View Full Version : Романтика
здравейте...та с момчето което обичам отскоро не ходим но имам шанс да си го върна искам да направя нещо страшно романтично и да му кажа всичко.моля ви дайте романтични идеи...
ъмм добре си го измислила амаа ако той не иска да се съберете само ще му паднеш още повече в очите ? :-o
WaitForMe
11-25-2009, 17:40
ако той все още те обича би направил същото :)
Sladurcho
11-25-2009, 17:44
Ти най-добре знаеш какво му харесва и какво не. никой тук не познава въпросното момче та да каже каква романтична постъпка от твоя страна ще му хареса на него. Успех
sunshinepp
11-25-2009, 20:06
ъмм добре си го измислила амаа ако той не иска да се съберете само ще му паднеш още повече в очите ? :-o
++ да му падне в очитее..НЕ! По-скоро в очите му ще си жалката бивша която му тича по гъза :)
++ да му падне в очитее..НЕ! По-скоро в очите му ще си жалката бивша която му тича по гъза :)
Да всъщност .. :-o
Sladurcho
11-25-2009, 20:21
Цялата идея е тъпа да му прави изненади и нз си какви глупости... ти си бившата му бе :? кво очакваш вечеря на свещи и да му кажеш миии аз таковаааа още та искам.... Ако на мен ми се случи ще реша че е мега отчаено това момиче и прави някакви жалки опити да оправи нещата
prelastenata
11-25-2009, 20:34
Да не излезе като хвалене,ама много ме бива по романтичните и като цяло по изненадите .. ама напиши малко повече предистория,за да ти помогна, ако искаш де :)
Защото така излиза, че сте се разделили, ти искаш да си го върнеш, за него не разбрах и един вид му целуваш петите.. :-o
CrAzYyYy
11-26-2009, 21:36
За*би ти романтиката.. Ако искаш да си го върнеш отидете на кафе примерно или излезте, вижте се.. Говорете.. и АКО пак се съберете тогава МИСЛИ нещо романтично за да го отпразнувате.. :)
Kukumqvka
11-26-2009, 21:40
За*би ти романтиката.. Ако искаш да си го върнеш отидете на кафе примерно или излезте, вижте се.. Говорете.. и АКО пак се съберете тогава МИСЛИ нещо романтично за да го отпразнувате.. :)
Кафе каза :lol:
Аз си мисля,че не си заслужава ..
той,ако те искаше пак до себе си,шеше да измисли нещо 8-)
CrAzYyYy
11-26-2009, 21:56
Кафе каза :lol:
Аз си мисля,че не си заслужава ..
той,ако те искаше пак до себе си,шеше да измисли нещо 8-)
Нещо против кЪфето? :-x
кажи й че си претърпял много тежка операция... за уголемяване на пениса 8)
SoStarstruck
11-27-2009, 07:57
кажи й че си претърпял много тежка операция... за уголемяване на пениса 8)абе,ти поне едно що-годе компетентно мнение не можеш ли да дадеш?? или вече ти омръзна да спамиш само в "Секс" ? ..
Sladurcho
11-27-2009, 08:18
кажи й че си претърпял много тежка операция... за уголемяване на пениса 8)абе,ти поне едно що-годе компетентно мнение не можеш ли да дадеш?? или вече ти омръзна да спамиш само в "Секс" ? ..
Хаха ми ти само като видиш че той няма грам идея за какво става въпрос в темата и ти става ясно защо пише такива постове
SoStarstruck
11-27-2009, 08:19
Хаха ми ти само като видиш че той няма грам идея за какво става въпрос в темата и ти става ясно защо пише такива постовема това добре,ама той и за секса няма грам идея,а пък пише(по-скоро спами) във форума. :lol:
Sladurcho
11-27-2009, 08:41
ма това добре,ама той и за секса няма грам идея,а пък пише(по-скоро спами) във форума. :lol:
Хаха миии тоо как се правят над 730 мнения :D Яко спам :grin:
soul1199
11-27-2009, 13:24
няма смисъл,ти си му бивша :-o