View Full Version : Вярвате ли в сънищата и съновниците.
roshlichka
11-30-2009, 07:15
Ами тази вечер сънувах че мъртвата ми баба е жива и си говорим и т.н. и проверих в съновник какво означава и ми излезе
Mъртвец ако сънуваш жив, пази се от болести. ако говориш с него, в семейството ще има смъртен случай.
Та сега ми хвана страхх.. кажете вие вярвате ли на това.
Jumbie483
11-30-2009, 11:02
Не всичко е вярно, има много неверни неща в съновниците.
Аз съм неутрална.. Понякога вярвам, понякога не, зависи 8-)
someonerandom
11-30-2009, 11:02
Не вярвам в съновници и такива неща...според мен са глупости.Мисля,че всичко,което е било предсказано от съновник и се е случило,е пълна случайност,така че според мен няма за какво да се тревожиш
myl0weee
11-30-2009, 12:48
аз вярвам в сънища и имам собствен начин за тълкуване. Винаги ми се сбъдват. Сънувам постоянно. Не се притеснявай, никой няма да умира или да се разболява. Духът на баба ти е дошъл в съня ти да те види, да разбере как си. Дори да ти се струва смешно- така е. Аз също сънувам моя дядо, пра дядо, пра баба и вуйчото на мама. И се радвам, че ги сънувам.
еми може да се каже.. бях сънувала че някви хора ме прибиват и ме хвърлят през няква тераса и после като четох било на скарване с приятел..
не повярвах и се изхилих ... ама след 1-2 дни се скарах с най - добрата ми приятелка и до ден днешен не ми говори..
Смятай :-o
от тогава много съм се наплашила ..
anonimchetou
11-30-2009, 15:40
да вярвам и доста често ми се случва да сънувам даден човек или място и на следващия ден да стане въпрос за този човек или да отида на даденото място поради някакви причини.. не вярвам тва да са съвпадения.
че сънищата имат някакъв смисъл-вярвам,но че съновниците много точно определят съня-не.съня е въскупност от много сутиации и хора и за да добиеш представа за какво става въпрос,най-малкото,което трябва да направиш е да търсиш значението на всяко нещо,да си записваш и после да ги обединиш в един извод.аз лично не бих се занимавала часове да се разгавам сънищата 8-)
недей винаги да вярваш на такива неща :? ;)
AutomatiC
12-02-2009, 12:24
аз вярвам,ако пише само хубави неща :D лошите не ги считам..
Не,моите сънища никога не са се сбъдвали
Neopitom3na
12-02-2009, 16:55
нем
dakata123
12-02-2009, 17:14
И мойте нокога не се сбъдват. То по добре, защото сънувам всякакви глупости :lol: . Ама имам няколко сънища, които искам да се сбъднат. 8) 8) 8-)
billytalent
12-02-2009, 18:57
Понякога вярвам
човек сънува ВИНАГИ!!! но помни съня си, когато е спал леко.
попринцип спа много дълбоко и не помня да съм сънувала вобще .... но днес сънувах дъъъъъъълъг сън, само го написах, без да го тълкувам. повечето интересни си ги записвам. имам много развинтено въображение и всички ми се чудят на глупостите :D
единствено следя хороскопа си, почти винаги се сбъдва, това което пише :)
ти не се безпокой :) всичко ще е наред
flowerlina
12-02-2009, 20:29
Не вярвам