View Full Version : Фреш фешън
December
12-02-2009, 15:26
Хай на всички :)
Чувала съм,че като те одобрят от Фреш Фешън и после като отидеш за снимки,ти сама трябва да си платиш портфолиото,снимките,грим и т.н.
Момичета които ходили биха ли ми казали дали наистина е вярно, и колко лв. д/г са платили? Аз май съм чувала за към 100-200,но искам и вашите коментари.
Знам,че темата не е мн за тука,но тука пишат най-много момичета и затова я пускам тука :lol:
December
12-02-2009, 15:28
А може да пускате и линкове към някакви истотии или ддз,пак неща за агенцията :lol:
Аз съга търся в чучко Гугъл,но всяко едно мнение или допълнителен линк ще ми бъдат полезни :)
Shadowsogirl
12-02-2009, 15:38
Вярно е, ти си плащаш, после те пускат на някакво смс гласуване, там, ако те харесат хората, минаваш нататъкл ни, не знам... Моя бивша съученичка се снима там.
Колкото до парите запортфолиото на мен ми казаха, че са бая повече. Няма да казвам число, понеже не съм сигурна. Освен това ако се откажеш и прекратиш договора плащаш 1 000 лева неустойка.
viksit0y
12-02-2009, 16:57
Вярно е, ти си плащаш, после те пускат на някакво смс гласуване, там, ако те харесат хората, минаваш нататъкл ни, не знам... Моя бивша съученичка се снима там.
Колкото до парите запортфолиото на мен ми казаха, че са бая повече. Няма да казвам число, понеже не съм сигурна. Освен това ако се откажеш и прекратиш договора плащаш 1 000 лева неустойка.
+1, най-добрата ми приятелка също беше приета за там и каза, че всичко си плаща сама.
sHaDy_sOuL
12-02-2009, 17:29
Преди време в този форум четох за някакво момиче от същата агенция, което било заплашвано от шефовете си, които пък искали да спят с нея.. Незнам до колко е вярно, но във въпросната тема никой не се беше казал нещо добро за тази агенция.
мм едни от моя град ходиха и казаха ,че се плащало по 100 лв да те снимат за портфолио-то само :shock:
http://www.freshfashionbg.com
На сайта има контакти .. телефони за свързване и и-мейл .. :)
Тая фирма е фалшива ... едно момиче от моя клас ходи и много се прецака ... плати около 200 лева и накрая даже не си взе снимките ... :o
Ако не се лъжа една съфорумка не можеше да се откачи от тази агенция и я заплашваха и я преследваха и накрая и се беше наложило да избяга от града, в който живее и да се върне при родителите си. Предвид това и предивид горното мнение сама си решавай дали да рискуваш...аз не бих. :?
viksit0y
12-07-2009, 07:40
^ Съгласна съм.
И не съм видяла едно момиче/момче и да си кажа "ее, тя/той е наистина красив/а". Всичките ми изглеждат толкова изкуствени :o .
GaBiIi__
12-07-2009, 08:40
фреш фешън не е ли бившия визаж ? където не връщат никой ?
Infinity
12-07-2009, 12:26
Това е възможно най-измислената агенция. Всичко от до ще ти излезе около 1500-1600лв. / всичките фотосесии, които първоначално си плащаш и разни друг куп суми , с които ще те прилъжат /
:? :?
Баси чудовищата за тея,брат :shock:
яката кукла си е научила урока .. :grin:
sweety_blondy
12-08-2009, 15:02
За твое добро ти казвам - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ С тази агенция .. имам една приятелка,която се записа,не стига че плати над 1200 лв и сега никъде не я викат,ами и пак ще трябва да продължава да плаща,защото така пишело в договора... Аз отидох с нея до София,когато я извикаха,ената ми предложи и на мен,но се отказах. Имам снимки на целия договор,които трябва да се подпише .. мога да ти изпратя за да видиш за кво става въпрос.. А отделно един познат и той беше в тая агенция и са го измамили с парите .. Да ти кажа честно - взимат ти парите и нищо не става от теб ( а очакванията са много големи отначало,но уви ..)
silwinka
12-08-2009, 15:57
леле кви са тия глупости..недей се записва , моля те! Няма смисъл да си хабиш парите за снимки и разни тъпотии..можеш да идеш при фотограф и да те снима , става 100 пъти по -качествена снимка.. Недей си пилей парите..чувала съм че всичко сам си плащаш - към 120 лв на снимка или нещо такова ( една моя приятелка се записа там.. ) направиха и 2 снимки -искаха и 240 лв .. и тва беше , после тя искаше да се откаже ама нещо я насметаха.и не знам :grin: по добре не се забърквай!