Влез

View Full Version : Той прекалява

fakeSmileX
11-28-2009, 21:57
Не знам дали тук е точното място , но пускам темата..
Лятото се запознах с едно момче от моя град (от така наречените 'звезди') да го наречем П., писахме си малко, уж си допаднахме, но нищо не стана.Нито сме излизали, нито нищо. Аз ходих на почивка, там се запознах с едно момче - Н., харесахме се, бяхме няколко дена заедно и толкова. Просто летен флирт. Въпросното момче П. видя наша снимка с Н. и оттогава ме намрази. Направи ми живота буквално черен. Всеки път когато ме види се гаври с мен и какво ли не. :? Вече ми е писнало, опитах се да говоря с него, да спре да се държи така, но нямаше полза. Той си знае неговото. И, както казах, понеже е 'звездата' на града настройва всичките си приятели срещу мен. Наричат ме курва и каква ли още не. Аз излизам с някоя моя приятелка, виждаме го него с още 10-15 човека и всичките се нахвърлят срещу мен. Днес например, дори ме блъсна. А по-късно, когато пак се засякохме посегна да ме удари, не се случва за първи път. И друг път е искал да ме удря. Не бях виждала толкова омраза в някого. Не знам вече какво да правя, това е пълен тормоз. Толкова хора да се нахвърлят върху един. :? Отказала съм се да правя каквото и да е ,нека ме тъпче, все някога ще му омръзне...
Исках да споделя, просто защото се чувствам много зле. :(

SoStarstruck
11-28-2009, 22:01
Оплачи се на някой,вече си на крайна фаза и нямаш друг вариант,толкова ли няма някой да те защити..?? :-o

SoAfraid
11-28-2009, 22:05
1-во: Никога не позволявай някой да те тъпче защото ще свикнеш и цял живот ще те тъпчат.
2-ро: Това означава, че нещата не са се объркали когато сте се разделили, защото според мен не ти трябва такъв човек.
3-то: Предполагам знаеш "известните" от градовете и училището до каде стигат. Те са известни само в общноста кадето са израстнали, но като излезнат от там живота няма да го пита ти кой си и какъв си. Не се безпокой на него ще му дойде акъла и ще е твърде късно.
4-то: Не му обръщай внимание и няма да те тъпче, накратко казано УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ.

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем.

FancyGirl
11-28-2009, 22:09
Себеуважение ти трябва.. :-D

F_CK_all_I_need_is_U
11-28-2009, 23:00
Как ше му даваш да те тъпче?! :shock: :shock: ?Ти добре ли си?? :shock: НИКОГА не позволявай на някой да те тъпче!НИКОГА!Особено пък на някъф селски комплексар, как ше ти посяга тоя боклук. :o Как ше се нахвърлят върху тебе??Еби им майката на тея педерасти! :-x Как така си се отказала?!Естествено, че ше накараш някой да те защити.Не се карай с него, игнорирай го, но в никъф случай не му позволявай да се държи така.Накарай го да съжалява, че се е родило копелето.. :!:

Valento
11-28-2009, 23:30
Ето , дойохме си на думата , сега си кусай попарата от "летния флирт" ... преди правиш нещо мисли какви последици ще има ....

tihichkoto
11-29-2009, 04:35
Бати комплексара дето е тоя П.(путьо)... Ей такива "звезди" съм ги тъпкал, мачкал и нареждал, защото дори в най-доброто си състояние не са на половина това, което съм аз.

DevilWish
11-29-2009, 06:59
Как ше му даваш да те тъпче?! :shock: :shock: ?Ти добре ли си?? :shock: НИКОГА не позволявай на някой да те тъпче!НИКОГА!Особено пък на някъф селски комплексар, как ше ти посяга тоя боклук. :o Как ше се нахвърлят върху тебе??е** им майката на тея педерасти! :-x Как така си се отказала?!Естествено, че ше накараш някой да те защити.Не се карай с него, игнорирай го, но в никъф случай не му позволявай да се държи така.Накарай го да съжалява, че се е родило копелето.. :!:
Така е, обаче това е малко по-трудно на практика от колкото на теория. . :# Все пак говорим за момиче с/у 10-15 момчета.Ако никой не се навие да й помага сещаш се, че няма как да им надвие. . :С

ToniStoraro
11-29-2009, 07:00
точно тия звезди, така наречени, са най - лесни за мачкане

carry3
11-29-2009, 08:34
Просто така наречената звезда П вероятно е разлигавано момченце, което въобще не е за теб. Давай напред, забрави го и се прави, че не го забелязваш. След като не излизате, няма нищо между вас той да ревнува от една снимка - та това на снимката може да е брат ти!

marin4itu
11-29-2009, 09:09
КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат курва. Момчетата наричат курви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе! :-x

soul1199
11-29-2009, 12:38
1-во: Никога не позволявай някой да те тъпче защото ще свикнеш и цял живот ще те тъпчат.
2-ро: Това означава, че нещата не са се объркали когато сте се разделили, защото според мен не ти трябва такъв човек.
3-то: Предполагам знаеш "известните" от градовете и училището до каде стигат. Те са известни само в общноста кадето са израстнали, но като излезнат от там живота няма да го пита ти кой си и какъв си. Не се безпокой на него ще му дойде акъла и ще е твърде късно.
4-то: Не му обръщай внимание и няма да те тъпче, накратко казано УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ.

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем. :) :)

Vichko0o
11-29-2009, 13:09
Такива като тоя дришльо колко бой ядяха в даскало само те си знаеха ;) Този ми напомня на един съфорумник "Ненормалника" сегашен ник "Lettuce" или на пряко зелката :D :D . Това да си толкова долен и жалък плужек е толкова смешно, а и толкова ограничено... Но ето с ниския си коефициент на интелигентност, многото и високите комплекси го докартват точно то тази трагикомична самоличност, а именно "гледайте ме какъв съм "гъзар" няма по-добър от мене" (а всъщност е един НИКОЙ и едно гигантско НИЩО).... Такива нескопосани дришни един път като ги згазиш и после цял живот не можеш да ги намериш ... Въпреки това ти сама си си виновна ! Имаш гадже било то "звезда" или не ти си правиш разните летни "флиртчета". Всяко действие има последствия ! Ти си се забавлявала, сега носи си последствията ;) Лошото, е че си слаба и непостоянна кифла дето не може сама да се справи с проблемите си и се надява някой в тоя форум токувиж и даде накякъв акъл ...
Мое мнение -> заслужаваш такова държание !!!
Мъж да удря жена ? Колко жалко и лишено от всякакъв смисъл ...

Korrnyy
11-29-2009, 15:17

При положение, че не са излизали дори на кафе с въпросния П. не мисля, че заслужава такова отношение :? Него какво го бърка тя с кого излиза и т.н като нямат нищо общо??? И какво толкова, че се е запознала с момче на морето?

fakeSmileX
11-29-2009, 15:17
Такива като тоя дришльо колко бой ядяха в даскало само те си знаеха ;) Този ми напомня на един съфорумник "Ненормалника" сегашен ник "Lettuce" или на пряко зелката :D :D . Това да си толкова долен и жалък плужек е толкова смешно, а и толкова ограничено... Но ето с ниския си коефициент на интелигентност, многото и високите комплекси го докартват точно то тази трагикомична самоличност, а именно "гледайте ме какъв съм "гъзар" няма по-добър от мене" (а всъщност е един НИКОЙ и едно гигантско НИЩО).... Такива нескопосани дришни един път като ги згазиш и после цял живот не можеш да ги намериш ... Въпреки това ти сама си си виновна ! Имаш гадже било то "звезда" или не ти си правиш разните летни "флиртчета". Всяко действие има последствия ! Ти си се забавлявала, сега носи си последствията ;) Лошото, е че си слаба и непостоянна кифла дето не може сама да се справи с проблемите си и се надява някой в тоя форум токувиж и даде накякъв акъл ...

Той не ми е бил гадже.. Дори не сме излизали. Ами слаба съм, да, след като няма кой да застане на моя страна и да ме защити. :wink:

PurpleDream
11-29-2009, 15:18
и да паднем и да бием, пак ще се напиеееееееееем :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lubomirky
11-29-2009, 15:23
Ето , дойохме си на думата , сега си кусай попарата от "летния флирт" ... преди правиш нещо мисли какви последици ще има ....

е к'во е виновна? т'ва, че тоя е женчо и са му 'разбили сърчицетУ', не му дава право да и прави нищо. + т'ва върху момиче/жена не се прилага насилие, освен ако тя не иска ;)

stylo
11-29-2009, 15:36
Не мога да повярвам "не ми посяга за пръв път".Момиче как ще му позволяваш това.Както каза някай по-горе такива разлигавени момченца са най-лесни за мачкане.Намери му слабото място и го атакувай.И не се движи сама щом те са 15.И най-важното повече никога не му позволявай да те обижда ,камо ли да те удря.

Korrnyy
11-29-2009, 15:47
Не мога да повярвам "не ми посяга за пръв път".Момиче как ще му позволяваш това.Както каза някай по-горе такива разлигавени момченца са най-лесни за мачкане.Намери му слабото място и го атакувай.И не се движи сама щом те са 15.И най-важното повече никога не му позволявай да те обижда ,камо ли да те удря.
+

Точно! Движи се и ти в по-големи компании, оплачи се на родителите си ако трябва! Как ще му даваш да те удря :-x Някъв лигльо дето не знае на кой свят се намира и хвърчи из облаците със славата на "гъзар" ще те мачка така :? От къде на къде :( Намираш му слабото място /както казаха преди мен/ и хубаво го злепостави пред приятелите му и се на "гъзар" ще стане :-x Самовлюбени хлапета....

ToniStoraro
11-29-2009, 17:23
аз не мога да разбера как можеш изобщо да търпиш да ти посяга?

loliii
11-29-2009, 17:24
Разбирам, че е трудно да се изправиш срещу момче, когато си момиче и нямаш някой батко зад гърба си да те защитава.. И аз съм така. Обаче се научи да се защитаваш сама.
Първо правило : Не се страхувай. Когато ти посяга и вижда, че ти се плашиш и свиваш очички като някой лалугер от Animal Planet, много ясно, че ще се кефи и ще знае следващия път как да те плаши. Когато той ти посяга и замахва с ръка, ти му се изпъчи. Наливай го и го псувай, докато не му текне кръв от гъза. Каквото и да те заплашва, че ще ти направи, не се страхувай. Той ще насере, ще видиш. Такива винаги насират.
Второ правило : Не се унижавай. Не се съгласявай с него за нищо. Когато се опитва да те злепостави, когато те нарежда и ти се подиграва, никога не клати послушно глава, никога не казвай онова клише, които всички изплашени хлапета използват "такава съм, и к'во?". Просто се старай да му намериш слабото място. Ако прилича на пе*ерас, ако като малък са го мачкали, ако е малко мургав и прилича на циганин, ако трудно си намира приятелка и движи само в коч компании /кажи му че е педал и че ходи с компаньонките му :D /... дори ако баща му е мъртъв... Ебавай го за всичко! Всичко!
И не си мисли, че аз просто така си говоря и е много лесно да надъхваш отстрани, не е така - и на мене са ми посягали, и мене са ебавали... Или се научаваш как да се защитаваш, или се комплексираш и цял живот оставаш страхливец. Избери си сама по кой път да тръгнеш. ;)
Е*ати романа дет стана :D

Korrnyy
11-29-2009, 17:32
За всичко съм съгласна ^ освен с това:

дори ако баща му е мъртъв...
Не трябва подигравка с такива работи.
:-x

F_CK_all_I_need_is_U
11-29-2009, 19:56
Мне, аз не съм съгласна, че трябва да падаш на неговото ниво и да го обиждаш и псуваш.така просто ще го озлобиш повече копелето.Но, ако в действителност няма никой, ама наистина никой, който да те защити, траа да се справиш сама.Аз лично бих му отвърнала, бих се сбила с него, независимо длаи е с 10 или 15 себеподобни.Мислиш, че ще му е кеф да пребият момиче ли?Като няма кой се изправяш сам и си отстояваш себе си..

hooliganka89
11-30-2009, 21:56
Тоя нещасник няма ли си друга работа? :shock:

umri
12-01-2009, 07:36
Не знам дали тук е точното място , но пускам темата..
Лятото се запознах с едно момче от моя град (от така наречените 'звезди') да го наречем П., писахме си малко, уж си допаднахме, но нищо не стана.Нито сме излизали, нито нищо. Аз ходих на почивка, там се запознах с едно момче - Н., харесахме се, бяхме няколко дена заедно и толкова. Просто летен флирт. Въпросното момче П. видя наша снимка с Н. и оттогава ме намрази. Направи ми живота буквално черен. Всеки път когато ме види се гаври с мен и какво ли не. :? Вече ми е писнало, опитах се да говоря с него, да спре да се държи така, но нямаше полза. Той си знае неговото. И, както казах, понеже е 'звездата' на града настройва всичките си приятели срещу мен. Наричат ме к***а и каква ли още не. Аз излизам с някоя моя приятелка, виждаме го него с още 10-15 човека и всичките се нахвърлят срещу мен. Днес например, дори ме блъсна. А по-късно, когато пак се засякохме посегна да ме удари, не се случва за първи път. И друг път е искал да ме удря. Не бях виждала толкова омраза в някого. Не знам вече какво да правя, това е пълен тормоз. Толкова хора да се нахвърлят върху един. :? Отказала съм се да правя каквото и да е ,нека ме тъпче, все някога ще му омръзне...
Исках да споделя, просто защото се чувствам много зле. :(
Кажи на баща си. Сериозно.

dakata123
12-01-2009, 07:41
Хвани си някойе момче, така якичко здравичко и да ходи да поступа тоя женчо и приятелчетата му. Ако т'ва не ти е варянт се оплачи на ваще, ако си непълнолетва в ДПС (детска педагогическа сптая, а не движение за права и свободи), а ако си пълнолетна у полицията с медицинско, заради ударите, блъсканията и т.н.

umri
12-01-2009, 07:43
Внимавай какви мнения даваш и добре чети първите постове от темите преди да изказваш мнение, бе малък дришляк. Ако имаш проблем с някой го разрешаваш лично или на ПМ, а не да занимаваш форума с недоразвитото си, пубертетско мозъче.

Едва ли съм от твоя град, иначе с удоволствие бих помогнал. Ако има нещо, което най-много мразя, това са такива комплексари. И както казах в миналия пост, кажи на баща си.

fakeSmileX
12-01-2009, 07:50
На баща ми няма как да кажа - той живее в друг град. На майка ми много пъти съм и казвала и когато разбра, че ме е блъснал се ядоса и искаше да звъни някъде, но я излъгах, че сме се оправили с него, защото иначе нещата щяха да станат по-зле. Ще ми се ядоса повече и като нищо ще ме удари :? Ще видя дали смята да продължава да се държи така или ще престане.

sunshine955
12-02-2009, 20:29
милата .. :shock: :cry:

anika17
12-23-2009, 02:42
според мен, най-добре е, ако ти лично не се занимаваш с тоя идиот.
от това което си написала става ясно, че тоя е някакъв пълен селяк,
щом посяга на момиче и ти скача така пред приятелите си.
с такъв е трудно да се разбереш човешки, а ако тръгнеш да го обиждаш
или да му търсиш най-слабото място, най-много да си отнесеш боя.

най-разумно е да потърсиш помощ - приятели, братовчеди, роднини, бивши гаджета...
сети се за хора, които могат да ти бъдат от полза и ако положението стане мн. зле,
НЕ се притеснявай да им се обадиш и да ги помолиш за помощ.
те със сигурност няма да ти откажат.
нека да се разберат по мъжки, ако трябва и с бой!
аз лично, на твое място, така бих направила...

chukundurs
12-23-2009, 06:34
дори и не си направих труда да прочета коментарите и мненията ви, на теб бих казал само 1 - ти си тъп миндил и гадно куче зимаи си сичките наредби и гаври радваи се даже че е някво добро маняче ако бях аз щеше да зимаш храчки секи ден и да та е срам да излезеш от вас със месеци наред и всеки като те види да има " ИУУУУУУ Е ПОВЪРНЯЯЯ " :)

всичко дето ти е до6ло си го заслужава6

FlashMX
12-23-2009, 07:24
На колко сте?

XtraBrite
12-27-2009, 20:45
Nameri si dr Fr nadqvam se po golqm ot teb i neka my svie perkite da ne leti tolkova na visoko kasmet :? :? :?

chocolatee
12-27-2009, 21:07
според мен, най-добре е, ако ти лично не се занимаваш с тоя идиот.
от това което си написала става ясно, че тоя е някакъв пълен селяк,
щом посяга на момиче и ти скача така пред приятелите си.
с такъв е трудно да се разбереш човешки, а ако тръгнеш да го обиждаш
или да му търсиш най-слабото място, най-много да си отнесеш боя.

най-разумно е да потърсиш помощ - приятели, братовчеди, роднини, бивши гаджета...
сети се за хора, които могат да ти бъдат от полза и ако положението стане мн. зле,
НЕ се притеснявай да им се обадиш и да ги помолиш за помощ.
те със сигурност няма да ти откажат.
нека да се разберат по мъжки, ако трябва и с бой!
аз лично, на твое място, така бих направила...

+ НЕ позволявай да те тъпчат така !

besgreshnyy1
12-28-2009, 08:14
Никога не позволявай на някой да се държи така или пък да ти посяга и удря..По принцип тези 'звезди' са с много голямо самочуствие.. Следващия път, когато направи нещо подобно просто намери начин да му затвориш устата..не се оставяй на тези думи и действия..Преди всичко ти си момиче, което трябва да има достойнство!!!

12-28-2009, 08:18
супер идиот е тоя пф .. следващия път като ти се прай на интересен я му са разбучи едно хубаво пред "звездните му приятелчета" и ще го напраиш за смях,ако тръгне да ти посяга вече органите на реда трябва да се заемат :? иначе давай смело напред 8)

NeverTheSame
12-28-2009, 11:13
О,Боже мой |(
И ти му го позволяваш..и какво като е звезда,знаеш ли колко са комплексирани подобни `звезди...
Как може да посегне да те удря..о.О та той дори не те познава,защото едно `чаткане` не е нищо. |( Направо да повърнеш от такива тъпанари.

givemereasontolive
12-28-2009, 11:59
Като те бута , буташ и ти . Като те удря , удряш и ти . :wink: Ей така са ме учили мене , как така ще позволяваш да те тъпче , това оставя следи .Съгласна съм , че неможе никой да те защити срещу 10-15 момчета , но не позволявай това да те увреди. Той какво се сърди и муси и да те бие , нали не е потръгнало между вас това и той го знае , защото е част от него . Не сте се разбирали ОК не е тръгнало . Имаш си правото да продължиш напред ... :smt045

beachy_bunny
12-28-2009, 22:43
Следващия път му кажи това ...

Вместо да се мъчиш да се правиш на мъж пред мен .. хващай пътя и си намери някоя ... макар че не вярвам да има толкова тъпо момиче в града което да ти се върже ...

lubomirky
12-28-2009, 22:47

Вместо да се мъчиш да се правиш на мъж пред мен .. хващай пътя и си намери някоя ... макар че не вярвам да има толкова тъпо момиче в града което да ти се върже ...

уааааау, сигурен съм, че момчето ще зацепи и ще потъне в земята от срам!!!!!!!!!! БРАВО!

newii
12-29-2009, 08:03
Имаш дар слово ,,, отвори си устата и кажи всичко което мислиш пред него и "звездните" му приятели ..Кажи му че нямаш нищо общо с него и че ако за него е толкова важен едим чат да си намери друга " skype приятелка" и да престане да се занимава с теб 8) 8) :?

EnterYourNameHere
12-29-2009, 08:09

уааааау, сигурен съм, че момчето ще зацепи и ще потъне в земята от срам!!!!!!!!!! БРАВО!

:D

mimichkaa1914
12-29-2009, 21:11
Този тип момчета са ми най-противни.Да, при повечето от тях всъщност е така - когато виждат, че не им обръщаш внимание или ако дори са те видяли с друго момче - започват да ревнуват и да се държат отвратително с теб. ;] .. Когато види, че не ти пука и се държиш с насмешка с него ще започне пак да се върти около теб. ;] Забранените неща са най-сладки.Но в никакъв случай не позволявай да те удря.Хипер грозно е, може да ти даде повод да го затапиш хубаво.Ходи с голяма компания, няма да смее да се отваря много.Ако нямаш много приятели се опитай да си намериш или ходи поне с някого - нека да знае, че не си беззащитна. ; ] .. Заслжава просто да го смелиш от бой, дразня се чак, че не го познавам ..
Когато го видиш - прави се, че не ти пука, хили се, а ако смее да ти каже нещо не го гледай, а му кажи каквото трябва.Но и нищо да не ти каже - избъзикай се, изложи го пред другите.. ;]
КОПЕЛЕ ! xD
Едно не ми е ясно - Защо тя да е виновна?Какво е направила?..Той какво, гадже ли й е, та ще й държи сметка?Да, имах подобен случай.Трябва да си на доста ниско ниво, за да правиш това. :)

hugcheto
12-29-2009, 21:32
Много мразя някви такива кадето незнаят защо са родени да се првят на " кои съм аз" ... Аз ако бях на твоето място щях на бързо да му покажа ,че е " звезда " АМА ПАДАЩА !!!!

Lucksy
12-29-2009, 22:14

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем.

cherryty
12-30-2009, 13:18
spored men toi moje da e izpitval ne6to kum teb kogato ste si pisali ... i nali e ''zvezdaa'' sig se e hvalil che nqkoi go xaresva .. i shto e vidql snimkata ti s drygoto momche e razbral che ne go haresvash i vsichko e bilo samo zakachka i nali e ''zvezda'' e kazal na tezi na koito se e hvalil che toi te e zarqzal hvanalo go e qd shtoto sled kato e ''velik'' spored nego vsicki trqva da go haresvat i obichat i za tova se durji taka s teb ... ignorirai go ... poka ji mu che ne e nai golemiq i nai nai nai vajnoto NE MU POZVOLQVAI DA SE SURJI TAKA S TEB !!!! 8) :D

HardGirl666
12-30-2009, 13:42
Абе махни ги тия селски бекове,дето се правят на много важни и интересни! :) Ако те е харесвал или е искал да бъде с теб е трябвало да ти го каже по-рано..ти не си виновна за лятното ти овличане към другото момче.Кажи му,че сам си е виновен че просто не се е получило между вас и няма смисъл да продължава да се държи така с теб,защото все пак и ти имаш своето достойнство и трябва да го защитиш.Що се отнася до приятелките ти-ако наистина казваш,че са ти приятелки,досега да са те защитили!А оня фукльо-ако пак се срещнете така той заедно с още 10-15 момчета-ами затапи го бе момиче!Кажи му,че ако се прави на толкова голям и надъхан да разкара приятелчатата си и да се разберете най-накрая.Сигурно е некав голям бъзльо :-D Айде успех!

stupid0boy
12-30-2009, 15:15
Боже ама той толкова ли е пропаднал?

azida
12-30-2009, 19:07
момчето просто ревнува, но наистина убии простака с мълчание ... и потърси защита

vilityyy96
12-31-2009, 13:08

П.С. И не се самообвинявай, че си си правила кефа на морето. Той като не може негов си проблем. :) :) + :)

ErRoR19
12-31-2009, 13:37
Кажи му ще викна моя приятел, да го наречем Б, той ще викне и неговите да ги наречем О и най-големия Й и те ще ти хварлят една гора Б.О.Й :booooomb: :x :x

jimei
12-31-2009, 17:36
Кажи на баща си, пък той ше земе една дъска с пирони и ше му е** майката на тоя.

Или ако си от София ми кажи, ше отидем ше му счупим мазния фейс.

gabiiTu
12-31-2009, 18:46
Ае кажи му, че ,когато е имал шанс да те има го е пропуснал,а сега,когато видял една снимка с друг и подивял не е твоя вина! Иии да внимава кво прай,за да не му почерниш ти живота...
Защото така както казваш от тея 'звездите' всички се интересуват от тях. И винаги можеш да пуснеш слух тук и там той кво праел или за някоя тайна да си измислиш или нещо такова и на него ще му стане супер гадно! ;)
Ама иначе баси педала тоя.. .Аз ако бях на твое място леле..луд щях го прая! Само на звезди щеше да ми стане!!

lilincituuuu
12-31-2009, 19:03
КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат к***а. Момчетата наричат к**ви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе! :-x
и аз!! мале.. наистина.. ак0 си 0т варна.. давай г0 тука.. напрао.. няма да има кой да те защити лии.. :x

Neopitom3na
01-01-2010, 20:11
мога да кажа само, че и двамата сте много тъпи :?

JANETKA
01-01-2010, 21:10
мацка, няма никаква идея как да ти помогна или какъв съвет да ти дам. но не се предавай и имай вяра , че всичко ще се оправи. от темата ти разбрах , че вие не сте имали никакви кой знае какви отношения , но не разбрах защо те тормози толкова. няма смисъл да е само заради една снимка.
според мен той мисли , че сте имали някаква връзка и ти си му изневерила.
ако няма кой да те защити , трябва да намериш начин да се оправиш сама . предполагам , че като ,,звезда ,, на града и той си има мръсни тайни. карай я по- спокойно , ако трябва се прави , че не го забелязваш или че не съществува. това е изпитан метод . аз лично съм била подлагана на тормоз само заради един разговор с момче от съседния клас и повярвай ми , когато си единственото момиче в класа , всички те ревнуват . покажи му , че не той , а ти отговаряш за живота си и за това , с кого ще излизаш или с кого ще се снимаш!
при мен имаше ефект . дори сега ходя с момчето , заради което станах черната овца. не се притеснявай , всичко ще се оправи.
пиши , за да разберем какво е станало!

beachy_bunny
01-01-2010, 21:20
КАто те бутне го буташ и ти! Не позволявай такова държание към себе си! Унижи го пред приятелите му! Кажи му, че не е имал смелостта да ти покаже, че те иска, а сега ревнува. Не се чувствай виновна, заради това че си се забавлявала с др момче. Да не ти пука, че те наричат к***а. Момчетата наричат к**ви тези момичета, които не ги ебават. Че и ще ти посяга, смятай какъв е долен.. Ако си от Варна ще го оправим този.. Аве мн се ядосах бе! :-x
и аз!! мале.. наистина.. ак0 си 0т варна.. давай г0 тука.. напрао.. няма да има кой да те защити лии.. :x

Мафията на варналийките :D

lilincituuuu
01-01-2010, 21:22

Мафията на варналийките :D
мдап :P :lol: не, аз чесно говоря, ако е от варна.. напрао му е бедна фантазията колко сме жестоки ние, варналийките :-D :-P

Jenny2313
01-02-2010, 00:23
Така си е! Кажи му в лицето, че е жалък, защото очевидно не може да те има и това го побърква, кажи му, че е недорасло малко копеленце и е под нивото ти. Ако има малко мозък, че да разбере какво си му казала и малко самоуважение ще спре и ще осазнае какъв е мизерник!

PuFfyy
01-04-2010, 16:05
Аууу тва е ужасно да се оставиш да те тъпчат! В никъв случай бе не се предавай :shock: Не знам има ли чувства към теб или не ,но това е супер тъпо и изобщо тея дето се правят на ЗВЕЗДИ са най-големите боклуци ! Мислят се за много интересни,а всъщност са паднали адски ниско за да си мислят,че са нещо повече от останалите :? Моят съвет е следният : не се предавай,не се оставяй да те тъпчат ! Айде горе главата помоли някой за помощ айде успех :)

mOBSCENE
01-04-2010, 16:55
Точно в такъв момент трябва да си кучка :) Не му позволявай да те тъпче.
Покажи му кой е човекът 8)

mOBSCENE
01-04-2010, 17:00
Я я кажи от къде си?!
Ако си от близко нищо чудно да се опитам да ти помогна :-)

izlishna
01-04-2010, 17:03
Никога няма да позволя на някого да ме тъпче.. :) Не го прави и ти!

cococanamito
01-04-2010, 17:16
плащаш 200 лв и го смазват от бои и повече не те поглежда

Alex4o0o
01-05-2010, 17:28

+ :o

myNameIsImmortal
01-05-2010, 17:40
Момиче.. момиче..
Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..

Всеки проблем има решение!
Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..

Затова действай!
Трябва да се реагира!

LuxurySk0B
01-09-2010, 15:42
Някой здрав анабол да го набие и това е

mArChEtYy
01-09-2010, 15:51
OMFG :-D

whitebunny
01-09-2010, 18:20
и кфо се гаври все едно не е имал шанса да бъде с теб той си го е пропилял сам си е виновен и щом се гаври така не е нищо осабено тогава не е никаква звезда а само надут пуяк без какпа мозък който обича да гледа как другите страдат пък и нали между вас нищо не е имало само чат какво очаква да се пазиш само за него ли :?

whitebunny
01-09-2010, 18:28
Момиче.. момиче..
Фашай майка ти и в полицията, след което подавате жалба за физическо и психическо малтретиране.
Зимате си адвокат, даваш имената на хора които са виждали как те удря и т.н. и започва делото. Изваждаш си медицинско, правят разследване, изкарват го виновен, глоба 2000 лева на ущетения (т.е. на вас) от 1 до 3 години предусловно (така май се водеше, което означава че ако от 1 до 3 години има някакво провинение за което бъде повдигната жалба срещу него отива в затвор, или ако няма годините в изправителен дом)..

Дейсвай, защото и аз когато бях лапе на по 13 години минах по тоя път.. само че ме бяха изнудвали и малтретирали за да давам пари и то от 23 годишни.. и понеже бях малък мислих като теб, че ако кажа след това ще стане по лошо.. та с ами опирали ножове, стълка, удари с боксове и т.н. и ми изпмъкнаха 5000 лв.. след което събрах смелост и казах на наще, белязаха се 150 лева по банкноти от 10 и 20 лева, записаха разговор в който казваше че парите му трябвали, че щял да ме пребие ако не съм му ги занесъл до обяд и всичко на висок тон казано.. след което му предадох парите, хванаха го с тях, доказаха че са мои (бяха белязани) и след това го осъдиха..

Затова действай!
Трябва да се реагира!
просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащите

Dimana99
01-09-2010, 18:31
А защо движеш с него не можах да разбера...

darsit0
01-09-2010, 18:45
Момиче.. момиче..

Затова действай!
Трябва да се реагира!
просто не си струва да се занимава с адвокати ще се влачат на тоя съд поне година ще е по добре да си хване някой здрав само да го сплаши и оня ще се насере в гащите

според мен наистина чак до съд не е нужно да се стига... но кажи на вашите и ако се притесняваш че после ще те подиграват че си се уплашила и си казала на родителите си, просто се прави че не чуваш подигравките. на мен веднъж ми се случи нещо подобно (не ми се разказва) и като пристигнаха нашите стана страшно.... и от тогава никой не смее нищо да ми каже 8) та искам да ти кажа че няма лошо да кажеш на вашите