Влез

View Full Version : Потребителят Joc. Молба към модераторите.

SWASTIKA
11-29-2009, 12:21
Привет на всички. Предварително се извинявам за безсмислената тема в този раздел, но съм афектиран от един потребител.

Почти винаги когато пиша някакъв пост, потребителят "Joc", цитира и много грубо казано, осира постовете ми със селяндурска доза сарказъм, ирония или просто изцепка.

Знаем, че всички могат да цитират постовете на другия, но мисля, че това е малко прекалено.

Искам да първо да помоля него - Приятелю, ако си обратен и искаш да ми кажеш, че ме харесваш, това не е начина. Бъди културен и ми напиши едно ЛС, обясни ми се в любов, от което пък ще последва отговор, който никак няма да ти хареса. Ще бъде пълен с ценизми и ругатня по адрес на хомосексуалните индивиди.

Не съм обратен, имам си жена. Вече спокойно можеш да ме оставиш на мира, защото аз не си падам по такива като теб.

Другата причина е малко вероятна, но е възможно да ми завиждаш за нещо, защото не би тръгнал да цитираш някой псевдо - имбецилен задръстеняк с 400 грешки в 500 думи.

Казах му по мъжки да спре да ме цитира и, че така би запазил мъжкото си достойнство, но той не и не, явно го влекат женските маниери.

Какво ме подтикна към тази тема?

Неговият последен пост към мен:

умри бе

Ще помоля модераторския и администраторския екип, сериозно да разгледат неговото присъствие тук и отношението му към другите потребители.

Никой не е дошъл в този форум, за да бъде мачкан и обиждан.

Апелирам да направите нещо по въпроса, ще съм ви много благодарен.

Поздрави, Свастика. :)

Joc
11-29-2009, 12:32
:lol: оплачи се на майка ти ако искаш

а и да ти пикая на темите копирани по 1000 00000 00000 изречения, в които няма грам мисъл...

SWASTIKA
11-29-2009, 13:46
Безнадежден случай си. :)

Disrespect
11-29-2009, 13:55
тоя ДжоУк и аз не мога да го понасям..

Canis_Dirus
11-29-2009, 14:02
Бан и за двамата!

nebma
11-29-2009, 14:17
И канисчо зе да ме цитира напоследък, малко ми е притеснено.....

Canis_Dirus
11-29-2009, 14:19
Страх ли те е?

SunSmile
11-29-2009, 14:22
С какви глупости се занимали "големите" :?
Живота ви да не е форОма бе.... :lol:

nebma
Страх ли те е?
МНОГО :shock:
Да не земе просто да дойдеш с наци мобила си
:shock:

Jumbie483
SWASTIKA, попринцип уважавам мнението ти, но ако не си забелязал не само ти си център на такъв "тормоз" в този форум.
Знаеш, че ако не му обръщаш никакво внимание, Joc ще спре все някога. Явно и на теб ти е кеф да се забъркваш в такива плетни.
Не, че го защитавам, но е глупаво да се иска бан, само защото лази по нервите на някой потребител.

пп: наскоро не съм чела твоя тема или мнение, в което да не споменеш жена си.. направи една тема и специално за нея : )

RAWRRR
11-29-2009, 14:27
^ Жена му е красива и руса, първо са се мернали в Оксфорд, където Свастика е учил.Било е любов от пръв поглед.Но същинската свалка между тях е станала в модната агенция преди 2 години,когато Свастика беше модел.

Всичко това е достоверна информация, Свастика сам е споменавал тези завидни детайли от живота си.

Бан и за двамата!

Joc
11-29-2009, 16:36
стига бе, свастиката има 80 регистрации...
аз just one

EarthShaker
11-29-2009, 17:00
като глобал си.. да не живееш тука, бе?

x3eme
11-29-2009, 18:49
за разстрел сте и двамата

amk933
11-29-2009, 19:09
SWASTIKA, на колко години си? *риторичен въпрос*

Женен си. Не си ли разбрал до сега, че, ако обръщаш внимание на всеки срещнат, трябва да се гръмнеш. И, ако ти е такъв проблем, защо ни занимаваш всички, ами не прати едно ЛС на някой мод или на мачока? :-o

MrBig
11-29-2009, 20:57
Според мене тук се опитва да се наложи някаква нова политика от модериращите.Оставят сайта на самокнтрол на самоизяждане на потребителите един с друг ,а някои модератори нарочно провокират и подклаждат огъня и гледат сеит.Ама така няма да стане и вече на няколко места в електронни издания се изписа ,че реномето на уж номер тийн сайта в България пада главоломно ,именно защото е оставен на произвола на съдбата и се е превърнал в едно/цитирам дословно/ "препълнено бунище,изпитващо крещяща нужда от рециклиране".
А ти пък с тази твоя тема не знам какво целиш.Не виждам да има нещо толкоз грубо,селско,убидно,явно защото не виждаш какво става в раздел "СЕКС - най-коментирата тема в тази възраст".Ето това е логото на раздела ,което като отворите форума ви псореща.Но разочарованието е пълно като влезете там.Наистина!!!Решението е пълно зачистване на форума от разни сдухани теми,не само дас е заключат,подмяна на модераторите за да може да се актуализират и да са в крак с това ,което става тук.Нека ИнвесторБг обърне повече внимание на тези препоръки,нали все пак това е раздела за критика и препоръка пък и все пак този сайт носи някаква печалба на собственика....

BeezyJey
11-29-2009, 21:48
стига бе, свастиката има 80 регистрации...
аз just one

Айде бе ,айде бе :lol: