View Full Version : отношенията с бившия..
sunshinepp
11-26-2009, 08:21
здравейте хора,
имам гооолям проблем..
преди около 8 месеца ходих с 1 от момче от класа ми и си направих сефтето с него и съм правила с него всичко нормално за 1 връзка( говоря за секс) ..обаче сега той ходеше с друго момиче от класа ни и й е казал абсолютно всичко, което се е случвало между нас, но е лъгал мен и нея и още 1 момиче за много неща..както и да е ..обаче цялата тази история със сефтето, секса ,свирки и тн.. се разчу в класа ми .. и загубих един от найй-важните ми хора в тоя клас .. това, което аз виждам в цялата работа, като моя вина е че.. съм се забърквала с вэпросния бивш и съм правила такива неща с него..като не съм предполагала, че всичко ще се разчуе .. дайте ми мнение какво мислите по въпроса.. мерси много .. :-)
Sladurcho
11-26-2009, 08:26
Моето мнение е че той просто иска да ти го върне затова че сте скъсали... и да се направи на гЪзар пред останалите... "Вижте ме какъв съм сваляч и какви работи сме правили".Щом като знаеш че се е е*авал и с друго момичета говори с тях и го разубличете пред останалите от класа ти за да разберат че не теб трябва да те смятат за к*рва,заради това което си правила с момчето с което си била, а че той е мухльо,който си избива комплексчетата по този начин :)
sunshinepp
11-26-2009, 08:36
Моето мнение е че той просто иска да ти го върне затова че сте скъсали... и да се направи на гЪзар пред останалите... "Вижте ме какъв съм сваляч и какви работи сме правили".Щом като знаеш че се е е*авал и с друго момичета говори с тях и го разубличете пред останалите от класа ти за да разберат че не теб трябва да те смятат за к*рва,заради това което си правила с момчето с което си била, а че той е мухльо,който си избива комплексчетата по този начин :)
еми той скъса с мене..преди мислих, че е имал нещо като чувства към мене, но малко по малко разбирам, че съм се лъгала тотално..
и всъщност те другите 2 момичета вчера ме причакваха в даскало за да ми кажат какво става и какво е говорил бившия ми..ии те знаят по-добре от мене, но ми стана супер гадно , че е разказвал тези неща..все си мислих, че мога да му имам някакво доверие..но уви, не ..
Sladurcho
11-26-2009, 08:47
еми той скъса с мене..преди мислих, че е имал нещо като чувства към мене, но малко по малко разбирам, че съм се лъгала тотално..
и всъщност те другите 2 момичета вчера ме причакваха в даскало за да ми кажат какво става и какво е говорил бившия ми..ии те знаят по-добре от мене, но ми стана супер гадно , че е разказвал тези неща..все си мислих, че мога да му имам някакво доверие..но уви, не ..
Еми просто бившия ти е някъв загубеняк, който търси просто бройки а не връзка :) Нормално е да ти е гадно все пак разказва ваши лични неща... А щом и другите момичета знаят измислете някакъв начин той да излезе смешния в цялата тази история :) т.е. вниманието да се обърне към него и на него да му смеят и да го гледат странно,а не теб :)
да не ти пука ;)
ако имаш възрастта за да правиш секс,свирки и пр. не виждам защо някой ще те смята за "еди ква си".. :-o
могат да те подиграват единствено,ако си някоя 12-13-14 дет не знае що е химен,а е тръгнала да се е*е
а че оня е мухльо,спор няма.. ;)
dimitar_ak
11-26-2009, 08:56
Добре де, къде е проблема? Нали новия не очаква да си била в манастир преди да се запознаеш с него. Това, че някой малоумник се хвали наляво и дясно излага него, а не теб.
sunshinepp
11-26-2009, 09:03
Добре де, къде е проблема? Нали новия не очаква да си била в манастир преди да се запознаеш с него. Това, че някой малоумник се хвали наляво и дясно излага него, а не теб.
:razz: нее просто тъпо е че се раздухаа толкова лични нещаа!! :D
Sladurcho
11-26-2009, 09:06
То на новия и няма да му пука ама цяло даскало да я мисли за к*рва нали се сещаш че ше и лепнат етикета и няма да ги интересува дали наистина е такава или нее....! Ако например кажат че сестра ти е к*рва иди обеснявай че нямаш сестра
SoStarstruck
11-26-2009, 09:16
То на новия и няма да му пука ама цяло даскало да я мисли за к*рва нали се сещаш че ше и лепнат етикета и няма да ги интересува дали наистина е такава или нее....! Ако например кажат че сестра ти е к*рва иди обеснявай че нямаш сестра +++ А този бившия ти е голям боклук,направоо се вбесих като прочетох темата...Е такива най-ги мраза! :x :x :x :x
sunshinepp
11-26-2009, 09:18
То на новия и няма да му пука ама цяло даскало да я мисли за к*рва нали се сещаш че ше и лепнат етикета и няма да ги интересува дали наистина е такава или нее....! Ако например кажат че сестра ти е к*рва иди обеснявай че нямаш сестра +++ А този бившия ти е голям боклук,направоо се вбесих като прочетох темата...Е такива най-ги мраза! :x :x :x :x
цялата му работа в тоя случай е, че е казал на новата си приятелка какво е правил с мене..и от там се разчу всичко понеже той я е лъгал за нещо..там техни си работи..ии вчера всичко се разбра.. :( :(
Sladurcho
11-26-2009, 09:21
цялата му работа в тоя случай е, че е казал на новата си приятелка какво е правил с мене..и от там се разчу всичко понеже той я е лъгал за нещо..там техни си работи..ии вчера всичко се разбра.. :( :(
Ми то и аз да искам да се направя на гЪзар пред новата ми приятелка ще говоря какви ли не измишльотини :-x тоз е пълен калвач :-x А новата му приятелка повярвала ли му е....
SoStarstruck
11-26-2009, 09:23
Мале този как ще си намери майстораа..да става колкото се може по-скоро че направоо.. :-x
sunshinepp
11-26-2009, 09:25
Ми то и аз да искам да се направя на гЪзар пред новата ми приятелка ще говоря какви ли не измишльотини :-x тоз е пълен калвач :-x А новата му приятелка повярвала ли му е....
за кое да му е повярвала..смисъл тва наистина е вярно..което е ставало наистина съм го правила с него..все пак ми беше гадже и ми беше първия .. и всъщност вчера когато ме попитаха аз можех да запазя себе си чиста и да излъжа и да кажа , че е лъжа, но то е истина..и аз предпочетох да го защитя него по някакъв начин като кажа истината.. :(
Sladurcho
11-26-2009, 09:31
за кое да му е повярвала..смисъл тва наистина е вярно..което е ставало наистина съм го правила с него..все пак ми беше гадже и ми беше първия .. и всъщност вчера когато ме попитаха аз можех да запазя себе си чиста и да излъжа и да кажа , че е лъжа, но то е истина..и аз предпочетох да го защитя него по някакъв начин като кажа истината.. :(
Ахаа аз помислих че я е излъгал за нещо свързано с вашата връзка... И как така след всичко което е направил ти си предпочела да защитиш него и да потвърдиш всичко вместо да защитиш себе си.Дали е било така или не останалите не ги бърка това са ваши лични неща,които той няма право да разказва все едно разказва виц.Не мисля че си постъпила много правилно като си си признала.НЕ казвам че това което сте правили с него е грешно,но защо след като той иска да те набута ти се оставяш :?
мн обичам тъпи кучки като тебе честно :razz: винаги сте некфи прецакани и мн са кефя на тва :lol:
Kukumqvka
11-26-2009, 10:06
мн обичам тъпи кучки като тебе честно :razz: винаги сте некфи прецакани и мн са кефя на тва :lol:
И как реши,че е 'кучка' ?
Ей не може да се угоди на никой,ако не го направи с гаджето - лошо,ако го направи пак лошо ..кучка я изкараха чак :? .
hrisit0o0o0
11-26-2009, 11:28
ем .. ако имя някакви такива неща, които и той е правил например можеш да му отвърнеш на удъра .. незнам до колко ще помогне ..
бившото ти гадже е феноменален кретен .. ако ме питаш мене :D най-мразя такива комплексари просто е яко зле, казал го е зада се изфука да се направи на оборотен и прочие...
ако искаш да му го варнеш кажи, че *** му е малък 8-)
п.с :-) 4 y0u
GossipGirl89
11-26-2009, 12:04
Наистина е голям глупак! И аз много мразя такива комплексирани келешчета, които се хвалят наляво и надясно с коя са спали и какво са правили... Това са си лични неща и няма право да ги раздува :x
Колкото до теб, миличка, не се притеснявай изобщо. Да не ти пука какво е разказвал - в крайна сметка вие сте били гаджета и нещата, които си направила са напълно нормални в една връзка... не виждам защо ще те изкарват к*рва :neutral: Не си правила нищо нередно така че не се притеснявай изобщо кой какво ще дрънка... А на него можеш да му кажеш, че е мега простия кретен и рано или късно всичките тия гадории дето ги прави ще му се върнат!!!
Wrathchild
11-26-2009, 12:48
На колко години сте, че не видях? Дори в гимназията е недорасло поведение да сочиш с пръст и да казваш 'А пък тази е правила секс'.
Те съучениците ви какво си мислят, че само за ръце сте се държали? Да не ти пука.
XTREMEFREERIDE
11-26-2009, 14:39
Смотаняк.Не му обръщай внимание.Лошо е направил,а тая неговата да си прави сметка,какво ще разправя за нея на следващата. 8-)
Иначе,мисля,че го е направил от яд. :?
SoStarstruck
11-26-2009, 14:50
Смотаняк.Не му обръщай внимание.Лошо е направил,а тая неговата да си прави сметка,какво ще разправя за нея на следващата. 8-)
Иначе,мисля,че го е направил от яд. :? това също,аз ако съм на мястото на сегашната му приятелка бих се замислила мн сериозно що за човек е до мене,щом пада толкова ниско да разправя подобни неща за бившата си.. :? :?
Кво ти пука .. Нормално е да сте правили нещо друго, освен да се гушкате и да се цункате. И би трябвало дори съучениците ви да са го разбрали, независимо, че по принцип хората се смеят на всичко, което се смята за "тайна". Застани гордо пред тях и им кажи, че това, което си правила ти, повечето просто нямат с кого да го направят. Натрий им носовете. 8-) После кажи кво е станало. Искам екшън. 8-)
DevilWish
11-26-2009, 15:03
Кажи пред класа си "Чухте ли вече, че спах с този, когато имахме нещо общо?Леле грам не е надарен, не се захващайте, защото нищо не сте изтървали, може само да загубите ;) "
SoStarstruck
11-26-2009, 15:13
Кажи пред класа си "Чухте ли вече, че спах с този, когато имахме нещо общо?Леле грам не е надарен, не се захващайте, защото нищо не сте изтървали, може само да загубите ;) " Оохохо! Като го гледам какво гадно копеле е тоя,по-добре да не захваща война с него..
Аз бих казала,че не дължиш обяснение на никой-да си продължиш живота,сякаш че нищо не е танало,това ще бъде най-добрият вариант. И,гаранция ти давам,на този твой бивш още му пука и поне малко ще се подразни от това. Успех ! :wink:
Wrathchild
11-26-2009, 15:31
Кажи пред класа си "Чухте ли вече, че спах с този, когато имахме нещо общо?Леле грам не е надарен, не се захващайте, защото нищо не сте изтървали, може само да загубите ;) " Ако го каже ще падне много ниско.
kremen4eto
11-26-2009, 15:34
Абе не знам, ама недей тръгва да му отмъстяваш. Хич не обръщай внимание! И няма как да си знаела предварително, че ще се разчуе, той просто е загубеняк и се мисли сигурно за големия е*ач. Най-ги мразя такива, където почват да разправят наляво и надясно. Тъпо е, наистина, че се е разчуло, но всичко ще се забрави. Гледай напред ;)
sunshinepp
11-26-2009, 17:31
мерси много на вси4ки за подкрепата и мненията, за уто4нения по постовете ви..
1. онова моми4е скъса с него..
2. на него му е гадно зарди тва което става наи-ве4е 4е загуби нея..
3. казах истината защото предпо4итам да не лъжа..ии аз не мислих 4е тва 4е съм правила секс с гаджето ми е лошо нещо :-D
4. той ми се извини и каза, че не е искал да ме замесва в техните отношения
5. казал е на гаджето си само защото супер много я обича..и тя трябва да знае всичко за него (негови думи)
go71n :-) :-) :D
SoStarstruck
11-26-2009, 17:34
мерси много на вси4ки за подкрепата и мненията, за уто4нения по постовете ви..
1. онова моми4е скъса с него..
2. на него му е гадно зарди тва което става наи-ве4е 4е загуби нея..
3. казах истината защото предпо4итам да не лъжа..ии аз не мислих 4е тва 4е съм правила секс с гаджето ми е лошо нещо :-D got1n
4. той ми се извини и каза, че не е искал да ме замесва в техните отношенияМомичето заради това,което е разправял за тебе ли е скъсала с него или..?? И прие ли му извинението?? по-добре да не си,аз ако съм на тебе бих го заплюла мн яко..късно е за извинения! :?
sunshinepp
11-26-2009, 17:36
Момичето заради това,което е разправял за тебе ли е скъсала с него или..?? И прие ли му извинението?? по-добре да не си,аз ако съм на тебе бих го заплюла мн яко..късно е за извинения! :? [/b]
не..той я е излъгал за нещо и..тя му се е ядосала супер много..
sunshinepp
11-26-2009, 17:38
ти май не можеш да мислиш .. :grin:
Sladurcho
11-26-2009, 18:43
Еми браво в крайна сметка и него му е гадно че тя го е зарязала :) а щом ти се е извинил значи му е гузно че и го е казал
Извод: Той остана сам и пре*бан :D
SoStarstruck
11-26-2009, 18:48
Той остана сам и пре*бан :D
..и това е както вече казах най-доброто отмъщение :wink: ...
soul1199
11-26-2009, 18:55
ще си намери майстора,всичко се връща,ама е голям глупак :o
Защо обвинявате?! В една ситуация винаги има минимум две гледни точки. Тук във подобни форуми, ви се представя само едната страна, но нямате възможност да погледнете и от другата. колко пъти само съм била свидител на преиначени раздели и връзки. уж така стана, уж иначе стана, а то в дествителност крадеца вика "дръжте крадеца" ;)
sunshinepp
11-27-2009, 14:27
Защо обвинявате?! В една ситуация винаги има минимум две гледни точки. Тук във подобни форуми, ви се представя само едната страна, но нямате възможност да погледнете и от другата. колко пъти само съм била свидител на преиначени раздели и връзки. уж така стана, уж иначе стана, а то в дествителност крадеца вика "дръжте крадеца" ;)
emi da ..taka e prosto mi stana syper gadno zaradi twa koeto stanaa.... ii imah nujda da kaja na nqkoi ..
IZWINQWAM SE za latinicata .. na daskaloo sum i tupiq lapp- top nqma kirilica.. :D :oops: