View Full Version : Излъга ме - какво да правя?
biser_biser
11-24-2009, 20:47
Здравейте,
искам да помоля за вашия съвет в ситуацията, в която се намирам. Преди няколко дни трябваше да се видим с приятелката ми. Няколко часа преди срещата ми се обади и ми каза. че няма да може, защото трябва да ходи с родителите си на гости пти роднини. Проблемът е, че разбрах, че не са ходили никъде. Знам, че през цялото време си е била вкъщи. Един вид - нищо лошо, само че самият факт, че ме излъга ме кара да се чуствам ужасно. Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина. Последнте два дни се държа като пълен кретен, а не съл й казвал, че знам. Искам да й кажа, но се страхувам от последиците.
balon4eeeee
11-24-2009, 20:50
СМЪРТ!
КРАЙ!
ЧУК (с чукчето)
SoStarstruck
11-24-2009, 20:51
може да не е била в настроение (която не значи,че е заради теб),да се е скарала с техните и да не й е било приятно да ти каже,че не я пускат,да й е станало лошо нещо...Ама,Боже,питай си я ти...Защо толкова се вживявате някои хора,е това не мога да разбера..?? :?
Kukumqvka
11-24-2009, 20:51
Че кажи и .. :-o
golqmumnik
11-24-2009, 20:56
Обаждаш й се и викаш:"Шшшей,офцо,що не ми се обади че нема да пътуваш ма датеебавгъза,та заради теб карах на чикии." :-x
lubomirky
11-24-2009, 21:33
нЕмаш топки.. ;> страх те е, че ще те зареже ли ? ако е така си смешен. Един вид - разбра ли ме?
Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина.
Недей така, това са много силни и крайни думи за нещо подобно.
Както казаха преди мен момичето може да си има основателни причини, но да и е неудобно да ти ги каже. Просто е да я попиташ за какво иде реч, тежко е да гадаеш и да си измисляш кофти сценарии за "филм - драма". Лесното или тежкото избираш ... само от теб зависи. Недей да гадаеш и да се мъчиш - питай и говори. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда :)
F_CK_all_I_need_is_U
11-24-2009, 21:58
Да, да не тее страх, че ще те отреже???
Пич след 2 изневери още имах доверие на бившата си, щото идеята е доверието е нещо което не е свързано само с това дали ще те лъже с друг, най-вероятно не е нищо особено бре.
Успокой се пък ти.
Стояла си е в тях, голяма работа ти приятели нямаш ли? Балък ли си, нали ако се виждате всеки ден ще си писнете, на тая възраст често се случва.
Пич след 2 изневери още имах доверие на бившата си, щото идеята е доверието е нещо което не е свързано само с това дали ще те лъже с друг, най-вероятно не е нищо особено бре.
Успокой се пък ти.
Стояла си е в тях, голяма работа ти приятели нямаш ли? Балък ли си, нали ако се виждате всеки ден ще си писнете, на тая възраст често се случва.
Ти трябва да си страшно ВЯРВАЩ човек :-D . Браво че ги има и такива като теб.
Иначе по темата не виждам проблем . Не е искала да се виждате . Хич явно не й е било до теб , просто защото е имала други проблеми , но това не значи веднага че те лъже и мами за нещо . Може пък техните да са я накарали да седи у тях ?!
Успокой се пък ти.
Ти трябва да си страшно ВЯРВАЩ човек :-D . Браво че ги има и такива като теб.
Иначе по темата не виждам проблем . Не е искала да се виждате . Хич явно не й е било до теб , просто защото е имала други проблеми , но това не значи веднага че те лъже и мами за нещо . Може пък техните да са я накарали да седи у тях ?!
Е вярващ съм, защото не беше направила и малко за мене, а и си призна сама какво е направила.
Трябва да се вярва в ЧОВЕКА и ума му, не в п***ата или х*я му.
По темата: Ми да примерно може да имала проблем, задачи някакви, не сте в толкова сериозна връзка, не очаквай да сте всеки ден заедно, хора с връзки по 2 3 години (още не живеят заедно, други правят мойта грешка :) ) Споко пич!
YouKnowImBetterThanYou
11-24-2009, 22:30
Ако ходите поне малко повече от 2-3 дни, то тя не би имала никакви притеснения да ти каже къде ще е и какво ще прави или пък да ти признае, че просто не и се излиза. Но да те лъже за такава дреболия, сам си прави изводите.
Ако ходите поне малко повече от 2-3 дни, то тя не би имала никакви притеснения да ти каже къде ще е и какво ще прави или пък да ти признае, че просто не и се излиза. Но да те лъже за такава дреболия, сам си прави изводите.
Принципно да и тука има доза истина и то голяма, щото лъжа за дребни глупости е по-дразнеща отколкото за нещо голямо, щото за голямото можеш да разбереш лъжата (трудно е да признаваш у а)
prelastenata
11-24-2009, 22:34
Говори с нея, може да е имала някви нейни си причини .. ;]
VinDiesel
11-24-2009, 22:40
Не е хубаво , да те лъже.
sunshinepp
11-25-2009, 06:00
Здравейте,
искам да помоля за вашия съвет в ситуацията, в която се намирам. Преди няколко дни трябваше да се видим с приятелката ми. Няколко часа преди срещата ми се обади и ми каза. че няма да може, защото трябва да ходи с родителите си на гости пти роднини. Проблемът е, че разбрах, че не са ходили никъде. Знам, че през цялото време си е била вкъщи. Един вид - нищо лошо, само че самият факт, че ме излъга ме кара да се чуствам ужасно. Един вид - цялото доверие, което съм имал - замина. Последнте два дни се държа като пълен кретен, а не съл й казвал, че знам. Искам да й кажа, но се страхувам от последиците.
1. Момичето може да не е било в настроение за излизане..на мен често ми се случва да предпочитам да съм сама отколкото да изляза..
2. Може да е била заета..да е имала някаква работа
3. Ако й кажеш, ще стане много лошо, но все пак ако си разбрал случайно е по-приемливо за нея.. но ако си търсил някой да тии кажее тогава вече много лошо! :x но и в двата случаи лошо защото това, което ще й докажеш е, че и нямаш доверие :-D
cinderella_gugutka
11-25-2009, 07:33
е,трябва да й кажеш и да поискаш някакво обяснение все пак.не се страхувай-каквото и да стане,знай 4е е за дорбо
Уста нямаш ли си да я питаш що го е направила ?
sexa_na_kompleksa
11-25-2009, 14:32
Опитай се да поговориш с нея, но все пак недей да държиш на всяка цена да разбереш защо те е излъгала. Щом си е била вкъщи, а не е излиза някъде (с друг), според мен не трябва да се тревожиш. Може да има някакъв проблем или просто да не се е чувствала добре и да не е искала да те товари излишно, и е преценила, че е по-добре да не ти казва. Аз пък преди цикъл съм ужасна (;D) и понякога предпочитам да си остана у дома. (:
DevilWish
11-25-2009, 14:34
може да не е била в настроение (която не значи,че е заради теб),да се е скарала с техните и да не й е било приятно да ти каже,че не я пускат,да й е станало лошо нещо...Ама,Боже,питай си я ти...Защо толкова се вживявате някои хора,е това не мога да разбера..?? :?
Съгласна съм.В крайна сметка, за това ходите, за да си споделяте.
И аз съм казвала 1 път на приятелят ми, който обичам ужасно много "Днес, няма да мога", но този ден, наистина нямах желание за нищо освен да си почивам.Говори с нея просто.Радвай се, че не е отишла някъде навън.
ivcheto0o
11-25-2009, 15:39
не преувели4аваи толкова :)
lipstick
11-25-2009, 15:59
Това е най-добрият вариант!!! :)
Сигурно е имала някакъв проблем, не е била в настроение и не е искала да ти го сподели :) Случва се :P Била си е вкъщи... не е ходила по чуждо, така че не виждам защо толкова се впрягаш :) Поговори с нея :) Няма да те зареже за такова нещо спокойно :-D
Sladurcho
11-25-2009, 21:16
Как може доверието ти към нея да "замине" само защото не е дошла да се видите а си е останала в тях и е измислила някакво обеснение което няма да ти се стори супер смотано и да и дигнеш панаир как може да предпочете еди кво си пред теб.
Neftochimic
11-25-2009, 21:30
Здравейте,
с тая си постъпка ти е загубила явно "многото" доверие?
ами, ако те беше излъгала, но да беше излязля с някое момче/момиче?
тогава какво...? хем щеше да ти загиби доверието + екстри?
тапет! - попитай я защо е постъпила така, не да разправяш, че ти е загубила цялото доверие, ха ха ха!
prelastenata
11-25-2009, 21:33
не преувели4аваи толкова :)
NEXT
кажи й че е кучка и че нестава и току що видях разголена тийнка на аватара сек да проверя
едит: райт ъбоув ми
chereshkaa
11-25-2009, 23:29
Имала си е причина...и не е задължително да е свързано с теб..
Според мен е искала да остане насаме...да осмисли или да преосмисли някои нейни си работи :) :D
Mоже да и е дошло :grin: :grin:
Sladurcho
11-26-2009, 08:36
:lol: :lol: :lol: :lol: омало е теччч в системата
sunshinepp
11-26-2009, 08:45
:lol: :lol: :lol: :lol: омало е теччч в системата
а бее стигааа бе тва е гадно.. не е шега работа :?
Sladurcho
11-26-2009, 08:48
Ммм кое му е гадното.. ние просто коментираме тъй като имаме честа да не ни се случват такива неща :P
hrisit0o0o0
11-26-2009, 11:35
Напълно те поткрепям
vseki mrazi da go lujat spox... sig si ima pri4ina da ta izluji puk ako ne zna4i posto ne i se e izlizaloo s teb ili izob6to ama ne e iskala da kaji6 4e e neseriozna ili ne6to takos.. off nz.. :D
domination572
11-27-2009, 23:32
отрежи я.
щом веднъж те е излъгала значи пак ще го направи,а и явно има по-интересни неща да прави щом се стига до лъжи
Амии ... лъжи при всяка връзка има. Малки или големи. Но ако сте заедно от дълго време, имате си доверие и я познаваш добре можеш да я попиташ, но не по обикновен начин. Нали се сещаш, лъжата се разбира с лъжи :D . Колкото и странно да звучи, е така. Или я питай какво са правели със семейството й тогава и така. ...
nedosttupna
11-28-2009, 12:47
О боже ;д ако това ти е притеснението ;]] явно не е била в настроение , има хиляди причини,поради които може да не е искала да се види с теб .. ;]] но кажи и къв ти е проблема , а не се дръж като глупак,след тая случка ;]] ако не и пука особенно , кажи и - майната ти .. и тва е
sunshinepp
11-29-2009, 10:09
Ммм кое му е гадното.. ние просто коментираме тъй като имаме честа да не ни се случват такива неща :P
ама някой от нас имат честа да им се случва :-D :oops:
ToniStoraro
11-29-2009, 10:12
не й казвай. Забрави този случай и, ако се повтори, тогава говори с нея. Недей да правиш за единичен случай проблем.
justonegirlwithonehope
11-29-2009, 11:13
Може би просто не е била на кеф и е мислила, че ако излезете ще се скарате, а не е искала това.Може пък и тя да е разбрала нещо за теб, което да я е наскърбило и да не е искала да те вижда точно в този момент.По-добре и обясни всичко, кажи и че знаеш и се разберете. :)
soul1199
11-29-2009, 13:06