Влез

View Full Version : Помощ за прическа

KissMySass
11-25-2009, 16:22
Подстригана съм с бритон на черта и на етажи,но съм с тази прическа вече няколко години и ми омръзна.Избрах си прическа и искам да попитам какво да кажа на фризиорката да ми направи.Ето снимка:http://www.picvalley . net/u/2555/48127367518277602661259169329tsUbOYRaqq9nZ0adrnOu. JPG (нова съм и не мога да пускам линкове).Имам предвид как да кажа да ми направи бритона и така както се спуска надолу по бузите.Мерси предварително :)

tonie__
11-25-2009, 16:38
не,че успях да вида прическата 8-) ама пусни и твоя снимка да преценим дали ще ти стои :)

KissMySass
11-25-2009, 16:45
не,че успях да вида прическата 8-) ама пусни и твоя снимка да преценим дали ще ти стои :)мен са ми казвали,че ще ми стои добре.аз просто не знам какво да кажа на фризиорката.Това отстрани по бузите бакенбарди ли са? 8-)

KissMySass
11-25-2009, 16:47
ето е прическата:

http://www.picvalley.net/u/2555/48127367518277602661259169329tsUbOYRaqq9nZ0adrnOu. JPG

просто си я сложи на телефона или на фотоапарата и отиди с нея да и я покажеш. ;)мерси,че пусна линк :) .ами миналия път като пробвах нова прическа и така я показах на телефона си на фризиорката и тя така ме офъка,че само като си спомня ми става лошо

tonie__
11-25-2009, 16:49
не бе,така е постригана просто,и аз нз как да го обясня,но наситина го сложи на апарат или телефон и отиди :) но имай предвид,че е много поддръжка

KissMySass
11-25-2009, 16:50
не бе,така е постригана просто,и аз нз как да го обясня,но наситина го сложи на апарат или телефон и отиди :) но имай предвид,че е много поддръжкасмисъл ? трябва да го изправям с пресата,да ходя често да го подстригвам ?

tonie__
11-25-2009, 16:52
еми трябва да го изправяш,много лак,всякакви застопоряващи средства 8-) ама най-вече ще си изгориш косата от т'ва изправяне

KissMySass
11-25-2009, 16:55
еми трябва да го изправяш,много лак,всякакви застопоряващи средства 8-) ама най-вече ще си изгориш косата от т'ва изправянезнам :( ама много ми хареса.а се чудя ако си направя само такъв бритон без бакенбардите дали ще стои добре.и да питам как си го изправя така,че седи така защото моя като го изправя ми се залепва за челото едва ли не 8-) ,а нейният някакси стърчи 8-)

tonie__
11-25-2009, 17:01
емовските прически само емотата си ги могат 8-) честно нямам идея,няма да се учудя ако момичето не е от БГ-в чужбина амат много по-добри продукти от нас

KissMySass
11-25-2009, 17:05
емовските прически само емотата си ги могат 8-) честно нямам идея,няма да се учудя ако момичето не е от БГ-в чужбина амат много по-добри продукти от насвсе пак мерси,че ми помогна.искам и аз стърчащ бритон :(

KissMySass
11-25-2009, 17:08
някой друг? :(

titinkaa
11-25-2009, 17:14
не ми харесва това което си избрала за преческа :?

tonie__
11-25-2009, 17:14
по-добра идея : http://lib.store.yahoo.net/lib/misikko/straight-hair-audrina-patridge.jpg

http://www.celebritybeautybuzz.com/wp-content/uploads/2008/06/audrina-patridge-mtvmovieaw.jpg

KissMySass
11-25-2009, 17:29
по-добра идея : http://lib.store.yahoo.net/lib/misikko/straight-hair-audrina-patridge.jpg

http://www.celebritybeautybuzz.com/wp-content/uploads/2008/06/audrina-patridge-mtvmovieaw.jpgсега съм подстригана почти като тази :(

Hurtmore
11-25-2009, 17:57
омг, ТОВА беше в моето даскало, косата й мяза на гъз и стърчи щото от 3 години я изправя... да не ти казвам,че ходеше с лака в раницата и всяко междучасие кибичеше с лака пред огледалото... жалка картинка....

KissMySass
11-25-2009, 18:00
омг, ТОВА беше в моето даскало, косата й мяза на "задни части" и стърчи щото от 3 години я изправя... да не ти казвам,че ходеше с лака в раницата и всяко междучасие кибичеше с лака пред огледалото... жалка картинка.... е чак с лака в раницата :?

Hurtmore
11-25-2009, 18:05
Да не си мислиш,че се бъзикам?
хахаха, повярвай ми,трагична беше, лака + гребенчето нон-стоп се носи...
имаше някво учение и ни изкарваха от даскалото и същото кибичеше пред огледалото и не можем да мръднем... :D добре,че вече нямам "честта" да се срещам с особата й. (:
и прическата е демоде, изтощава косата и прочие...

KissMySass
11-25-2009, 18:08
Да не си мислиш,че се бъзикам?
хахаха, повярвай ми,трагична беше, лака + гребенчето нон-стоп се носи...
имаше някво учение и ни изкарваха от даскалото и същото кибичеше пред огледалото и не можем да мръднем... :D добре,че вече нямам "честта" да се срещам с особата й. (:
и прическата е демоде, изтощава косата и прочие...е тва вече е вманиачаване :? .просто като я видях прическата и ми хареса,ама като гледам колко подръжка изисква и как съсипва косата,май ще се откажа :(

Hurtmore
11-25-2009, 18:10
добре ще направиш, наистина не си струва... по-добре се подстрижи късичко или нещо такова зависи каква ти е косата ^^

KissMySass
11-25-2009, 18:15
добре ще направиш, наистина не си струва... по-добре се подстрижи късичко или нещо такова зависи каква ти е косата ^^в момента обмислям такъв вариант.може би така ще е най-добре :)

cool4eto0
11-25-2009, 18:53
http://pri4eski.files.wordpress.com/2009/07/2-2009.jpg нещо такова ? :-D

milickata
11-25-2009, 22:28
амии мацка за целта трябва да имаш необходимата дължина,за да се получи прическата....иначе относно как да и кажеш на фризьорката, ест че със снимка е най добре...но иначе и със пръсти показвайки можеш да го опшеш....иначе който ти е писал, че за това нещо ще ти трябва лак или др стилизиращи прдукти не си е правил до сега прически....на това му трябва само малко преса (ако не ти е мн права косата)....даже е мн лесна за постигане прическата....има си акцент върху бреночето което е фацата на цялата работа :D ....пъкк и ако фризиорката ти не може по снимки да подсригва иди веднъж при някой друг....може пък да ти даде и по-интересни идеи даже ;) :-)

KissMySass
11-26-2009, 14:47
http://pri4eski.files.wordpress.com/2009/07/2-2009.jpg нещо такова ? :-Dне точно :?

KissMySass
11-26-2009, 14:49
амии мацка за целта трябва да имаш необходимата дължина,за да се получи прическата....иначе относно как да и кажеш на фризьорката, ест че със снимка е най добре...но иначе и със пръсти показвайки можеш да го опшеш....иначе който ти е писал, че за това нещо ще ти трябва лак или др стилизиращи прдукти не си е правил до сега прически....на това му трябва само малко преса (ако не ти е мн права косата)....даже е мн лесна за постигане прическата....има си акцент върху бреночето което е фацата на цялата работа :D ....пъкк и ако фризиорката ти не може по снимки да подсригва иди веднъж при някой друг....може пък да ти даде и по-интересни идеи даже ;) :-)много мерси :-) .мисля,че косата ми е достатъчно дълга-под раменете е.

POLLINA
11-26-2009, 14:57
имаш ли дължина на късия пласт?
до къде е?
смисъл до брадичката, до носа?
абее като цялоо дай ми една снимка , да ти обесня кво да правиш 8-)

KissMySass
11-26-2009, 15:47
имаш ли дължина на късия пласт?
до къде е?
смисъл до брадичката, до носа?
абее като цялоо дай ми една снимка , да ти обесня кво да правиш 8-)късия пласт ми е до брадичката.снимка в момента нямам,но може да ми обясниш и така :)

POLLINA
11-26-2009, 15:55
ами добре щом е до бардичката.
а следващия пласт до къде е??
колко пласта имаш?
ако са два и по късия и е до брадичката ще се получи дорбе.
ама най-добре отиди със снимката, защото не се знае дали ще те разбере

KissMySass
11-26-2009, 15:58
ами добре щом е до бардичката.
а следващия пласт до къде е??
колко пласта имаш?
ако са два и по късия и е до брадичката ще се получи дорбе.
ама най-добре отиди със снимката, защото не се знае дали ще те разбереда,два са :) .втория пласт е малко под раменете

KissMySass
11-26-2009, 16:29
Аз пък не разбирам защо имитираш KissMyAss?никой не имитирам. Kiss My Sass е заглавие на песен и от там си измислих името.като не знаеш не се обаждай :x

daru6a1
11-27-2009, 09:35
Ами прическата която искаш не е толкова лоша и наистина не иска много подръжка !! Само бритона е много голям и не ми харесва .. ако се филира малко ще се получи !! :-o А за поддържането не е сложно с гребенче със ситни зъбци топирай долната част на бритона като сложиш предварително малко лак за коса и пусни върху този кичур и другата част на бритона !! Ако имаш къдрава коса общо взето ще ти е по-трудничко , а ако си с права няма да имаш проблеми ! :) Надявам се , че мнението ми ще даде малко по - ясни представи как да се подстрижеш ,, айде мацка ти си :-) Ии като се подстрижеш прати 1 снимчица да те скиваме какво си решила :grin: 8-)

milickata
11-27-2009, 11:15
Ами прическата която искаш не е толкова лоша и наистина не иска много подръжка !! Само бритона е много голям и не ми харесва .. ако се филира малко ще се получи !! :-o А за поддържането не е сложно с гребенче със ситни зъбци топирай долната част на бритона като сложиш предварително малко лак за коса и пусни върху този кичур и другата част на бритона !! Ако имаш къдрава коса общо взето ще ти е по-трудничко , а ако си с права няма да имаш проблеми ! :) Надявам се , че мнението ми ще даде малко по - ясни представи как да се подстрижеш ,, айде мацка ти си :-) Ии като се подстрижеш прати 1 снимчица да те скиваме какво си решила :grin: 8-)

Извинявай, но си топирам косата всеки ден и знам как изглежда топираната коса.....а в прическата която иска авторката няма следа от топиране.....както казах по-горе, за тази прическа нищо не се иска освен хубава преса и правилна подстрижка

KissMySass
11-27-2009, 14:23

Извинявай, но си топирам косата всеки ден и знам как изглежда топираната коса.....а в прическата която иска авторката няма следа от топиране.....както казах по-горе, за тази прическа нищо не се иска освен хубава преса и правилна подстрижкаМерси за съвета :) .А само да попитам ако е без топиране как тогава бритона така стърчи напред,защото моя като го изправя едва ли не ми се залепва за челото :-D

britzy
11-27-2009, 15:25

Извинявай, но си топирам косата всеки ден и знам как изглежда топираната коса.....а в прическата която иска авторката няма следа от топиране.....както казах по-горе, за тази прическа нищо не се иска освен хубава преса и правилна подстрижка
Ти фризьорка ли си че знаеш,или й светиш на онаа с бретона????

britzy
11-27-2009, 15:26
И моя бретон като го изправя така стои-щото се наелектризира, :lol: на бас че нищо не го е правила за да шръкне :lol:

KissMySass
11-27-2009, 15:29
И моя бретон като го изправя така стои-щото се наелектризира, :lol: на бас че нищо не го е правила за да шръкне :lol: e моя не :(

britzy
11-27-2009, 15:38
И моя бретон като го изправя така стои-щото се наелектризира, :lol: на бас че нищо не го е правила за да шръкне :lol: e моя не :(
Ее да ама стои ддз понякога ме дразни,то цялата ми коса ПОНЯКОГА се наелектиризрва а па не се изправя докрай :D ,иначе прическата кефи ,която си избрала ;)

milickata
11-27-2009, 15:52
Ти фризьорка ли си че знаеш,или й светиш на онаа с бретона????[/quote]

Това не разбрах към мен ли беше насочено....иначе 100% съм сиг, че момичето с въпросната прическа не си е сложило нищо на бретона....а до сплескването (на бретона) то зависи от това как си сушиш косата и до това колко добре си го изправила....просто като изправяш не дърпаш надолу,а леко напред и то щтръква

POLLINA
11-27-2009, 16:06
е бахтии философията..
ами сушиш си нормало бретона надолу, след това дърпаш с пресата под ълъл

KissMySass
11-27-2009, 16:39
е бахтии философията..
ами сушиш си нормало бретона надолу, след това дърпаш с пресата под ълълаз си падам малко идиот 8-) какво по-точно означава дърпане под ъгъл (извинявам се за тъпия въпрос :oops:)

POLLINA
11-27-2009, 16:42
ми както ти е челото не дърпаш по негоо ( за да прелепне) амии настрани малко 8-)

LuniChkaa
11-27-2009, 16:48
хоризонтално. Хващаш бретона с пресата и вместо да дърпаш пресата надоло я дърпаш напред дано да си ме разбрала 8-)

daru6a1
11-27-2009, 17:00

Няма какво да ми се извиняваш ама не съм толкова проста мила !! Всеки си има мнение все пак .. и това е моето !! :) Казвам един от начините по който може да го направи ако не получи точно желаната прическа както е на снимката... :)

daru6a1
11-27-2009, 17:01
хоризонтално. Хващаш бретона с пресата и вместо да дърпаш пресата надоло я дърпаш напред дано да си ме разбрала 8-)

Хоризонтално с една дума - по посока на погледа (като гледаш право напред естествено ) :D:D

KissMySass
11-27-2009, 17:13
ми както ти е челото не дърпаш по негоо ( за да прелепне) амии настрани малко 8-)ааа ясно 8-)

KissMySass
11-27-2009, 17:14
хоризонтално. Хващаш бретона с пресата и вместо да дърпаш пресата надоло я дърпаш напред дано да си ме разбрала 8-)тва съм го пробвала,ама като го направя много странно,но ми стърчи само дясната част от бритона и то само горните няколко косъма :D

daru6a1
11-28-2009, 15:16
хоризонтално. Хващаш бретона с пресата и вместо да дърпаш пресата надоло я дърпаш напред дано да си ме разбрала 8-)тва съм го пробвала,ама като го направя много странно,но ми стърчи само дясната част от бритона и то само горните няколко косъма :D

Т`фа вече е фарс :D

KissMySass
11-28-2009, 15:42

Т`фа вече е фарс :D :oops:

KissMySass
11-29-2009, 06:11
някои друг няма ли да даде предложение?

tonie__
11-29-2009, 09:04
ти пък не се ли пострига вече 8-)