Влез

View Full Version : Е*ахти съучениците

loveUpeps4o
11-30-2009, 18:05
Значи от 1 седмица ме е ударила както един приятел казва "куродръвицата" xD смисъл постоянно се заглеждам по момичета (нормално на 15 съм и съм в ново даскало :>), ама ми прави впечатление, че никой от моите съученици не се заглежда по женски о_O. Сега някой ще каже "еми момчетата си мислят за уроците и за училището"е да, ама не : / постоянно са им в главите някви глупости от типа кой какъл левел е на WoW или кой колко фрага направи на CS :x . Когато им посоча някое хубаво момиче веднага почват "тая е грозна, урунгел, не знам си каква..."
е***ти хората :X :X :X
P.S 1 Темата не е проблем, но ми олекна като се изказах xD
P.S 2 Стана малко дългичка за тва спирам до тук..... :-D

MadeOfWater
11-30-2009, 18:43
Лапета.. ;)

YouKnowImBetterThanYou
11-30-2009, 18:59
Просто ти се правиш на голям, а вярвай ми - сега точно му е времето все още да цъкаш игрички на игрички на PC-то. Нататък след 17 едва ли ще имаш това време, с което разполагаш в момента.

ivcheto0o
11-30-2009, 19:17
охх о6те са лапета ама и едва ли 6те поумнеят в близките 1-2 години 8-) не им обръ6таи внимание и както казаха преди мен ти се разива6 напълно нормално,намери си компания с твоите интереси

BeezyJey
11-30-2009, 19:25
Твоите приятели явно още не са тИЙнове.. :D Абе ти не им обръщай внимание ,ами си се заглеждай ве 8-)

dakata123
11-30-2009, 19:26
Момче, ти си 1000 пъти по-добре от тях, няма си пилееш живота с компютърни игри я. Хода земай някоя по-яка съученичка, а за тея ГЕЙмърчета остави грозотийте, ако има такива де.

Pwnmaster
11-30-2009, 19:33
Просто ти се правиш на голям, а вярвай ми - сега точно му е времето все още да цъкаш игрички на игрички на PC-то. Нататък след 17 едва ли ще имаш това време, с което разполагаш в момента.
^This.

teenems
11-30-2009, 19:49
и пука ти кво прави някой задръстен и затлъстял сульо,дето знае само да си залепи големия мазен гЪЗ на компа .
и да води задръстен живот ,еми фък тогава и да не ти пука.
те сигурно са с вежди тип : MAZDA и нещо такова ,тЕЙ че нека чакат да ги огрее слънцето с CS :-o

http://autorelease.ru/images/thumbs/1010x758-mazda_logo-4002503187ed36991532249afc7faf36-wm.jpg - веждите :lol:

Biskfitka
11-30-2009, 19:55
Ти си си добре за годините.Нормално е да се заглеждаш по момичета-те момчетата от 11-12 годишни почнаха вече (виждала съм такива случаи...смешна работа е ;д )...Съучениците ти явно още си имат повече ''детско'' в тях (както казваше една позната;д ) и се интересуват повече от игри и т.н...

martin92
11-30-2009, 21:44
Изобщо не се притеснявай и не се води по това, което те правят! В това, че се заглежадаш в момичета няма нищо лошо, то сега му идва момента на заглеждането. А за сладурите от твоя клас какво да кажа. Пределно са ми ясни, в моя клас също се броят на пръстите на едната ръка по-свестните момчета, все едно някой ги е подбирал да са толкова тъпи и ограничени хора, че няма и на къде повече. Разбирам те напълно, гледай да се движиш с някой свестен ако има в класа, поне да не си сам. Успех!!! :)

PurpleDream
11-30-2009, 21:53
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lentinko
12-01-2009, 08:21
И в моя клас всички са така какво да се прави ... :o

dakata123
12-01-2009, 08:40
Вече е нормално и на 10 да се заглеждаш и да имаш гадже. Все пак детсата на по 13-14 правят секс. Няма какво да се лъжем и аз имах гадже 3-4 клас. Сега съм на 13 и харесвам момиче на 12 и к'во нещо лошо ли има.

DjPiRgOs
12-01-2009, 09:41
Заглеждай се да не ти пука а съочениците ти са пулни лапета

Pwnmaster
12-01-2009, 11:04
Последните двама писали в темата могат да обърнат внимание на училището, а не на гаджетата.

DieselBlood
12-01-2009, 11:33
Аз пък не виждам какво лошо има в това момчета да си играят на компа.И откога има определена възраст за игра на компа?Аз съм на 16 и съм нямал гадже досега,ама не съм седнал да се оплаквам.Кой каквото иска да прави.И на тях ще им дойде времето.

mrtn
12-01-2009, 11:48
Такива са им интересите на тези момчета няма какво да се ядосваш

loveUpeps4o
12-01-2009, 12:04
Не, напротив. И аз играя CS и други игри, но когато отида в училище не това е водещата тема :> . Айде остави ги момичетата на страна, но защо всяка втора тема трябва да е "знаеш ли колко фрага направих на CS и т.н" ?

someonerandom
12-01-2009, 12:18
Може би защото си в ново училище,още не с епознавате чак толкова добре и нямате общи теми

sunset_light
12-01-2009, 15:42
Най-накрая,евала!! ЕДНО СВЯСТНО МОМЧЕ!
Те ако продължават да цъкат игрички няма да имат по-голям успех от теб с момичетата.

Rhype
12-01-2009, 16:29
Значи от 1 седмица ме е ударила както един приятел казва "куродръвицата" xD смисъл постоянно се заглеждам по момичета (нормално на 15 съм и съм в ново даскало :>), ама ми прави впечатление, че никой от моите съученици не се заглежда по женски о_O. Сега някой ще каже "еми момчетата си мислят за уроците и за училището"е да, ама не : / постоянно са им в главите някви глупости от типа кой какъл левел е на WoW или кой колко фрага направи на CS :x . Когато им посоча някое хубаво момиче веднага почват "тая е грозна, урунгел, не знам си каква..."

Абе не знам що за изрод си ,че да обсъждаш твойте съученици кво правят.То си е тяхна работа.И промено аз ли съм задръстен ако някой приятел ми посочи няква дето не ме кефи.Всеки си има вкус ;)
Пък и всеки решава за себе си : )

afkforlife
12-01-2009, 16:33
Я погледни така нещата! Ако всички са свалячи, то тогава такава ревяща п*тка като теб ще си намери ли гадже ? :razz:

loveUpeps4o
12-01-2009, 17:21
За съжаление някои не схванаха идеята >.< дадох момичетата като пример, не че съм някъв "сваляч" както afkforlife ме нарече, но nevermind :>

YouKnowImBetterThanYou
12-01-2009, 17:36
Не, напротив. И аз играя CS и други игри, но когато отида в училище не това е водещата тема :> . Айде остави ги момичетата на страна, но защо всяка втора тема трябва да е "знаеш ли колко фрага направих на CS и т.н" ?

А за какво да си говорите? "Как бих и изкъртил путката на Ани от "б" клас?; Хайде да се съберем и наебем зубърката на класа!; Забелязахте ли, че Ива има луфт между краката сякаш наскоро се е праскала?..." Не е ли все едно дали си лафите за CS или "путки". Все културни и високообразователни теми.

afkforlife
12-01-2009, 18:01
За съжаление някои не схванаха идеята >.< дадох момичетата като пример, не че съм някъв "сваляч" както afkforlife ме нарече, но nevermind :>

Я погледни така нещата! Ако всички са свралячи, то тогава такава ревяща п*тка като теб ще си намери ли гадже ?

Това изречение е насочено към теб...?! Абе вие хора сарказъм не разпознавате ли ?!?!
:razz:

nedosttupna
12-01-2009, 18:50
А екстра си си бе ;д кво .. вместо да си пилееш времето с някви безмислени игрички,се заглеждай по мацкии ... и тва е ;д не ги гледай ония бебешори :-)

DieselBlood
12-01-2009, 20:03
Мале,колко си простаааа.

Functional1Neighbour
12-02-2009, 05:07
Аз лично подкрепям цъкането на игрички...но не и непрестанното им обсъждане. Определено е изнервящо, когато някой прекарва голяма част от времето си в игране на игри, а през останалото или ги сънува или говори за тях :-D

kosder
12-02-2009, 08:05
По-добре на 12/13 да говорят колко са добри на CS,а не да питат "като са свършили на килима дали майка им може да забременее"

ByK
12-02-2009, 14:14
неизживяно детство :-o

deni15
12-02-2009, 16:02
Просто на тебе ти е дошъл акъла в главата вече ;)

BladeOfMySoul
12-02-2009, 18:43
Просто на тебе ти е дошъл акъла в главата вече ;)

Почнал да се заглежда по момичета,евала акъл.И двамата учени ще станете...

Вие тъпи ли сте бе,ми нека си лафят за игри кво от това...имат си детството,което повечето от вас нямате.

TheNewReligion
12-02-2009, 18:55
Не заслужаваш отговор.

faststep
12-04-2009, 14:44
ДеЦата и съУчениците му си играят, ама и вие не е зле да посетите часовете по правопис. :)

silvana95
12-05-2009, 18:01
8-) твоите скоро ( близките 5-6 ) години нама да си хванат гаджее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ама ти се заглеждайй момичетата ни кефи тва 8-)

... е поне мен :-) :-) :-) :-) :-) :-)

chocolatee
12-05-2009, 18:55
няма нищо странно в това, че се заглеждаш по момичета
нормално е :)
а твоите приятели явно са геймъри.. просто ги вълнуват игри, а не момичета.. както теб например
гледай си женските и да не ти пука
8-)

Pwnmaster
12-05-2009, 19:41
Pff, you retards.
Той само се прави на голям.Това че момчетата имат една обща тема не значи, че те няма да си намерят гадже.
Щом толкова искаш да се правиш на индепендънт си намери група приятели с твойте интереси aka Get a life :)

plmn
12-05-2009, 19:44
цъкай си цса и не се прави на пораснал

blast
12-05-2009, 20:54
аххахаах
аз кат чета тука са чувствам някъв мултифункционален :lol: :lol: :lol:
щото съм на 16 имам си сериозна приятелка от почти 9 месеца 8-)
и въпреки тва през половината си свободно време когато не съм с нея аз или карам скейт или играя на игри :-D :-D може би щото знам че на компа едва ли не няма да има игра до 2011 която няа да върви на макс .. 8-)
а иначе ако нещо не върви .. играя на XBOX360 .. турбогъзария както казва майка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kajo
12-06-2009, 18:59

не си прав.. няма смисъл по цял ден да висиш и да цъкаш като някой идиот, дето само затъпяваш от тях.. на 15 съм и вече не гледам за игри, а за момичета :wink: :smt018

lubomirky
12-06-2009, 19:12
8-) твоите скоро ( близките 5-6 ) години нама да си хванат гаджее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ама ти се заглеждайй момичетата ни кефи тва 8-)

... е поне мен :-) :-) :-) :-) :-) :-)

зле си.

melinor
12-06-2009, 20:09
Хора спрете с тва зле си зле си всеки има право на мнение не може да налагате своето :? :? :?

lubomirky
12-06-2009, 20:28
Хора спрете с тва зле си зле си всеки има право на мнение не може да налагате своето :? :? :?

ти си по-зле.

DieselBlood
12-06-2009, 20:36
Ех,много ви се кефя като ми се правите на пораснали.Той се заглеждал по момичета и край-не са бара.А пък другите цъкат игрички-те са бахти шибеците,нали.Ходи си лягай и не ми се прави на пораснал.Шматка със шматката ти. :x :x

melinor
12-06-2009, 20:54

ти си по-зле.
... и защо?

lubomirky
12-06-2009, 21:10

ти си по-зле.
... и защо?

знам ли те, просто нЕмаш мозАк.

naigotiniq
12-22-2009, 18:48
Е ари да почваме цс-а :lol:

elito0o0o0
12-22-2009, 19:11
В моя клас е същото ! Гворят кой е направил повече фрага на Dota, Говорят за Starcraft.. Говорят също колко точки са събрали на еди коя си онлайн игра.. ии нек`ви такива. Пълни смотаняци ти казвам.. Един от моя клас е ама много смотаан,многоо.. обаче се прави на важен и ми е супер смешен. Ходи некъпан 2 седмици.. гащите му обиват под мищниците,с 1 и същи чорапи ходи по цяла седмица,една блуза я носи по 2 3 седмици без почивка,но пак и пак се прави на важен. Винаги за каквото стане дума и ония се обажда неподготвен.. Квичи кат прасе като вика.. абее... Или пък тоя дето седи с него.. Той е някъв бавноразвиващ !.. Ако правим няк`ви упражнения в учебната тетрадка,той гледа в учебника.. като го дигне госпожата да чете някое упражнеие или текс той незнае къде сме... Винаги му падат няк`ви учебници в час.. Или пък един друг ,дето е 90 кила сигурно и е 160см висок.. Прилича на глиган и се смее, така,все едно колят прасе.. Прави се на интересен щото тренира кик бокс :lol: А аз см сигура,че ако го ударя един път в корема ще се свие на топка и ще почне да се търкаля :lol: оф.. още мога да ви говоря за изродите в моя клас ,ма ме мързи да пиша :lol: ..

clever
12-22-2009, 19:38
не им обръщай внимание :lol:

gret4ety
12-23-2009, 07:10
Това е нормално. Ти сигурно си по зрял и повече те влекат момичетата. Бушуват ти хормоните :lol: А тези които си говорят за WoW или CS не са си доизживяли детството. Ти се радвай че не говорят за мода или лакове за коса че вечее... :-D

pZ Ивана - Смукача :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

shokoladovakaramelka
12-23-2009, 10:25
еми намери на кой друг да разправяш за мацките :D тея явно са някви задръстени :-o ама внимавай шото с който са събираш- такъв ставаш :-P

soul1199
12-23-2009, 11:22
аз съм момиче и въпреки тва всяко междучасие слушам,как наще момчета не спират да говорят за wow или за cs,абе,кво да правиш-пубертет

slanchicety
12-23-2009, 12:52
Детска им радост ..

DieselBlood
12-25-2009, 01:17
Аз едно не разбирам какво ви пречи хората да си говорят за игри????За какво очаквате да говорят-за това как са се напили и как са повръщали по пътя ли?????

Zarity
12-25-2009, 09:39
Лапета.. ;)

Mitara6ki
12-25-2009, 10:49
Всеки се развива различно, но рано или късно всичко опира до момичетата :D И аз в 7-8 клас говорех много повече за игри, от колкото за момичета. Сега примерно игрите ги заместиха колите :grin: , но пък и жената има голяма роля в живота ми вече, така че както казах всичко е строго индивидуално.

Unendlich
12-25-2009, 16:54
Всеки със своите интереси ;)

Ти говориш за момичета, те ти говорят за игри. За теб ти си си готин, ама те не са. Както и обратното. ;) Гледай си, за гледане пари не взимат (все още) :lol:

toncho883
12-25-2009, 17:00
В моя клас е същото ! Гворят кой е направил повече фрага на Dota, Говорят за Starcraft.. Говорят също колко точки са събрали на еди коя си онлайн игра.. ии нек`ви такива. Пълни смотаняци ти казвам.. Един от моя клас е ама много смотаан,многоо.. обаче се прави на важен и ми е супер смешен. Ходи некъпан 2 седмици.. гащите му обиват под мищниците,с 1 и същи чорапи ходи по цяла седмица,една блуза я носи по 2 3 седмици без почивка,но пак и пак се прави на важен. Винаги за каквото стане дума и ония се обажда неподготвен.. Квичи кат прасе като вика.. абее... Или пък тоя дето седи с него.. Той е някъв бавноразвиващ !.. Ако правим няк`ви упражнения в учебната тетрадка,той гледа в учебника.. като го дигне госпожата да чете някое упражнеие или текс той незнае къде сме... Винаги му падат няк`ви учебници в час.. Или пък един друг ,дето е 90 кила сигурно и е 160см висок.. Прилича на глиган и се смее, така,все едно колят прасе.. Прави се на интересен щото тренира кик бокс :lol: А аз см сигура,че ако го ударя един път в корема ще се свие на топка и ще почне да се търкаля :lol: оф.. още мога да ви говоря за изродите в моя клас ,ма ме мързи да пиша :lol: ..

Интересно ми е да напишеш на тебе к'во ти е в главата по цял ден ? И да видим някоя твоя снимка да преценим дали си малко по-добре от гореописаните момчета :|

elito0o0o0
12-26-2009, 08:59

Интересно ми е да напишеш на тебе к'во ти е в главата по цял ден ? И да видим някоя твоя снимка да преценим дали си малко по-добре от гореописаните момчета :|Найш к`во? Боли ме фара за тебе,яснооо!?? Аре марш,че ми писна във всяка тема да ми се правиш на господ.

Margoto0
12-26-2009, 09:10
Хах,а при мен е точно обратното.Само за гаджета,секс кой, с кого спал и тн. се говори. :(

kolio94
12-26-2009, 09:17
просто си заобиколен от геимъри .кфо ти пука ще намажеш лесно :lol: нема конкуренция уреден си напрао :D

XTREMEFREERIDE
12-26-2009, 09:50
Лапета.. ;)

:razz:

loveUpeps4o
12-26-2009, 09:59
просто си заобиколен от геимъри .кфо ти пука ще намажеш лесно :lol: нема конкуренция уреден си напрао :D
:D

DieselBlood
12-26-2009, 10:40
За пореден път се удивявам от вас.Кой е казал,че има определена възраст за нещо,а?Мога да ви кажа,че бащата на един приятел е на 48 години,ама си играе CS и WoW.Е и ???Като почнете:Тоя бил лапе,оне бил не знам си какво.

meganet
12-30-2009, 15:11
Абе нали ти ги гледаш оставяй другите :D

Luscious_Heart
12-30-2009, 16:02
Повярвай ми, много по-добре е да се зарибява с мацките, отколкото да не премества гъз от компа цял ден!
Нека от тийн се учи. "Дупчи, дупчи, синеее, докато си млад!" :lol:

Anva
12-31-2009, 14:04
В моя клас поотраснаха вече. Ама сега има няколко, който продължават да не гледат към момичетата, за тях се притеснявам... :D. А, евалата пич, продължавай така, ако има готини момичета в класа, какво чакаш?! :)