Влез

View Full Version : Терор от страна на семейството

thoronaro
11-30-2009, 15:54
Значи майка ми и баща ми направо ме побъркват.Въобрази ли са си,че съм много слаб.Аз съм момче на 19 и тежа 64 кила и съм сигурен,че това е напълно нормално,но не и за мойте родители.Като се приера й познайте какво има за ядене-поне две готови манджи,полуфабрикати,десер ти от вида на-торти,сникерси.марсове,шок� �лади,всякакви млека,различни чипсове.
След като виждат,че не съм пипнал нищо те така грижливо ми носят млекцата с лъжичка или ми нарязват плодове и тн.Стига се дотам да изхвърлям млеката в тоалената чиния и да подарявам шоколадчета на просяци.Вече незнам какво да направя.Колкото пъти засягаме тази тема те все почват нещо от сорта на- ще се поболееш така нищо не ядеш,ще хванеш някоя болест.Аз си яда нормално,но те ми сервират в такива огромно порций,че една трета ме засища и те идват и ми казват - ама ти пак нищо не си ял може ли така.Дайе някакви съвети,че се побърквам.Между другото и двамата са с наднормено тегло.

BeezyJey
11-30-2009, 16:21
EEEхх...много са ти яки родителите бе :D Е, са аз не съм дебела ,че наште да не слагат чипс за десерт..ама исках да попитам ... ДАНОНИНО ЛИ ТИ ДАВАТ ? 8-) :razz:

dakata123
11-30-2009, 16:23
и аз такамн ме дразят като почна: "неска пак нищо не си ял на обяд" , "защо не ядеш" и т.н. Казват ми, че съм много слаб, ама съм си добре аз съм на 13 и тежа 55 килограма. Те сигърно искат някое прасе на 13-14, 80 килограма.

JeanClaudeVanDamme
11-30-2009, 16:52
ЗАЩОТО СТЕ ДЕЧККОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗАТОВА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ЯДЕТЕ!

И още нещо,вие се радвайте,че има кой да ви кара да ядете,щото има такива деца които и да искат да хапнат нещо,немогат да си го позволят!

viksit0y
11-30-2009, 18:45
И още нещо,вие се радвайте,че има кой да ви кара да ядете,щото има такива деца които и да искат да хапнат нещо,немогат да си го позволят!
+1

Rivas
11-30-2009, 19:11
ЗАЩОТО СТЕ ДЕЧККОВЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ЧУСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ! ЗАТОВА ЩЕ ВИ КАРАТ ДА ЯДЕТЕ!

+ :!:

Rofl4e
11-30-2009, 19:54
тема ебавка :?

mrtn
11-30-2009, 20:27
Това не е терор, а имаш просто загрижени родители, може само да се радваш :)

amk933
11-30-2009, 20:38
Аз съм на 16 (почти 17), 175см и тежа 57кг и познайте какво е в нас? Психотормоз с яденета, манджи, плодове, бонбони, чипсове к'вот се сетите. Ама аз пак не ги ям... 8-)

Rhype
12-01-2009, 15:48
Аз съм на 16 (почти 17), 175см и тежа 57кг и познайте какво е в нас? Психотормоз с яденета, манджи, плодове, бонбони, чипсове к'вот се сетите. Ама аз пак не ги ям... 8-)

Същата работа е при мен и аз съм подчти на 17 - 179 см на 59 кг.И като са си втълпили ,че съм слаб :D Обаче кво ми дреме ;) Пък аз ям прекалено много и хабя много енергия и затова не мога да натрупам маса.
И като си втълпят ,че задължително трябва да ям по 3 пъти на ден ,аз ям по 5-6 и не ми вярват :D И все пак това си е техен проблем :D

DieselBlood
12-01-2009, 17:02
Майната ви,аз съм 98 кила,ама съм 194 санта висок и си изяждам 3 пъти повече ядене от наще и не ме бърка. 8-) 8-) 8-)

torino
12-05-2009, 23:34
да си момче на 15-16-17 и да тежиш под 60 килограма е смешно откъдето и да го гледаш..пълни путки сте значи

anity92
12-06-2009, 00:13
аууу и наще са същитее :? .. аз преди бях доста пълничка и се хранех обилно и честоо 8-) обаче по миналото лято отидох на гости на братовчедите си в софия и от притеснение ли незнам какво нищо не ядох ;dd и след като се прибрах у нас просто бях отслабнала драстичноооо :shock: от 50 килограма станах 41 .. и сега наще всеки път: "яж бе ще се разболееш" след тях е баба ми: абее защо не ядеш кокалите ти се виждат" другата ми баба и тя е такаа и направо да не са ви на главатаа ;xx

а относно проблема ти ..храни се нормално и гледай да не станеш като вашите защото доста от родителите с наднормено тегло въвличат и децата си в този проблем .. не значи че те като са пълни и ти трябва да си като тях ..
може да ядеш често но както се казва по малко / и като казвам по малко не означава изобщо да не се храниш ;dd / ..

та така друго решение не виждам .. айде успехх : ))

Zod
12-06-2009, 13:45
Терор? Някои отгоре спомена вече, те са загрижени за тебе, нищо друго..

clever
12-06-2009, 14:12
Аз си яда нормално :lol:

по темата-нормално родителите да се притесняват ..
кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб :lol: :lol:

егати терора е тва няма що :razz: да ти дават Сникърси и Марсове :razz: :razz: ттцтцтцтцтцтц........ :lol: :lol:

thoronaro
12-09-2009, 15:53
[quote=thoronaro]Аз си яда нормално :lol:

по темата-нормално родителите да се притесняват ..
кажи им че момчетата в тийнейджърската възраст имат много бърз метаболизъм и че е нопмално да си слаб :lol: :lol:

егати терора е тва няма що :razz: да ти дават Сникърси и Марсове :razz: :razz: ттцтцтцтцтцтц........ :lol: :lol: [/quot
Ти се смей ама да не ти идва на главата през пет минути родителие ти да ти носят храна и 56 пъти на ден да чуваш колко си слаб,че дори да те заплашват,че ще те водят на лекар.Мега досадно и нетърпимо е.