PDA

View Full Version : Не ми харесва какъв секс правим!



vaniya
11-30-2009, 21:25
Здравейте. На 19 съм и съм вече от година с приятеля ми, правили сме много секс, в какви ли не пози, къде ли не. Проблемът е там, че в последно време изобщо не ми харесва какво става в леглото. Не ми се вярва да сме си омръзнали, защото той много си иска, колкото и тъпо да звучи, и аз го искам, преди да ме е пипнал където и да е, колкото и зле да звучи пък това. Имам чувството, че се самозадоволява с мен вместо с ръката си и не мога да ви опиша колко зле се чувствам след секс. Изобщо не се старае да ми достави удоволствие, мисли си, че удоволствието ми се крие в това да ме хване за задника или направо отдолу, с извинение, и съм готова. И може би бих била, ако всичко става набързо с някой човек за който не ми пука, нито от когото очаквам да му пука за мен. С всяко едно негово докосване имам чувство, че цели собствената си по-голяма възбуда, не моята, сменя позата точно когато ми стане най-приятно, абе отвратително е, хора, даже като се замисля за това и ми се отщява всякакъв секс, който старателно се опитвам да избягвам напоследък, а той, разбира се се сърди. Не ми отказва френска любов, но пак все едно го прави за собствената си възбуда или за да му 'върна услугата'. И аз обичам нестандартния, дори понякога по-груб секс, не съм отказвала нищо, но и аз понякога имам нужда да правя любов,а не да ме чукат като животно.А той изобщо вече не влага никакво чувство в тоя акт, всичко прилича на един гаден порно филм. И най-гадното е ,че всичко останало е прекрасно във връзката ни. Той се грижи за мен, аз се грижа за него, аз го обичам, той ме обича, ревнуваме се по малко, караме се по малко, просто перфектната връзка .. но за съжаление, трябва да спомена, голяма част от връзката е секс, а с всеки такъв, по нещо от мен си заминава и поражда купища други проблеми. И не знам защо се промениха нещата, преди беше по-различно, по-внимателно. Знам, че най-удачно ще е да поговорим, защото нещата почват да тръгват наникъде, но как!? Как да му кажа тия неща на човек, който си мисли, че всичко е ок или по-лошото; ще ми изкара моите кирливи ризи, за които аз не съм и подозирала например?! Как да кажа на човека, когото обичам и в който все още съм супер влюбена, че след всеки път, когато го правим, почвам да намразвам секса? Съжалявам, че е толкова дълго, но моля ви, поставете се на мое и място и ми дайте съвет. Благодаря!

nofi
11-30-2009, 21:33
Не се страхувай от собствените си "кирливи ризи" :) Наистина поговори с него, звучи банално и изтъркано, но не можеш да направиш нищо по-добро от това да му обясниш чувствата си. Всички сме хора и всички грешим понякога без да го осъзнаваме. Може би твоят приятел в момента прави подобна грешка. Просто сериозно му кажи всичко, което пишеш тук без да го обиждаш. Големи хора сте, обичате се, разбирате се. Проблемите, които са между вас двамата можете да решите само с разговори. Мълчанието и отказа от секс няма да доведат до нищо положително. Помогни му да го преодолеете заедно. Секса е едно от най-красивите неща, които се случват между двама души и ще бъде нелепо да опорочавате усешането от това, че се чувстваш неловко да говориш.

BePoHuKa
11-30-2009, 21:34
Ох милата, не е лесна твойта. :( Еми да права си.. наистина е кофти да му кажеш, но замисли се - какъв друг начин има да се реши проблема ви? Опитай се да се замислиш дали нещо се е случило и от тази случка нанатък да е натъпила тази промяна...драстична ли е била или лека полека е станало. Лошо е когато всичко стане механично и това,че връзката ви върви така добре е донякъде учудващо. Може и да не му го кажеш направо, а лека полека да започнеш да му го показваш.. нека види, че секса вече не ти доставя удоволствие. Да видиш тогава как ще се стресне (ще се светне, че щом не те кефи следовалтено няма да искаш повече да го правиш с него) и ще започне да ти обръща овече внимание. Също така ако ти го подхванеш по-нежно, може би и той ще те последва. Най-накрая, може би това е просто фаза през която той преминава и иска да експериментира.. Замисли се над тези неща. :)

vaniya
11-30-2009, 21:45
В леглото какво ли не съм опитала, почвала съм по-нежното, той си превключва на неговата вълна, и айде, мина 12, програмата по спайс платинум почна :? Също съм показвала, че не ми е приятно, но на него му трябва доста време за да се усети, че стоя като труп и тогава ми цъфва въпроса 'има ли нещо?' . Мисля, много мисля, има фактори, които да влияят така, но и аз съм изморена от лекции и работа често пъти, но въпреки всичко не му отказвам нищо стигне ли се до секс. Работата е там, че не искам тоя акт, който винаги съм ценяла много, да се принизява до бум-бум 10 минути и едва ли не да го използваме като релаксиращо средство след тежкия ден, както ръката например.
Но как мога да подхвана тая тема, когато той, милия, ми носи кафе и шета из вкъщи и аз му се появявам с 'ми мило, сексът ни в последно време е повече от ужасен ...за мен ...' !? Не искам да го наранявам, той е невероятен.

BePoHuKa
11-30-2009, 21:48
В леглото какво ли не съм опитала, почвала съм по-нежното, той си превключва на неговата вълна, и айде, мина 12, програмата по спайс платинум почна :? Също съм показвала, че не ми е приятно, но на него му трябва доста време за да се усети, че стоя като труп и тогава ми цъфва въпроса 'има ли нещо?' . Мисля, много мисля, има фактори, които да влияят така, но и аз съм изморена от лекции и работа често пъти, но въпреки всичко не му отказвам нищо стигне ли се до секс. Работата е там, че не искам тоя акт, който винаги съм ценяла много, да се принизява до бум-бум 10 минути и едва ли не да го използваме като релаксиращо средство след тежкия ден, както ръката например.
Но как мога да подхвана тая тема, когато той, милия, ми носи кафе и шета из вкъщи и аз му се появявам с 'ми мило, сексът ни в последно време е повече от ужасен ...за мен ...' !? Не искам да го наранявам, той е невероятен.Е да де, но все пак това е проблем за теб.. ако беше обратното, ти мислиш ли, че не би искала той да ти каже, ако секса не му харесваше?

vaniya
11-30-2009, 21:52
Знам колко е важно най-малкото да можем да говорим открито за интимните си преживявания и се старая да го правя, въпреки че не ми е приятно. Но когато стане въпрос за някакъв такъв 'проблем' (почвам да си мисля, че аз драматизирам супер много), просто блокирам. Просто не знам как да го подхвана тоя разговор.

nofi
11-30-2009, 21:54
Никой не е казал да му казваш "Знаеш ли, не ми харесва вече как еб*ш!" Наистина е тъпо и не е лесно да водиш такъв разговор, но е наложително. Започни от далече и бъди максималко ясна и точна, мъжете не разбират от намеци. Дори не е разбрал, че искаш нежен секс, когато си започвала нежо. Кажи му нещо от рода на "Скъпи, трябва да поговорим за нашите отношения в леглото. Напоследък ми липсва нежност, липсва ми внимание, ти се промени и аз се чувствам като обикновена порно актриса. Чувствам се сякаш в леглото правиш всичко само за себе си и аз съм просто средство за задоволяване на нуждите ти, а не истински желана жена..." Умно момиче изглеждаш, ще го нагодиш някак си. Само не забравяй,бъди едновременно деликатна и директна. Не го наранявай, но и не го оставяй в размисли какво си искала да кажеш :)

golqmumnik
11-30-2009, 22:00
Кур ли имаш в устата,та не му обясниш на него,че не ти харесва секса?Поредната 19-годишна пуберка,която се мисли за "порастнала" и готова за "сериозна връзка".Но си помисли как да обясниш,така че да не изглежда,че искаш да го ползваш за секс играчка,все пак трябва да има някаква равнопоставеност.

vaniya
11-30-2009, 22:07
Да, к*р имам непрекъснато в устата, това се опитвам да обясня. зле.
Компромиси трябва да има и от двете страни, това е ясно, поне докато сексът се прави от двама де. А аз открай време съм тази, която прави нещо ,което не и харесва:)

nofi
11-30-2009, 22:11
Аааааааааа, женска! Вече почваш да се излагаш! Беше ми симпатична, ама вее не си! Ти си жертвата, ти правиш компромисите, ти си нещастната, приятеля ти е егоиста, лошия... Ама ще ти кажа една тайна: НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЯ КОЙТО МУ Я ДАВА!!!

vaniya
11-30-2009, 22:15
Да, права си и точно от това се страхувам, когато се стигне до въпросния разговор. Така се чувствам, а знам, че не стоят така нещата реално и ще го обидя без да искам и знам, че съм лошата, защото премълчавам. Благодаря все пак.

t0d1t0
11-30-2009, 22:20
офф к'во се обясняваш тука и ти сега... Просто го направи! Действай и толкова! Примерно по време на секс му прави някакви намеци,хвърляй ги така като закачка... Сещаш ли се вече какво трябва да направиш?!

MyNameIsDidi
12-01-2009, 12:49
otreji mu kura i she se opravish :D

FreeDom9
12-01-2009, 13:44
ако държиш мн на сека според мен си търси някой друг. То с времето писва всичко, а винаги новите връзки са съпроводени с добър,емоционален и страстен секс :)

Neftochimic
12-01-2009, 15:26
нанананананан, нанананананан, нанананананан, нанананананана

bqsna_teenagerka
12-01-2009, 17:39
Ти сама каза отговора -Трябва да разговаряте,независимо какво си мисли той. Очевидно е грешно. Щом има неща които не ти се нравят кажи му ги. А той постъпва така сигурно,защото това е принципно мъжката природа,в крайна сметка като те познава вече толкова добре е преценил,че вече не се нуждаете от толквоа нежности аа и омже просто животинския секс да му ахерсва пове4е..с.тигенте до няккаъв консенсус :) говорете си!

kidwestern
12-01-2009, 18:14
аз ши та науча теби

Samoten89
12-01-2009, 18:50
Ами може да си намериш някой на който повече му пука за това да задоволи партнъорката си освен себе си ;).

Roland
12-01-2009, 19:36
Седнете и си кажете всичко което не си харесвате и се постарайте да си казвате по леко че да няма обидени и нацупени, а после се постарайте да правите всичко по добре от преди
УСПЕХ и дано съм помогнал :) :) :)