хора отношението белите/червени мускулни влакна е различно -> тренировките необходими за някакъв резултат се различават. (Извинявам се за повторението на тази дума, ама... не се сещам за синоним).

clever, колоезденето е по-ефективно от бягането в това отношение (горене на мазнини в областта на корема).
+1 - Миналото лято карах колело доста често, даже ходихме на нещо като "излети" с 1 приятели и беше забавно... А освен това стопих шкембето - не изцяло, но все пак до известна степен :)

Molzinka
05-16-2010, 17:14
Скачане на въже, клякане, коремни преси. Аз лично само скачам на въже и клякам и лекичко се мъча да се ограничавам с храната. Една приятелка ми беше говорила за някакъв антицелулитен гел на Ейвън, че стягал кожата и мисля да си взема и него.