Влез

View Full Version : Обърква ме

vampire_girl_
12-01-2009, 17:22
И така...
Не смятах,че някога ще пусна тема в този раздел,но уви!
Малко дълго стана,но ако имате нерви и време...ще се радвам да разбера какво мислите :D

Преди няколко месеца се запознахме с едно момче,което още първия път адски ми допадна.Минааха няколко седмици,а вместо да се спра,харесвах го все повече и повече,и повече...В един момент,дори на приятелките ми им се видя странно - до някъде се страхувам от сериозните връзки и от това да не хлътна прекалено и не си го позволям.В случая обаче се бях оставила на течението и май стигнах твърде далеч.
Няколко пъти вече ставам сутрин,вземам лист и химикал и започвам да пиша ... нещо като изповед,но не съм възнамерявала /и няма да започна,верояно/ той да разбере за тези "писма" и други лиготии.Просто не съм такъв човек.Бях ги дала на приятелка,която да ми ги съхранява :Д
Скоро излизахме с него и мои приятели.Те се разотиваха по едно време,но той смяташе,че с приятелката ми ще останем,за да прекараме вечерта заедно.Тя не искаше да идва,дори на разходката,още по-малко да остава.Бяхме в магазина и той попита,дали и аз трябва да си ходя.Естествено,че макар да трябваше - нямаше да си тръгна точно сега,когато мога да бъда поне за малко с него и да го опозна...поне мъничко.Купихме бири и тръгнахме към плажа.Малко преди да се разделим с нея,тя искаше да му даде писмото при което реагирах доста...изплашено :Д Разиграехме една сценка набързо,но важното е,че не му го даде.Изпратихме я до тях и се разделихме.
Вечерта си говорихме доста,видях го в съвсем друга светлина и ... се влюбих повече /не използвам,точно тази дума често,а я чувствам още по-рядко../.Толкова е различен от всички /не е клише,защото е различен,действително!/ ...звезди,вълни,глупости...
Към 2-3 ч. стана доста хладно и станахме,за да се разходим някъде на около,но не по брега,защото е много студено.Когато го питах,дали харесва приятелката ми ми каза,че е имало момент в който му е била симпатична,но тгава точно се е разделял с гаджето си /били са заедно три месеца,не са правили секс,но за него било по-важна била целувка изпълнена с чувства,отколкото просто секс с коя да е/ и така...дори до скоро не бил сигурен,дали,ако може да се върне при нея не би го направил и за това не започнал връзка - не искал да кара другите да страдат,заради собствените му чувства.
Върнахме се на плажа,намерихме една пейка на брега и седнахме за малко там,когато ме попита,какво е било това ,което приятелката ми е отказала да ми върне,очевидно е било за него,но и той не го получил.Не му казах,но ме питаше на всеки 15мин. На края каза,че предполага,защото си личало,че се притеснявам,което потвърждавало теорията му.Попитах какво предполага,че предполагам,че предполага и да...беше прав.Извиних му се,че съм го натоварила с глупостите ми,но ми каза да не се притеснявам и съжелявал,ако ме е наранил с нещо от разказа си,а да не съм се притеснявала изобщо и т.н. ... пак тръгнахме да се разхождаме :д
Седнахме в едно заведение , пихме по кафе и тъй като не бях предвидила,че тази вечер няма да се прибирам,вече бях изхарчила парите си.Съгласих се,само при условие да му ги върна.Той каза добре,значи ще се видим отново,за да ми ги върнеш.Беше ми доста неловко след казаното,но не толкова колкото когато действието на бирата отмина :д . Тогава не знаех изоообщо какво става...както и да е,върнахме се на пейката,но беше адски студ.Попита ме,дали няма да си извадя погрешни изводи,ако ме прегърне.Отговорих отрицателно.Прегърна ме и стояхме така до сутринта...Гледахме звездите,после изгрева.Дори не говорихме.Аз обаче си мислех,колко по-щастлив щеше да е той,а бившата му беше тук.От време на време "затягаше" прегръдката,но ... мисля,че от нея ми стана по-студено,колкото и да не ми се искаше да идва утрото.Сутринта,преди да се разделим постояхме на едни люлки,близо до вкъщи,изпрати ме до нас и това е...
От преди няколко седмици имахме уговорка да отидем да гледаме "Новолуние" заедно.Вчера ми е звънял,но телефонът ми беше изключен и звънна на телефона на приятелката ми,за да и каже да ми каже,че негови приятели са го поканили,но им казал,че вече има уговорка.Те му предложили да отидем с тях и искал да ме пита,дали искам само ние или да отидем с тях.Оставих го да реши / аз бях там когато и звънна и тя ми го даде да се разберем.Най-странното беше когато ме попита "защо ти е изкл. телефона" о.О,просто нямах батерия/. Днес ми се обади да ми каже,кога да се срещнем,за да отидем да купим билети и да се запозная с тях..и после да сме се разходили с приятели.Казах,че вероятно само ще купим билети,но ми напомни,че съм имала да му давам 0.74 ст. , които се приемали само лично /защото предложих да му ги пратя по някого 8-) и то при излизане /бях му казала,че сега след като е наясно,май няма да мога да го погледна в очите,нито да посещаваме едни и същи место,но ми беше отвърнал да не се притеснявам,а и не съм му била казала нищо,сам предположил/.
Каза и,че уговорката ни за следващата седмица си остава /да спим на гробища/ .

Страх ме е да не го изплаша,ако му потвърдя,че чувствам нещо към нещо,което е по-силно от просто харесване.От друга страна,той ме обърква - явно сърцето му още и принадлежи и може би иска да сме само приятели.
Знам,че вие не сте в главата/сърцето му,но... би било добре да разбера какво мислят другите за ситуацията (:

Не е единственото момче на планетата,нито единственият с когото мога да бъда.Напротив,НО искам него. ... =/

ToniStoraro
12-01-2009, 17:28
Ако не пробваш няма как да разбереш.

ivcheto0o
12-01-2009, 17:54
според мен определено знае за 4увствата ти и 6том те търси може би иска да пробвате,така или инъ4е ни6то не губите.А дали о6те има не6то към бив6ата си.....може да му помогне6 да я забрави :)

kidwestern
12-01-2009, 18:00
не ме вълнува

aloveyou
12-01-2009, 18:14
++++

не ме вълнува
Щом не те вълнува,не пиши по темата бе.. :x

Korrnyy
12-01-2009, 18:23
Не мисля, че иска само приятелство :) Не се страхувай, покажи му, че имаш чуства към него. Ще съжаляваш ако не пробваш :)

nestle
12-01-2009, 19:21
според мен определено знае за 4увствата ти и 6том те търси може би иска да пробвате,така или инъ4е ни6то не губите.А дали о6те има не6то към бив6ата си.....може да му помогне6 да я забрави :)

++++ Всичко зависи от теб!

kidwestern
12-01-2009, 19:22
++++

не ме вълнува
Щом не те вълнува,не пиши по темата бе.. :x

обичам те .

mrtn
12-01-2009, 19:33
:)

soul1199
12-02-2009, 14:08
Каза и,че уговорката ни за следващата седмица си остава /да спим на гробища/ .

:shock: :razz: :razz: :razz: направо ме разби,адската среща просто,няма по-подходящо място :razz: :razz: та ся сериозно:ми може и да има чувства към теб,а може и да те възприема само,като фр.,питай го на срещата на гробищата :grin:

haritov
12-02-2009, 14:14
А секс в моргата?

soul1199
12-02-2009, 14:20
А секс в моргата? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-| :-| :-| :smt038 :smt038

XiPiXoPiGiRL
12-02-2009, 14:20
Пр0бвай, какв0т0 и да стане ще е п0~д0бре ак0 се 0ставиш п0 течениет0 и п0сле се чудиш `ами ак0 бях 0питала..`

http://www.laymark.com/i/m/m027.gif (http://www.laymark.com)http://www.laymark.com/i/m/m027.gif (http://www.laymark.com)http://www.laymark.com/i/m/m027.gif (http://www.laymark.com)

DaRkS7eP
12-02-2009, 14:22
Не мисля, че иска само приятелство :) Не се страхувай, покажи му, че имаш чуства към него. Ще съжаляваш ако не пробваш :) +

haritov
12-02-2009, 14:25
Не мисля, че иска само приятелство :) Не се страхувай, покажи му, че имаш чуства към него. Ще съжаляваш ако не пробваш :) +

Ей внимавай с подписа!

vampire_girl_
12-04-2009, 09:09
^ мерси ;дд

ами...може би ще се престраша да го целуна,а ако ме отблъсне,ще го разбера и просто няма да застана никога повече на пътя му.

от друга страна - никога не съм правила аз първата крачка и си мисля,че може да е най-голямата грешка да я направя точно сега,но...

valdesbg
12-04-2009, 09:13
Вампи - споко, ние не хапем(много). Не е грешка да направиш първата крачка, грешка е да НЕ я направиш. И после да се чудиш, вайкаш, мислиш и подобни.

sunshinepp
12-04-2009, 09:14

+ винаги е така.. дай по-смело :)