View Full Version : Уууф ..
MarRyJanEe
12-03-2009, 17:39
Значи проблема е такъв .. от мн мн отдавна искам да се занимавам с модерен балет , обаче в моя град няма нищо такова .. Насоро една моя приятелка, която не е от моя град, ми каза, че тя си прави свои балет ии самата тя е хореографа. Тя ми казваше колко е приятно да се работи с неините момичета, колко мн участия имат, колко мн пари им плащат .. общо взето, че всичко е мн хубаво. При което аз проявих интерес, но само до там - знаех си, че мен няма да ме вземе, понеже съм от друг град,а не от София. Докато преди няколко дни тя ми се обади, и ми каза че е говорила там с хората които я спонсорират и е питала за мен - дали може някое момиче от друг град да е в балета. Хората и казали , че може , даже щели да ми поемат и пътните разходи. Всичко до тука е супер .. обаче идва най- големия проблем - майка ми ! Не ми позволява да пътувам до София за да ходя на репетиции. Тя има мн консервативни разбирания. Не я виня, притеснява се за мен .. обаче за некви 30 - 40 мин път до София да не ме пуска .. :X Нз .. аз мн искам да танцувам, защото това би ми помогнало в бъдеще. Но майка ми не иска и да чуе .. Вие имали ли сте такива проблеми .. Дайте ми съвет как да я убедя .. :(
танцувала съм много години и ще ти кажа,че тренировките не са шега работа.не можеш да пътуваш по 2 часа отиване и връщане,да ходиш на училище,да учиш за това училище,да правиш супер изморитеоните тренировки по 1-2 часа и да се наспиш хубаво,за да може утре пак същото ! гледай си ученето,не се занимавай с това сега,танците,рисуването и музиката са много несигурни професии,ако сега си прецакаш ученето за това,в бъдеще нз как ще се оправяш ако не провърви
SuperBadSuperFresh
12-03-2009, 19:16
Ами не я убеждавай.Може много да ти се иска да танцуваш,обаче знаеш ли по автобусите и особенно по влаковете какви типове има :? А не върви да ангажираш някой да те кара.Плюс това ще ти отнема много време.
Едва ли ще можеш да я убедиш, ходиш в София за репетиции. Апък послушай я може да е за добро.. :)
Infinity
12-05-2009, 12:38
Ами , била съм в твоето положение и ще те посъветвам да не изискваш толкова много от майка си. Нали се сещаш колко притеснения ще изживее + това са си разходи тези пътни.
Защо в твоя град ти не си направиш една групичка от 5-6 момичета , с които да си танцувате заедно - всеки ще дава идеи и така. Попитайте в читалището. / От къде си т.е.?/
аз преди време танцувах народни танци обаче като взех да поотрасвам реших да спра защото няма как да съчетаеш едновременно танците с училището.. и това твоето е много трудно .. нз от къде си ама тфа да биеш път до софия и обратно не е работа.. по добре послушай майка си и си стой на дупето :) ..
При мен е същата работа ,но става въпрос за пеене ... :?