Влез

View Full Version : спешно много важноооо

anonimniq93
11-23-2009, 12:56
Здарвейте вчера ебах приятелката си с презерватив но по касно я навих без и и казах че няма да сваршвам в нея.Ама без да исках го направих и не и казах чудя се сега дали да и казвам ако не и кажа тя сигорно няма да разбере ако забременее,веднага а аз ще я скъсам.не моа и кажа на 15 сме нямаме пари за аборт и нищо.Абе няма да и кажа тя ще трагне с друг и като се усети ще си мисли че е от него. :D Ама пак да ва питам за мнение. 8)

Hilary_
11-23-2009, 13:00
ТЪП СИ !!! :-x :-x :-x

Няма да си правя труда да те храня повече, защото другите така или иначе ще го направят .. :?

DeadbySunrise
11-23-2009, 13:05
Просто идеята ти за "я навих без и и казах че няма да сваршвам в нея" е била много тъпа! :-x :-x :-x Като знаеш , че няма да издържиш.. :o :o :-D

hamilcar
11-23-2009, 13:13
Кажи на момичето ! Не се излагай, щом си достатъчно голям да го слагаш там, значи можеш и да си понесеш последствията.

revolver
11-23-2009, 13:17
Ти си копеле без топки :? !!! Не ти стига да й кажеж защото си страхливец,нещастник и помияр !

Ако искаш да постъпиш като истински мъж ,отиди и ,й кажи за това !!!

buuu
11-23-2009, 13:18
Здарвейте вчера ебах приятелката си с презерватив но по касно я навих без и и казах че няма да сваршвам в нея.Ама без да исках го направих и не и казах чудя се сега дали да и казвам ако не и кажа тя сигорно няма да разбере ако забременее,веднага а аз ще я скъсам.не моа и кажа на 15 сме нямаме пари за аборт и нищо.Абе няма да и кажа тя ще трагне с друг и като се усети ще си мисли че е от него. :D Ама пак да ва питам за мнение. 8)

:razz: голям си папур

iashxui
11-23-2009, 13:22
ти си мега тъпата путка

ако някой ми направи тва ще го разбия ; ) горкото момиче

ubuntureload
11-23-2009, 13:40
Копеленце малко ако бях брата на момичето (ако има такъв)ще ти плескам малките орехчета с тухлички и левия ще го отрежа с тъпа ножица докато ревеш като бебе и всичко това публично!!! И се моли да не разбирам кой си!

Ballbreaker
11-23-2009, 13:52
Ти си копеле без топки

За жалост не е вярно.

Ако искаш да поправим проблема - ела при мен да те направя евнух.

Xeon
11-23-2009, 13:56
Само аз ли си мисля, че темата е ебавка ?

Ballbreaker
11-23-2009, 13:56
Само аз ли си мисля, че темата е ебавка ?

Не, ама вече отде да си сигурен... ти го нахрани, пък после му мисли. х)

kremen4eto
11-23-2009, 13:59
Горкото момиче :shock:

balon4eeeee
11-23-2009, 14:00
еееееебати Боклука !
п.п Темата е ебавка май

DeadbySunrise
11-23-2009, 14:03
Той верно си е боклук , но май и темата нещо мяза на ебавка xD :-D :-D :-D

stelit0
11-23-2009, 14:11
Той верно си е боклук , но май и темата нещо мяза на ебавка xD :-D :-D :-Dтой че е боклук боклук е ама я си представи че не е ебавка то вече сичко е възможно...

travmiriaN
11-23-2009, 14:51

аве бате ти си голям пумпал ..

как може въобще да съществуват такива инвалиди като тебе .. .. направо съм изумен честно !!!

Sunny_stz
11-23-2009, 15:11
Кажи и да вземе хапче,преди да е станало късно!!!Толкова ли не те яде отвътре това и не и казваш???Ако и кажеш,ще вземе мерки и ще е най-добре и да двама ви!!!Ииии...тъпак си да!!!

Soulshaker
11-23-2009, 16:03
баси терлика :razz:

glamouros
11-23-2009, 16:05
Ти брато си много тъпо копеле. : )

lenito_sf
11-23-2009, 16:23
имай достойнство бе ебачо .. кажи й ! баси тъпия си като не й казваш... :-x
Ако бях на място на брата или сестрата на тва момиче (ако има такива) щях да те бия,докато не се научиш..кога как и защо да си слагаш и махаш долния мозък от разни дупки :-x :-x :-x

MakeMeLaugh
11-23-2009, 16:26
това е fake ;)

а ти си крайно смотан, и с удоволствие бих ти споделил някой друг тупаник