Влез

View Full Version : Проблем със споделянето

marilyn
11-28-2009, 19:27
Здравейте. Търся съвет... значи аз не съм много близка с родителите си, не се караме, но не си споделям с тях... говорим си общи неща от рода на "днеска ме намокри като валя... " или "утре трябва да правя еди-си какво..." но някакви по -лични неща изобщо не говорим. Преди няколко месеца правих секс за пръв път и не казах на родиелите ми, само на брат ми казах. (На 16 съм.) А майка ми като зачекне тая тема и на мен ми става гадно, че я лъжа, че крия, знае че излзам с някакъв ама даже и на снимка не го в виждала... просто ми е тъпо, че е така ситуацията... но знам че ако й кажа, тя ще започне да се държи странно, да ме проверява и да ми звъни непрекъснато и тн...
Вие казвате ли на родителите си такива неща?

ThePowerOfLove
11-28-2009, 20:25
Аз все още нямам какво да споделям ;) Но ако искаш й кажи. Макар че ме съмнява да е очарована и да се радва.. Както си решиш, но е по-вероятно да ти чете конско (и може би ще е права).

Biskfitka
11-28-2009, 20:42
А недей! ;д Аз направих грешката да и кажа 1 час след като правих секс за 1ви път и реакцията беше...лоша...пък много искаше да и кажа. 8-)

deni15
11-28-2009, 20:44
И аз не споделям такива работи :)
А и нямам намерение да я запознавам с приятеля си например а и да го направя никак няма да остане очарована ...

ToniStoraro
11-29-2009, 08:15
На баща ми не му казвам абсолютно нищо, ама нищо, свързано с мен по някакъв начин - само за оценки, и то като ме пита. На майка ми споделям повече, но не бих споделил неща от толкова личен план. Затова са приятелите. Иначе, съветвам те, тъй като всеки си има тайни, не й казвай ако смяташ, че няма да реагира добре.