Влез

View Full Version : Съвети моля Виии

torresinho
11-28-2009, 18:18
Запознах се с едно момиче преди 4-5 дена и се появи едно чувство в мене ... много силно просто ... и няколко пъти тя ми намекна по 1 или друг начин,че мисли за мене ... ии реших да я поканя да излезем утре ... тоест в неделя ... тя прие,но моля Ви кажете какво да правя?Едно на ръка - ще отида лесно е това,обаче как да се държа,все пак се познаваме от малко време,а тя изришно каза,че иска да сме само двамата.На 15 сме и искам най-доброто от себе си.Кажете,не е хубаво да прибързвам-все пак първа среща.Ще я изпратя.Моля някой да каже най-доброто,което мога да направя.Преди 2-3 дена скъсах с бившата,но там връзката беше по-друга.Тръгна от .. парти ... все едно нямаше смисъл от кафета и такива неща,а тук е друго.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

UNITED
11-28-2009, 18:28
Ами плати й кафето след срещата... :D

haritov
11-28-2009, 18:30
Ех бъди себе си ;) Тя няма да те изяде спокойно

FantaMen
11-28-2009, 18:30
Ся сигурно ще има хора дето ще кажат просто бъди себе си.Аз ти казвам бъди такъв какъвто можеш да си.Дръж се не все едно ви е първа среща а се познавате.Много важно е да разбереш как прекарва свободното си време и какво обича да прави ( разходки шопиниг ) това ще е + ако се стигне до следваща среща.Мисля че едно кафенце с приятен разговор за различни теми или стари случки я от училище или с приятели и малка разходка.. ще бъдат добър намек за 2 среща.Успех и кажи резултата ;)

SoStarstruck
11-28-2009, 19:06
Ами плати й кафето след срещата... :D..и ще те заобича :grin: хора,излезте от филма..

hotAndColddd
11-28-2009, 19:11
Нищо не можеш да направиш.Просто се дръж,както обикновенно. :)

Valento
11-28-2009, 19:12
Мисля че самото "чувство" в теб ще те кара да се държиш сериозно за да не направиш лошп впечатление към дамата , пускай шеги на които се смее , говори за това което тя говори и ако ти каже че и се ходи някаде , кажи и че ще я заведеш абе бъди в добро настроение и не се лигави като другите малчовци ;) и всичко ще е ток и жица ;)

torresinho
11-28-2009, 19:14
Ся сигурно ще има хора дето ще кажат просто бъди себе си.Аз ти казвам бъди такъв какъвто можеш да си.Дръж се не все едно ви е първа среща а се познавате.Много важно е да разбереш как прекарва свободното си време и какво обича да прави ( разходки шопиниг ) това ще е + ако се стигне до следваща среща.Мисля че едно кафенце с приятен разговор за различни теми или стари случки я от училище или с приятели и малка разходка.. ще бъдат добър намек за 2 среща.Успех и кажи резултата ;)Мерси много!Ще пиша утре :)

ToniStoraro
11-29-2009, 07:06
това ако й платиш кафето и да те заобича става само по американските филми и почти никога не действа на практика

sunshinepp
11-29-2009, 08:26
Ех бъди себе си ;) Тя няма да те изяде спокойно

++ :-)

Hilary_
11-29-2009, 08:31
Като за начало не закъснявай .. даже ако подраниш ще е добре ..
Заведи я на някое приятно място (не знам от къде си) където мислиш, че ще е подходящо за първа среща (изключи разни дискотеки, барове, кръчми) .. :lol:
Предполагам, че ще ти е мног опритеснено за това гледай да запазиш самообладание .. дръж си се съвсем естествено, говори си с нея нека не настъпва "неловкото мълчание" .. предразположи я ..
На тръгване плати ти сметката ..
После може да се разходите някъде знам ли .. 8-)
Вечерта я изпрати иии завършекът една сладка непринудена целувка .. :oops:

ToniStoraro
11-29-2009, 08:55
най - напред, това от опит, пак да се върна на кафето, едно момиче понякога се чувства некомфортно ако само ти винаги плащаш всичките сметки, поне при мен е било така. Какво толкова се чудиш - облечи се добре, изкъпи се, обръснисе, увери се, че не смърдиш и изглеждаш добре и иди навреме, даже може и 5 - 10 минути по - рано. А, и на първа среща не носи цветя и подаръци. Избери някакво място, където да ви е приятно и на двамата (не само на нея, така й демонстрираш, че нямаш собствено мнение или не можеш да си го отстояваш, ако си винаги на 100 процента съгласен на всичко, което тя ти казва), което изключва абслоютно заведения от типа на МакДоналдс, КФС, заведенията в мола (изключвам кафетата), абсолютно не я води на бирария или кръчма (включително Айриш Пъб - а), просто намери някакво готино място - сладкарница ако щеш, кафе, а може и просто в парка да се разходите или из града. И - най - важното - дръж се готино и не се притеснявай, видиш ли, че срещата почва да затъпява - прекрати я, за да не остане мацката с кофти впечатления. Дали да има целувка - това сам ще разбереш.

ShawnMac
11-29-2009, 09:52
Не изпитваш нищо към нея. Просто те е налегнала носталгията за бившата :)

justonegirlwithonehope
11-29-2009, 10:12
Отидете на кафе, там седни до нея,а не на 30 метра дистанция.Гледай постоянно да има тема за разговор, колкото и тъпа да е тя, много по-добре от неловкото и за двамата мълчание.Подхвърляй от време на време нещо смешно, но не прекалявай :D Преди да станете плати сметката, в никакъв случай не я оставяй да си плаща сама.После я заведи на разходка примерно и ако видимо показва, че си и допаднал, а тя на теб също прегърни я и после я изпрати, обяснявайки и колко добре си си прекарал и че искаш тази среща да се повтори :)

ToniStoraro
11-29-2009, 10:15
интересувай се от нея и стой близко до нея, прави й комплименти. И, пак ти казвам, ако започне да изтъпява срещата - приключи я, за да остане само с хубави впечатления.

soul1199
11-29-2009, 12:34
интересувай се от нея и стой близко до нея, прави й комплименти. И, пак ти казвам, ако започне да изтъпява срещата - приключи я, за да остане само с хубави впечатления.

torresinho
11-29-2009, 19:38
Добре мина.Благодаря за съветите,за всичко.Само не съм достатъчно "опитен" в това,кога трябва да настъпи първата целувка.След това - лесно.Но не знам кога да я целуна за пръв път.Паснахме си,приличаме си,имаме общи теми,тя е сладка - това е всичко,което искам :)