View Full Version : iPod Touch
maistorluk
12-01-2009, 12:39
незнам дали темата е за този раздел, но искам да попитам когато използвам WiFi с iPod touch плащам ли нещо. Мисля да си взимам ама незнам за WiFi когато го използвам дали ми взима пари. 10x предварително
maistorluk
12-01-2009, 13:54
ами ако тегля от iTunes или App store
човек нямам такова чудо,ама тва си е WiFi безичен интернет се 1 аз като използвам от телефона (макар и в телефона да няма СИМ карта) да ми зема :-o
maistorluk
12-01-2009, 15:04
ок. а да знаеш от къде да си кача скайп за iPod touch
rauwkost
12-01-2009, 16:05
За Wi-Fi-то не плащаш, когато теглиш от App Store имаш безплатни приложения и такива, които се плащат! Първо си купи iPod, после се поразрови в гугъл за скайп и ще намериш от къде, как и т.н.
maistorluk
12-01-2009, 16:12
искам да попитам ако вие бяхте в моето положиние какво бихте избрали. да си купите чисто нов iPod touch или ще се доверите на приятел
rauwkost
12-01-2009, 18:15
Ако имаш възможност и ти се дават пари за чисто нов - няма по-добър вариант.
maistorluk
12-02-2009, 14:25
имам възможност. ако нямах нямаше да тръгвам да си зимам
JustMakeMeBelieveAgainN
12-02-2009, 16:56
Ами аз лично мога да се изразя компетентно по тази тема,защото имам iPhone,което си е почти същото-значи WiFi стига да си изключиш EDGE-а е безплатен.Когато теглиш от iTunes и AppStore,също е безплатно стига да си избереш от безплатните продукти. Иначе skype може да си изтеглиш и през AppStore,и през много форуми за iPhone...Е това е,ако има друго питай... :-D
незнам дали темата е за този раздел, но искам да попитам когато използвам WiFi с iPod touch плащам ли нещо. Мисля да си взимам ама незнам за WiFi когато го използвам дали ми взима пари. 10x предварително
плащаш?
от къде на къде...