View Full Version : Може ли?
Shadowsogirl
11-30-2009, 14:16
Може ли чрез изследвания на кръвта да се разбере, че човек пуши? Много ми е чудно. В смисъл тая седмица ще ходя да си правя изследвания, обаче днеска не се усетих и изпуших една цигара и сега малко се притеснявам.. Вярно, че въпроса е глупав, вярно, че ще кажете да не съм пушила, ама какво да направя.. Станалото станало. Само че пуша две цигари в месеца и не си заслужава заради това да стане някой скандал . Та, ако може да ми отгорите..
black_baby
11-30-2009, 14:22
Мисля че не може така че спокойно :)
Може ли чрез изследвания на кръвта да се разбере, че човек пуши? Много ми е чудно. В смисъл тая седмица ще ходя да си правя изследвания, обаче днеска не се усетих и изпуших една цигара и сега малко се притеснявам.. Вярно, че въпроса е глупав, вярно, че ще кажете да не съм пушила, ама какво да направя.. Станалото станало. Само че пуша две цигари в месеца и не си заслужава заради това да стане някой скандал . Та, ако може да ми отгорите..
Ако майка ти или баща ти пуши у вас много лесно може да излезеш пасивна пушачка. ;)
Може поне до колкото имам спомен маика е лекар и мисля че съм я питал този въпрос ма кфо ти пука и да те фанат и не скоро или късно ще разберат :)
domination572
12-01-2009, 02:56
Хаха ми да го беше мислила тва преди да пушиш бре
Shadowsogirl
12-01-2009, 03:36
Да съм мислила, ама не съм мислила.. Значи може да мине номера с пасивното пушене?
MillioneOneDollar
12-01-2009, 03:48
можеш =)
aloveyou
12-01-2009, 12:04
Незнам..Май не става..
Shadowsogirl
12-01-2009, 18:15
Утре ще са ми изследваниятата - кръв и урина... Ще се надявамм да не се разбере, щото иначе става лошо... Просто още не съм готова да разберат. :(