View Full Version : А дебелите момченца ? хахаха
balon4eeeee
11-25-2009, 17:41
Много теми нещо за пълни момичета и хранеж и спорове се раздават от всякъде . Момченцата се кефят да показват разни идеални женки и да обесняват , че най-чук мацката е 60-90-60 така ли беше ? хаха Аз пък съм забелязала момчета , не малко , коииито избират момичетата като некви скенери и тн., но те самите саа дебеланковци ахахаха аре са , ясно е че дебелаците не се предпочитат , но сууупер много по-пълни момчета имат ебааати претенциите към момичетата . хаха така си мисля аз ;-) Иии та кво ще кажете момичетата кефят ли се на мъжки тлъстини и паласки аааа хахаха 8-) :D Ъъ всякаш е важно женската да е на 6 за да и се обърне внимание , но момчето и да е буре батее не е особено от значение :D Или това се отнася само за дебелите момчета с кинти ммм ?
balon4eeeee
11-25-2009, 17:55
кво беее кво бееееееее
Скука ми е пускам тема тоо тука все 1 темите не са повече от тъпи хаха
KissMySass
11-25-2009, 18:04
отчасти е вярно това което казваш
лично аз не харесва пълни момчета,а и ако са потни гледката е ужасна :(
Biskfitka
11-25-2009, 19:16
лично аз не харесва пълни момчета,а и ако са потни гледката е ужасна :(аууууу 8-)
обичам мускули,плочки,стегнати дупета,поддрържани момчета общо взето.отговорих ли ти на въпроса?
gia_sena_mono
11-25-2009, 19:25
90/60/90
Нито пълни момчета, нито пълни момичета!
Най-често виждам красиво, издокарано и слабо момче с дебело момиче, което не се е погрижило особено за външния си вид.
^ винаги е така-красивото момиче с не толкова привлекателно момче-и обратно.аз лично не мога да си го обясня т'ва и съм се чудила не веднъж и два пъти как може примерно той да е с нея и тя с него..ама,противоположност те се привличат :-D
TheGirlNextDoor
11-25-2009, 19:54
^ винаги е така-красивото момиче с не толкова привлекателно момче-и обратно.аз лично не мога да си го обясня т'ва и съм се чудила не веднъж и два пъти как може примерно той да е с нея и тя с него..ама,противоположност те се привличат :-D
мм хубавите круши прасетата ги ядът 8-)
balon4eeeee
11-25-2009, 20:20
В прочем аз не съм на мниението че противоположностите се привличат. ;]
Paradox е това за което говори там горе ама е вярно и е тъжно . Ама то като ни е изкривено сичко как да стане ... 8-) 8-) Не че искам да кажа че за грозните само грозни се полагат и тн...
gia_sena_mono
11-25-2009, 20:21
Как пък веднъж не се сдушиха две хубави круши или две прасета? :-o
Не мога да разбера как момиче (момче), гледа да се нагласи, доколкото може, грижи се за външния си вид, поддържа се, а другия до нея/него как не се досеща да направи същото? Как не се замисля "Аз как изглеждам до него/нея?".
Примерно той/тя се облякла добре (не говоря за скъпарски дрехи и прочие луксове- просто знае как да се носи), а човекът до нея/него като гамен - исулен, всеки път с едни и същи дрехи, не погрижил се за себе си и к'во? Просто не си подхождат!
Единият ще полага някакви грижи, а другият ще се кефи "Леле какво гадже имам!" - :? :? :? Пък той смешник!
Те и дебелаците са противни, ама пък хърбав мъж още повече...
И аз съм забелязала, че момчетата дори да изглеждат отвратително все имат някакви претенции към момичетата. Това не мога да го разбера, чесно. Или пък някви "супер яките" да коментират гаджето на друг, те все едно само с модели са излизали. Абе въобще всички момчета си мислят, че гаджето им трябва да е перфектно, ама накрая съдбата много ги е*ава и тях :razz:
mimsssssss
11-26-2009, 12:06
харесват ми мъже с брада, черна коса и черни очи, да не пуше и ако може да не пие - > намерила съм го. иначе няма мускули (освен бицепс), няма плочки, гъза му е стегнат, косата е първи номер, тва удовлетворява ли те... - ? не си падам по напомпени, смешни сами, нито по фешънчета с тея коси леле...
F_CK_all_I_need_is_U
11-26-2009, 20:28
Адски си права, един мъж мое да тръгне по анцуг и да не се с бръснал 3 седмици, може да е дебел и смачкан, но не го интересува, обаче някоя жена, ако не си е докарала или нещо такова им дай да яобсъждат и плюят.
Лично аз не понасям дебели момчета, дори пълни, кефя се на адски слаби, но не и ааадски високи, мразя мускулести обаче ;дд и разбира се, траа се облича яко, най-важното да е чист :smt003
gia_sena_mono
11-26-2009, 22:05
По възможност нито дебел, нито много хилав, нито пък няк'ъв напомпан мускул. Нито да е 2 метра, нито и да е по-нисък от мен. :D (Колко много претенции и то само за част от външния вид - и после той не бил важен!)
Нормално телосложение с леко изразени мускули :-P
Нещо подобно http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/818785/2/istockphoto_818785-sexy-man-body.jpg
лично аз не харесва пълни момчета,а и ако са потни гледката е ужасна :(
+1 .
И се сетих друго .
Пълните момчета никой не ги харесва.
А пълните момичета си харесват само някви КЛЕЧКИ пред тях.
И като дойде един пълен пред тях и викат " Ауу виж го тоА къв е дебел "
А тя ква е ?
Супер дразнещо е тва ,ама изглежда огледалата в тях са прекалено малки.
Canis_Dirus
11-27-2009, 07:09
Какво им е на тежките момчета беее?
Аз като съм 95 кила да не съм по-малко човек, а?
Освен това наднорменото тегло ми отива!
не ме кефят. Аз обичам слабички момченца :D
Или...с някво нормално телосложение от рода на ... http://joshandjosh.typepad.com/josh_josh_are_rich_and_fa/images/jared_leto.jpg
По възможност нито дебел, нито много хилав, нито пък няк'ъв напомпан мускул. Нито да е 2 метра, нито и да е по-нисък от мен. :D (Колко много претенции и то само за част от външния вид - и после той не бил важен!)
Нещо подобно http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/818785/2/istockphoto_818785-sexy-man-body.jpg
Точно в десятката ;д :grin:
aloveyou
11-27-2009, 09:20
Нямам нищо против дебелите момченца..
Това,че той е малко "по-пълен" не го прави животно,а си е човек..Пък и на някои им отива да са пълнички..
OldSchoolH8
11-27-2009, 10:59
Истинския мъж е мазен потен нерез,който умее да бие гадната си жена! :)
EarthShaker
11-27-2009, 12:23
бахти леко изразените гърди 8-) ти ако си мислиш, че всеки без да тренира, ще има подобни гръдни мускули, се лъжеш.
Аам ем не ги удобрявам :? ,обичам момчетата да имат малко дупе стегнато,да не са 2 метра,да са по-дребнички :D и да не са некви анаболни мутанти :D ,аа теа дебелите мъжове съм ги виждала уредени с фешанки,ъъм wtf? :razz: :razz: :razz:
gia_sena_mono
11-27-2009, 15:38
бахти леко изразените гърди 8-) ти ако си мислиш, че всеки без да тренира, ще има подобни гръдни мускули, се лъжеш.
Че кой е казал да не тренира? :D Да си тренира,ама да не прекалява.
nefchi_bs
11-27-2009, 17:44
Честно пука ли ви какво ще каже за вас някои тъпанар ? Аз съм се убедила,че момчетата които имат големите претенций към момичетата са някакви забитаци смотани дето никои не ги поглежда...Аз не съм слаба тежа 83 кг. и до сега не съм била рязана,затова че съм с наднормено тегло разбираш ли..Много е важно и кои стои насреща ти..
anisummer
11-27-2009, 18:49
Бих казала , че мен ме отваращават некви кльощави момченца , просто не ми мязат на момчета. Обичам по едри момчета. Смисъл не да са дебели и отпуснати , а просто едри. (с мускули ала-бала). Искам като го видя и да вдъхва респект. :-) :-)
не ме кефят. Аз обичам слабички момченца :D
Или...с някво нормално телосложение от рода на ... http://joshandjosh.typepad.com/josh_josh_are_rich_and_fa/images/jared_leto.jpg
ох ,ама как го улучи простооо
sladinkaaaa
11-28-2009, 08:39
Ами и аз не сам почитателка на дебели момченца,все пак едно е да си страшно парче с нормално,добре сложено момче,друго е да си с някое неподържано,дебело момче. Аз съм на това мнение,а и като си с някой симпатяга малко или много ти се покачва самочуствието.Не знам аз така ги чуствам нещата :) :P
anonimchetou
11-28-2009, 08:53
не харесвам пълни момчета.. а още по -малко неподържани.. То всеки един човек трябва да се подържа всеки ден и да се грижи за себе си на-малкото от лично самочувствие.. 1-во един човек трябва да се подържа защото иска да изглежда прилежно и да се чуства добре в кожата си.. а на 2-ро място заради околните и гаджето. Харесвам слаби момчета малко над моя ръст. Мразя мускули и тем подобни,.
до човек си е ;)
примерно познавам момче 90 кила,2.10
и е ужасно кльощав
и момче 90 кила ,1.90 някъде,поддържа си килограмите,тренира футбол и си е перфектен в тялото
но пък някакви 50 кила,1.70...аа не мерси.. :o
Аз пък съм нисък, дебел с дълга мазна коса и очила, вие искате нек'ви атлети, а всъщност какви сте?!Дане би да сте перфектните, а рамкирате мъжа в биоробот, който да може да пере, да хо'и на фитнес, да готви, да гледа деца, спрете си космополитана и тъпите феминистки списанийца..
^съгласна..
Вашата работа - ''Хайде да избием всички хора под границите на перфектността!''
Не се правете, защото не се знае кой какъв си зад монитора. :?
големи комплексари станаха хората бе .. :? :?
silviau66
11-28-2009, 17:06
до човек си е ;)
примерно познавам момче 90 кила,2.10
и е ужасно кльощав
и момче 90 кила ,1.90 някъде,поддържа си килограмите,тренира футбол и си е перфектен в тялото
но пък някакви 50 кила,1.70...аа не мерси.. :o
МНОГО по- важно е какъв е човек.. от това колко тежи ... И май само дечковците,... които искат мацка за да ходят да се фукат с нея гледат кг... :? Каква е тази дискриминация ... всички сме хора... НА някой им е заложено... на други им отива... ...На трети не им отива и се опитват да се променят... :o :-)
stealthyGirl
11-28-2009, 18:31
Килограмите нямат значение, важно е как изглежда, как му отива на човек. :) И определено мускулите рок! :oops:
myl0weee
11-28-2009, 19:16
Що за глупава тема? ДА избием дебелите, ли? И аз съм дебела. Всеки има недостатъци. Що за материялисти сте вие? Как ще възпитавате децата си? Защо вече никой не гледа вътрешната красота? Знаете ли какво.. отвръщавате ме. :)
Всеки е такъв, какъвто е. И никой, освен самия той, няма правото да го промени. Скапаните представи за красота знаете къде да си ги начукате :-)
brokeninside13
11-28-2009, 20:11
обичам мускули,плочки,стегнати дупета,поддрържани момчета общо взето.отговорих ли ти на въпроса?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: И АЗЗЗЗ!!!!
myl0weee .. Най накрая някой да го каже.Прочетох всички мнения и просто нямам думи.И какво като са пълни?Имам приятелка която яде ацки малко а е бая пълничка.Всичко е до ген.В класа ми има доста пълни деца и искам да ви кажа че са ацки готини.Не си ги представям слаби :) И в крайна сметка много безмислена тема.Никой не може да избира какъв да е :?
silviau66
11-29-2009, 11:45
Що за глупава тема? ДА избием дебелите, ли? И аз съм дебела. Всеки има недостатъци. Що за материялисти сте вие? Как ще възпитавате децата си? Защо вече никой не гледа вътрешната красота? Знаете ли какво.. отвръщавате ме. :)
Всеки е такъв, какъвто е. И никой, освен самия той, няма правото да го промени. Скапаните представи за красота знаете къде да си ги начукате :-)
+1 :-) :-) :oops: Най - накрая човек с избистрена мисъл... Не материалист... Нормален човек.. каквито трябва да сме всички...
gia_sena_mono
11-29-2009, 12:24
myl0weee ... :lol:
Всеки изказва мнение за това какви хора харесва, в случая за пълните, и дали ги харесва или не! Нищо против дебели или слаби хора. Някой не харесва такива http://philip.greenspun.com/images/20050813-newport-jazz-festival/fat-shirtless-guy-eating-cheeseburger-1.3.jpg , друг пък такива http://img.youtube.com/vi/0_ZzqZDqe14/0.jpg .
А това красиво ли е http://www.chm.bris.ac.uk/motm/acetylcoa/fat-thin.gif ? ИЛи това http://pro.corbis.com/images/HU014036.jpg?size=67&uid=E6E250EC-0D48-48F5-B32F-F68E3ACBC50E ?
Всеки човек търси друг такъв със здраво, добре изглеждащо и атлетично тяло. Това е генетично заложено - да търсиш такъв човек, за да създадеш здраво поколение.
^Донякъде си права, но само с последното.
Но щом човек е пълен не може ли да си хване слабо гадже?!
Според теб трябва да се разделим дебели и слаби - и всеки да е с човек от своята категория. Това за мен е тъпо, а за някои дори обидно. :?
Темата е ужасна! :x
myl0weee
11-29-2009, 13:39
Всеки има право да бъде такъв, какъвто е.. Няма какво да ти кажа друго.
gia_sena_mono
11-29-2009, 14:06
Тук не се налагат правила кой как да изгледжа! Никой не цели да дели хората на такива и онакива. Не ви ли е ясно?
Всеки да бъде такъв,каквто иска и да търси и намира,каквото иска!
Всеки изразява мнение!
Моето, е че не харесвам такава комбинация!
myl0weee
11-29-2009, 15:21
успокой се, от нерви се напълнява.
ха-ха ..
kombarka
11-29-2009, 18:49
Уффф все едно аз съм го казала 8-)
Тук не се налагат правила кой как да изгледжа! Никой не цели да дели хората на такива и онакива. Не ви ли е ясно?
Всеки да бъде такъв,каквто иска и да търси и намира,каквото иска!
Всеки изразява мнение!
Моето, е че не харесвам такава комбинация!
С шибаното си мнение обиждаш хората! Замисли се малко бе момиче и тогава говори. Да си чувала за морал? - Май не си.
Заври си мнението свързано с перфекционизма отзад! :x
ммм http://4.bp.blogspot.com/_CgpLsgWbKT4/RjtCAC0ypZI/AAAAAAAAAHU/Faq_UibF-qY/s320/Fat%2BGuy%2Bwith%2BTits.jpg
Ква прекрасна дудка има тоя пич...и цицките му са страшни...Как да не го обичам :-)
^Човек това е брутално. Не е нужно да иронизираш толкова много.. :(
мен пък ме кефи....той също си се кефи, щом се снима. Кефят ме циците му...глей кви са.. 8-)
^Е точно не му пука какъв е :grin: . Всеки човек има права, но според някои това не е така. :?
da be...taka e vseki ima prava mnogo qsno. Pak i edva li toi e izbral da e takav. Ama e super zle i ne bih go dokosnala.
Всеки според вкуса си. Аз лично си падам по много кльощави. Бившия ми беше 182см. на 63кг., което също не е нормално, но все тая :)
тая тема беше пълна грешка.
вие почнахте сякаш сте на спор е ,съвземете се малко ;д.
един казал ,че харесва пълни друг не !
и кво ,кво ви пука.
и за кво почвате да пишете някви глупости дето нямат нищо общо с темата о.о ?!
всеки избира какъв да е и с какъв да ходи.
и никой не може да му казва какво да прави ,пфф ама че сте