View Full Version : Знаете ли че..
anonimchetou
11-26-2009, 18:20
абе хора днес прочтох в една книга че не било хубаво да се държат некролозите на починали хора много време в смисъл такъв че като се направи помен от смърта на починалия некролога е добре да седи около 10 дни.. в противен случай когато оставяме некролозите не допускаме мъртвите да достигнат следващото ниво, а ги задържаме на земята.. тва не го знаех ...
gia_sena_mono
11-26-2009, 18:24
:-o
SoStarstruck
11-26-2009, 18:43
Е какво,да сменяме некролозите през 10 дена или да ги махнем и да не слагаме повече други?? Нз дали съм разбрала добре,аама това ми звучи малкоо.. :?
kykLaTaa
11-26-2009, 18:46
Ужас
Sladurcho
11-26-2009, 19:15
Не го знаех това... но то ако трябва 10 дни да ги държим само... после какво следва нищо да не слагаме така ли.... ддз странно ми звучи.. пък и ако наистина е така до сега щеше да е практика.Все пак тези неща бързо се разпространяват като информация
XTREMEFREERIDE
11-26-2009, 19:18
Не го знаех това... но то ако трябва 10 дни да ги държим само... после какво следва нищо да не слагаме така ли.... ддз странно ми звучи.. пък и ако наистина е така до сега щеше да е практика.Все пак тези неща бързо се разпространяват като информация
anonimchetou
11-26-2009, 19:45
не не в книгата пише че ако правим помен и нали правим некролог и този некролог трябва да седи около 10 дена и после го махаме.. на следващия помен пак така.. и на мен ми се стори доста странно ама ако наистина по този начин държим душите на починалите на земята и не им позволяваме да преминат на следващото ниво е ужасно и някак зловещо ми звучи..
Sladurcho
11-26-2009, 19:48
не не в книгата пише че ако правим помен и нали правим некролог и този некролог трябва да седи около 10 дена и после го махаме.. на следващия помен пак така.. и на мен ми се стори доста странно ама ако наистина по този начин държим душите на починалите на земята и не им позволяваме да преминат на следващото ниво е ужасно и някак зловещо ми звучи..
Да не си гледала Supernatural :P Сега сериозно... Ами.. възможно е ама то тези никролози постоянно стоят.. смисъл не съм виждал някой да ги маха.. не че разбирам кой знае колко... ама гледам на дядо ми бог да го прости пише на никролога някакви години от както е починал.... не съм обърнал внимание наще кога ги сменят и т.н. но мисля че постоянно си стои
anonimchetou
11-26-2009, 19:54
ем то и ние некролозите ги държим от много време.. а доколкото разбрах тази книга си е съвременна и пише още доста инетересни поне за мен неща.. незнам но на мен лично ми прозвуча някак зловещо..