Влез

View Full Version : Дали все още иска да е с мен ?

FiRe_LaDy
12-03-2009, 15:36
Скоро не съм искала съвети от вас и нямах намерение да го правя скоро,но в момента имам нужда да чуя и странично мнение.Та значи случи се следното.С приятеля ми(за момента бивш) се запознахме преди 2 години ... малко след това тръгнахме и бяхме заедно до преди почти месец.Карали сме се през това време и сме се разделяли няколко пъти,но нещата после се оправяха.А сега той твърди,че не иска да е с мен,а да бъде сам.Не съм го търсила.Оставих го да прави каквото реши.От време на време ме търсеше за дребни неща.После и аз 2 пъти го потърсих също за дреболии.Но нищо повече .. И понеже сме в едно училище и всяко междучасие се виждаме,защото ходим на едно и също място.Много често,че даже да не е и 95% от случаите когато неволно погледна към него - той ме гледа.Когато види,че го гледам бърза да измести погледа си.Случва се и да стоя с някой негов приятел и да говоря,а той отстрани на няколко емтра да стои и да не отлепя поглед.Много често и мои съученички ми казват,че виждат как ме гледа или ако не знае къде съм - ме търси с поглед.
Не мога да разбера защо го прави?Какво цели с това?Ако на някой му се е случвало или може да м даде някакъв съвет - ще съм много благодарна.
П.П. Все още го обичам много и ако имам възможност бих се върнала при него.Просто не мога да разбера него.Казва едно,а с действията и постъпките си показва сякаш обратното :neutral:

PurpleDream
12-03-2009, 15:40
не...

ToniStoraro
12-03-2009, 15:41
изглежда сякаш има още нещо към теб. Все пак поговорете.

ivcheto0o
12-03-2009, 15:52
има не6то към теб.Поговорете и са изяснете. :)

s3nsual
12-03-2009, 16:06
Поговори с него. :) Възможно е все още да има чувства към теб.

ToniStoraro
12-03-2009, 16:09
по - скоро те харесва. Ако не те харесваше - нямаше непрекъснато да гледа в теб. И все пак, говори с него.

valdesbg
12-03-2009, 16:17
Имаш два варианта - да игнорираш думите и да се довериш на действията, ако разбира се имаш основание да вярваш че тълкуваш всичките му жестове правилно. Бъди подготвена за жесток удар в тая ситуация. Евентуално може и да го получиш.
Другия вариант е да се довериш изцяло на думите му и да си тръгнеш с подвита опашка. Тук ти остава опцията да се чудиш "какво щеше да стане ако...", а мисля че не е за предпочитане.

Моят съвет е да насочиш вниманието си към идеята дали наистина тълкуваш знаците му правилно. Ако е така - игнорирай думите му изцяло, защото действията са винаги много по красноречиви от думите.

Успех!

sladur4etyYy
12-03-2009, 16:18
защо се тормозиш излишно? щом те гледа, много ясно, че има нещо към теб, но какво от това? ако той реши, сам ще дойде. дотогава не го търси, не подхващай темата за вас двамата. все пак щом те е скъсал, не си ти тази, която трябва да го търси. ако той реши, ще го направи, ако не- не. продължаваш напред.

soul1199
12-03-2009, 16:33
защо се тормозиш излишно? щом те гледа, много ясно, че има нещо към теб, но какво от това? ако той реши, сам ще дойде. дотогава не го търси, не подхващай темата за вас двамата. все пак щом те е скъсал, не си ти тази, която трябва да го търси. ако той реши, ще го направи, ако не- не. продължаваш напред.

kidwestern
12-03-2009, 16:47
чесно да ти кажа ли?
слабо ме вълнува.

cinderella_gugutka
12-03-2009, 16:59
ако иска да е с теб няма просто да те гледа отстрани

MaLkaTa_LaDy
12-03-2009, 17:46
ако иска да е с теб няма просто да те гледа отстрани
Така е, но все пак това са момчетa/мъже имат силно изразено достойнство. Ако в последствие е сметнал, че това да те скъса е грешка, ще му е много трудно да го признае. Иначе защо не опиташ и ти да го следиш с поглед? Влудяващо е откъм негова гледна точка, а от друга страна и той го прави. Не може да ти каже нищо за това. Ще трябва да си признае за причината, няма да издържи на напрежението.

aloveyou
12-03-2009, 18:10
Според мен чувства още нещо към теб..Просто отидете и поговорете..Ще намерите решение..Разбери защо не иска да е с теб ( или поне на думи защо не иска )
Хайде!!Успех :-)

aloveyou
12-03-2009, 18:11
чесно да ти кажа ли?
слабо ме вълнува.

Ами щом слабо те вълнува не пиши в темата
+
Пък авторката го вълнува..И няма значение дали теб те вълнува или не

PlayMyMusic
12-03-2009, 18:12
Може би не го вълнуваш кой знае колко и просто те следи с поглед...

kidwestern
12-03-2009, 18:13
чесно да ти кажа ли?
слабо ме вълнува.

Ами щом слабо те вълнува не пиши в темата
+
Пък авторката го вълнува..И няма значение дали теб те вълнува или не

значението е жизненоважно.