PDA

View Full Version : Едва ли ви интересува ..

Alabala16
11-27-2009, 13:31
Но...мразя живота си!
Не видях много хубави неща и много добри хора ..
Сега стоя сама удома и се самосъжелявам а не трябва знам!
Просто понякога човек не е способен да задуржи всичко което
му тежи.
Загубих много любими хора, и май и загубих донякъде себе си.
Не искам никой да ме съжелява или да ми се присмива,
просто съм в момент в който съм сигорна че всеки е бил...
Замислям се,защо всичко се струпва на добрите .....
и как има хора толкова безразлични,толкова студени.
Винаги съм се опитвала да бъда такава,към тези естествено който са си го заслужили. Но аз не съм такава..добра съм,вярна съм.......
И затова все аз го изяждам.Сега съм в града в който сам отрасла...
и в който загубих дома си, приятелите си,.... исках да се върна
и ето ме .. над компютъра плачейки!
А уж това беше моята мечта.
Загубих и единственото момче което ме накара да се почувствам
красива и обичана...
Загубих и майка си,жена която искаше да збъдне мечтата ми.
Върна ме у дома....
Но сега си нямам никой и нищо....
Има едно единственно място кудето мога да си поплача,
и това е гроба на баба ми.
Никой.........не ме разбира..
На никой не смея да се доверя...
Чувствам се самотна.. и не е само чувство,май наистина си е така.
Нямам желание за нищо... опитвах се да забравя някой неща,
но няма как да стане. Миналото не се забравя никога.
Момчето,което ме обичаше ми изневери, и няма такава болка..
на никой не я пожелавам.Така е то в живота дори и най милия човек би ти забил нож в гърба.....................
Доста видях от живота и не искам да гледам повече
как всички се мразят,се обиждат,клюкарят,изневеряв ат...провалят си живота с алкохол и наркотици.......И как умират хората,които си имат всичко.
Толкова много неща са в моята глава и няма на кой да си ги излея.
Защото никой няма да ме разбере.
...............Вече не се чувствам обичана а предадена и използвана.
Вече не се чувствам и момиче,което има семейство,може би защото нямам. Имам само 1 майка,която е на 2000км от мен.
Когато отида в къщата в която съм израсла...в която живеят други хора,виждам само спомени. Влизам с старата спалня на мама,поплаквам си и си отивам.... Няма я вече баба да ме посрещне,нито пък кучето което ми беше най-добрия приятел....нито
мама ........Поолекна ми малко...но никога няма да е достатъчно.............................. .................................................. .............................

antifashionshit
11-27-2009, 13:38
милото... ;/ отиди да поспиш малко ще се почувстваш по-добре..

Kukumqvka
11-27-2009, 13:52
На колко си ? 14..15 ?
Нищо не си загубила,те първа ще откриваш неща,които си мислила,че никога няма да намериш :)

ShiZo
11-27-2009, 14:11
от кой град си?

soul1199
11-27-2009, 14:12
абе спокоjно,всичко ще се оправи недей да плачеш(голяма гушка)

kukli4kata001
11-27-2009, 14:19
милатааа :-) наистина ти съчувствам и аз съм донякъде в такова положение мама е чак на 5000 км от мен а аз съм при баба и дядо. Това ще продължи цели 5 месеца :cry: имам само един скапан скайп където мога да си попиша с най-добрата приятелка която също е на 5000 км. Да и се оплача за положението в което съм. Разбира момче е виновно. Много ми се струпа напоследък, знам че ще се оправя но искам да стане по-скоро. Ужасно е...

Наистина ти пожелавам от все сърце нещата да се оправят и да бъдеш щастлива! Не се предавай има и по-зле от нас. :) :) :-)

YouKnowImBetterThanYou
11-27-2009, 14:21
Права си, не ни интересува. 8-)

Cybershot
11-27-2009, 14:34
За жалост ми е познато това. В такъв случай само алкохола помага. Каквото и да ми говорите преживял съм го и само това помага. Няма смисъл да плачеш и т.н. няма да промениш нищо. Животът тече, няма смисъл да стоиш на едно място и да се самосъжеляваш. :)

FromAutumToAshes
11-27-2009, 14:37
"Едва ли ви интересува .."

Ето виждаш ли няма нужда да ти го казваме, ти си знаеш :grin:

SoStarstruck
11-27-2009, 14:39
За жалост ми е познато това. В такъв случай само алкохола помага. Каквото и да ми говорите преживял съм го и само това помага. Няма смисъл да плачеш и т.н. няма да промениш нищо. Животът тече, няма смисъл да стоиш на едно място и да се самосъжеляваш. :)Напротив!! Да се напиваш в такава ситуация е най-лошото,което можеш да направиш,от опит знам. :wink: Аз съшо се чувствах така,като бях на 13-14 някъде,преминах през някакъв период..Но всичко ще се оправи,повярвай ми,за никой в този живот няма вечно щастие и вечна тъга ! :)

FromAutumToAshes
11-27-2009, 14:40
За жалост ми е познато това. В такъв случай само алкохола помага. Каквото и да ми говорите преживял съм го и само това помага. Няма смисъл да плачеш и т.н. няма да промениш нищо. Животът тече, няма смисъл да стоиш на едно място и да се самосъжеляваш. :)Напротив!! Да се напиваш в такава ситуация е най-лошото,което можеш да направиш,от опит знам. :wink: Аз съшо се чувствах така,като бях на 13-14 някъде,преминах през някакъв период..Но всичко ще се оправи,повярвай ми,за никой в този живот няма вечно щастие и вечна тъга ! :)

Не ми отговори на въпроса в Дневника. Ще се радвам да го направиш ;)... Извинявам се за оф топика (:

Cybershot
11-27-2009, 14:44

абе какви 13-14... аз бях на 16.... като имах подобен проблем

britzy
11-27-2009, 14:44

Еее браат не можа ли по-грубо,па като не те интересува-не пиши-иначе към аворката-винаги може и да е по-зле,радвай се на това ,което все още имаш ;)

Sladurcho
11-27-2009, 15:06
Кофти ситуация... надявам се скоро да се оправиш :)

SFxHC
11-27-2009, 15:14
Хмммм принципно е много трудно да кажеш каквото и да било на човек в такова положение.....
Не искам да ти казвам да се държиш и така нататака.НЕ върши работа.
Ще ти кажа че каквото и да става трябва да оцеляваш и да се държиш.
Колкото и гадно да става......стъпвай здраво, трий чуждите храчки от лицето и сълзите от очите и мачкай, казва ти го човек с баща който пие, майка която е починала и бивша която му унищожи живота, човек дето е правил големи (МНОГО ГОЛЕМИ ) глупост. НЕ е лесно, никога няма да е, лесно е само първото проплакване след като се родиш. Не си мрази живота, безсмислено е, не се самосъжалявай това също не помага.
Намери си психически отдушник (занимание, някаква музика каквото и да е, няма да ти помогне, но ще те успокои за да намериш решенията)
Колкото до изневерите...хм.....замисли се тогава, щом и тоя човек ти е размазал сърцето на парчета, дали си заслужава да тъжиш по него, не си сама бе!!!! Има хора като тебе които стига да намериш ще получиш подкрепа от тях. МАЧКАЙ НАПРЕД СМЕЛО И ОЦЕЛЕЙ...ЩЕ СТАНЕШ ИДЕАЛЕН ЧОВЕК САМО КОГАТО ОТКРИЕШ ПЪТЯ СИ!

cookie_master
11-27-2009, 15:31
Права си, не ни интересува. 8-) ;-)

britzy
11-27-2009, 16:25
Права си, не ни интересува. 8-) ;-)
Eee kaто не те интересува защо изобщо си праиш шибаният труд да пишеш??????

loliii
11-27-2009, 16:28
...

:D :D :D

Пожелавам ти скоро да се видиш с майка си, пожелавам ти да намериш най-доброто момче на света, на което да имаш доверие и то да го е заслужило, пожелавам ти да намериш много много истински приятели, с които никога да не се чувстваш самотна и нещастна, каквото и да се случи те да са до теб, пожелавам ти да забравиш скръбта по баба ти... И съм сигурна, че всичко това ще ти се случи много скоро, ако се вземеш в ръце и вместо да пишеш на компютъра излез навън, дори и да си сама, въздухът ще те накара да мислиш по-трезво. Радвай се на природата и на живота си. ;) :-)

SoStarstruck
11-27-2009, 16:46
...

vikitolove
11-27-2009, 18:25
няма да кажа че те рзбирам и знам как се чувстваш,защото не знам,но искрено се надявам да се оправиш и трябва да поговориш с някого и да се довериш на някого понеже знам какво е да не можеш да се довериш :) надявам се да се оправиш скоро

DevilWish
11-27-2009, 18:35
Много много гадно :( Насълзиха ми се очите, наистина.
Ще ти кажа нещо и аз съм изгубла много много важен за мен човек, скоро ще изгубя друг близък човек, който е на 2400км от мен и може би дори няма да е жив да го видя за последно.Освен това, когато се преместих в чужбина дълго време нямах никакви приятели, защото първо трябваше да науча езика и тн.В крайна сметка сега чак си намерих истински приятели.Моят приятел (гадже) го имам вече повече от година и половина и те разбирам как се чувстваш, не защото ми е изневерявал (никога не ме е наранявал, страшно много се обичаме и уважаваме), но просто, защото зная какво ще ми е ако го изгубя.
Искам да ти кажа, че ако сега спреш да се бориш никога нищо няма да се подобри.Трябва просто да стъпнеш на краката си.Не се предавай.Повярвай баба ти не иска да те вижда тъжна.Не я разочаровай, а я направи щастлива.

izlishna
11-27-2009, 18:37
Ще го преживееш :) Давай напред... и напред и напред..

taffy
11-27-2009, 18:56
Много хора мразят живота си, повярвай, не си единствена. Не винаги.. всъщност почти никога не е честно.. Но това е живота – пречки, грешки, падения.. За никого не е честно.. Абсолютно всички хора имат и своите лоши моменти.
Аз съм същата като теб – просто немога да съм лоша с хората. Не мога да.. не ми пука.. Най-лошото е, че търпя и го трупам, после го изкарвам точно на тези, които обичам най-много..
И аз се чувствам доста сама напоследък – губя приятели, и то осъзнавайки, че вината е изцяло моя. Винаги съм обвинявала другите за неправдите в живота ми, и сега просто всички.. си тръгват.. Май става късно да се поправям.. Ноо какво ми остава? 
Напоследък ми е адски напрегнато и нервно, а когато съм в такова положение доста редовно ми се реве.. Ходя си с насълзени очи, без настроение.. И се самосъжалявам.. И няма смисъл..
Единственото, което остава е надеждата, нали? Бъди сигърна – няма винаги да е така. Лошите моменти идват и си отиват. Просто трябва да се държиш.
Имам доста ясна представа какво ти е, повярвай.. Плачи си, изкарвай си го накъде, но не го събирай в себе си.
Голяма борба си е живота.. Лошото е, че и аз вече не съм сигурна дали си струва.. :?

sunshinepp
11-27-2009, 19:05
а бе и аз седях вкъщи и се самосъжелявах заради 1 момче обаче.. иии сега срещнах друго, коетоо ми прави живота невероятен!!! :grin: самоо да си кажа

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

СЪВЗЕМАЙ СЕ И СЕ ЗАМИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ!

sunshinepp
11-27-2009, 19:07

Калоо.. без да си толкова лош ! :x

kidwestern
11-27-2009, 19:09
а бе и аз седях вкъщи и се самосъжелявах заради 1 момче обаче.. иии сега срещнах друго, коетоо ми прави живота невероятен!!! :grin: самоо да си кажа

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

слабо ме вълнува дали обичаш някъв капут.

това е единствената тема която ми допадна.

sunshinepp
11-27-2009, 19:11

ОБИЧАМ ТЕ ИВОО!! [H]

слабо ме вълнува дали обичаш някъв капут.това е единствената тема която ми допадна.

а пък мен слабо ме интересува какво се опитва да мисли някакъв като тебе! :razz: :razz:

kidwestern
11-27-2009, 19:14
не ми цитирай поста,грозна си ,дебела си ,космата си .
да не забравим и проста

sunshinepp
11-27-2009, 19:18
да не забравим и проста

като не си ме виждалл и не можеш да измислиш друго, трай си, че не знам кой от двама ни е простия.. :D :-D

Addiced
11-27-2009, 19:20
през кура ми е за теб чесно казано :D

Cybershot
11-27-2009, 19:22
да не забравим и проста

Ей тъпа лепетио аман от такива като тебе. Такива като тебе бой докато не им дойде мозъка, аман от компексари. Ти сигурно си 150кг, 6ти клас, по цял ден седи на ПЦто и са тъпче с пица и хамбургери.

kidwestern
11-27-2009, 19:22
виж си аватара,циго

sunshinepp
11-27-2009, 19:23
не съм го написала, че да заинтересовам някой.. :? то си е за мене си и в моя си пост си пиша квото искам, кой го ебе и кой не дреме мии на мене.. :grin:

kidwestern
11-27-2009, 19:24
да не забравим и проста

Ей тъпа лепетио аман от такива като тебе. Такива като тебе бой докато не им дойде мозъка, аман от компексари. Ти сигурно си 150кг, 6ти клас, по цял ден седи на ПЦто и са тъпче с пица и хамбургери.

ами всъщност,съм 170 ии съм 4 клас повтарях няколко пъти просто,и не обичам пица,нито хамбургери,падам си по банички,и манджите на мама.. сад ли ти е? а да не забравя.. седя само от 11сутринта до 12 вечерта иначе спя,че ми се изморяват очите

kidwestern
11-27-2009, 19:25
не съм го написала, че да заинтересовам някой.. :? то си е за мене си и в моя си пост си пиша квото искам, кой го е** и кой не дреме мии на мене.. :grin:

фейл. :(

justonegirlwithonehope
11-27-2009, 19:25
Иска се голяма смелост да си признаеш какво чувстваш в действителност, да признаеш грешките си и да кажеш истината.Ти каза всичко, което чувстваш дълбоко в себе си, сподели го с напълно непознати за теб хора.Това е най-важното, че имаш известна смелост в себе си, а всички рани се лекуват малко по малко.Пожелавам ти късмет и по бързо да се оправиш и да излезеш от тази ужасна ситуация, защото едва ли ти е леко :(

Cybershot
11-27-2009, 19:26
да не забравим и проста

ами всъщност,съм 170 ии съм 4 клас повтарях няколко пъти просто,и не обичам пица,нито хамбургери,падам си по банички,и манджите на мама.. сад ли ти е? а да не забравя.. седя само от 11сутринта до 12 вечерта иначе спя,че ми се изморяват очите

Казах ти имаш късмет че не си от моя град, щях да те вкарам в някой контейнер!

LoveRetroMusic
11-27-2009, 19:26
стегни се и продължавай (:

kidwestern
11-27-2009, 19:27
да не забравим и проста

Казах ти имаш късмет че не си от моя град, щях да те вкарам в някой контейнер!

як ли си пред компа?

LoveRetroMusic
11-27-2009, 19:28
форумни биячи (bow)

MyPlague
11-27-2009, 21:17
kidwestern ти си моя идол пич :P

11-27-2009, 21:23
И отдели половин час да пишеш нещо, което никой няма да прочете?

vikitolove
11-28-2009, 11:31
само осрахте темата с ваще глупости :?

buuu
11-28-2009, 11:40
На колко си ? 14..15 ?
Нищо не си загубила,те първа ще откриваш неща,които си мислила,че никога няма да намериш :)

мноо си проста ма ! няма значение на колко години е ! момичето си излива душата..нито можеш да чувстваш 'место нея нито можеш да заеш кфо и е ! като започните с тфа на колко години си ..напрао ми са досира ! аййй спрете са вече щот сте супер смешни ! няма определена възраст за тфа кфо ще преживееш ...пффф бахти повърхностните !всеки е имал и има тежки моменти за ко само ги нападате...щом не ви интересува -ей там горе Х-са ..дееба и мушмолите!

ThePowerOfLove
11-28-2009, 11:48
Всеки ще ти каже, да продължаваш напред и т.н. така че не искам и аз да го повтарям :)
Знам, че на думи звучи много по-лесно, а всъщност съвсем не е така. И на мен ми стана тъжно като прочетох историята ти, и какво си преживяла :( Това е твърде много за 1 човек :?

buuu
11-28-2009, 11:52
Хмммм принципно е много трудно да кажеш каквото и да било на човек в такова положение.....
Колкото и гадно да става......стъпвай здраво, трий чуждите храчки от лицето и сълзите от очите и мачкай, казва ти го човек с баща който пие, майка която е починала и бивша която му унищожи живота, човек дето е правил големи (МНОГО ГОЛЕМИ ) глупост. НЕ е лесно, никога няма да е, лесно е само първото проплакване след като се родиш. Не си мрази живота, безсмислено е, не се самосъжалявай това също не помага.
Намери си психически отдушник (занимание, някаква музика каквото и да е, няма да ти помогне, но ще те успокои за да намериш решенията)
Колкото до изневерите...хм.....замисли се тогава, щом и тоя човек ти е размазал сърцето на парчета, дали си заслужава да тъжиш по него, не си сама бе!!!! Има хора като тебе които стига да намериш ще получиш подкрепа от тях. МАЧКАЙ НАПРЕД СМЕЛО И ОЦЕЛЕЙ...ЩЕ СТАНЕШ ИДЕАЛЕН ЧОВЕК САМО КОГАТО ОТКРИЕШ ПЪТЯ СИ!

много точно казано.. замисли се .. смея да твърдя че съм иzпадла в твоята ситуация .. но въпреки всичко се още съм себе си и се държа ! ако искаш потърси помоща на училищния психолог и сподели това което си написла и тук и ще ти олекне доста ..гарантирам ти го !

Alabala16
11-29-2009, 13:41
Ами прочетох почти всичките коментари и благодаря на повечето...
сега малко се срамувам от написаното,но нямам какво да крия. И не
не съм на 13 нито на 14.. почти на 18 съм. И не съм в пубертета,той премина вече. Просто ако и вие бяхте на моето място,нямаше да ви е толкова лесно и хубаво... Но не ви се сърдя,всички сме различни.
Поне видях, че се намират още хора готоеи да помогнат и излушат.
Лошото е че все аз не попадам на такива :) И относно това от къде съм,за сега съм от Свищов.
Мерси отново за коментарите, а другите
спорове които даже и не си направих труда да прочета - няма смисъл да ги коменирвам. ...
:-)

scarlett8
11-29-2009, 14:31
Спокойно,миличка.Много скоро ще се появи нещо,което ще те зарадва истински и ще погледнеш с нови очи на живота