View Full Version : Когато споделиш ти олеквало?
balon4eeeee
11-24-2009, 21:38
Толкова често искам да споделя с някой , който да няма за цел да ме прецака или да се изкефи на нещастието ми и да се почувства по-добре . Щотооо и най-близката ми fr. гледа да си изчисти лайната в мене . Смятайте . Имам чувстово че вече всеки има за цел да те прецака винаги или то поне да се почувства по-добре на твой гръб . Няма батее с кой да споделя , да ми олекне , да чуя 1 шибаааан съвет . Няма такива неща ... все едно само на мене ми изсипват пумия на главата и аз се чудя как да я изчиста като помагам на някви хора непрекъснато в шибаните им проблеми , на тях им минава , но всичкия shit е при мене и в момнет НЯМААА на кой да кажа 2 думи беее ....
JohnnyQuid
11-24-2009, 21:45
слушаме те 8-)
YouKnowImBetterThanYou
11-24-2009, 21:55
Ногу интересни хора познаваш... според мене... Мъдааа... недей рева. Кво ти пука, сигурен съм, че се ебе отзад, прави сфирки и гълта. Ми бъди малко мъж бе, кажи "НЕ, АЗ НЯМА ДА ТИ ЛИЖА ПУТКАТА, ТИ ШЪ МИ ИДЕШ УЯ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА!" Все едно няма достатъчно хора на земята... Заеми се да си търсиш нови приятели просто.
balon4eeeee
11-24-2009, 21:58
ам да е така е ... пък и съм момиче освен тва :(
YouKnowImBetterThanYou
11-24-2009, 22:02
ам да е така е ... пък и съм момиче освен тва :(
Знам, че си момиче. Образно казано казвам да бъдеш мъж... Заеми се въпреки, че са мноо техната мамица...
Форуми като този са създадени точно за тази работа.
Да не говорим, че има милион сайтове за анонимно споделени истории и всякакви глупости от тоя род.
rauwkost
11-25-2009, 16:06
Хах, човек, ако ще ти олекне - давай. :)
оф и аз имам подобни проблеми :? ама аз искам да сподела,а тея пред си мислат,че преигравам,майна..ако ме бяха чули поне веднъж щеха да знаят,че не е така :-x
WaitForMe
11-25-2009, 17:33
ако вярваш ,че има на кой да споделиш даваи няма по хубаво нещо от това .. но внимаваи защото може да ти се изсмее в лицето и тогава става неприятно :-#
Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така...
Просто останових,че сами трябва да преглъщаме нещата и да не се втелясваме толкова много,защото изобщо няма смисъл :lol:
Искам да кажа,има трудности и е хубаво,ако има човек,който да те подкрепи,нооо не винаги може да се разчита на някого,затова най-хубаво е да можеш сам да се спряваш с трудностите..и така..инак-излей си душата във форума ;) нали е за това все пак.. :)
balon4eeeee
11-25-2009, 18:42
еми да е хубаво е че има форуми нали хаха обаче като няма никой на който да разчиташ от обкръжението ти е прекалено неприятно. :) Сигурно ще ви пиша някви работи когато изтегавея , както стана вчера ...
LoveRetroMusic
11-25-2009, 19:09
аз ползвам 'изповедалнята' :lol:
Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така
да,бе,да,на семейството му пука..повечето родители нямат време(и желание) след бачкане цял ден да си говорат с децата,пускат турския сериал и т'ва е.. :?
Sladurcho
11-25-2009, 21:06
да,бе,да,на семейството му пука..повечето родители нямат време(и желание) след бачкане цял ден да си говорат с децата,пускат турския сериал и т'ва е.. :?
И това го има вече..времената станаха такива... преди се оплаквахме че само ни разпитват какво става с нас.. а сега сякаш ни липсва това.Преди и аз разчитах на моите приятели и т.н. но се научих само да се оправям и така. Ако мога с нещо да помогна или каквото и да е пиши :)
Щом си стигнала дотук направо те съжалявам
Ходи тегли едно сранье и ще ти олекне.
ТЕСТВАНО! \:D/
Аууу разбирам те :-o Единстения човек, който мо разбираше и подкрепяше, и който страшно много обичах вече е далеч от мен :-# НАЙ-НАЙ-НАЙ добрата ми приятелка замина за Испания... От тогава си пазя проблемите за мене само :(
viksit0y
11-28-2009, 11:21
Така е!Винаги е било така и каквото и да казват хората,никой не може да те разбере!Никого,освен майка ти(или изобщо някой от сем.) не го интересуват твоите проблеми!Пак казвам-винаги е било така
Колко си права..вечер майка ми се прибира, пуска турските сериали и нищо друго не я интересува :?