View Full Version : Вашето писмо до Дядо Коледа.
XTREMEFREERIDE
11-26-2009, 19:17
Имам традицията,всяка година да пиша писмо до Дядо Коледа и да го пъхам под възглавницата на.. Тати Коледа. :lol: Е,последният път изпратих e-mail,на пощата му,но това няма никакво значение.
Хубаво е да пазим детското в себе си,така че,как би изглеждало ТАЗИ ГОДИНА,вашето писмо до Дядо Коледа?! :-|
http://www.storybookexpressions.com/images/Santa-Claus-Letter-Terms.gif
Sladurcho
11-26-2009, 19:19
Скъпи Дядо Коледа Айде най-накрая вземи ми купи колата че вече почвам да се изнервям и няма да бъда добро момче следващата година
Sisito941
11-27-2009, 05:25
Скъпи Дядо Коледа Айде най-накрая вземи ми купи колата че вече почвам да се изнервям и няма да бъда добро момче следващата година
:lol:
Относно моето ще помисля и ще ви кажа,че аз нещо не искам подаръци от Мама и Тати Коледа..ама те все казваткажи какво искаш..може би преса или сешоар.. :oops:
nefchi_bs
11-27-2009, 07:14
Скъпи Дядо Коледа дай ми най-накрая онея заветни 30 лева е :lol:
Скъпи тати Коледа :D Не ми се прави на интересен и ми купи телефона за КОЛЕДА :D Не приемам "НЕ" за отговор :D :lol:
Мили,супер любими Дядо Коледа(да се подмажа)
За тази Коледа ще искам едно леко-така лазарно принтерче ама цветно.Да е на hp или canon.И малко по-бързичко да печата,че няма за 20 часа 5 листа да чакам да ми се отпечатат ами нещо от сорта на 8-9-8-10 листа на минута...
aloveyou
11-27-2009, 09:58
Тази година няма да пиша писмо до дядо Коледа :lol: :lol:
Той да ми донесе каквото избере за мене :lol: :lol: 8-)
тая година не искам нищо конкретно ;)
cherrygloss
11-27-2009, 10:04
Мили дядо Коледа,
От кога чакам оная преса?Тази година бях добро момиче и я заслужавам! 8-)
antoaneta613
11-27-2009, 11:40
Аз вече написах писмо до Дядо Коледа бях го оставила на огледалото в нас ся гледам че го няма :-D Явно е минал да го вземе та така то гласеше:
Мили Дядо Коледа тази година бях най-послушното момиче на света! :lol: Ще ти бъда ужасно благодарна ако ми донесеш преса за коса ама аз искам да си я избера ще отидем заедно до Техномаркет аз ще си я избера ти ще я купиш!
С много обич от Ани :)
LovelyGirl
11-27-2009, 11:45
Скъпи Дядо Коледа, тази година няма да съм със семейството си (не, че ми е за първи път) и затова няма да усетя толкова много празника, но искам само да са живи и здрави, и всичко да е добре при тях.Това е най-важното.Искам да ми пращаш още от любовта, която съм получавала благополучно досега :Д , защото тя ме прави щастлива.Искам да ми помогнеш да стана студентка.Аз знам, че зависи от мен, но все пак можеш да помогнеш малко 8-) Май това искам най-много.
Баси, чак взех да си вярвам докато го пишех :D
gunnergirl
11-27-2009, 12:06
Скъпи дядо Коледа :D
За коледа желай един рус сладур :D в ... чувал ии ако може: голеееми хубави слушалки за копмютъра ми. Може да ми пратиш и ммъъничко /което означава- много/ дрешки, знам че имаме еднакъв вкус,така че купувай на воля. :-D
Placebo11
11-27-2009, 12:24
Мили Дядо Коледа, едно нещо искам за Коледа - списъка ти с момчета, които са били лоши тази година. =]
Biskfitka
11-27-2009, 12:28
А аз отдавна си казах на мойте ''дядо коледа и Снежанка'' кво искам....(нов телефон де) 8-)
Скъпи Дядо Коледа.
Не искам нищо конкретно.
Само ако може с Мама Коледа да ходим по магазините и ще видиш колко бързо ще си избера нещо :lol: .Демек чакам си парите :lol:
danibebi
11-27-2009, 20:31
Ее моите желания трябва да ги изпълни..няма избор :lol: Еми аз за Коледа искам нова преса и котка :lol: :-) Ако не броим само материалното-мн мн мн любов от страна на близките ии да си хвана гадже :grin:
darkness848
11-28-2009, 09:45
Аз още не съм пуснала писмото си, но то може би ще е от рода на това:
"Скъпи Дядо Коледа,
Искам да ти кажа, че тази година бях наистина едно много добро момиченце, :-) затова искам да изпълниш желанията ми :D Искам едно кученце много, много сладко и пухкаво :-D Искам още ново МР4 и да накараш мама да ми даде пари за моята коледна шопинг терапия :-D О, и да напълниш чорапчето ми с лакомства. От моя страна пък аз ще ти оставя на масичката до елхата много курабийки и мляко :D
С обич: Тони :-)
ElinoOor
11-28-2009, 10:19
Нищо не искам,наистина.
kombarka
11-28-2009, 12:50
Искам един сладур в чувал само по чорапи :grin:
----------------------------------
Скъпи Дядо Коледа,
Тази година много слушах. Искам да ми изпълниш едно желание. Друго не ми трябва.. :grin:
Самата идея за писма ми се струва налудничава.
Аз нищо не искам за Коледа. Просто ще е хубаво да се съберем всички роднини някъде, както винаги до сега и да празнуваме заедно. Само това искам.
Bubbling
11-28-2009, 15:29
8-)
Bellatrix
11-28-2009, 17:24
Дядо Коледа,
не искам да съм нахална, ама има ли как да ми подариш една къщичка с остъклен покрив, двуетажна, ако може, за да мога да имам гига-биг-оранжерия + тайна лаборатория в мазето?
Обещавам после да стана добро момиченце и да не правя повече простотии. :smt059 :smt059 :smt059 Ще слушкам много :)
Твоя форевър, Стела
ПП. Да, ако може и някой и друг пафиопедилум :)
silver_moon
11-28-2009, 18:43
Mили Дядо - Мамо Коледа,
знам, че тази година бях едно много послушно детенце,
та за наградка знам, че много искаш да сложиш под елхичката нещо, подобно на тези :
http://www.levbg.com/popup_image.php?pID=5637
http://www.levbg.com/popup_image.php?pID=4368
http://www.aukro.bg/item828946495-damski-chasovnik-morgan.html#gallery
От твоето много добричко Цвети
cookie_master
11-28-2009, 18:56
Скъпи Дядо (Тати) Коледа.Тази година искам да ми донесеш онези прекрасни кецове,които си харесах.Ако искаш много да се зарадвам купи ми и дънки,суичър,тениска и ipod.Тази година бях много добричка и не искам много подаръци :oops: