View Full Version : Бомбички на нова година
Здравейте, тъй като вече ми омръзна сяка нова година да си купувам пиратки фойерверки и сякакви такива искам тази нова година да направя нещо различно...нещо сам собствено творчество :D :D
И така де въпросът ми е ако има някой който си е правил домашни бомби пиратки фойерверки и всякакви такива ако щете дори и гранати :D :D :D
нека сподели че искам и аз да направя нещо сам в тази сфера :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Моя съвет е изобщо да не се захващаш да си правиш самоделни бомбички,пиратки и подобни работи ако искаш да посрещаш другата нова година с 4 крайника. :?
SuperBadSuperFresh
12-02-2009, 20:09
Само мога да ти пожелая да не те гледаме по новините.
FantaMen
12-02-2009, 20:11
Аз се занимавам или поне преди (обикновенно си практикувам хобито само лято и зима) Не ти трябва не става ей така по химия имах 6 и си ходих на СИП.Но не очаквай да ти помагам защото ще изгориш с някой пръст... Тряя да има някой около тебе който разбира иначе не става работа.Ако си толкова навит виж Google..Ако стоят още старите сайтова на познатите ми там има достатъчно рецепти...
п.П Имам си едно на ум винаги:
Дължината на фитила е правопропорционално на пътя до Гробищата!!!
PurpleDream
12-03-2009, 08:54
потърси във вбокс там трябва да има клипчета как да си направиш сам
someonerandom
12-03-2009, 11:25
Не те съветвам да опитваш,ако не си наистина добър по химия(поне).Не,че нещо,обаче малко ли хора се осакатяват с купешки бомбички,ти искаш самоделни :D
Моя съвет е изобщо да не се захващаш да си правиш самоделни бомбички,пиратки и подобни работи ако искаш да посрещаш другата нова година с 4 крайника. :?
не забравяй главата! :lol: 8-) :booooomb: :booooomb:
ми аз ще си карам с пиратките;трутилките и бомбичките от магазина и с един куп луди приятели като мене :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
vanesa0pld
12-03-2009, 13:05
да и аз така мисля......
Тази година ще си купя някакви гоерверки,за повече светлинен ефект и никакви бомбички,пиратки и т.н :?
Прати снимка да разпечатам некролозите. :(
ef4etyYy
12-03-2009, 14:19
Прати снимка да разпечатам некролозите. :( :razz: кфо го закопа човека вече :razz: :booooomb:
FuCkInBuBbLeGuM
12-03-2009, 15:53
От такива бомбички и пиратки ще посрещнеш нова година на кайма...
Явно тук няма да стане...благодаря за съветите...може да триете темата
aloveyou
12-03-2009, 18:19
Ами нали ТИ искаш да направиш нещо от "твоето творчество",а питащ тука.. :-D
Офф сега малко по-сериозно . Изобщо не се занимавай с такива глупости,че след това да не те гледаме по новините 8-)
Не напразно хората са измислили тези фойеверки,пиратки и т.н.
Купи си и толкова
Yancheto
12-03-2009, 18:39
Не напразно хората са измислили тези фойеверки,пиратки и т.н.
Купи си и толкова
Това беше много тъпо изказване.Ти да не смяташ, че те са ги измислили ей така, от въздуха?
Какво всички му се карате на момчето, негова работа си е ако иска да остава без крайници. Просто му помогнете по темата и толкова - никой не ви е питал дали го смятате за правилно или грешно.
Към автора: Никога не съм се опитвала да правя нещо подобно , но виж във вбокс, ютуб и такива сайтове. В гугъл вероятно също има много инфо по въпроса. Разпитай твои приятели и познати, някой сигурно знае нещо и може да ти помогне. Не знам дали се продават книги по въпроса ,но нищо не пречи да поразгледаш книжарниците.
domination572
12-03-2009, 23:11
http://forums.cjb.net/pyromans.html
Ей от тези пиратки и простотии мой приятел се сбогува с 3 пръста :-x Баща ми извади късмет и беше само с 3 счупени :-x НЕ си правете експерименти с тея работи!!!
ама че пъзльовци има ... :razz:
ми някои просто не четат упътванията на бомбичките(таам на какво разстояние тряя да се отдалечиш например .. ) - това им е промлемът ;д
който е невнимателен и не си гледа в ръцете ест. че ще пострада :lol:
SK0RP10N
12-05-2009, 15:18
Гледай сега ко се прави:
Нужни материали:
- концентрирана сярна киселина (за отнемане на влага).
- глицерин (просто вземи глицеринов сапун, разтопи го на слаб огън и обери мазната шлака отгоре).
- силна амонячна вода или като цяло каквато и да е азотна киселина (за нитриране).
Сега добавяш азотната киселина на капки към глицерина и лека по лека добавяш малко от сярната киселина (когато е концентрирана е кафеникав прах) до получаване на желаното количество.Съотношението е 2:1 за азотната киселина, ако не се лъжа.Ако не стане, опитай с 2;1 за глицерин
Ще получиш накрая една мазна течност (като олио), от която филтрирай сярната киселина.
Честито - имаш нитроглицерин.
Сега какво се прави:
1. Ползваш го за лубрикант.Ще си бомба в секса :lol:
2. Мажеш си главата и правиш челна стойка.Резултатът е зашеметителен (поне хората ще те запомнят с уникалността ти)
lentinko
12-05-2009, 16:00
абе момчето ви пита нещо вие му се нахварляте на главата щом иска да си ги прави така е ако искаше можеше да направи и тема да си правя ли самоделни бомбички или е прекалено опасно ...
точно преди 5 мин. даваха по нова тв как три момчета са починали от такава самоделна бомбичка ;x
недей да рискуваш че да не се намериш в някоя болница или на ония свят 8-) ;)
FantaMen
12-06-2009, 12:57
SK0RP10N защо не пробва и ЧБ... Мисля че ше успее да го направи,, ако пък е слабо направо да минава на ХТМД (май така беше.) Относно последния пост на 1 страница.. От тоз форум и екипа му нищо не съм видял единствено 2-3 човвека знаят за кво става въпрос... Ако продължаваш да си навит пиши в скайп : snoofchy
2. Мажеш си главата и правиш челна стойка.Резултатът е зашеметителен (поне хората ще те запомнят с уникалността ти)
:lol: :lol: :lol: :lol:
Отказах се да правя самоделна бомбичка не че ме е страх но много време и материяли ми трябва който няма от къде да взема :D
viksit0y
12-06-2009, 17:36
По-добре не се захващай 8-) .
ef4etyYy
12-06-2009, 17:44
Отказах се да правя самоделна бомбичка не че ме е страх но много време и материяли ми трябва който няма от къде да взема :D ай браво, ше живееш още малко. :grin: :lol: :booooomb:
Ако си толкова загорел ще питам комшията има 2 противотанкови мини ма ще ти искам кофти пара ако си навит кажи блид са с силикон дъпраш щифта и Хф
Ако си толкова загорел ще питам комшията има 2 противотанкови мини ма ще ти искам кофти пара ако си навит кажи блид са с силикон дъпраш щифта и Хф
Колко си умен само :) да се чуди човек дали да ти завижда
Много ги мразя тези неща.
Умен съм да що проблем ? :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
slynchoo
12-08-2009, 14:31
даа.. #-o
lubata619
12-08-2009, 17:47
Успех...
lubata619
12-08-2009, 17:47
Успех с наченанието....
DevilWish
12-08-2009, 18:39
Дължината на фитила е правопропорционално на пътя до Гробищата!!!
Това ми хареса =)
shisharkatapz
12-10-2009, 18:49
Мани тфа не си е работа.
chocolatee
12-10-2009, 19:01
ти акъл в главата имаш ли ?!
НЕ се заващай с такива работи !
самоделни бомбички на нова година=горбища след нова година 8)
LittleDude
12-10-2009, 19:32
кой иска са стреляме с римски свещи? :lol: :grin: :grin: :grin:
Давай,мой човек,та да си гръмнеш тъпата чутура
stealthyGirl
12-11-2009, 11:04
Ти да не си камикадзе? 8-)
+
BooBless
12-13-2009, 08:49
:lol: :lol: за домашни бомбички недей мн да се пробАваш ,защото не се знае крайния резултат какво ще ти направи [-X по-добре не допринасяй и ти с гърмежи и без това ме е страх :lol:
FantaMen
12-13-2009, 10:11
Зависи кой ги прави и колко знание има.... хвани някой като например автора и дай на мен да видим дали на мен ще ми гръмне нещо в ръцете.. (не се хваля и не дърпам дявола за опашката но знам кое да правя и кое не ... ) да чукам на дърво да не става тва :?
кой иска са стреляме с римски свещи? :lol: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: айде :D :D :lol:
revolver
12-13-2009, 10:37
http://www.youtube.com/watch?v=tSMLk_zGzf4
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: За най-безопасно :D :D :D
Иначе вади препарите от шкафа на майка ти и развихри въображението си :D
ToniStoraro
12-13-2009, 11:23
изобщо не ти трябва. Вземи си една кутия там и се занимавай.